ונרקומן כתב: ↑16 אוקטובר 2024, 10:53
לירון האדום כתב: ↑16 אוקטובר 2024, 10:15
נועם שחם כתב: ↑15 אוקטובר 2024, 14:13
בליגה, ארבעה משחקים ראשונים: הפסד, תיקו, נצחון, תיקו,
ארבעה משחקים הבאים: נצחון, נצחון, תיקו, נצחון (+עוד נצחון בגמר גביעה הטוטו בתווך).
נראה לי כמו מגמת שיפור
איפה מגמת השיפור?
לא מצליחים לחבר 3 נצחונות ברצף, עושים תיקו מול קבוצות עלובות כמו אום אל פאחם ורעננה, קצב צבירת הנקודות והשערים שאנחנו סופגים לא תביא אותנו לעליה קלה כמו שאנחנו צריכים לעשות.
היי,
אני רק פה לציין שגם אנחנו קבוצה עלובה כמו אום אל פאחם ורעננה, ואני לא מבין מה גורם לך לחשוב אחרת. זה לא שאנחנו קבוצה בליגת העל שמשחקת מול קבוצה בלאומית.
זו הליגה שלנו, זו הרמה השנה. הפועל לא מעל הליגה ולא תדרוס את הליגה, ואנחנו נאבד עוד לא מעט נק' מול קבוצות "עלובות" כאלה.
מסכים לחלוטין עם המשפט שהדגשתי.
אנשים בנו לעצמם, בסיוע של עיתונאים\יחצנים\מקמי מכירות שאנחנו עם סגל מעל הליגה. אז זה לא בדיוק המצב.
כשספרא נכנס לתמונה {אפילו טרם רכש את הקבוצה) אנשים בנו לעצמם חזון שהנה גולדהר שלנו, או מינימום ינאי, הגיע. ולכן הציפיות היו בהתאם.
לכן לכל מיני אוהדים המצב הנוכחי זאת אכזבה גדולה.
יש שחקנים טובים, יש נקודות חולשה, ויש צורך לתת להרכב להתגבש. וזה בדיוק מה שדגו עושה.
אפק ספרא יבוא לידי ביטוי רק בחלק השני של העונה. מינו מנכל שמבין בענף. מקווה שימנו מנהל מיקצועי ובעיקר סקאוטר שימליץ על שחקני חיזוק.
עכשיו עם הסגל הקיים, שמחזקים אותו במידת האפשר כל הזמן, צריך לנצח ולעלות במעלההטבלה. לא עולים ליגה אחרי חצי עונה.
חג שמח לכולם!