גראן קנריה "בית" שלישי ב8

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
indiferent
קיבל.ה  78 לייקים

1. תודה. לקרוא את הפורום בלי לראות את המשחק (בניתי סוכה ולא שמתי לב לשעון).
2. לקרוא את התגובה שמדברת על הדיסוננס בין הפורום המתבוסס בקטילות למציאות המשחק כשמובילים משמעותי - קורע ברמות, אבל ככה אוהדי הפועל.
3. התרשמותי מתחילת העונה? לא ששאלתם...רגלנד ופוסטר, מי מבינהם שיבין מהר יותר שההחתמה שלהם היתה לפני שעופר ינאי העביר הילוך והם כבר לא השחקנים המשמעותיים בקבוצה אלא משלימים, יעשה אותם יותר טובים, אם הם לא יתאבדו על סטטיסטיקה, כמו נעם יעקב ויחיו מה"פירורים" והמרווחים שישארו להם - כולם ירוויחו. יש שחקנים שעשו קריירה מלהיות משלימים.
נעם יעקב כשחקן צעיר צריך להבין שגם הוא, כמו רגלנד פוסטר, יכול להרוויח מהסיטואציה אם לא יכריח את המשחק. תלמדו מאיש (יקר) ווינרייט, הוא תמיד יודע איך לזרום וכשצריך ללכת עד הסוף...עושה כל כך הרבה פעולות קטנות שלא רואים בסטטיסטיקה. תומר ממשיך להיות תומר, פשוט יותר קל לו כשהמשחק הולך אליו, בר הלך שני צעדים, הבין שהוא הדבק הישראלי כשהכניס את קאבוקלו למשחק מול ירושליים, מוותר על קליעה למסירות, עדיין תוקף את הסל ולא הופך לללא רלוונטי, בברלי הוא האיש שעליו יקום ויפול. אם הוא ממשיך במוד ההגנתי התוקפני שלו, הקבוצה פשוט תרצה ללכת אחריו ובשבילו. הוא פשוט טיפוס. אחרון חביב זה פלטין. קח את הזמן, תלחם באימונים. אל תוותר על כלום, תלמד מבברלי ואיש ...
יאללה כסחו אותי 🤣
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

אחרי הקליעה של פורסט גראן קנריה הוציאו כדור מהצד, לא מתחת לסל, נראה לי שהראו כניסה מוקדמת לצבע.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

יהלום14אדום כתב:אחרי הקליעה של פורסט גראן קנריה הוציאו כדור מהצד, לא מתחת לסל, נראה לי שהראו כניסה מוקדמת לצבע.
בכניסה מוקדמת לצבע הסל אמור להחשב אם הכדור נכנס. אלא אם הכניסה היתה של הזורק.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

נצחון נהדר ומהנה במיוחד.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

הקבוצה עדיין מרגישה לא מאומנת, הקליעה משלוש קטסטרוף, ודדאס עדיין לא סגור על החילופים, אבל וואלה המשחק אתמול היה ממש כיף לצפייה! לשם שינוי...
בגלל ההגנה המצוינת וההאסל של כל השחקנים. גראן קנריה ירקו דם כדי לקלוע סל (לפחות רוב המשחק).
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

היא תרגיש מאומנת ב-100% לפחות לא בחודשים הקרובים.
גם כי יש בה שחקנים שמעולם לא שיחקו יחד וגם כי יש בה הרבה סטארים.
זה לוקח לא מעט זמן.

היא כן נראית יותר מסודרת מאשר לפני 3 שבועות, זה בטוח.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

דווקא אני יצאתי מעודד מאד. מעבר ליכולת האישית שהיא מובן מאליו בקבוצה הזאת כמעט, ומעבר להגנה המרשימה מאד - זרקנו רק 22 פעמים לשלוש. נתון של קבוצה נורמלית, לא אופייני לקבוצה של דדאס כמו שלמדנו להכיר בחצי שנה אחרונה.
עדיין המון הסתמכות על יכולת אישית. אבל ראינו הרבה מעבר להפצצות לשלוש. היה איזה שלב שהראו שיש לנו כמעט 60% ל-2. זה נתון של סנטר איכותי, לקבוצה שלמה זה מטורף ומראה ששיחקנו כדורסל אמיתי.
נקווה שזאת לא הבלחה אלא יתחיל להיות משהו שיטתי
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

תצוגה הגנתית מדהימה של הקבוצה , אני מדגיש של הקבוצה ולא הגנת יחידים כמו שהיינו רגילים לפני שנה או שנתיים . לדדס שסופג המון ביקורת פה ( גם ממני אגב ) יש חלק גדול בזה כי הטקטיקה שלו עבדה . נראנו גדולים על קנריה למרות שאנחנו רחוקים מלנצל את היכולות ההתקפיות שלנו
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

תודה להפועל על שעתיים של אסקפיזם טהור בעוד יום קשה.
תודה לינאי שהכניס יד לכיס והביא את אוסף השחקנים הנהדר הזה.
נהינתי מאד מהתצוגה ההגנתית שלא נתנה להם לנשום. איך עלי מוהר היה כותב , נביס אותם 1:0"
היו מהלכים של בברלי וקבוקלו שהם לפנתאון!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

ראיתי את המשחק שוב בלילה.
ברוב המוחלט של דקות המשחק, למרות החילופים האוטומטיים המעזעים שמרנו הגנה פנטסטית בגלל יכולת אישית הגנתית ומאמץ והשקעה אדירים של כמעט כל השחקנים.
מדהים לראות איך בברלי מתרוצץ ודוחף שחקנים למקומות הנכונים, איש מגיע למקומות הנכונים וקבוקלו נמצא בכל מקום.
אמנם היו לו לדעתי רק 2 חסימות, אבל כמות הזריקות שהוא שינה בהגנה במחצית השניה היא אדירה. לא היתה כמעט סריקה של הספרדים באזור הצבע שהוא לא הגיע אליה והפריע לה. פשוט מדהים.
גם רגלנד נתן הצגה במחצית השניה. שליחת ידיים, חטיפות וגם מסירות נהדרות לגבוהים במשחק מסודר ובמסירות ארוכות אחרי ריבאונד בהגנה.
אם נפסיק עם החילופים הלא נחוצים באמת נהיה בלתי עצירים.
צריך לזכור שלא היינו מסוגלים לשמור ככה כנראה בלי קבוקלו. ז משהו שדדאס צריך לקחת להמשך העונה.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

בקבוצה שנבנתה אפשר ליצור ציוותים מאוד מגוונים.
חשבתי על זה אתמול, אם הוא משחק עם רביעייה של בברלי, רגלנד, מוטלי וקבוקלו (שני 1 ושני 5) כשאפשר לשחק התקפה של בברלי ומוטלי שזה משחק מאוד יעיל אבל פחות יפה לעין או רגלנד וקבוקלו שזה יותר פיק אנד רולים, הרמות לאלי-הופ ובכלל שימוש בפיק אנד רול כדי להתקרב לסל זה יכול להיות מפחיד.
קבוצות לא יודעות איזו תבנית הפועל תשחק בפוזשן כזה או אחר.
באירופה אפשר להשלים את החמישייה עם איש או פוסטר, בליגה עם תומר, בר, בלייזר או פלטין.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

גם אני ראיתי שוב את המשחק עכשיו. רבע שלישי הגנתי הכי טוב שאני זוכר מהפועל. קבוקלו נתן תצוגה הגנתית מפלצתית. אין כמעט כדור שהוא לא נגע בו ושינה את הזריקה. חייב לראות כל משחק 20-25 דקות באנקר.
פטריק בברלי זה פשוט תענוג של שחקן. שרק ימשיך ככה.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

פומפה כתב: 16 אוקטובר 2024, 13:23 גם אני ראיתי שוב את המשחק עכשיו. רבע שלישי הגנתי הכי טוב שאני זוכר מהפועל. קבוקלו נתן תצוגה הגנתית מפלצתית. אין כמעט כדור שהוא לא נגע בו ושינה את הזריקה. חייב לראות כל משחק 20-25 דקות באנקר.
מסכים איתכם.
אני רוצה לראות דרבי ולראות איך אנחנו מסתדרים מול מכבי (בשקט אבל גם להם יש קבוצה מפלצתית, ויתרון בגיזרת מתאזרחים\ישראלים).

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

באפליקציה עוד לא העלו את המשחק לצפייה חוזרת?
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

מילפורד כתב: 16 אוקטובר 2024, 14:58 באפליקציה עוד לא העלו את המשחק לצפייה חוזרת?
המשחק זמין לצפיה חוזרת באפליקציה.

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אדום ותיק כתב: 16 אוקטובר 2024, 14:09
פומפה כתב: 16 אוקטובר 2024, 13:23 גם אני ראיתי שוב את המשחק עכשיו. רבע שלישי הגנתי הכי טוב שאני זוכר מהפועל. קבוקלו נתן תצוגה הגנתית מפלצתית. אין כמעט כדור שהוא לא נגע בו ושינה את הזריקה. חייב לראות כל משחק 20-25 דקות באנקר.
מסכים איתכם.
אני רוצה לראות דרבי ולראות איך אנחנו מסתדרים מול מכבי (בשקט אבל גם להם יש קבוצה מפלצתית, ויתרון בגיזרת מתאזרחים\ישראלים).
לדעתי הם נראים טוב אבל מבחינת סגל הם לא מפחידים מדיי , עונה שעברה הייתה להם קבוצה טובה בהרבה
שליחת תגובה