ג׳ונתן מוטלי
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
טוב הוא ביקש לעזוב , היה נחמד , פשוט באסה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אין כמובן שום ערך.ספורטיבי למה שקורה פה , כל שחקן יכול להגיד עכשיו שלא בא לו להיות פה בגלל המלחמה ומחר אנחנו יכולים למצוא את עצמנו בלי זרים בכלל , להביא את גייקובן מהר
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
אכלנו אותה חזק, פשוט לא מאמין, השחקן הכי חשוב שלנו בטח בכדורסל של דדאס וגם ללא קשר אליו בפער.
לא נמצא מחליף שיוכל בכלל להתקרב אליו בלי קשר לכסף כי אין בנמצא.
לא נמצא מחליף שיוכל בכלל להתקרב אליו בלי קשר לכסף כי אין בנמצא.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
אם זה אכן נכון מכה מאוד קשה שאין לה תחליף, מונטלי הוא שחקן שובר שוויון, מאוד מפתיע כי היה הרגשה שמאוד טוב לו פה, אם כבר מה שהערכתי שיבקש לעזוב זה ברונו (בגלל ההיסטוריה והחוסר שיתוף שלו) זה הזמן של דדאס ללחוץ על מונטלי שיפסיק עם השטויות (הריי זאת הסיבה שדדאס פה בגלל ההיכרות עם השחקנים למה מקצועית הוא פח) עופר הגיש תלונה בפיבא, כנראה שלא יעזור מאחר וזה אירגון רקוב, מצד שני אם אכן יעבור לכוכב זה ימוטט את הקבוצות ההישראלית ויתן פתח לכל קבוצה אחרת לקחת שחקנים ללא חשש…
דעה אישית - אני אופטימי, לדעתי מונטלי ישאר, עם פתיחת חוזה, או סוג של קומבינה עם הסוכן הזין, מעבר לזה מצב גדול שספורט 5 (רקנאטי) מגזים בכוונה מאחר והמטרה זה לפגוע בהפועל וליצור אצלנו ״בלאגן״ מקצועי
דעה אישית - אני אופטימי, לדעתי מונטלי ישאר, עם פתיחת חוזה, או סוג של קומבינה עם הסוכן הזין, מעבר לזה מצב גדול שספורט 5 (רקנאטי) מגזים בכוונה מאחר והמטרה זה לפגוע בהפועל וליצור אצלנו ״בלאגן״ מקצועי
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זה כבר לא רק בספורט 5 , קבוקלו הבטיח בראיון שישאר פה מקווה שנוכל להסתמך על זה למרות שאי אפשר לדעת כלוםshaolin232 כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:11 אם זה אכן נכון מכה מאוד קשה שאין לה תחליף, מונטלי הוא שחקן שובר שוויון, מאוד מפתיע כי היה הרגשה שמאוד טוב לו פה, אם כבר מה שהערכתי שיבקש לעזוב זה ברונו (בגלל ההיסטוריה והחוסר שיתוף שלו) זה הזמן של דדאס ללחוץ על מונטלי שיפסיק עם השטויות (הריי זאת הסיבה שדדאס פה בגלל ההיכרות עם השחקנים למה מקצועית הוא פח) עופר הגיש תלונה בפיבא, כנראה שלא יעזור מאחר וזה אירגון רקוב, מצד שני אם אכן יעבור לכוכב זה ימוטט את הקבוצות ההישראלית ויתן פתח לכל קבוצה אחרת לקחת שחקנים ללא חשש…
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 01 נובמבר 2024, 08:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
אם מונטלי אכי יעזוב, זה מתן פתח לכולם לעזוב, ברונו מתישהו גם ידפוק משחק חלומי, גבוהים נוספים באירופה יפצעו / חלשים מקצועית וגם הוא יעזוב, חייב לבלום את העזיבה של מונטלי אחרת זה יהיה כדור שלגרק הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:13זה כבר לא רק בספורט 5 , קבוקלו הבטיח בראיון שישר פה מקווה שנוכל להסתמך על זה למרות שאי אפשר לדעת כלוםshaolin232 כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:11 אם זה אכן נכון מכה מאוד קשה שאין לה תחליף, מונטלי הוא שחקן שובר שוויון, מאוד מפתיע כי היה הרגשה שמאוד טוב לו פה, אם כבר מה שהערכתי שיבקש לעזוב זה ברונו (בגלל ההיסטוריה והחוסר שיתוף שלו) זה הזמן של דדאס ללחוץ על מונטלי שיפסיק עם השטויות (הריי זאת הסיבה שדדאס פה בגלל ההיכרות עם השחקנים למה מקצועית הוא פח) עופר הגיש תלונה בפיבא, כנראה שלא יעזור מאחר וזה אירגון רקוב, מצד שני אם אכן יעבור לכוכב זה ימוטט את הקבוצות ההישראלית ויתן פתח לכל קבוצה אחרת לקחת שחקנים ללא חשש…
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
שחקן כזה בהפועל היה מראש טוב מדי מכדי להיות אמיתי.
אם לא היה רוצה לעזוב בגלל המלחמה היה בטח נפצע וגומר את העונה רגע לפני הפלייאוף או משהו בסגנון
אם לא היה רוצה לעזוב בגלל המלחמה היה בטח נפצע וגומר את העונה רגע לפני הפלייאוף או משהו בסגנון
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
רק שאף קבוצה ישראלית לא הצליחה לבלום מעבר של שחקן שרצה לעזוב בשל המצב הבטחוני , בהצלחה עם זה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
מדאיג מאוד כמו שכולם אומרים, בעיקר אם יווצר תקדים משפטי.
מדאיג לא פחות האובססיה של עופר, אם הוא היה טיפש היה ניתן להבין את התגובות שלו אבל כזה בא מאדם חכם כל כך.... אותי זה מדאיג שבעתיים.
אתה יודע שאנחנו בבעיה גדולה מאוד !!!
וכל מה שאתה חושב זה 5 דקות תהילה לנסות להתנשא מעל הנהלת מכבי בטוויטר !!!!
זה מה שאיכפת לך? זה מה שחשוב עכשיו ? להפועל, לספורט פה בכלל אפילו למדינה. אני חייב להודות שאי אפשר לעקוב אחרי ההגיון של הבן אדם הזה וזה מאוד מדאיג
מדאיג לא פחות האובססיה של עופר, אם הוא היה טיפש היה ניתן להבין את התגובות שלו אבל כזה בא מאדם חכם כל כך.... אותי זה מדאיג שבעתיים.
זה מה שאיכפת לך? זה מה שחשוב עכשיו ? להפועל, לספורט פה בכלל אפילו למדינה. אני חייב להודות שאי אפשר לעקוב אחרי ההגיון של הבן אדם הזה וזה מאוד מדאיג
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אני אגב הייתי מנסה להשאיר אותו בהבטחה שלא יצטרך להיות בארץ וישחק רק ביורוקאפ. בליגה הסדירה אפשר להסתדר גם בלעדיו ובתקווה עד הפלייאוף בארץ כבר ישנה גישה ויהיה מוכן לטוס חזרה לשחק את החודש האחרון
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
בגלל שאנחנו במצב בעייתי מבחינה בטחונית,היו חייבים להכניס סעיף יציאה.נניח מיליון- מליון וחצי יורו.
במצב כזה לפחות היינו מקבלים כסף ומנסים להביא מישהו.
עכשיו יש מצב שישוחרר בחינם כי הוא " מפחד" להיות כאן
במצב כזה לפחות היינו מקבלים כסף ומנסים להביא מישהו.
עכשיו יש מצב שישוחרר בחינם כי הוא " מפחד" להיות כאן
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
שיבקש כמה שהוא רוצה, הוא אפילו מוזמן לחלום ואף להתפלל.
יש חוזה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
זה שהוא ביקש להשתחרר לא אומר שזה יקרה ובטח לא כל כך מהר
הוא חתם פה אחרי שהתחילה המלחמה, אין החמרה במצב הבטחוני, אין סיבה שיעזוב בגלל זה
שיחפש תירוץ אחר
ומצד הפועל, לא משחרר אותו, עושה לו את המוות משפטית גם אם הוא לא ישחק, כי ככה או ככה הוא לא ישחק פה כנראה, אז ששחקנים אחרים יחשבו פעמיים לפני שמבקשים לעזוב
הוא חתם פה אחרי שהתחילה המלחמה, אין החמרה במצב הבטחוני, אין סיבה שיעזוב בגלל זה
שיחפש תירוץ אחר
ומצד הפועל, לא משחרר אותו, עושה לו את המוות משפטית גם אם הוא לא ישחק, כי ככה או ככה הוא לא ישחק פה כנראה, אז ששחקנים אחרים יחשבו פעמיים לפני שמבקשים לעזוב
-
- קיבל.ה 270 לייקים
מה הקשר בכלל לעופר ינאי ותגובה שלו בטוויטר? מה אכפת לך שהוא מגיב? מה העניין כל פעם לחנך את הבעלים?ההוא מפעם כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:21 מדאיג מאוד כמו שכולם אומרים, בעיקר אם יווצר תקדים משפטי.
אני מנחש שהשחקן רוצה לעזוב בגלל כסף אפילו לא בטוח שיש קשר למלחמה, רוצה יורוליג וכן עוד כסף שמציעים לו, אין סנטמנטים לרוב השחקנים.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
גם ללויד היה חוזה ...KingAlpaca כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:26שיבקש כמה שהוא רוצה, הוא אפילו מוזמן לחלום ואף להתפלל.
יש חוזה.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
היה דחוף לשחרר את בנטיל
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הוא חתם על חוזה ללא סעיף שחרור ובידיעה שיש פה מצב מלחמה שלא החמירה מאז.
אני ממש לא משפטן, אבל יש בכלל היתכנות לזה?
ברור שהוא לא רוצה לעזוב בגלל המלחמה והטיסות, חרטא של סוכנים ועורכי דין, קיבל הצעה, רוצה לחזור ליורוליג ופתאום לא טוב לו פה.
לא מכיר את המערכות המשפטיות של פיב״א אבל הלוואי ויזיינו את הסרבים המסריחים האלה, כי אחרת כל שחקן עם רבע עונה סביר, במיוחד בכל מיני הרצליה, גלבוע ודומיהן, יקבל הצעה מבחוץ ובורח. תקדים מסוכן לאללה.
ברור שהוא לא רוצה לעזוב בגלל המלחמה והטיסות, חרטא של סוכנים ועורכי דין, קיבל הצעה, רוצה לחזור ליורוליג ופתאום לא טוב לו פה.
לא מכיר את המערכות המשפטיות של פיב״א אבל הלוואי ויזיינו את הסרבים המסריחים האלה, כי אחרת כל שחקן עם רבע עונה סביר, במיוחד בכל מיני הרצליה, גלבוע ודומיהן, יקבל הצעה מבחוץ ובורח. תקדים מסוכן לאללה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אתה באמת לא מבין את הבעיה ? גולת הכותרת של הפרוייקט רוצה לעזוב ואם יצליח הקבוצה תתפרקAdom_Adom כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:29מה הקשר בכלל לעופר ינאי ותגובה שלו בטוויטר? מה אכפת לך שהוא מגיב? מה העניין כל פעם לחנך את הבעלים?ההוא מפעם כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:21 מדאיג מאוד כמו שכולם אומרים, בעיקר אם יווצר תקדים משפטי.
אני מנחש שהשחקן רוצה לעזוב בגלל כסף אפילו לא בטוח שיש קשר למלחמה, רוצה יורוליג וכן עוד כסף שמציעים לו, אין סנטמנטים לרוב השחקנים.
אבל מה שמעניין את עופר בזמן הזה הוא לעקוץ את מכבי ? ועוד בציוץ שכמה שעות אחרי מתהפך עליו ומוציא אותו ליצן ושקרן. כל מי שהיה מסביבו עזב וטען שיש בעיה של התנהגות אנחנו בעצמנו רואים וראינו שיש הרבה פעולות חריגות.
אז כן אני מאוד מודאג משיקול הדעת וסדר העדיפויות שציוץ כזה מעלה
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אהלן אחיKingAlpaca כתב:איך הגעת למסקנה שיש מצב כזה?
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אני מניח בהגיון בריא שהבעיה היא לא באמת משפטית אלה יותר פוליטיתהלך המומנטום כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:38 הוא חתם על חוזה ללא סעיף שחרור ובידיעה שיש פה מצב מלחמה שלא החמירה מאז.
אין באמת "חוק" בנושא, יש תקדים של רוסיה /אוקראינה והוא ממש ממש לא לטובתנו, אבל התקדים הזה לא באמת 1:1
די ברור שהמצב המשפטי שלנו טוב משל אוקראינה בזמן ההחלטות כי הליגה באוקראינה הופסקה בזמן שחרור השחקנים הזרים.
מצד שני ברור שהמצב התדמיתי שלנו באירופה בשפל ושאנחנו גם קוץ בבשר של הנהלת הליגה תדמיתית ותפעולית
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 01 נובמבר 2024, 08:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אגב אוליי כרגע זה נשמע הזויי אבל גם בלי מוטלי יש לנו את הסגל הטוב בארץ (כמובן יש חסרון בסנטר שחייב להגיע ) , כל זה לא משנה יותר מדיי כי שחקנים יכולים לעזוב בשנייה ודדאס
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
We just can't have nice things
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 190 לייקים
מלכתחילה זה היה הזוי שסנטר טופ 3 יורוליג מגיע לפה.. כנראה רק עכשיו נפל לו האסימון מה שחקן כמוני עושה פה ועם ההצעה של הכוכב האדום הנאצים, החליט לעוף מפה בתירוץ של המלחמה... מקווה לפחות שיוציאו בייאוט שמן מהם..
-
- קיבל.ה 270 לייקים
לא, אני לא מבין את הבעיה, נראה לך באמת שמי שהשקיע כסף גדול בפרויקט רוצה שהוא יתפרק? רוצה שמוטלי יעזוב? הציוץ שלו זה בדיוק 2 דקות מזמנו, אני בטוח שהוא משקיע הרבה יותר זמן באיך להשאיר את מוטלי.ההוא מפעם כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:46אתה באמת לא מבין את הבעיה ? גולת הכותרת של הפרוייקט רוצה לעזוב ואם יצליח הקבוצה תתפרקAdom_Adom כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:29מה הקשר בכלל לעופר ינאי ותגובה שלו בטוויטר? מה אכפת לך שהוא מגיב? מה העניין כל פעם לחנך את הבעלים?ההוא מפעם כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:21 מדאיג מאוד כמו שכולם אומרים, בעיקר אם יווצר תקדים משפטי.
אבל מה שמעניין את עופר בזמן הזה הוא לעקוץ את מכבי ? ועוד בציוץ שכמה שעות אחרי מתהפך עליו ומוציא אותו ליצן ושקרן. כל מי שהיה מסביבו עזב וטען שיש בעיה של התנהגות אנחנו בעצמנו רואים וראינו שיש הרבה פעולות חריגות.
אז כן אני מאוד מודאג משיקול הדעת וסדר העדיפויות שציוץ כזה מעלה
אגב יכול להיות גם אחרי שהוא ידבר עם השחקן מאה פעמים, יתלונן לפיבא על הסוכן והכוכב, יציע לכוכבים שלהם הצעות, מוטלי עדיין ילך וזה לא יהיה בגלל התגובה של עופר ינאי לתומר גבעתי בטוויטר.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
או שפשוט נמאס לו לשחק מול מגרשים ריקים, לפתוח את הטלוויזיה ולגלות איפה הוא יכל להיות.
במגרש בית באירופה, ריק...במשחקי החוץ ביורוקאפ אין מי יודע מה. בישראל יש הגבלות...הוא פלוס מינוס כל הזמן בין בתי מלון בלי איזו דירה קבועה...
יש מצב זה שריר החשק.
במגרש בית באירופה, ריק...במשחקי החוץ ביורוקאפ אין מי יודע מה. בישראל יש הגבלות...הוא פלוס מינוס כל הזמן בין בתי מלון בלי איזו דירה קבועה...
יש מצב זה שריר החשק.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 152 לייקים
אכן מבאס מאוד, אבל אפשר לחפש סנטר אחר זה לא סוף העולם, ומקווה שנקבל עליו סכום יפה.
דדאס לעומתו זה סוף העולם.
דדאס לעומתו זה סוף העולם.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
לא מאשים אף אחד שירצה לברוח מכאן
יותר מהטילים והנסיעות, המגרשים הרייקים האלה זה דיכאון אחד גדול
יותר מהטילים והנסיעות, המגרשים הרייקים האלה זה דיכאון אחד גדול
-
- קיבל.ה 96 לייקים
ועוד להשתכן בסמוקוב שהיא עיירה די שבורה
בקיצור שלום ולא להתראות. אלפה קאבה סנטר 2/ קאבוקלו לחמישה (?)
-
- קיבל.ה 753 לייקים
גורלו של אוהד הפועל. עד שיש קבוצה עם שחקנים מהטופ האירופי וסיכוי טוב לתארים , תצוגוץ משחק וכו - הנה זה עומד להתנפץ. אפילו חצי עונה לא נתנו לנו..
מקווה מאד שינאי ילחם עליו, למנוע מעבר ולנסות להשאירו בכל זאת. הוא חתם על חוזה כשכל המצב היה ידוע לו , לא כמו במקרה של סולומון.
בכל מקרה לא שחרור מידי לפחות אחרי המשחק עם התורכים.
מקווה מאד (אני משוכנע) שכבר בודקים ומחפשים סנטר אחר טוב.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
וואלה אנשי ספורט הם לפעמים יצורים פחדנים ומביכים , לוותר אחרי בקושי חודש שאתה פה כי היית צריך ללכת למקלט פעם אחת ? התנהגות של אפס , אז יש לך הצעות קצת יותר טובות ביג דיל חתמת על חוזה , ניצול ציני של המצב
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
מקווה שעופר יצליח לשכנע אותו לחכות עוד קצת בתקווה שהמצב בצפון יירגע.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני חייב להבין , בקבוצות שלא משחקות בארץ שחקנים שעוזבים אחריי שנייה כשיש להם חוזה זה עניין שכיח ? כי אם ככה הענף הזה פשוט מקולקל
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
ב NBA אסור בתכלית האיסור. אף אחד אפילו לא מנסה. באירופה גם אסור, אבל רק לכאורה...כי זה מדינות שונות, וחוקים אחרים וכו' וכו'.
כנראה שאם אתה ריאל מדריד או אחת היוניות לא יעשו לך את זה. אם אתה הפועל, מועדון יורוקאפ בסופו של דבר, או אפילו איזו אלבא ברלין כזו מהיורוליג, אז כן.
אם קבוקלו גם יככב בטירוף ,לא מן הנמנע שגם אותו ישלפו. אין מה לעשות האירופאים תמיד יהיו בדיליי מול האמריקאים בכל הקשור לכדורסל. בעיקר בחוקים.
כדי שלא ישלפו לך שחקנים ככה פתאום אתה צריך להיות קבוצה בכירה ביורוליג. זו האמת המרה.
החזקים לעד יבלעו את החלשים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
וכל זה כשיש כסף , פשוט חרא של מצב7even כתב: ↑01 נובמבר 2024, 10:22ב NBA אסור בתכלית האיסור. אף אחד אפילו לא מנסה. באירופה גם אסור, אבל רק לכאורה...כי זה מדינות שונות, וחוקים אחרים וכו' וכו'.
כנראה שאם אתה ריאל מדריד או אחת היוניות לא יעשו לך את זה. אם אתה הפועל, מועדון יורוקאפ בסופו של דבר, או אפילו איזו אלבא ברלין כזו מהיורוליג, אז כן.
אם קבוקלו גם יככב בטירוף ,לא מן הנמנע שגם אותו ישלפו. אין מה לעשות האירופאים תמיד יהיו בדיליי מול האמריקאים בכל הקשור לכדורסל. בעיקר בחוקים.
כדי שלא ישלפו לך שחקנים ככה פתאום אתה צריך להיות קבוצה בכירה ביורוליג. זו האמת המרה.
החזקים לעד יבלעו את החלשים.