אי אפשר להשאיל שחקן בגילו בארץ.Xavi כתב:במקרה הגרוע להשאיל
Sent from my NE2215 using Tapatalk
אי אפשר להשאיל שחקן בגילו בארץ.Xavi כתב:במקרה הגרוע להשאיל
הלוואי שישאר אם הוא מסכים להיות כינור רביעי/חמישי.גביזון כתב:לדעתי אנחנו צריכים עוד שחקן חוץ שכל מהותו היא לזרוק 3, פיור שוטר.
אין לנו קו אחורי שכל כך טוב מ3, במיוחד אם נביא עוד שחקן פנים משמעותי שנוכל לפתוח משחק ממשחק פנים-חוץ כמו שדדאס אוהב.
הוא ישראלי.
לא יודע אם יש מקום, אני אוהב אותו.
נכון.
נכוןShacham כתב:מניסיון השנים האחרונות, שחקנים שהטיקט העיקר שלהם זה הקליעה משלוש לא מצליחים כשהם מקבלים שברירי דקות.
דאסטי האנס, אדם אריאל, קולושוב...
התכוונתי בתפקיד שלומילפורד כתב:רביעי חמישי?
כרגע הוא לא נרשם למשחקים אלא אם מישהו פצוע
אי שום בעיתיות בבניית הסגל , הקבוצה פשוט מתבססת יותר מדיי על שלשות בגלל דדאס החסר מושג וביום שאין יום קליעה מטורף ל3 אז זה נראה ככה , קליעה מ3 זו ממש לא הבעיה שלנו לפחות מבחינת שחקנים , כל קבוצה שהייתה זורק אלף שלשות במשחק הי לה אחוזים נוראיםנייט רובינסון כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 14:10 ראינו אתמול כמה פיור שוטר חשוב לקבוצה, אחרי מה שאדם אריאל עשה לנו ברגע שיודעים להשתמש בו.
לדעתי דאסטי האנס היה חייב להיות חלק מהקבוצה העונה במקום נועם יעקב.
איזה ערך מוסף נועם מביא לסגל שרגלנד בברלי או בר לא מביאים? למה שנועם ישחק ביורוקאפ במקום רגלנד ובברלי? איזה סיבה יש לספסל אחד מהם בשבילו? דאסטי ליד בברלי/רגלנד עם מוטלי וברונו בצבע זה ריווח מטורף של המשחק. אני מת על נועם, אבל לא רואה מה הוא נותן לקבוצה הזאת. דאסטי הרבה הרבה יותר מתאים וטוב כרגע. מן הסתם שכרגע אין מה לעשות, אבל זאת רק דוגמא אחת לבעייתיות בבניית הסגל הזה
לא אדם אריאל. נתתי את אדם אריאל כדוגמא.
כשלא שומרים אז כל מטאטא יורה...נייט רובינסון כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 14:10 ראינו אתמול כמה פיור שוטר חשוב לקבוצה, אחרי מה שאדם אריאל עשה לנו ברגע שיודעים להשתמש בו.
לדעתי דאסטי האנס היה חייב להיות חלק מהקבוצה העונה במקום נועם יעקב.
איזה ערך מוסף נועם מביא לסגל שרגלנד בברלי או בר לא מביאים? למה שנועם ישחק ביורוקאפ במקום רגלנד ובברלי? איזה סיבה יש לספסל אחד מהם בשבילו? דאסטי ליד בברלי/רגלנד עם מוטלי וברונו בצבע זה ריווח מטורף של המשחק. אני מת על נועם, אבל לא רואה מה הוא נותן לקבוצה הזאת. דאסטי הרבה הרבה יותר מתאים וטוב כרגע. מן הסתם שכרגע אין מה לעשות, אבל זאת רק דוגמא אחת לבעייתיות בבניית הסגל הזה
לדעתי עדיין לא שוחרר רשמית, למרות שלא מתאמן עם הקבוצה.