ברור, אני מתכוון שאם גם ככה עושים חילופים אוטומטיים, אז שיעמדו 3 שחקנים שלנו מקדימה ויעשו בניהם חילופים ונקרא לזה אזורית שתיים שלוש וזהו.רדנקו כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 16:12כי זה לא אזוריתסומך כתב:ואם כבר, אז למה לא לקרא לזה אזורית וזהורדנקו כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 11:41 אפשר לחזור למקצועי ולבקש מדדאס להפסיק עם החילופים האוטומטיים שמשאירים את מוטלי או קבוקלו לשמור על הרכז של הקבוצה השניה?
יש לי כבר סיוטים מהמחשבה שמוטלי או קבוקלו ישארו לשמור על סייבן לי או על בלאט בחילופים האלה ואני כבר רואה בסיוטים את הורד שובר שיא קריירה בדאנקים ונקודות באליהופים שבלאט ימסור לו.
יש לנו שחקנים שיודעים לשמור מצוין או אפילו רק טוב באחד על אחד.
למה לעזאזל אנחנו צריכים לעשות חילופים בכל חסימה (או אפילו כשאין חסימות - סתם חילופי מקום בין שחקנים)?
זה פשוט כל כך מטומטם.
אם זו היתה אזורית אז הגבוה לא היה יוצא החוצה לשמור על גארד ולא היה רודף אחריו עד הסל כשהוא חודר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
מחזור 3: הרצליה בית
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אני לא חושב שאנשים לא יודעים מה קורה בהתקפה, להיפך זה אמור להיות אינסטינקט של גבוהים לעשות את זה. זה דווקא נשמע לי כמו הוראה מלמעלה.רדנקו כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 16:13אף אחד לא מצטרף כי אף אחד לא יודע מה אמור לקרות בהתקפה. זה לא שיש לנו משחק התקפה מתוכנןהלך המומנטום כתב:עוד בנושא המקצועי, כמות הפעמים שגארד שלנו חודר למה ואין אף אחד שמצטרף אליו לקבל כדור כדי לסיים מתחת לסל היא מרגיזה, שיפור קטן שיכול להביא לנו עוד 10 נקודות קלות לפחות.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני בטוח שאף אחד לא יודע מה עושים רוב הזמן, כי ההתקפה שלנו מבוססת על אלתור של מי שמולו נוצר מיסמץ'.
אז נכון שבהחלט יכול להיות שזו הוראה של דדאס שרוצה "לרווח" את המשחק.
אבל בסופו של דבר - אין לשחקנים מקומות מוגדרים מראש שבהם הם אמורים להמצא כדי שיוכלו לנצל את המצבים האלה.
בגלל זה גם הירידה שלנו להגנה גרועה ואתה רואה שחקנים ששומרים את מי שבמקרה עמד קרוב אליהם.
אבל בסופו של דבר - אין לשחקנים מקומות מוגדרים מראש שבהם הם אמורים להמצא כדי שיוכלו לנצל את המצבים האלה.
בגלל זה גם הירידה שלנו להגנה גרועה ואתה רואה שחקנים ששומרים את מי שבמקרה עמד קרוב אליהם.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
זה דדאס-בול, תזרום עם זהרדנקו כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 12:05 אני בטוח שאף אחד לא יודע מה עושים רוב הזמן, כי ההתקפה שלנו מבוססת על אלתור של מי שמולו נוצר מיסמץ'.

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו