יד אליהו
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
וגם במצב הזה יש פחד מה תהיה התגובה של האולטראס , הם חייבים לקבל את זה ולא חלילה לנקןת בפעולות אלימות כי זה יכול להרוס אותנו , איך נמנעים ממצב כזה לעזאזל איך ?
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
צריך לתת את ה-2000 כרטיסים בקדימות למנויי שנה שעברה, בניכוי אלה שגרמו לנו לסגירת היציע.
לא מגיע להם פרס על הפגיעה בנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא מגיע להם פרס על הפגיעה בנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 96 לייקים
תהיה רגוע, גם כל מי שנגד המעבר תיד אליהו עם או בלי הוכחות להתקדמות בתהליך נרשם כעוכר הפועל ומחריב הפועלnirgo כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 21:24כל מי שתומך בעופר הפך ל"לא אוהד הפועל"גביזון כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 20:58הוא גם זוכה לכינויים וקללות מאוהדי הפועל דרייבאין, אמסלם הוא המכבי החדש מסתבר.nirgo כתב:שמעון אמסלם: "הפועל צריכה אולם גדול, רק מנורה זה הפתרון"
https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... tml?ref=hp
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אני זוכר לפני 15 שנים היה באמת רצון אמיתי לא לקחת או להזדהות עם שום דבר שמריח מכבי או שמכבי נגעו בו. אנשים איבדו את זה כשניר לוין נהיה מאמן זמני לחצי עונה ולא רצו שחקנים ששיחקו במכבי. איימו להחרים משחק בית כי פתחו חצי שער 11 לרכישה כי זה של מכבי.
חשבתי שסיימנו את הילדותיות הזאת כשבערך כל שחקן אהוב בקבוצה הזאת עבר למכבי והפך לסמל שם. מסתבר שלא, יש עדיין אנשים מבוגרים כביכול שהחרא הזה עדיין מזיז להם. כאילו יש משהו קוסמית מרושע ביד אליהו שחס וחלילה לא נדבק בו.
חשבתי שסיימנו את הילדותיות הזאת כשבערך כל שחקן אהוב בקבוצה הזאת עבר למכבי והפך לסמל שם. מסתבר שלא, יש עדיין אנשים מבוגרים כביכול שהחרא הזה עדיין מזיז להם. כאילו יש משהו קוסמית מרושע ביד אליהו שחס וחלילה לא נדבק בו.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
היתה סערה קטנה גם כשרלף הגיע להפועל.
עד שהוא לקח גביע וכמעט אליפות.
עד שהוא לקח גביע וכמעט אליפות.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
ואני כבר לא מדבר על ההגעה של ברקוביץ להפועל בעונה של צביקה שרף.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אפילו בהחתמה של לימונד היו קולות כאלה.
-
- קיבל.ה 190 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
לא יודע מה היה במשחק הראשון, יודע מה כתב עלי מוהר כשברקוביץ' פרש
ידוע כי בכדורסל לא כל כך חשובה החמישייה הפותחת, כי אם בעיקר החמישייה שאיתה אתה רוצה לגמור את המשחק: על פי עיקרון זה, אין זה משנה כל כך איפה מיקי התחיל את הקריירה –מה שחשוב הוא איפה הוא גמר אותה!
אנו גאים אפוא לומר שלום לאחד מגדולי שחקני הפועל בכל הזמנים (שני רק לבארי לייבוביץ וצבי לובצקי!), ולהיפרד ממנו בשירה המסורתית. כולנו יחד, שלוש ארבע – הוא אדום הוא אדום הוא אדום!
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אוי זה ענק...הפועל כתב: ↑15 אוקטובר 2024, 17:07 לא יודע מה היה במשחק הראשון, יודע מה כתב עלי מוהר כשברקוביץ' פרשידוע כי בכדורסל לא כל כך חשובה החמישייה הפותחת, כי אם בעיקר החמישייה שאיתה אתה רוצה לגמור את המשחק: על פי עיקרון זה, אין זה משנה כל כך איפה מיקי התחיל את הקריירה –מה שחשוב הוא איפה הוא גמר אותה!
אנו גאים אפוא לומר שלום לאחד מגדולי שחקני הפועל בכל הזמנים (שני רק לבארי לייבוביץ וצבי לובצקי!), ולהיפרד ממנו בשירה המסורתית. כולנו יחד, שלוש ארבע – הוא אדום הוא אדום הוא אדום!

יחד, רק יחד! 

מסכים ששני הצדדים חוטאים בזה, אבל לדעתי הסיבה היא שכל צד מגדיר באופן אחר מה המטרה של האהדה..
בהכללה, לצד אחד יותר חשוב הכדורסל עצמו, המשחק עצמו, ולצד השני יותר חשוב ה״מסביב״ (צבע אדום, אולם סמלים)- ולכן למשל גם מעודדים בלי קשר למשחק עצמו או לתוצאות.
כמובן שזה ספקטרום, וגם אין צד שצודק וצד שטועה, אבל בגלל הפער הזה בהגדרה של מה זה להיות אוהד כדורסל, אין אפשרות שתהיה הסכמה בנושא יד אליהו
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
ולכן אין סיבה לשכנע אחד השני להסכים על זה ופשוט להצביע ולראות מה הרוב חושב.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מה קורה עם ההצבעה?
הרי עד 7 בנובמבר צריך להענות ל"קול הקורא" , לא?
הרי עד 7 בנובמבר צריך להענות ל"קול הקורא" , לא?
-
- קיבל.ה 22 לייקים
לא יאמן שסוף אוקטובר ולא סגרו את הסאגה המגוחכת הזאת.
איזה שכונה.
איזה שכונה.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
התחדש משהו (עם ההצבעה)?
נגמרו החגים, אפשר לשחרר.
נגמרו החגים, אפשר לשחרר.
יחד, רק יחד! 

- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
https://sports.walla.co.il/item/3699678
הדרמה בהפועל תל אביב ממשיכה: רמי כהן יכנס מסיבת עיתונאים מיוחדת
הדרמה בהפועל תל אביב ממשיכה: רמי כהן יכנס מסיבת עיתונאים מיוחדת
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
לדעתי העונה בכל מקרה נראה לא יותר מ3000 אוהדים מקסימום בין אם זה בדרייב אין או במנורה בגלל המצב הבטחוני . מה שכן חשוב זה להתחיל את השיפוץ של הדרייב אין
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מעולם הערוץ של שימון לא שמח כל כך לפרסם ידיעות על הפועל
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
רמי ממשיך לספק לו שלל. ירי בתוך הנגמש זאת מילה קטנה למה שהם עושיםגביזון כתב:מעולם הערוץ של שימון לא שמח כל כך לפרסם ידיעות על הפועל
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
איך הוא חיכה ליום אחרי ההפסד הראשון אחרי כמה נצחונות. כאילו חסר רעש ולחץ בקבוצה הזאת.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
-
- קיבל.ה 101 לייקים
יש לי ים ביקורת כלפי העמותה, בפרט בסאגת יד אליהו, אבל הדיבור פה ובמקומות אחרים כלפי רמי הוא מגעיל וכפוי טובה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
לאחר שהוועד המנהל, המנוהל בפועל על ידי אולטראס הפועל, לא הצליח להביא את התוצאה המיוחלת בשלב א׳, שנשען על מספר טקטיקות מתוחכמות:
- שיטת הסלמי
- שיטת הכריכה של נושאים אחרים בסוגיה כדי לסנדל את ההחלטה
- שיטת גרירת הרגליים לכינוס העמותה לקבלת החלטה, מתוך מטרה לטרפד מצב שבו מתקבלת החלטה שמשפיעה על ההתכנות למעבר בפועל
- והכל תחת כסות מתקתקה של שיתוף פעולה ושיח הגון
רמי כהן וחבריו בוועד המנהל משיקים היום את שלב ב׳, שהוא הרבה יותר אגרסיבי וחד משמעי:
- הצעד הראשון של שלב ב׳ : רמי כהן מכנס מסיבת עיתונאים ושופך את ליבו, הוא כנראה יודיע על התפטרותו
- מהלך זה, יאפשר את השלב השני: כניסתה של גברת קטמין לאירוע שתוציא הודעת גינוי חריפה, תקרא לחרם ותפגין בחצר ביתו של עופר
עתידות:
- עופר בהתחלה ינסה להלחם בחזרה, וייזכה בתמיכת חלקים מהקהל
- ברמה המקצועית המועדון יהיה בבלאגן, אולי כמה שחקנים יעזבו
- באיזה שהוא שלב נגיע לנקודת הקיצון שבה עופר יתייאש: אני מהמר שינסו לשים ראש של חזיר בביתו, עם שלט שאומר: ״לא חזירים של כסף, לא מועדון לקוחות״
שם הוא יבין שנחצו הקווים ויעזוב
נפגש באלקנה הבנויה
- שיטת הסלמי
- שיטת הכריכה של נושאים אחרים בסוגיה כדי לסנדל את ההחלטה
- שיטת גרירת הרגליים לכינוס העמותה לקבלת החלטה, מתוך מטרה לטרפד מצב שבו מתקבלת החלטה שמשפיעה על ההתכנות למעבר בפועל
- והכל תחת כסות מתקתקה של שיתוף פעולה ושיח הגון
רמי כהן וחבריו בוועד המנהל משיקים היום את שלב ב׳, שהוא הרבה יותר אגרסיבי וחד משמעי:
- הצעד הראשון של שלב ב׳ : רמי כהן מכנס מסיבת עיתונאים ושופך את ליבו, הוא כנראה יודיע על התפטרותו
- מהלך זה, יאפשר את השלב השני: כניסתה של גברת קטמין לאירוע שתוציא הודעת גינוי חריפה, תקרא לחרם ותפגין בחצר ביתו של עופר
עתידות:
- עופר בהתחלה ינסה להלחם בחזרה, וייזכה בתמיכת חלקים מהקהל
- ברמה המקצועית המועדון יהיה בבלאגן, אולי כמה שחקנים יעזבו
- באיזה שהוא שלב נגיע לנקודת הקיצון שבה עופר יתייאש: אני מהמר שינסו לשים ראש של חזיר בביתו, עם שלט שאומר: ״לא חזירים של כסף, לא מועדון לקוחות״
שם הוא יבין שנחצו הקווים ויעזוב
נפגש באלקנה הבנויה
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
לרמי זכויות רבות במקום שבו הפועל נמצאת היום.
אני גם ממש לא חושב שהם חיכו להפסד או שהם נהנים מהפסדים של הפועל.
אני חושב שהוא והעמותה נכנסו לסחרור בנושא יד אליהו. מרגיש לי שהגורם שמושך בחוטים זה לגמרי האולטראס, הרי לעמותה כעמותה לא צריכה להיות דעה, הרי העמותה מייצגת את האוהדים ולכלל האוהדים יש מגוון דעות, כמו לנציגים עצמם שזה בסדר גמור.
יכולות להיות כמה סיבות להתנהגות המוזרה של נציגי העמותה ובראשם רמי: או שהם מפחדים מהאולטראס או לא נוח להם המקום שבו הם מפסיקים לשלוט, התאהבו במקום של קבוצה קטנה שבאה מלמטה, מפחדים משינויים גדולים ומהירים או השד יודע מה.
כל דעה היא לגיטימית, אבל העמותה מתנהגת בצורה הזויה לגמרי, יכול להיות באמת שמוטב שרמי יזוז הצידה כדי לא להרוס לעצמו את כל מה שבנה בשתי ידיים.
אני רוצה לקוות שכשהדרייב אין החדש יוקם או שעופר יגרום לגורמים הקיצוניים באולטראס להיפרד מאיתנו, רמי יחזור ויוכל באמת לשתף פעולה עם עופר ושהאנשים הקיצוניים יקימו מועדון עקרונות שיש לו גם קבוצת כדורסל בראשות שאקו עזריה.
אני חושב שהוא והעמותה נכנסו לסחרור בנושא יד אליהו. מרגיש לי שהגורם שמושך בחוטים זה לגמרי האולטראס, הרי לעמותה כעמותה לא צריכה להיות דעה, הרי העמותה מייצגת את האוהדים ולכלל האוהדים יש מגוון דעות, כמו לנציגים עצמם שזה בסדר גמור.
יכולות להיות כמה סיבות להתנהגות המוזרה של נציגי העמותה ובראשם רמי: או שהם מפחדים מהאולטראס או לא נוח להם המקום שבו הם מפסיקים לשלוט, התאהבו במקום של קבוצה קטנה שבאה מלמטה, מפחדים משינויים גדולים ומהירים או השד יודע מה.
כל דעה היא לגיטימית, אבל העמותה מתנהגת בצורה הזויה לגמרי, יכול להיות באמת שמוטב שרמי יזוז הצידה כדי לא להרוס לעצמו את כל מה שבנה בשתי ידיים.
אני רוצה לקוות שכשהדרייב אין החדש יוקם או שעופר יגרום לגורמים הקיצוניים באולטראס להיפרד מאיתנו, רמי יחזור ויוכל באמת לשתף פעולה עם עופר ושהאנשים הקיצוניים יקימו מועדון עקרונות שיש לו גם קבוצת כדורסל בראשות שאקו עזריה.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
האולטראס מושך בחוטים כבר שנים.הלך המומנטום כתב:לרמי זכויות רבות במקום שבו הפועל נמצאת היום.
מחליט מתי יהיה עונש ומתי לא, מחליט מתי להיכנס ומתי לצאת מהמשחק, מי יקבל כרטיסים למשחקי חוץ ומתי, ועכשיו גם קובע אם תהיה הצבעה על מעבר או לא.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
יש לי תחושה שעומד להיות פה מסע לכלוכים במסיבת עיתונאים הזו
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אני לא חושב, אם כן לא נראה לי שעופר יהיה מי שינזק מזה.רק הפועל כתב:יש לי תחושה שעומד להיות פה מסע לכלוכים במסיבת עיתונאים הזו
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אני מניח שהטריגר למסיבת עיתונאים עכשיו זה הפרסום אתמול על הסדר חלוקת הכרטיסים ואי שיתוף העמותה בתהליך.
תחושה שרמי יתפטר מתפקידו כיו״ר המועדון ויניח סוג של איום לכיוון עופר שעד שלא יידונו על נושא זכויות/חובות העמותה הוטו ישאר בעינו.
תחושה שרמי יתפטר מתפקידו כיו״ר המועדון ויניח סוג של איום לכיוון עופר שעד שלא יידונו על נושא זכויות/חובות העמותה הוטו ישאר בעינו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
שזה בערך הדבר הכי גרוע שהוא יכול לעשות.מילפורד כתב:אני מניח שהטריגר למסיבת עיתונאים עכשיו זה הפרסום אתמול על הסדר חלוקת הכרטיסים ואי שיתוף העמותה בתהליך.