מסאי דגו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
L.S
קיבל.ה  1034 לייקים

יש מצב שהבן שלו משחק במחלקת הנוער של מכבי?
ראיתי כרגע סרטון שהבן של מסאי והבן של זהבי משחקים יחד באותה קבוצה במכבי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

לך לך הביתה יאפס, לא משנה כמה יגמר היום
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

מבחינתי הוא יכול להתפטר במחצית, אבל אם הוא יחליט שלא לעשות את זה ואף לא בתום המשחק - אני ממליץ בחום לספרא ולמנכ"ל החדש לפטר אותו עוד הלילה במידה ולא מנצחים (ולא מנצחים).
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

עוד יום שטוריאל הציל אותו, לצערי
טכנית לארז
קיבל.ה  1946 לייקים

לדעתי עדיף להיפרד
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

לא שותף לאנטי כלפיו
עם החוסר מזל של הקבוצה מתחלף בטיפת מזל וניצול מצבים אנחנו בשקט עפ עוד איזה 5-7 נקודות ואחלה מאזן
לא מחליף אותו באף מאמן אחר כרגע
ספרא טבא
קיבל.ה  159 לייקים

על מי הוא אמר או באיזה הקשר היה המשפט ששחקן שלא מכבד את המועדון לא יקבל דקות?
טכנית לארז
קיבל.ה  1946 לייקים

אני בעיקר כועס עליו על ההחלטות בנוגע לבניית הסגל בקיץ, אבל כן זה גם פונקציה של זה שאין מנהל מקצועי מעליו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

שלא יחשבו אפילו להזיז אותו מהתפקיד.
מתאים לקבוצה הזו כמו כפפה ליד.
לירון האדום
קיבל.ה  2298 לייקים

וינסנט כתב: 13 אוקטובר 2024, 22:06 עוד יום שטוריאל הציל אותו, לצערי
בדיוק ככה!
לא רואה את דגו מסיים את העונה.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

אחלה דגו.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

חצי שני אחלה דגו כל הכבוד
לירון האדום
קיבל.ה  2298 לייקים

מאמן מקובע, שיטת משחק מקובעת.
משחקים לאט בלי חשק, בלי דריבל, כל שחקן נוגע בכדור 10 נגיעות ומחכה שהכדור יבוא אליו.
שום תנועה לעומק ללא כדור, משחק עומד וססטי.
לוחצים בכאילו.
בהגנה נותנים לשחקנים שלהם לבעוט מבלי שיוצאים לבעיטה.

במחצית שניה הכל היה בדיוק הפוך, זה הרבה על דגו.
יש יותר מידי עליות ומורדות ביכולת במהלך המשחק
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 13 אוקטובר 2024, 23:19 חצי שני אחלה דגו כל הכבוד
ממש ממש לא. 20 דקות אחרונות בושה וחרפה. יש בקבוצה הזו בעיה מנטאלית קשה וזה על המאמן. חייב לאפס אותם וכל המערכת צריכה להבין איפה היא נמצאת
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

redrony כתב: 13 אוקטובר 2024, 23:22
אוגוסטוס היל כתב: 13 אוקטובר 2024, 23:19 חצי שני אחלה דגו כל הכבוד
ממש ממש לא. 20 דקות אחרונות בושה וחרפה. יש בקבוצה הזו בעיה מנטאלית קשה וזה על המאמן. חייב לאפס אותם וכל המערכת צריכה להבין איפה היא נמצאת
מודה שלא ראיתי את הסוף... ילדים בלאגן
לירון האדום
קיבל.ה  2298 לייקים

למי מסאי התכוון כשאמר לא אתן לשחקן שיעלה על המגרש ולא יכבד את החולצה לשחק
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

לירון האדום כתב: 13 אוקטובר 2024, 23:21 מאמן מקובע, שיטת משחק מקובעת.
משחקים לאט בלי חשק, בלי דריבל, כל שחקן נוגע בכדור 10 נגיעות ומחכה שהכדור יבוא אליו.
לוחצים בכאילו.

אני לא מסכים. הבעיה העיקרית כרגע היא מנטלית וריכוז בהגנה ואת זה ברור שצריך לשפר. אבל חוץ מהמשחק הנוראי נגד פתח תקווה, ההתקפה שלנו עובדת עד עכשיו מעולה ומגיעה להמון מצבים וגם כובשת הרבה.
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

סה״כ חושב שעושה עבודה טובה עם הרבה חוסר מזל ובעיקר חוסר יכולת להעמיד את ההרכב הכי טוב שהקבוצה יכולה לייצר ולרוץ איתו מספר משחקים קדימה מפאת פציעות/נבחרת/אדומים..

שרון
נאסר-מורגן/ישראלוב-אנטוניץ-הרמן
—-גוני
—-—בנימין
——דודו
קורין———טוריאל
מקאריץ

סהכ חומר השחקנים בקבוצה הוא בטופ של הליגה, כמה משחקים עם הרכב זהה, לחבר את השחקנים ואין סיבה דלא נעשה רצף יפה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

שחיררו קצת מדגו.
המשחק באום אל פאחם היה תקלה אבל לאט לאט הקבוצה מתיישרת והוא הולך עם מי שמביא תוצאות.

רוטמן מאכזב בגדול אבל אין דבר יטוב יותר משערים כדי להחזיר ביטחון לקבוצה.
אם כבר נפלנו במשהו זה בן סהר. אין באמת מחליף למקאריץ' והפועל למעשה משחקת כל העונה עם חלוץ אחד וזה מתבטא בכמות ניצול המצבים. הוא נמוך מאד למרות כמו תהשערקים הגבוהה (יחסית).

בהתחשב בעובבדה שהפועל בלאומית ויש פה איזו מלחמה קטנטונת למקרה ופספסתם...אני לא חושב שאפשר היה להשיג סגל טוב יותר.
מישהו פה רוצה ללכת לגור במדינה שיש בה טילים ואזעקות? הרי היינו בורחים אחרי שניה וחצי.
יחד, רק יחד! :heart:
לירון האדום
קיבל.ה  2298 לייקים

oleg neduda כתב: 14 אוקטובר 2024, 08:24
לוחצים בכאילו.

אני לא מסכים. הבעיה העיקרית כרגע היא מנטלית וריכוז בהגנה ואת זה ברור שצריך לשפר. אבל חוץ מהמשחק הנוראי נגד פתח תקווה, ההתקפה שלנו עובדת עד עכשיו מעולה ומגיעה להמון מצבים וגם כובשת הרבה.
במחצית הראשונה לא הגעת למצב, רג היו אפילו טובים יותר ממך.
במחצית השניה זה השתנה ובמזל לא הינו בפיגור של 2 שערים.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

לירון האדום כתב: 14 אוקטובר 2024, 09:29
לוחצים בכאילו.

אני מדבר באופן כללי, לא בהכרח על המשחק אתמול
וגם אתמול הגענו לפחות לשישה מצבים של גול, ששלושה מהם הסתיימו בשער
בחצי הראשון אני זוכר שניים כאלה ב0-0 עם ההחמצה הכפולה של עאבד ובנימין (אחרי רוחב של ואייר) ואז המצב הנוסף של בנימין אחרי שהגיע כמעט לבד מול השוער מהצד (ויכל גם לא לבעוט ולשים את מקאריץ מול שער ריק). גם בחצי השני, חוץ משלושת הגולים, הייתה עוד החמצה של מאה אחוז שער לטוריאל (ב-1-0 לרמת גן).
באופן כללי חוץ מהמשחק מול פ״ת, בכל המשחקים הגענו ללא מעט מצבים וברובם גם קיבלנו גולים מכלום. עם קצת פחות חוסר מזל אנחנו עם עוד 4-6 נקודות בקלות.
אני לא נוגע בדגו בחיים כרגע, אלא אם ניכנס לאיזה רצף רע ואז כנראה שלא תהיה ברירה.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

לוחצים בכאילו.

גם נגד פ״ת היא עבדה בסדר. כמו שאמרת, זו בעיה מנטאלית, גם בהגנה אבל בעיקר העובדה שמשום מה לא מחזיקים כדור בשלבים מאוד גדולים של המשחק, במיוחד אחרי שמובילים. זה פשוט קרה בכל משחק למעט כפר שלם. גם אתמול ב 1:3. אף אחד לא ישכנע אותי שלהפועל יש אמצע פחות טוב מאיזו קבוצה בליגה הזו מבחינת שחקנים. גם אף אחד לא ישכנע אותי שהבעיה היא לא מנטאלית אחרי 20 דקות בתחילת החצי השני שאתה משחק כמו אתמול ואז אתה לא מסוגל להעביר שני פאסים ב 20 דקות האחרונות של המשחק ושוב, לא במשחק גמור. כנ״ל אגב בגמר גביע הטוטו
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

redrony כתב: 14 אוקטובר 2024, 09:57
לוחצים בכאילו.

גם נגד פ״ת היא עבדה בסדר. כמו שאמרת, זו בעיה מנטאלית, גם בהגנה אבל בעיקר העובדה שמשום מה לא מחזיקים כדור בשלבים מאוד גדולים של המשחק, במיוחד אחרי שמובילים. זה פשוט קרה בכל משחק למעט כפר שלם. גם אתמול ב 1:3. אף אחד לא ישכנע אותי שלהפועל יש אמצע פחות טוב מאיזו קבוצה בליגה הזו מבחינת שחקנים. גם אף אחד לא ישכנע אותי שהבעיה היא לא מנטאלית אחרי 20 דקות בתחילת החצי השני שאתה משחק כמו אתמול ואז אתה לא מסוגל להעביר שני פאסים ב 20 דקות האחרונות של המשחק ושוב, לא במשחק גמור. כנ״ל אגב בגמר גביע הטוטו
אני מסכים לגמרי שיש בעיה מנטלית בקבוצה וכמעט בכל משחק יש נפילה גדולה אחרי שמובילים. אני חושב שחלק מזה נובע מכך שרוב הסגל בחיים שלו לא שיחק בקבוצה עם לחץ כזה וזאת לגמרי אחריות של דגו לתקן את העניין הזה. אבל בחלקים גדולים מהמשחק אני נהנה לראות את הפועל וההתקפה מייצרת המון מצבים. שוב - למרות הבעיה המנטלית, עם קצת יותר מזל בקלות היינו עם יותר נקודות.
כשבריהון יתחיל להתלבש וקורין יחזור, גם תהיה לנו אפילו עוד יותר איכות בחלק הקידמי ואני גם מאמין שנייצר רצף נצחונות שיוריד את הלחץ.
כרגע חוץ מהפועל פתח תקווה, אף קבוצה לא באמת מרשימה אותי בלאומית (גם לא כפר שלם שלדעתי אוטוטו תתחיל לדעוך), ועם רצף של שלושה-ארבעה נצחונות אנחנו נהיה בסדר
L.S
קיבל.ה  1034 לייקים

מצד אחד יש את המחצית הראשונה שאתה מסתכל ושואל את עצמך מה הוא עושה איתם באימונים.

ואז פתאום מגיעה המחצית השניה ומתפוצצים. יש חוסר איזון מטורף.
כי מצד אחד אתה רואה כלום ואחר כך אתה רואה שאשכרה יש קבוצה שמסוגלת לנצח כל יריב.

לא יודע. כשהאמוציות שוקעות קשה לי להגיד שצריך להעיף אותו. גם כי איזו אלטרנטיבה כבר יש לנו.
אבל הוא חייב להתאפס ולאפס סביבו את כל המערכת.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

oleg neduda כתב: 14 אוקטובר 2024, 10:06
redrony כתב: 14 אוקטובר 2024, 09:57

אני מסכים לגמרי שיש בעיה מנטלית בקבוצה וכמעט בכל משחק יש נפילה גדולה אחרי שמובילים. אני חושב שחלק מזה נובע מכך שרוב הסגל בחיים שלו לא שיחק בקבוצה עם לחץ כזה וזאת לגמרי אחריות של דגו לתקן את העניין הזה. אבל בחלקים גדולים מהמשחק אני נהנה לראות את הפועל וההתקפה מייצרת המון מצבים. שוב - למרות הבעיה המנטלית, עם קצת יותר מזל בקלות היינו עם יותר נקודות.
כשבריהון יתחיל להתלבש וקורין יחזור, גם תהיה לנו אפילו עוד יותר איכות בחלק הקידמי ואני גם מאמין שנייצר רצף נצחונות שיוריד את הלחץ.
כרגע חוץ מהפועל פתח תקווה, אף קבוצה לא באמת מרשימה אותי בלאומית (גם לא כפר שלם שלדעתי אוטוטו תתחיל לדעוך), ועם רצף של שלושה-ארבעה נצחונות אנחנו נהיה בסדר
אני מקווה שאתה צודק וכן, זה לגמרי על דגו לתקן את זה, אבל זה חייב לקרות מהר. כדורגל זה כדור שלג, 2-3 תוצאות לא טובות אתה מאבד את העונה. הסיוט הכי גדול שלי זה שתהיה עונה כמו 1990. הפועל צריכים לעלות כמו שעלו פעם אחרונה
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

דגו בסדר גמור. עדיף בעיני על כל מאמן אחר בשוק גם מבחינה אישית ואנושית.

האוהדים שלנו הם חבורת יללנים היסטרית שכבר אי אפשר לסבול. העונה בקושי התחילה, יש שיפור ותהליך ברורים. היינו עדיפים כמעט בכל המשחקים ואנחנו במקום השלישי ורק פה מחזור 8 כל הגאונים כבר רוצים לפטר את המאמן.

חלאס, נמאס
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

נועם שחם כתב: 14 אוקטובר 2024, 10:32 דגו בסדר גמור. עדיף בעיני על כל מאמן אחר בשוק גם מבחינה אישית ואנושית.

האוהדים שלנו הם חבורת יללנים היסטרית שכבר אי אפשר לסבול. העונה בקושי התחילה, יש שיפור ותהליך ברורים. היינו עדיפים כמעט בכל המשחקים ואנחנו במקום השלישי ורק פה מחזור 8 כל הגאונים כבר רוצים לפטר את המאמן.

חלאס, נמאס
תודה רבה!
זה פשוט נהיה בלתי נסבל כבר לקרוא פה וכואב העיניים מרוב יללות ובכיינות.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

נועם שחם כתב: 14 אוקטובר 2024, 10:32 דגו בסדר גמור. עדיף בעיני על כל מאמן אחר בשוק גם מבחינה אישית ואנושית.

חלאס, נמאס
:rose:
אתה צודק.
זה בדכ אוהדים עם אגנדה.
כמו גם ה"כתבלבים" השונים שמעבירים את השידור. גם להם יש אגנדה, ואוי ואבוי אם המאמן חושב אחרת מהם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

לירון האדום כתב: 14 אוקטובר 2024, 09:29
לוחצים בכאילו.

זה ממש לא נכון, חבר. 2 בעיטות של גוני נאור שהיה חופשי לגמרי (הוא פשוט לא יודע לבעוט מרחוק, כמו רוב הקבוצה).
ובנימין בעוד 1 על 1 שהוא פספס
תמונה
יחד, רק יחד! :heart:
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

חלאס, נמאס
תפסיק כבר לבלבל את המח. אני גם לא חושב שצריך לפטר את דגו ואני בהחלט חושב שהוא כנראה המאמן הכי טוב יש כיום בשוק ואני גם חושב שהפועל סך הכל משחקים בסדר. זה לא אומר שאי אפשר לבקר ולהצביע על דברים שלא עובדים. לא כל ביקורת היא ייללנות. תלמד להתייחס לתוכן של הדברים ולא לאיך שהם נשמעים לך.
לירון האדום
קיבל.ה  2298 לייקים

הזדמנות אחת של בנימין ועוד בעיטה שלו לידיים של השוער לא אומר ששיחקנו טוב.
אפשר גם להזכיר את ההחמצות של ר"ג, לא זוכר מי זה היה אבל הצלנו גול בטוח אחרי שרובי השמיט כדור גובה,
עוד בעיטה שהיתה בסמוך לקורה שרובי צילם ועוד בעיטה אחרי טעות של וייר שבמזל בעטו החוצה.

כנראה שאנשים כאן עוד לא הבינו באיזה ליגה אנחנו משחקים, זאת ליגה בדיחה.
אם אתה קצת משחק מהר, מפעיל לחץ ורץ לקבל כדור ולא עומד במקום אתה תגיע להזדמנויות.
ראינו את זה לדוגמה במחצית השניה, מחצית ראשונה המשחק פשוט עמד, היה סטטי.
תספרו כמה פעמים הבלמים שלנו עברו את החצי בכדרור וכמה פעמים הם עשו את זה במחצית השניה (מה שפתח את כל המשחק ההתקפה).

אנחנו אחרי 8 מחזורים עם 15 נק' ומאזן שערים של 17-11, לספוג 11 שערים בליגה השניה זה אומר הרבה.
בקדנציה הקודמת שלנו בלאומית, ספגנו 17 גולים במהלך העונה הסדירה (30 מחזורים), היום ספגנו 11 ב 8 משחקים.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

לירון האדום כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:08 הזדמנות אחת של בנימין ועוד בעיטה שלו לידיים של השוער לא אומר ששיחקנו טוב.
אפשר גם להזכיר את ההחמצות של ר"ג, לא זוכר מי זה היה אבל הצלנו גול בטוח אחרי שרובי השמיט כדור גובה,
עוד בעיטה שהיתה בסמוך לקורה שרובי צילם ועוד בעיטה אחרי טעות של וייר שבמזל בעטו החוצה.

כנראה שאנשים כאן עוד לא הבינו באיזה ליגה אנחנו משחקים, זאת ליגה בדיחה.
אם אתה קצת משחק מהר, מפעיל לחץ ורץ לקבל כדור ולא עומד במקום אתה תגיע להזדמנויות.
ראינו את זה לדוגמה במחצית השניה, מחצית ראשונה המשחק פשוט עמד, היה סטטי.
תספרו כמה פעמים הבלמים שלנו עברו את החצי בכדרור וכמה פעמים הם עשו את זה במחצית השניה (מה שפתח את כל המשחק ההתקפה).

אנחנו אחרי 8 מחזורים עם 15 נק' ומאזן שערים של 17-11, לספוג 11 שערים בליגה השניה זה אומר הרבה.
בקדנציה הקודמת שלנו בלאומית, ספגנו 17 גולים במהלך העונה הסדירה (30 מחזורים), היום ספגנו 11 ב 8 משחקים.
ועם כל הפתיחה הזו, איווניר פוטר ולולא רכש רציני בינואר לא היינו עולים כנראה בעונה ההיא.
עברנו טלטלה וסגל שנבנה פעמיים (אחרי שהושלמה הבעלות לספרא), תוסיף חבלי קליטה כואבים לליגה הלאומית ואי אפשר להרגיש שלא מרגישים שיש עקומת שיפור .
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

redrony כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:01

חלאס, נמאס
תפסיק כבר לבלבל את המח. אני גם לא חושב שצריך לפטר את דגו ואני בהחלט חושב שהוא כנראה המאמן הכי טוב יש כיום בשוק ואני גם חושב שהפועל סך הכל משחקים בסדר. זה לא אומר שאי אפשר לבקר ולהצביע על דברים שלא עובדים. לא כל ביקורת היא ייללנות. תלמד להתייחס לתוכן של הדברים ולא לאיך שהם נשמעים לך.
שאני אפסיק לבלבל את המוח? קח מראה קאפלו.

באמת סליחה שאני לא מתייחס לאמירות בסגנון " חייב לאפס אותם וכל המערכת צריכה להבין איפה היא נמצאת". באמת ישבו כולם וחיכו שרד רוני יבוא ויסביר להם איפה הם נמצאים. אולי תרד לחדר הלבשה במחצית לתת להם נאום מוטיבציה?
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

נועם שחם כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:23
redrony כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:01

חלאס, נמאס
שאני אפסיק לבלבל את המוח? קח מראה קאפלו.

באמת סליחה שאני לא מתייחס לאמירות בסגנון " חייב לאפס אותם וכל המערכת צריכה להבין איפה היא נמצאת". באמת ישבו כולם וחיכו שרד רוני יבוא ויסביר להם איפה הם נמצאים. אולי תרד לחדר הלבשה במחצית לתת להם נאום מוטיבציה?
כן צודק: לא ציפיתי למשהו ענייני ממך האמת. שכחתי שהפורום הוא למטרת הרמת המורל שלך
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

חח..

אתה מתחיל איתי ב"תפסיק כבר לבלבל את המוח" ומתלונן שאני עונה לך באותו מטבע? מצחיק.

ועניינית, יש הבדל בין "לבקר", לבין להיות עסוק רק במה ששלילי ובנהי נגד המאמן.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

נועם שחם כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:33 חח..

אתה מתחיל איתי ב"תפסיק כבר לבלבל את המוח" ומתלונן שאני עונה לך באותו מטבע? מצחיק.

הייתי בוחן במקומך אולי איך אתה הגבת קודם. הביקורת שלי היא תמיד עניינית, אין לי שום אג׳נדה. דגו מאמן טוב, הפועל כל משחק עם נפילות מנטאליות שעלו עד עכשיו ב 9 נקודות ובנס לא ביותר. כתבתי על 20 הדקות האחרונות שגם הן יכלו לעלות בנקודות אתמול, זלזלת בזה. הנפילות האלה הן באחריות המאמן, מה לעשות.
דולימנגה99
קיבל.ה  17 לייקים

אין בארץ באף מועדון באף ליגה קהל בכיין ויללן כמו שלנו. באמת כואב לראות...
מביאים מאמן בכיר, אימן את האלופה עונה קודמת , ואנשים במחזור 7 רוצים לשלוח אותו ולהביא יובל נעים מסוים. הזיות.
דגו צריך להישאר עד מחזור 25 לפחות. בינואר להביא מנהל מקצועי שיביא 2-3 שחקנים מעל הליגה (כמו טוריאל, נאור, בנימין) להרכב.
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

דולימנגה99 כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:47 אין בארץ באף מועדון באף ליגה קהל בכיין ויללן כמו שלנו. באמת כואב לראות...
מביאים מאמן בכיר, אימן את האלופה עונה קודמת , ואנשים במחזור 7 רוצים לשלוח אותו ולהביא יובל נעים מסוים. הזיות.
דגו צריך להישאר עד מחזור 25 לפחות. בינואר להביא מנהל מקצועי שיביא 2-3 שחקנים מעל הליגה (כמו טוריאל, נאור, בנימין) להרכב.
דגו עדיין לא מאמן בכיר.
הוא מאמן לאומית/נוער/תחתית ליגת על שקבל הזדמנות בקבוצה בכירה ולא הצליח (ולכן גם לא המשיך שם).
הוא צריך להביא קצת הישגים כדי להיחשב מאמן בכיר.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

redrony כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:45
נועם שחם כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:33 חח..

הייתי בוחן במקומך אולי איך אתה הגבת קודם. הביקורת שלי היא תמיד עניינית, אין לי שום אג׳נדה. דגו מאמן טוב, הפועל כל משחק עם נפילות מנטאליות שעלו עד עכשיו ב 9 נקודות ובנס לא ביותר. כתבתי על 20 הדקות האחרונות שגם הן יכלו לעלות בנקודות אתמול, זלזלת בזה. הנפילות האלה הן באחריות המאמן, מה לעשות.
זה לא היה מכוון כלפיך בכלל. באמת לא הבנתי למה הגבת ככה.

יש לדגו עבודה, אני גם חושב שהחילופים שלו אתמול פגעו במשחק, אבל בגדול אני מאד בעדו.
fidel
קיבל.ה  105 לייקים

רואים חיבור, יש סגל רחב ופציעות של שחקנים טובים, גם הצעירים משולבים, כרגע יש קו של שיפור
שליחת תגובה