שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
בני יהודה מתפרקת וזה כבר 4:1 להפועל פ"ת
מניח שמרטן מאמן בני יהודה יפוטר
מניח שמרטן מאמן בני יהודה יפוטר
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
רק אצלינו נמשיך לתת לפפ להמשיך לעשות נזקים עצומים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
נו באמת אף אחד לא רצה להשאיר את רוחאנא זה לא על דגו
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אז מי החליט לשחרר אותו?
אותו דבר עם צ'יבוטה ואלטמן.
אולי אני טועה, אבל נראה לי שמסאי הוא זה שהחליט לוותר עליהם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 156 לייקים
ואייבינדר? איתו ואלטמן המצב היה שונה. חבל ששחררו ועוד שיש כביכול בעצם עם כסף ואחרי שהם הסכימו לקצץטכנית לארז כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 20:49 אז מי החליט לשחרר אותו?
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
טוב זה פתח תקווה והשאר
היא עולה
ההסתכלות צריכה להיות על המקום השני(מביך, אבל מה לעשות)
מול כפר שלם והקונספציה שמתנפצת ומניח שבני יהודה ואולי הפועל רג
אנחנו קבוצה שלא מצליחה(וכנראה גם לא תצליח עד שצפרא יחליט לשפוך בינואר) לחבר רצף ניצחונות ואופי חרא
היא עולה
ההסתכלות צריכה להיות על המקום השני(מביך, אבל מה לעשות)
מול כפר שלם והקונספציה שמתנפצת ומניח שבני יהודה ואולי הפועל רג
אנחנו קבוצה שלא מצליחה(וכנראה גם לא תצליח עד שצפרא יחליט לשפוך בינואר) לחבר רצף ניצחונות ואופי חרא
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
שמועה חזקה ברשתות שאיינבינדר שיחק מחצית עכשיו בחדרה. מעניין כמה טוב הוא היה מ1 ועד גופה.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 940 לייקים
כשהדשא הירוק יותר של השכן נמצא בפאקינג פתח תקווה :/
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
אם מישהו ראה במקרה את הפאול של כארם גאבר עכשיו על אדניי, הלוואי שפעולה כזאת תיהיה שווה כרטיס אדום איזה עצביםם
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
סילבס בדרך הביתה, חדרה הובילו 1:0 על נתניה ש ב 10 שחקנים (השוער הורחק), החמיצו פנדל ותוך 2 דק נתניה עושה להם מהפך...
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
חדרה השוולירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 21:46 סילבס בדרך הביתה, חדרה הובילו 1:0 על נתניה ש ב 10 שחקנים (השוער הורחק), החמיצו פנדל ותוך 2 דק נתניה עושה להם מהפך...
-
- קיבל.ה 391 לייקים
פ״ת מעל הליגה הם כבר עלו, זה או אנחנו או כפר שלם או בני יהודה, רק שלנו יש מאמן שמשחק כדורגל עצוב ופחדני, אכלנו אותה
-
- קיבל.ה 960 לייקים
נו באמת, אף אחד לא עלה ליגה ואין אף קבוצה מעל הליגה. ואחרי שזה נאמר, הבעיה שלנו היא אנחנו והמאמן שלנו ומכיוון שיש לנו בעלים שמתקשר בטלפתיה אנחנו בבעיה.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 267 לייקים
לא רק המאמן.יהלום14אדום כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 22:06 נו באמת, אף אחד לא עלה ליגה ואין אף קבוצה מעל הליגה. ואחרי שזה נאמר, הבעיה שלנו היא אנחנו והמאמן שלנו ומכיוון שיש לנו בעלים שמתקשר בטלפתיה אנחנו בבעיה.
הסגל השערורייתי הזה יותר מדאיג אותי.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
נכון, לכן כתבתי אנחנו, כקבוצהאנחנו בתהליך כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 22:10לא רק המאמן.יהלום14אדום כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 22:06 נו באמת, אף אחד לא עלה ליגה ואין אף קבוצה מעל הליגה. ואחרי שזה נאמר, הבעיה שלנו היא אנחנו והמאמן שלנו ומכיוון שיש לנו בעלים שמתקשר בטלפתיה אנחנו בבעיה.
הסגל השערורייתי הזה יותר מדאיג אותי.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 880 לייקים
המאמן לא פחדני והסגל לא שערורייתי. אני לא מכיר את הסגלים של שאר הקבוצות אבל לפחות לפי איכות המשחק של הקבוצות שהפועל התמודדה איתן, כולל הפועל פ״ת הסגל של הפועל עדיין הטוב בליגה. בפער. פתאום כולם מהללים את רוחנא ומקללים את דגו ששיחרר אותו. בואו נלך חצי שנה אחורה בשביל לראות מה כתבו פה על רוחנא.
יש התאמות מקצועיות נקודתיות שצריכים לעשות (בעיניי, לחזק את המרכז שדה וחלוץ נורמלי) אבל מעל הכל, השחקנים האלה וגם המאמן צריכים להבין איפה הם נמצאים, מה המטרה ואיך צריך להשיג אותה. זה נראה כאילו שלא. הם רופסים
יש התאמות מקצועיות נקודתיות שצריכים לעשות (בעיניי, לחזק את המרכז שדה וחלוץ נורמלי) אבל מעל הכל, השחקנים האלה וגם המאמן צריכים להבין איפה הם נמצאים, מה המטרה ואיך צריך להשיג אותה. זה נראה כאילו שלא. הם רופסים
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
כל מילה בסלע.redrony כתב:המאמן לא פחדני והסגל לא שערורייתי. אני לא מכיר את הסגלים של שאר הקבוצות אבל לפחות לפי איכות המשחק של הקבוצות שהפועל התמודדה איתן, כולל הפועל פ״ת הסגל של הפועל עדיין הטוב בליגה. בפער. פתאום כולם מהללים את רוחנא ומקללים את דגו ששיחרר אותו. בואו נלך חצי שנה אחורה בשביל לראות מה כתבו פה על רוחנא.
אני חושב שהשינוי הגדול יבוא ברגע שנעבור לשחק עם שני קשרים אחוריים, כי האמצע שלנו פרןץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Daniel
- קיבל.ה 140 לייקים
להביא דחוףלירון האדום כתב:סילבס בדרך הביתה, חדרה הובילו 1:0 על נתניה ש ב 10 שחקנים (השוער הורחק), החמיצו פנדל ותוך 2 דק נתניה עושה להם מהפך...
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
-
- קיבל.ה 448 לייקים
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
משחק ההגנה שלהם חלש והם כרגע מועמדים למקום 3-4
-
- קיבל.ה 517 לייקים
אני לא מכיר עוד קבוצה בארץ, כנראה בעולם, שהשביעי באוקטובר הנורא הוא גם נקודת ציון כל כך משמעותית עבורה מקצועית כמו הפועל.
כמה ימים לפני כן, ניצחנו את בית״ר בטדי 3-0 שהיה לרגע אפילו 4-0. תחושות שהנה, אולי יש פה משהו לא רע.
ואלוהים איך חזרנו מהפגרה הזו...
מי היה מאמין שהיום הם עם קבוצה כל כך טובה ומלהיבה, מנצחים את חיפה ורצים בצמרת.
הפועל בתהומות הלאומית מפסידים לכפר קאסם... לאן עוד אפשר לרדת?
וההבנה שהפועל היום קבוצה די מחורבנת לא תורמת, סגל שיש בו אולי 3-4 שחקנים שיכולים להמשיך אם נעלה ליגה.
איזה חרא.
כדי להיות אוהד של הפועל צריך להיות מטומטם וגם טמבל. על אמת.
כמה ימים לפני כן, ניצחנו את בית״ר בטדי 3-0 שהיה לרגע אפילו 4-0. תחושות שהנה, אולי יש פה משהו לא רע.
וההבנה שהפועל היום קבוצה די מחורבנת לא תורמת, סגל שיש בו אולי 3-4 שחקנים שיכולים להמשיך אם נעלה ליגה.
איזה חרא.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
למזלנו אנחנו לא בליגת העל, יש מספר קבוצות שהיו מפרקות אותנו בלי רחמים.
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
שמע זה באמת בא לנו בטיימינג מחורבןRed Ghost כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 21:38 אני לא מכיר עוד קבוצה בארץ, כנראה בעולם, שהשביעי באוקטובר הנורא הוא גם נקודת ציון כל כך משמעותית עבורה מקצועית כמו הפועל.
איזה חרא.
אבל בוא תתנחם, הפועל של השנים האחרונות כזאת קבוצה לא יציבה ומנחוסה שיש סיכוי לא רע ש גם בלי המלחמה היינו מחרבנים את העונה הזאת
אל תשכח שעם ואלקאניס הכה אגדי היינו רק עם 8 נקודות וחטפנו פאקינג 5 בדרבי
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
חטפנו 5 בדרבי אחרי שהוא עלה במהלך מאד הרפתקני ועם אזוגי לבד באגף ימין שמנסה להבין מה זהבי והזר התותח שהיה להם מעוללים לו בשמאל.Xavi כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 22:54שמע זה באמת בא לנו בטיימינג מחורבןRed Ghost כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 21:38 אני לא מכיר עוד קבוצה בארץ, כנראה בעולם, שהשביעי באוקטובר הנורא הוא גם נקודת ציון כל כך משמעותית עבורה מקצועית כמו הפועל.
איזה חרא.
אבל בוא תתנחם, הפועל של השנים האחרונות כזאת קבוצה לא יציבה ומנחוסה שיש סיכוי לא רע ש גם בלי המלחמה היינו מחרבנים את העונה הזאת
בכללי העונה החלה יחסית טוב (מינוס הדרבי).
תיקו מאכזב יחסית בסכנין
אח"כ ניצחון יפה מאד בבית מול נתניה
תיקו די בונקריסטי אבל עדיין תיקו...בבאר שבע
הדרבי המשפיל, ואז בית"ר בטדי.
סה"כ לקבוצה שהתחילה עם בעלים חדשים ושאיפות, זו היתה התחלה לא רעה בכלל. 8 מ-15.
המשקח הבא היה עם הפועל חיפה כעבור חודשיים, הפסד בבית, ואז הפסד באשדוד ומשם לתהומות.
לגבי בית"ר...כבר שנתיים שיש להם חלק התקפי מאד יצירתי ובלי הגנה כמעט בכלל. זה עובד להם לא רע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1055 לייקים
השנה יש להם גם הגנה טובה ואני מאמין שאם לא יהיו להם פציעות קטלניות הם ירוצו חזק עד הסוף7even כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 09:19חטפנו 5 בדרבי אחרי שהוא עלה במהלך מאד הרפתקני ועם אזוגי לבד באגף ימין שמנסה להבין מה זהבי והזר התותח שהיה להם מעוללים לו בשמאל.Xavi כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 22:54שמע זה באמת בא לנו בטיימינג מחורבןRed Ghost כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 21:38 אני לא מכיר עוד קבוצה בארץ, כנראה בעולם, שהשביעי באוקטובר הנורא הוא גם נקודת ציון כל כך משמעותית עבורה מקצועית כמו הפועל.
איזה חרא.
תיקו מאכזב יחסית בסכנין
המשקח הבא היה עם הפועל חיפה כעבור חודשיים, הפסד בבית, ואז הפסד באשדוד ומשם לתהומות.
לגבי בית"ר...כבר שנתיים שיש להם חלק התקפי מאד יצירתי ובלי הגנה כמעט בכלל. זה עובד להם לא רע.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
יש לנו נטייה תמיד לחשוב שמה שאין לנו (או לא היה לנו) עדיף על מה שיש לנו7even כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 09:19חטפנו 5 בדרבי אחרי שהוא עלה במהלך מאד הרפתקני ועם אזוגי לבד באגף ימין שמנסה להבין מה זהבי והזר התותח שהיה להם מעוללים לו בשמאל.Xavi כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 22:54שמע זה באמת בא לנו בטיימינג מחורבןRed Ghost כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 21:38 אני לא מכיר עוד קבוצה בארץ, כנראה בעולם, שהשביעי באוקטובר הנורא הוא גם נקודת ציון כל כך משמעותית עבורה מקצועית כמו הפועל.
איזה חרא.
תיקו מאכזב יחסית בסכנין
לדעתי הקבוצה הייתה לא טובה והיינו מסיימים בכל מקרה בפלייאוף התחתון אבל כן לפחות לא היינו יורדים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
כנראה שבחלק התחתון כי רודריגס ממילא בקושי שיחק ואלטמן השלים 23 משחקים כביכול רק שבחלק גדול מהם הוא שיחק 20 דקות פה ומחצית שם.Xavi כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 09:48יש לנו נטייה תמיד לחשוב שמה שאין לנו (או לא היה לנו) עדיף על מה שיש לנו7even כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 09:19חטפנו 5 בדרבי אחרי שהוא עלה במהלך מאד הרפתקני ועם אזוגי לבד באגף ימין שמנסה להבין מה זהבי והזר התותח שהיה להם מעוללים לו בשמאל.
תיקו מאכזב יחסית בסכנין
לדעתי הקבוצה הייתה לא טובה והיינו מסיימים בכל מקרה בפלייאוף התחתון אבל כן לפחות לא היינו יורדים
כמו כן, הפלא ופלא, נראה שגם בלאומית קשה להסתדר עם מגנים חלשים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני לא מבין את כל ה"אם רק" ואם במקרה, וה 7.10 וכל שאר השטויות כאילו התעוררתם מקומה ולא הייתם פה.
אם ואם ואם ואם. תאכלס רק "אם" אחד רלוונטי, אם אבו קרחת היה מוציא יותר מ 19% אחוז הצלחה, היינו נשארים.
היינו צריכים נצחון אחד ב 10 משחקים זאת אומרת שאם במקום המאמן ההוא שאנחנו עדיין משלמים לו לשבת בבית, היה מתמנה כל אחד מכם...... היינו נשארים בליגה
אם ואם ואם ואם. תאכלס רק "אם" אחד רלוונטי, אם אבו קרחת היה מוציא יותר מ 19% אחוז הצלחה, היינו נשארים.
היינו צריכים נצחון אחד ב 10 משחקים זאת אומרת שאם במקום המאמן ההוא שאנחנו עדיין משלמים לו לשבת בבית, היה מתמנה כל אחד מכם...... היינו נשארים בליגה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
לגמרי, אנשים לא מבינים כמה ביזיונית והזייה הייתה הקדנציה של יוסלה.
OMG עווופררר
לא אתפלא אם עוד כמה שנים נגלה שהקדנציה הזאת הייתה מהלך מתוכנן של הקרחת וחבר שלו אבו קרחת.
אשכרה עשו ריב מתוקשר ברמת טלנובלה ואז שבועיים אחרי העונה יש תמונה שלהם ביחד בבריכה.
אשכרה עשו ריב מתוקשר ברמת טלנובלה ואז שבועיים אחרי העונה יש תמונה שלהם ביחד בבריכה.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
יוסל׳ה היה רק אחד.רווי כתב:לגמרי, אנשים לא מבינים כמה ביזיונית והזייה הייתה הקדנציה של יוסלה.
יוסל׳ה בנה את הפועל החדשה בסוף שנות ה70.
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
מרימוביץ? נראה לי נולדתי 30 שנה אחרי שהיה בהפועל
OMG עווופררר
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
@טכנית לארז
סתם עברתי על כמה ציטוטים בספורט 5 מהמשחק שלהם באירופה אתמול.
מזל שגם קראתי שהם הפסידו, אחרת הייתי בטוח שניצחו 0-5 או משו.
סתם עברתי על כמה ציטוטים בספורט 5 מהמשחק שלהם באירופה אתמול.
מזל שגם קראתי שהם הפסידו, אחרת הייתי בטוח שניצחו 0-5 או משו.
יחד, רק יחד!