השאלה מה הציפיות מפרשן.בר קולמוסא כתב:מה שעצוב זה שעוד לא נולד פרשן אחד ראוי בישראל. לא נעים להגיד אבל אולי שגיא כהן, היחידי שעוד לפחות ניסה לפרשן.
אני נהנה לשמוע את ניר לוין , זאביק זלצר , אורי אוזן , גרנט בשעתו , בקיצור אנשי כדורגל מקצועיים.
השאלה מה הציפיות מפרשן.בר קולמוסא כתב:מה שעצוב זה שעוד לא נולד פרשן אחד ראוי בישראל. לא נעים להגיד אבל אולי שגיא כהן, היחידי שעוד לפחות ניסה לפרשן.
אני מהאנשים שתמיד הגנו על שגיא כהן שכולם צחקו עליו אבל עם היד על הלב הוא מביך.(מסקנה שהגעתי אליה בשנה האחרונה). סתם יודע לדבר יפה.בר קולמוסא כתב: ↑09 מאי 2021, 23:00 מה שעצוב זה שעוד לא נולד פרשן אחד ראוי בישראל. לא נעים להגיד אבל אולי שגיא כהן, היחידי שעוד לפחות ניסה לפרשן.
הציפיה שלי מפרשן די פשוטה - שיתן ערך מוסף ויציין דברים שאני לא שם לב אליהם בעצמי. בשביל משפטים כמו "אתלטיקו מצופפת אז ריאל צריכה להתקיף מהאגפים" אני לא צריך פרשן.
אני עשיתי את המסלול ההפוךמריו פצ'אלקה כתב:אני מהאנשים שתמיד הגנו על שגיא כהן שכולם צחקו עליו אבל עם היד על הלב הוא מביך.(מסקנה שהגעתי אליה בשנה האחרונה). סתם יודע לדבר יפה.בר קולמוסא כתב: ↑09 מאי 2021, 23:00 מה שעצוב זה שעוד לא נולד פרשן אחד ראוי בישראל. לא נעים להגיד אבל אולי שגיא כהן, היחידי שעוד לפחות ניסה לפרשן.
מסכים עם הנאמר, גם ספציפית לגבי אוזן וסביליה.בר קולמוסא כתב: ↑10 מאי 2021, 01:42 שגיא כהן זה בנאדם בעייתי, בדרך כלל הוא מגבש בחמש עשרה דקות הראשונות איזו תזה שאיתה אחר כך הוא מנסה להסביר את כל המשחק. לפעמים זה מרגיז לשמוע, אבל לפחות יש לו מחוייבות לתפקיד הפרשן, הוא מבין בשביל מה הוא יושב שם. בהשוואה לפרשנים אחרים, שבמקסימום משלבים איזו אנקדוטה על קריירת המשחק שלהם או איזו קלישאה בסגנון כמו ״הוא מכניס חלוץ ומוציא קשר, נראה שהוא הולך פה על כל הקופה״, הוא באמת עדיף.
מבין הפרשנים האחרים אני נהנה לשמוע את אוזן וניר סביליה. לפעמים אפילו שייע, אבל רק בגלל שהוא משלנו.
שנה שעברה למכבי עם אצילי, מיכה וגולסה כשיר עונה שלמה למכבי היה סגל טוב יותר.
איפה הייתה הבעייה אתמול?טכנית לארז כתב:הזוי שעוד לא מביאים לפה שופטים מחו"ל.
השיפוט מוטה באופן מכוון לטובת מועדון אחד וכולם ממשיכים כרגיל.
אתמול היה חייב לשפוט שופט מחו"ל.
בקרב התוצרת המקומית הם כולם בובות של מכבי.
אני חייב לשאול מה זה הבנת משחק ברמה אירופית?הוקיץ' כתב: ↑10 מאי 2021, 02:43מסכים עם הנאמר, גם ספציפית לגבי אוזן וסביליה.בר קולמוסא כתב: ↑10 מאי 2021, 01:42 שגיא כהן זה בנאדם בעייתי, בדרך כלל הוא מגבש בחמש עשרה דקות הראשונות איזו תזה שאיתה אחר כך הוא מנסה להסביר את כל המשחק. לפעמים זה מרגיז לשמוע, אבל לפחות יש לו מחוייבות לתפקיד הפרשן, הוא מבין בשביל מה הוא יושב שם. בהשוואה לפרשנים אחרים, שבמקסימום משלבים איזו אנקדוטה על קריירת המשחק שלהם או איזו קלישאה בסגנון כמו ״הוא מכניס חלוץ ומוציא קשר, נראה שהוא הולך פה על כל הקופה״, הוא באמת עדיף.
מבין הפרשנים האחרים אני נהנה לשמוע את אוזן וניר סביליה. לפעמים אפילו שייע, אבל רק בגלל שהוא משלנו.
אפילו הפרשנים הטובים לכאורה במקסימום יספרו לך על משחק הלחץ שהקבוצה מפעילה ושהשחקנים קרובים אחד לשני, שזה אולי לא לחלוטין טריוויאלי, אבל זה עדיין לא באמת ערך מוסף.
בסוף זה עוד סימפטום של הכדורגל הישראלי. שחקנים גדלים תחת מאמנים ברמה נמוכה ויוצאים שחקנים בלי הבנת משחק (מעטים השחקנים בארץ שיש להם הבנת משחק ברמה אירופית). אחר כך אותם שחקנים הופכים למאמנים ופרשנים והמעגל חוזר חלילה. מספיק לשמוע פרשנים במדינות אחרות כדי להבין את ההבדל.
לא רק שהיה צריך להיעצר המהלך בגול הראשון, הוא גם לא איפשר למנחם לחזןר למגרש למרות שהטיפול שקיבל היה במהלך עצירת המשחק בגלל שהכדור יצא לקרן. לא הייתה שום סיבה בעולם לא לאפשר לו לחזור.טכנית לארז כתב: ↑10 מאי 2021, 11:52 מהלך שהוביל לקרן של ה1-0 והיה צריך להיעצר בגלל פגיעת ראש.
פנדל על ארד.
קנס כספי, 10,000 אם אני לא טועה
בדיוק כמו שזה נשמע.האדום הצורר כתב: ↑10 מאי 2021, 12:45אני חייב לשאול מה זה הבנת משחק ברמה אירופית?הוקיץ' כתב: ↑10 מאי 2021, 02:43מסכים עם הנאמר, גם ספציפית לגבי אוזן וסביליה.בר קולמוסא כתב: ↑10 מאי 2021, 01:42 שגיא כהן זה בנאדם בעייתי, בדרך כלל הוא מגבש בחמש עשרה דקות הראשונות איזו תזה שאיתה אחר כך הוא מנסה להסביר את כל המשחק. לפעמים זה מרגיז לשמוע, אבל לפחות יש לו מחוייבות לתפקיד הפרשן, הוא מבין בשביל מה הוא יושב שם. בהשוואה לפרשנים אחרים, שבמקסימום משלבים איזו אנקדוטה על קריירת המשחק שלהם או איזו קלישאה בסגנון כמו ״הוא מכניס חלוץ ומוציא קשר, נראה שהוא הולך פה על כל הקופה״, הוא באמת עדיף.
אפילו הפרשנים הטובים לכאורה במקסימום יספרו לך על משחק הלחץ שהקבוצה מפעילה ושהשחקנים קרובים אחד לשני, שזה אולי לא לחלוטין טריוויאלי, אבל זה עדיין לא באמת ערך מוסף.
בסוף זה עוד סימפטום של הכדורגל הישראלי. שחקנים גדלים תחת מאמנים ברמה נמוכה ויוצאים שחקנים בלי הבנת משחק (מעטים השחקנים בארץ שיש להם הבנת משחק ברמה אירופית). אחר כך אותם שחקנים הופכים למאמנים ופרשנים והמעגל חוזר חלילה. מספיק לשמוע פרשנים במדינות אחרות כדי להבין את ההבדל.
לא על זריקת החפצים ולא על זה ששבוע אחרי שבוע אוהדי מכבי תוקפים עם קרשים אוהד אחד של היריבה
הזוי שהקוון אפילו לא קרא לשופט..
מביך אבל ניסו את מזלם.ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 מאי 2021, 14:45 אף אחד כאן לא מדבר על זה. אבל מה הקטע עם הבקשה ההזויה הזאת של הפועל פתח תקווה? הגעתם למקום הזה באשמתכם בלבד למה שיוותרו לכם ויורידו רק קבוצה אחת?
במיוחד שחלק מהדיון הם מעלים את נושא שהביתיות היא של חיפה כי העבירו לסמי עופר, והגביע אמור להיות נטרלי...מריו פצ'אלקה כתב: ↑19 מאי 2021, 16:37מביך אבל ניסו את מזלם.ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 מאי 2021, 14:45 אף אחד כאן לא מדבר על זה. אבל מה הקטע עם הבקשה ההזויה הזאת של הפועל פתח תקווה? הגעתם למקום הזה באשמתכם בלבד למה שיוותרו לכם ויורידו רק קבוצה אחת?
הבקשה של מכבי לדחות את המשחק שלהם בגלל שהזרים שלהם עזבו את הארץ לא פחות הזויה.