וולקאם סתיו טוריאל

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

לירון האדום כתב: 14 אוקטובר 2024, 09:32 שחקן שחקן, בחלומי הרטוב טוריאל הופך לסמל
של הפועל ומביא אוצה לצמרת
הלוואי,אבל כבר היום מפרסמים בוואן שחיפה עוקבת אחריו.
מה יקרה אם חיפה נותנת הצעה,הפועל אומרת לא ואז הוא מתחיל בשביתה איטלקית?
כמו שזה נראה עד עכשיו,לא רואה את ספרא מתחיל לתת הצעות גבוהות לשחקנים של חיפה כקונטרה..
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

בז'רנו כתב: 14 אוקטובר 2024, 10:01
לירון האדום כתב: 14 אוקטובר 2024, 09:32 שחקן שחקן, בחלומי הרטוב טוריאל הופך לסמל
כמו שזה נראה עד עכשיו,לא רואה את ספרא מתחיל לתת הצעות גבוהות לשחקנים של חיפה כקונטרה..
הבן אדם פורח והוא צריך להיות מטומטם גדול כדי לקטוע את המומנטום שלו וללכת להילחם על דקות בחיפה. וממה שאני מבין הוא ממש לא הטיפוס של פוזות ושביתות איטלקיות. לא רואה שופ אינטרס שלו לעזוב את הפועל. אם לא נעלה בסוף השנה זה כבר סיפור אחר
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

יש מנכ"ל.
הגיע הזמן לפתוח לו את החוזה. לשדרג לו שכר. ללא סעיף יציאה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

חוזה לכל החיים
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

oleg neduda כתב: 14 אוקטובר 2024, 10:22
הבן אדם פורח והוא צריך להיות מטומטם גדול כדי לקטוע את המומנטום שלו וללכת להילחם על דקות בחיפה. וממה שאני מבין הוא ממש לא הטיפוס של פוזות ושביתות איטלקיות. לא רואה שופ אינטרס שלו לעזוב את הפועל. אם לא נעלה בסוף השנה זה כבר סיפור אחר
משכורת כפולה או משולשת,כמו ששחר אוהב,
ואז מה יעשה?
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

בז'רנו כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:07

ואז מה יעשה?
מה יעשה שם? יחמם את הספסל יחד עם קינדה וסייף?
בהנחה והפועל תחזור לליגה ויהיה רכש במטרה להיות קבוצה של פלייאוף עליון (ע"ע בית"ר העונה), אז מאמין שיישאר.
אבל אנחנו מקדימים את המאוחר, טוריאל יסיים את העונה בהפועל בתקווה שנעלה ליגה
דולימנגה99
קיבל.ה  17 לייקים

חייבים להכניס אותו למשרד עם ספרא, להסביר לו שרוצים להגיע רחוק תוך 2-3 עונות ולתת לו חוזה ל4 עונות במשכורת מכובדת (200K+) עם בונוסים על הישגים אישיים וקבוצתיים ובלי סעיף שחרור. תבקיע דו ספרתי? קח עוד 50 אלף , נסיים במקום שמוביל לאירופה? כנל.
הרבה זמן לא זכור לי שחקן ששווה את הכסף כמוהו בהפועל. לא ברור איך אשדוד ויתרו עליו אבל מכרו את אינברום ב2 מליון יורו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

צריך להגיד שחן סול התעקש עליו עוד בקיץ הקודם ובינואר בסוף הצליח להביא אותו.
בינגו שלו.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

דולימנגה99 כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:06 חייבים להכניס אותו למשרד עם ספרא, להסביר לו שרוצים להגיע רחוק תוך 2-3 עונות ולתת לו חוזה ל4 עונות במשכורת מכובדת (200K+) עם בונוסים על הישגים אישיים וקבוצתיים ובלי סעיף שחרור. תבקיע דו ספרתי? קח עוד 50 אלף , נסיים במקום שמוביל לאירופה? כנל.
הרבה זמן לא זכור לי שחקן ששווה את הכסף כמוהו בהפועל. לא ברור איך אשדוד ויתרו עליו אבל מכרו את אינברום ב2 מליון יורו
הוא נמכר להפועל חצי שנה לפני תום החוזה שלו והוא לא הסכים להאריך חוזה אצל ג'קי.
אבל גם באשדוד לא חשבו שהוא יתפתח ככה.
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

תותח.
בגלל הגיל ובגלל התכונות שלו אני לא בטוח שיהיו קבוצות באירופה שירצו אותו במחירים של השנים האחרונות, הוא יצטרך לתת עונה ממש חריגה כדי לקבל הצעה יפה
אוי ואבוי לספרא אם הוא מוכר אותו לקבוצה בארץ. אוי ואבוי. מספיק עם החרא הזה
זרתותח
קיבל.ה  45 לייקים

לירון האדום כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:11
בז'רנו כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:07

ואז מה יעשה?
מה יעשה שם? יחמם את הספסל יחד עם קינדה וסייף?
בהנחה והפועל תחזור לליגה ויהיה רכש במטרה להיות קבוצה של פלייאוף עליון (ע"ע בית"ר העונה), אז מאמין שיישאר.
אבל אנחנו מקדימים את המאוחר, טוריאל יסיים את העונה בהפועל בתקווה שנעלה ליגה
מרגיש לי שיש מצב ואם תגיע הצעה נכונה הוא יעזוב בינואר
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

מאז ורמוט לא היה לנו שחקן שמשפיע על המשחק כמוהו.
ספרא יכול ללכת לעשות חמוצים אם לא משאיר אותו את הלוקשים שלו על mhga שידחוף ל*** במקרה כזה.
זה הזמן לעשות מהלך ולתת לו חוזה שיספק אותו ללא סעיף יציאה או אחד גבוה במיוחד רק לחו"ל. אם הוא לא רוצה שישב ביציע נגמר הבית זונות של להכין שחקנים לקבוצות אחרות בארץ. מוכן להישאר עוד עונה בלאומית אם צריך בשביל העיקרון הזה
רדיוס לבית"ר!
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

רדפוקס כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:37 צריך להגיד שחן סול התעקש עליו עוד בקיץ הקודם ובינואר בסוף הצליח להביא אותו.
בינגו שלו.
לגמרי.

עם כל הנזק שעשה, לפחות פה הצליח בגדול.
נערך לאחרונה על ידי נועם שחם ב 14 אוקטובר 2024, 14:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

אני מרגיש מוחמא. הגביר האציל מהכרמל, יענ'קלה שחר, שם עין על טוריאל הכישרון הצעיר שלנו. והוא אפילו שחרר לאיזה כתבלב-חצר הודעה בנושא.
אולי, רק אולי, יבוא יום וישבנו של טוריאל שלנו יהיה ראוי מספיק לחמם את הספסל של חיפה. אז, כשזה סופסופ יקרה, נדע שהפועל שלנו מועדון חשוב בישראל. כזה שמספק שחקנים ליענ'קולה המכובד.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1004 לייקים

אין ספק שהשנים האחרונות השאירו פה טראומות לכולם ובצדק (גם לי)
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

השאלה אם זה לא יהיה יריקה בפרצוף של הגביר מקנדה. כבר רכשנו מוניטין שם וייתכן שהפרת הבלעדיות תפגע ביחסים הכה חשובים האלה עבורנו
רדיוס לבית"ר!
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

רדפוקס כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:37 צריך להגיד שחן סול התעקש עליו עוד בקיץ הקודם ובינואר בסוף הצליח להביא אותו.
בינגו שלו.
חן סול - גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום.....
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

הפעמיים האלה זה כנראה הישאם לאיוס וטוריאל.
טוריאל היום זה יותר מחצי קבוצה.
OMG עווופררר
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

שיביא את הגביע
דר שקשוקה
קיבל.ה  8 לייקים

כבר לפני שבועיים תהיתי באיזה שלב בעונה יתחילו לפמפם על התעניינות של יענקלה או מיץ'.
חשבתי שזה יהיה קצת יותר קרוב לחלון ההעברות אבל עדיין לא מפתיע בכלל.
Piz
קיבל.ה  78 לייקים

עם כל האהבה , זו ליגה שגיל יצחק ניראה בה כמו לבנדובסקי. הייתי ממתין עם השוואות מוגזמות. שחקן טוב.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

ההבדל בין טביב-רמון-ניסנוב-מינצברג לספרא
שהם היו מוכרים אותו מיד כשמגיעות הצעות וספרא-לא

הלוואי ואני צודק
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

רווי כתב: 14 אוקטובר 2024, 19:10 הפעמיים האלה זה כנראה הישאם לאיוס וטוריאל.
טוריאל היום זה יותר מחצי קבוצה.
חתיכת פגיעות. אם טביב מביא את שני אלה ואת יתר האפסים אף אחד לא זוכר את האפסים
htafan99
קיבל.ה  57 לייקים

חברים בוא נרגיע.
נכון הוא מעל הלאומית, נכון שחקן ליגת העל, נכון ראינו כבר שהטריקים שלו עובדים בליגת העל, כן הוא יכול להכניס הרבה שערים בליגת העל גם.

מול מכבי חיפה, באר שבע, מכבי ת"א אני כמעט בטוח שכל הטריקים החמודים שלו לא יצליחו.
בוא נזכור שזה חרא קבוצה ועוד יותר ליגה מחורבנת.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

htafan99 כתב: 15 אוקטובר 2024, 15:52 חברים בוא נרגיע.
נכון הוא מעל הלאומית, נכון שחקן ליגת העל, נכון ראינו כבר שהטריקים שלו עובדים בליגת העל, כן הוא יכול להכניס הרבה שערים בליגת העל גם.

מול מכבי חיפה, באר שבע, מכבי ת"א אני כמעט בטוח שכל הטריקים החמודים שלו לא יצליחו.
בוא נזכור שזה חרא קבוצה ועוד יותר ליגה מחורבנת.
עם איך שמתנהלים המשחקים שלנו מול הקבוצות האלה גם שרי/אצילי/מילסון/ואקמה/הכנס שחקן יהיו חסרי אונים
רדיוס לבית"ר!
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

מסכים לגבי הכניסה לפרופורציות.
הוא שחקן טוב ומעל הליגה הלאומית, אבל נכון להיום, עם כל הכבוייד, הוא לא טופ ליגת העל והוא עוד לא שווה הרכב במכ חיפה, במקסימום יכול לגרד הרכב בהפועל באר שבע.
כרגע, נכון לתקופת חיים זו. יכול להיות שהם ירצו שחקן כמותו, כי לקבוצות עם הכסף יש דחף בלתי נשלט לקחת כל מה שטוב וכל מה שעושה רעשים שיכול להיות טוב.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אחלה טוריאל. דגו ציין שהוא הוא גם מתאמן חזק מאד ומראה מקצוענות ברמות הכי גבוהות בכל אימון ואימון.
מוזר, לא ככה נהיים שחקנים ממש טובים?
יחד, רק יחד! :heart:
cholo
קיבל.ה  58 לייקים

dino כתב: 16 אוקטובר 2024, 07:13 מסכים לגבי הכניסה לפרופורציות.
הוא שחקן טוב ומעל הליגה הלאומית, אבל נכון להיום, עם כל הכבוייד, הוא לא טופ ליגת העל והוא עוד לא שווה הרכב במכ חיפה, במקסימום יכול לגרד הרכב בהפועל באר שבע.
כרגע, נכון לתקופת חיים זו. יכול להיות שהם ירצו שחקן כמותו, כי לקבוצות עם הכסף יש דחף בלתי נשלט לקחת כל מה שטוב וכל מה שעושה רעשים שיכול להיות טוב.
ההייפ סביבו הוא בין היתר כי נראה שיש לו פוטנציאל להיות גם שווה הרכב בקבוצת טופ ליגת העל.
כאלה כשרונות אנחנו רוצים לטפח ולדאוג שיישארו שנים רבות באדום.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

cholo כתב: 16 אוקטובר 2024, 08:57
ההייפ סביבו הוא בין היתר כי נראה שיש לו פוטנציאל להיות גם שווה הרכב בקבוצת טופ ליגת העל.
כאלה כשרונות אנחנו רוצים לטפח ולדאוג שיישארו שנים רבות באדום.
יכול להיות שיום אחד הוא יהיה בטופ
בלי קשר, טופ או לא, הוא צריך להשאר ולא להמכר
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

תיאורטית גם אנחנו קבוצה עם כסף.
לא רואה סיבה לא להשוות לו שכר מול הצעות של חיפה/מכבי ולהשאיר אותו אצלנו.

לדלות שחקן כזה מקבוצות אחרות בעתיד יעלה פי כמה ממה שנשלם לסתיו אם ישאר אצלנו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

טוריאל יהיה אחד המבחנים הגדולים של ספרא במידה שנצליח לעלות ליגה העונה.
רק אז נבין אם אנחנו חלק מהגדולים או לא.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 17 אוקטובר 2024, 03:20 טוריאל יהיה אחד המבחנים הגדולים של ספרא במידה שנצליח לעלות ליגה העונה.
רק אז נבין אם אנחנו חלק מהגדולים או לא.
ורק שניכנס לפרופורציות צריך 2-3 טוריאלים לפחות וסגל סביר פלוס מסביב כדי להיות באיזור הזה שאתה מדבר עליו
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

אתם שוכחים את הרצון של השחקן
אני ממש לא בטוח שהוא לא הופך את וולפסון בינואר אם יקבל הצעה ממכבי או חיפה
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

בואו רגע נעצור עם הדיבור של ליגת העל ומה יהיה איתו שנה הבאה, ולא נשכח מהתרחיש הסביר מאוד - הפועל לא עולה השנה. ואם הפועל לא עולה ליגה, אין שום סיכוי שהוא נשאר פה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

כשאתה אומר שהוא לא שווה הרכב במכבי, אתה מתכוון שהוא לא ברמה של לאיוס ודוידה? כי הם שחקני הרכב שם בחלק ניכר מהמשחקים.
אני חיבבתי את דוידה כשהיה אצלנו, לאיוס היה שחקן בלתי נסבל בעיני, אבל טוריאל רמה מעל שניהם. מהירות, פיזיות, בעיטה, דריבל, הבנת משחק, שליטה ברגל החלשה. חבילה שלמה. נראה שגם אחלה אופי.
ברור שיש לו עוד הרבה מה לשפר, אבל מה שמפריד בינו לבין הטופ של ליגת העל זה בעיקר חוזה. אם הוא לא נשאר כאן, או לפחות נמכר לחו"ל בסכום גרנדיוזי, אין על מה לדבר בכלל.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

ונרקומן כתב: 17 אוקטובר 2024, 13:27 בואו רגע נעצור עם הדיבור של ליגת העל ומה יהיה איתו שנה הבאה, ולא נשכח מהתרחיש הסביר מאוד - הפועל לא עולה השנה. ואם הפועל לא עולה ליגה, אין שום סיכוי שהוא נשאר פה.
אם הקבוצה לא עולה השנה זו קטסטרופה הרבה יותר גדולה מהירידה בעןנה שעברה , באסה שהמחשבה הזו עדיין רלוונטית ואנחנו כרגע אחריי 8 מחזורים היינו אמורים להיות במקןם טוב יותר בטבלה
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

הוקיץ' כתב: 17 אוקטובר 2024, 13:40
כשאתה אומר שהוא לא שווה הרכב במכבי, אתה מתכוון שהוא לא ברמה של לאיוס ודוידה? כי הם שחקני הרכב שם בחלק ניכר מהמשחקים.
אני חיבבתי את דוידה כשהיה אצלנו, לאיוס היה שחקן בלתי נסבל בעיני, אבל טוריאל רמה מעל שניהם. מהירות, פיזיות, בעיטה, דריבל, הבנת משחק, שליטה ברגל החלשה. חבילה שלמה. נראה שגם אחלה אופי.
ברור שיש לו עוד הרבה מה לשפר, אבל מה שמפריד בינו לבין הטופ של ליגת העל זה בעיקר חוזה. אם הוא לא נשאר כאן, או לפחות נמכר לחו"ל בסכום גרנדיוזי, אין על מה לדבר בכלל.
למעט בעיטה(על אף זה שהוא כבר כמה פעמים בעט דרדלה במצב מול השער) כל שאר התכונות נכונות בפרופורציה לליגה הלאומית. יכול להיות וסביר להניח שהוא שיפר אותן מהעונה שעברה בליגת העל, אבל כל התכונות הללו(מעבר לבעיטה שיש לו שם יחודיות בזוויות מסויימות) הוא לא הראה עליונות יתרה בעונה שעברה בליגת העל והוא לא היה בטופ. שוב- יתכן והוא ילך וישתפר, אבל להערכתי הוא עדיין לא בטופ.
אפשר לומר שהוא בסגנון של דוידה מבחינת שחקן עם תכונה או שתיים יחודיות וחזקות ביחס לשאר, אבל עם מגבלות ולכן גם דוידה לא שווה טופ לדעתי.
לאיוס אם יסדר את הראש, הוא מעל טוריאל ומעל דוידה בלי בעיה.
זרתותח
קיבל.ה  45 לייקים

לדעתי לפי הכתבה שפורסמה היום בקרוב יאריכו לו חוזה , מצד אחד מעודד מצד שני לא זוכר הייפ ככ גבוה על שחקן בליגה לאומית .
מקווה שייסגרו את זה כמה שיותר מהר ושיתרכז בכדורגל
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הוקיץ' כתב:
מה שמבדיל בינו לבינהם זה שהוא לא הדשא של השכן.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

מכונת היח״צ של סתיו טוריאל ומקורביו לא עוצרת.
ספרא הולך לשלם על זה הרבה כסף.
שליחת תגובה