סטפאנוס דדאס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

לך לקיבינימט
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3079 לייקים

ההסבר של דדאס: דיסק איס בסקטבול.
זה מה שעצוב פה, הוא לא באמת מבין מה לעשות, אין עקומת למידה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

אני לא מצליח להבין למה להתעקש תמיד, ראשית הדביל הזה לא עושה חילופים לפחות 7 דקות, לאחר מכן מקצר רוטציה ל8 שחקנים בלבד, אבל מה שהכי מכעיס אותי זה שיש ימים ששחקנים מסוימים פחות טובים ע״ע תומר גינת (מול י-ם היה מצויין) שחירב לנו את המשחק לטעמי, אז אם שחקן פחות הולך לו אז פאקינג תחליף אותו ותפסיק להתעקש בדקות משחק
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

בברלי לא היה צריך להישאר בסוף על המגרש.
חירב אותנו, ועשה גם את השלשה פאול שנתנה להם מומנטום
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

אני לא מבין במה הטמבל הזה עדיף על דני פרנקו?
אנחנו בקבוצה עם רבע תקציב נראנו טוב פי כמה ב2 העונות שעברו. היה שטף, הייתה תוכנית, היה קצב, שיחקנו על היתרונות.

עכשיו אנחנו עם סגל מטורף ואין על מה לדבר, זה כמעט תמיד עניין של הבדלי כישרון, עד שבאה קבוצה שעושה שיעורי בית טובים ואז הבלוף נחשף.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

אדום אש כתב: 23 אוקטובר 2024, 23:14 אני לא מבין במה הטמבל הזה עדיף על דני פרנקו?
אנחנו בקבוצה עם רבע תקציב נראנו טוב פי כמה ב2 העונות שעברו. היה שטף, הייתה תוכנית, היה קצב, שיחקנו על היתרונות.

עכשיו אנחנו עם סגל מטורף ואין על מה לדבר, זה כמעט תמיד עניין של הבדלי כישרון, עד שבאה קבוצה שעושה שיעורי בית טובים ואז הבלוף נחשף.
הוא לא. פרנקו, עם כל החסרונות שלו, מאמן ב- 1000 רמות מעל האידיוט הזה
יאללה הביתה!!!
הוקיץ'
קיבל.ה  5888 לייקים

זה פשוט לא יאמן מה שהוא עשה כאן היום.
בפתיחה היה ברור שהוא לא מוכן אליהם בכלל בעוד שהם מאוד מוכנים אלינו. הם הפעילו המון לחץ על בברלי וניסו להוציא לו את הכדור מהיד, בעוד שהוא עשה חילופים אוטומטיים ואפשר ללאמב לקבל את הכדור עם הגב לסל על גארדים. השיפור ברבע השני נראה כאילו זו פעם ראשונה שהוא ראה אותם משחקים ועכשיו הוא עושה התאמות לפי זה.
העניין הוא שגם אחרי ההתאמות עדיין היו לו החלטות הזויות. יש לנו את וויינרייט, שחקן שנועד לשמור על פורוורדים פיזיים כמו לאמב, והוא אשכרה לא שמר אותו שניה אחת כל המשחק. לאמב לקחת את גינת, פוסטר, בברלי וכל מי שהוא קיבל במהלך המשחק ועשה עליהם סל מתי שהוא רצה.
אחר כך, בפעם המי יודע כמה, הוא סחט את השחקנים עד הטיפה האחרונה במקום להשתמש בסגל הרחב שלו. לא נועם יעקב, לא בר טימור, לא בלייזר. מה הטעם להביא לו שחקנים בכלל? הוא לא ידע להשתמש בהם.

אבל האמת היא שהבעיה האמיתית היא לא בהחלטות הספציפיות שלו במשחק הזה, מה שהאוזמן קורא לו "מיקרו". הבעיה היא במה שאנחנו עושים באימונים והכדורסל שאנחנו משחקים. לא ברמת הביצוע, אלא במה שהמאמן רוצה שהשחקנים יעשו מלכתחילה. כדורסל איטי, סטטי, פרימיטיבי, בלי תנועה, ובעיקר כזה שלא מתאים לסגל.
הוא אחר כך יגיד שאנחנו החטאנו הרבה זריקות קלות, ואיבדנו איבודים טיפשיים, והחטאנו עונשין, ולכן הפסדנו. והוא גם צודק. אם בברלי ביום קצת יותר נורמלי, או אם קבוקלו לא מפספס לייאפים מצחיקים וגינת לא מאבד בצורה הזויה, אנחנו מנצחים. אלא שזו גניבת דעת שלא מספרת את הסיפור האמיתי, והוא שעם מאמן נורמלי היינו נותנים להם 15 הפרש גם ביום גרוע כמו שהיה לנו היום.
אנחנו לא נגיע איתו לכלום לצערי.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1708 לייקים
יצירת קשר:

הדבר הכי מבאס גם זה כמה שזה היה ברור מראש. דיברנו על זה ממש במפורש בקיץ, שזה מאמן לא ברמה בכלל לסגל כזה.
לא מבין מה הסיפור. עופר התפלפ לחלוטין בנושא הסגל, התאבד על שחקנים נונסטופ עם סכומים פסיכיים ודווקא על זה חסך והתעצל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

במה בדיוק הוא היה עוזר של איטודיס? כדורי ביניים?
הביתה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Niro כתב: 23 אוקטובר 2024, 23:28 במה בדיוק הוא היה עוזר של איטודיס? כדורי ביניים?
הביתה
בטח היה עוזר לו לבחור חליפה למשחקים
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

אני באמת לא מבין את עופר ינאי. בנית קבוצה בעשרות מיליונים, אתה מדבר כאילו אתה מחר ביורוליג, הולך לבנות אצטדיון ברבע מיליארד(!!) שקל, ובסוף משאיר פה מאמן שלא יודע אם הייתי לוקח אותו לנס ציונה.
כולם רואים את זה!!! כולם מדברים על זה!! מתחילת ההכנה לא מהיום!!
איך אומרים, דדאס לא אשם, זה ששם אותו שם אשם.
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

רק הפועל כתב:
Niro כתב: 23 אוקטובר 2024, 23:28 במה בדיוק הוא היה עוזר של איטודיס? כדורי ביניים?
הביתה
בטח היה עוזר לו לבחור חליפה למשחקים
לפי איך שהוא מתלבש,לא הייתי נותן לו לבחור בגדים לסבא שלי שנפטר לפני יותר מ30 שנה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3079 לייקים

רק מזכיר שאם לא עולים ליורוליג (אין סיבה בעולם שזה יקרה למעט דדאס) אז החוזים של מוטלי האחרים כבר לא תקפים לעונה הבאה.

shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

שיפסיק לתת לשחקנים לשחק 35 דקות בחייאת רבק
אנחנו לא במשחק גמר, תעשה פאקינג רוטציות
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מה הוא עושה לקבוקלו , איך לעזאזל פתאום בקבוצה אחרת אנגולה מתפוצץ נגד הקבוצה הטובה במפעל ? גורם לכל כך הרבה מחשבות איך זה היה נראה עם מאמן אחר
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גביזון כתב: 23 אוקטובר 2024, 23:48 רק מזכיר שאם לא עולים ליורוליג (אין סיבה בעולם שזה יקרה למעט דדאס) אז החוזים של מוטלי האחרים כבר לא תקפים לעונה הבאה.

לפי איך שנראים מסתפק כרגע באיזה גביע מדינה (וגם זה לא בטוח בכלל ) זכייה ביורוקאפ נראית כמו חלום רחוק
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

רק הפועל כתב:מה הוא עושה לקבוקלו , איך לעזאזל פתאום בקבוצה אחרת אנגולה מתפוצץ נגד הקבוצה הטובה במפעל ? גורם לכל כך הרבה מחשבות איך זה היה נראה עם מאמן אחר
הקבוצה שלו היתה בפיגור 28 הפרש במחצית. הוא קלע את הנקודות האלה מול הרכב הגרבג' שלהם בעיקר.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

די כבררררררררררר!!!!! הביתה!!!! 7 וחצי שחקנים רוטציה בסגל כזה יבן אדם טיפש
OMG עווופררר
Karl Marx
קיבל.ה  220 לייקים

קורא פה את כל אשכולות השחקנים ותופס את הראש. יש לנו השנה קבוצה שבה כמעט כל שחקן כבר הוכיח את עצמו ברמות הכי גבוהות שיש. לדעתי, רמת כשרון הכי גבוהה שהיתה אי פעם בקבוצה בישראל.
אין לי שום טענה לשחקנים.
מי שלא מסוגל להוציא מהקבוצה הזו נצחון על קבוצה ברמה של טרנטו (או אפילו בדלונה, שהיא קבוצה מאוד מאוד מוגבלת, אבל בניגוד אלינו - מאומנת ומחוברת), הוא מאמן שלא צריך להיות פה.
דדאס היה בלוף עוד בחולון. אין לי ספק שהוא מבין כדורסל, אבל אין לו את האישיות המתאימה לנהל סגל עמוס בכוכבים ובאגו, וחלוקת הדקות השערורייתית מוכיחה את זה. לתת כזה סגל בידיים של מאמן כזה, זה לוותר על העונה.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

איך הגענו לגמר פליאןף ולפאקינג משחק אחד מאליפות איתו עונה שעברה בסגל הרבה פחות טוב ? מחרפן
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

רק הפועל כתב: 24 אוקטובר 2024, 09:49 איך הגענו לגמר פליאןף ולפאקינג משחק אחד מאליפות איתו עונה שעברה בסגל הרבה פחות טוב ? מחרפן
לא היית רחוק מלא להיות שם עם הסדרה מול קריית אתא.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

ואן גוך כתב: 24 אוקטובר 2024, 09:52
רק הפועל כתב: 24 אוקטובר 2024, 09:49 איך הגענו לגמר פליאןף ולפאקינג משחק אחד מאליפות איתו עונה שעברה בסגל הרבה פחות טוב ? מחרפן
לא היית רחוק מלא להיות שם עם הסדרה מול קריית אתא.
אבל היית שם ואפילו עלית לרבע האחרון במשחק המכריע ביתרון , כנראה סתם פוקס
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

הגרלה קלה מאוד, מכבי בכושר רע ובלי בולדווין, שלשול של מכבי בדרייב אין
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1708 לייקים
יצירת קשר:

קרית אתא היתה פשוט קבוצה הרבה פחות מוכשרת מאיתנו, ועם הרבה שחקנים צעירים שלא רגילים למעמד הזה ורעדו להם הברכיים ברגע האמת.
מול מכבי היה נדמה איכשהו שהכדורסל הפרימיטיבי של דדאס בכל זאת שווה משהו. בדיעבד היתה שם המון התעלות של שחקנים מוכשרים, וגם המון לחץ אצל מכבי, פציעה קריטית של בולדווין שהגבילה אותו והקשתה על מכבי שנבנתה עליו, וירידת מתח אצל שחקנים שכבר די רצו לעוף מפה ומהר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

אם לא הפציעה המפגרת של הולנד,היינו עכשיו עם תואר.
נערך לאחרונה על ידי Nati ב 24 אוקטובר 2024, 10:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

Nati כתב: 24 אוקטובר 2024, 10:12 עם לא הפציעה המפגרת של הולנד,היינו עכשיו עם תואר.
בילתי נתפס...........
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

Karl Marx כתב:קורא פה את כל אשכולות השחקנים ותופס את הראש. יש לנו השנה קבוצה שבה כמעט כל שחקן כבר הוכיח את עצמו ברמות הכי גבוהות שיש. לדעתי, רמת כשרון הכי גבוהה שהיתה אי פעם בקבוצה בישראל.
אין לי שום טענה לשחקנים.
מי שלא מסוגל להוציא מהקבוצה הזו נצחון על קבוצה ברמה של טרנטו (או אפילו בדלונה, שהיא קבוצה מאוד מאוד מוגבלת, אבל בניגוד אלינו - מאומנת ומחוברת), הוא מאמן שלא צריך להיות פה.
דדאס היה בלוף עוד בחולון. אין לי ספק שהוא מבין כדורסל, אבל אין לו את האישיות המתאימה לנהל סגל עמוס בכוכבים ובאגו, וחלוקת הדקות השערורייתית מוכיחה את זה. לתת כזה סגל בידיים של מאמן כזה, זה לוותר על העונה.
הוא אולי מבין כדורסל אבל הוא לא יודע לאמן כדורסל.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

דדאס הוא לא מאמן רע, אבל הוא כן מאמן של קבוצות קטנות.
אין לו שם ידע או יכולת בניהול רוטציה רחבה. אתמול ניסה להכניס את רגלנד בכח
אז ברור שבר יתייבש (כמו שהיה משחק קודם באירופה רק הפוך). זה גם מה שעומד מאחורי
אסטרטגיית 2 החמישיות שלו, כי אין לו מושג איך לשלב כל כך הרבה שחקנים...

"ההצלחה" שנה שעברה נבעה מזה שהוא כן יודע להתמקד במיסמאצ'ים קטנים במשחק (עוזר
מאמן של קבוצה גדולה הוא כן) ושהוא נותן אמון ודקות לסגל המצומצם שיש לו, בנוסף לזה שהוא בסך הכל היה צריך לנצח את
קרית אתא בחצי (וכמעט הפסדנו), ולשחק עם סגל מגובש של הפועל מול מכבי בלי הכוכב הכי גדול שלה.

לשים אותו בתור מאמן של הפועל של השנה זה לשים אותו במקום גרוע מראש, כמו לשים את רגלנד בתור שחקן ספסל
ולצפות שיקרו דברים טובים...
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

סכין_בבטן_האומה כתב: 24 אוקטובר 2024, 10:49 דדאס הוא לא מאמן רע, אבל הוא כן מאמן של קבוצות קטנות.
אין לו שם ידע או יכולת בניהול רוטציה רחבה. אתמול ניסה להכניס את רגלנד בכח
אז ברור שבר יתייבש (כמו שהיה משחק קודם באירופה רק הפוך). זה גם מה שעומד מאחורי
אסטרטגיית 2 החמישיות שלו, כי אין לו מושג איך לשלב כל כך הרבה שחקנים...

"ההצלחה" שנה שעברה נבעה מזה שהוא כן יודע להתמקד במיסמאצ'ים קטנים במשחק (עוזר
מאמן של קבוצה גדולה הוא כן) ושהוא נותן אמון ודקות לסגל המצומצם שיש לו, בנוסף לזה שהוא בסך הכל היה צריך לנצח את
קרית אתא בחצי (וכמעט הפסדנו), ולשחק עם סגל מגובש של הפועל מול מכבי בלי הכוכב הכי גדול שלה.

לשים אותו בתור מאמן של הפועל של השנה זה לשים אותו במקום גרוע מראש, כמו לשים את רגלנד בתור שחקן ספסל
ולצפות שיקרו דברים טובים...
אתה יכול לשלוח את זה לעופר?
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

הברדק בהכנסות הכדור בדקה האחרונה רק מראה עד כמה הקבוצה לא מאומנת. לא בהכנסת כדור תחת לחץ, לא כשאתה צריך קליעה מהירה . אז יכול להיות שכן תירגלו אבל השחקנים לא ביצעו. אבל כשמתרגלים אינטנסיבית זה יוצר פעולות אוטומטיות שקצת מנטרלות חוסר ריכוז באותו הרגע. כמו תרגול אישי של שחקן לזריקות עונשין.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  111 לייקים

להחליף את דדאס זה אחלה, אבל מה האפשרויות שלנו בכלל?
אולי פרנקו לא, אבל מי כן?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3079 לייקים

כל פעם שהאשכול הזה קופץ אני מתרגש אולי העיפו אותו

סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  111 לייקים

גביזון כתב: 24 אוקטובר 2024, 19:35 כל פעם שהאשכול הזה קופץ אני מתרגש אולי העיפו אותו

אני מצטער נשמה, נכנסתי לפה גם מתוך התקווה לגלות שהוא הלך הביתה.

אשכרה מתגעגע לפרנקו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3079 לייקים

porthos כתב:
גביזון כתב: 24 אוקטובר 2024, 19:35 כל פעם שהאשכול הזה קופץ אני מתרגש אולי העיפו אותו

אני מצטער נשמה, נכנסתי לפה גם מתוך התקווה לגלות שהוא הלך הביתה.

אשכרה מתגעגע לפרנקו
מעתיק לתגובה לפה, התבלבלתי באשכול:

רק מאמן שהיה במעמדים האלה, ומאמן טוב, כן עדיף פרנקו ברור אבל הושקע כל כך הרבה כסף ואין שום הגיון להתפשר דווקא בעמדה הזו, חשוב יותר מאלף דלייני, מישהו שאימן כבר קבוצה רוויית כוכבים ויודע להתמודד עם זה.
כל הזמן הייתי בחששות שאולי מוטלי ובברלי בגלל המצב בארץ והקשר עם דדאס יעזבו אם הוא ילך. עכשיו אני מבין שכלום לא משתנה וזה סיכון שחייב לקחת, כי להשאר ככה אי אפשר יותר. להפרד מדדאס בכל מחיר אחרת נשקע עם כוכבים.

adom4
קיבל.ה  437 לייקים

דדאס בדרך החוצה לפי נצניפר
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

adom4 כתב: 24 אוקטובר 2024, 23:58 דדאס בדרך החוצה לפי נצניפר
יאללה הביתה!!!
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

יהלום14אדום כתב:
adom4 כתב: 24 אוקטובר 2024, 23:58 דדאס בדרך החוצה לפי נצניפר
אם זה נכון
שיישאר עוזר שלו
redead
קיבל.ה  530 לייקים

לנצח שלושה משחקים קשים(בשיקטש, ירושלים,קנריה)
ואז ללכת הביתה בגלל חירבון נגד טרנטו
איזה הפועל זה
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

צנצי פירסם שאיטודיס ועוד מאמן יורוליג בכיר (איבנוביץ?) על הפרק
redead
קיבל.ה  530 לייקים

בוא נגמור עם זה מהר
אם אפשר וולקם עד הבוקר
שליחת תגובה