יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

Asafasraf כתב: 11 אוקטובר 2024, 17:32 הקלות שאנשים מזלזלים בכסף שעופר ינאי שם רק לטובת ההדמיות פשוט מרתיחה.
נראה לכם שהבנאדם שילם כסף מכיסו סתם? הוא רוצה להרחיב את הדרייב אין ואני מאמין לו הרבה יותר מלמתנגדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אז מה הבעיה להתנות את המעבר בתשלום לאדריכל? על מה הטענות לעמותה?
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

בהודעות הקבוצה הרשמית, הכסף לתשלום לאדריכל יופקד אצל יזהר שי.
כלומר יש התחייבות לשלב הזה בתהליך אם הוא שמעניין אותך.

מה שכרגע מעקב את ההצבעה זה ההסכמה להגדיר את זכויות וחובות העמותה.
האם זה מוצדק או לא לעקב את ההצבעה בעילה הזאת זה שאלה אחרת, את השאלה האם כן או לא עופר ישקיע בשיפוץ הדרייב האין, כביכול עברנו כבר.
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

מילפורד כתב: 11 אוקטובר 2024, 17:42 בהודעות הקבוצה הרשמית, הכסף לתשלום לאדריכל יופקד אצל יזהר שי.
כלומר יש התחייבות לשלב הזה בתהליך אם הוא שמעניין אותך.

מה שכרגע מעקב את ההצבעה זה ההסכמה להגדיר את זכויות וחובות העמותה.
האם זה מוצדק או לא לעקב את ההצבעה בעילה הזאת זה שאלה אחרת, את השאלה האם כן או לא עופר ישקיע בשיפוץ הדרייב האין, כביכול עברנו כבר.
יש הבדל בין להפקיד אצל יזהר שי כסף לבין לשלם אותו לאדריכל. ההצבעה תתקיים והגיוני שהעמותה עומדת על הסדרה של היחסים בינה לבין ינאי שהרי זה לב הדיון.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

הוקיץ' כתב: 11 אוקטובר 2024, 17:31
Shacham כתב: 11 אוקטובר 2024, 17:24
רדנקו כתב: 11 אוקטובר 2024, 17:20 אבל הענין הוא שיש לו מעט אנשים שרוצים מעבר ליד אליהו בלי קשר להרחבת הדרייב אין. הם רוצים כבר עכשיו להביא את הילדים למשחקים ויש גם רבים שפשוט רוצים אפשרות לראות את הקבוצה. בלי קשר לדרייב אין.
אני מבין שחברי העמותה יקבעו (ואני ביניהם) אבל יש פה עוד אלפי אוהדים של הפועל שאני חושב גם עליהם.

Sent from my NE2215 using Tapatalk
אבל ברגע שעופר מציג לציבור שהתרחיש על הפרק הוא מעבר תמורת שיפוץ הדרייב אין, אז שיפוץ הדרייב אין הוא הכרח ואם הוא לא יתממש זה בגדר הטעייה (שלא נגיד רמאות) של האנשים כדי שיצביעו תמורת המעבר.
אז הרצון של האנשים שרוצים לעבור ליד אליהו בכל מקרה הוא נחמד ולגיטימי, אבל הוא לא כל כך רלוונטי להצבעה שעל הפרק כרגע.
היו הרבה נסיונות לפנות להנהלה כדי להביא את סוגיית יד אליהו להצבעה בלי קשר בכלל לשיפוץ, כולל של אחד המשתמשים פה בפורום. ההנהלה לא רצתה לשמוע על זה ונפנפה את כולם, אז עכשיו זה לא רלוונטי כי זו לא הסוגייה?
המכתב בלאן שדרש הצבעה של העמותה הגיע בסוף אוגוסט.
עופר הבטיח את שיפוץ הדרייב אין במקרה של מעבר ליד אליהו כבר ביולי. ברגע שעשה את זה, הוא קישר בין המעבר ליד אליהו לשיפוץ האולם והשפיע על ההצבעה, ולכן הנושא של "מעבר ליד אליהו בלי שום קשר לשיפוץ הדרייב אין" הוא לא רלוונטי. עם איזה חלק אתה חולק כאן?
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

למה זה טוב כתב: 11 אוקטובר 2024, 13:25
תא מרבוטא כתב: 11 אוקטובר 2024, 13:20
למה זה טוב כתב: 11 אוקטובר 2024, 13:07
הטינוף הוא זהה בכל הצדדים, לגמרי זהה.
עופר מטנף על האולטרס?
לא שיתף, פירסם, דחף וסיבסד לפני חודש וחצי מכתב שיוצא נגד האולטראס בו היה רשום שהם האשמים הישירים באלימות המשטרתית שכולנו סובלים ממנה?
אגב, חוץ מהכתבה בוואן אף אחד מחבריי לא קיבל את ההודעה הזאת מה גם שכשהאולטראס מוציאים הודעה רשמית, והם עושים את זה הרבה, היא דרך העמוד של לאה קטמין.
והויכוח פה הוא לא האולטראס. לא כל מי שנגד המעבר הוא חבר באולטראס, אנשים עושים לעצמם הקלות כמו כל להגיד שכל הערבים מחבלים.
אתה מכחיש שלפחות חלק מהאולטראס מתנהגים באלימות?

והויכוח באשכול הזה הוא אולי על המעבר ליד אליהו- אבל לא ראיתי שעופר טינף על אנשים על *עצם הרצון לעבור ליד אליהו*.
vangroder
קיבל.ה  9 לייקים

vangroder כתב: 11 אוקטובר 2024, 15:22 בגדול אני לגמרי בתחושה שכל הסיפור כרגע זה שאנסו אותנו להרבה מהלכים שכנראה לא נמצאים בהלימה עם תחושת רוב הקהל שעד עכשיו תמך במועדון ועבר איתו דרך חתחתים בשביל שבכלל נגיע לרגע הזה שאלו יהיו הדילמות שלו, לכן אני לגמרי יכול להזדהות ולהבין ולצודד באותו צד, מה גם שאני חלק ממנו, בלי הגדרות, פשוט אוהד הפועל.

הדרך בה אני מסתכל על הדברים היא כזאת ששואלת האם השנים האחרונות נבנו כך שמהלך כזה יותנע ממש כרגע...
אני מדבר על הרעיון הראשוני שבו בהצבעה של העמותה הוחלט לשחק עם יותר מארבעה זרים, רק בשל העובדה שהגיע אלינו הידיעה שכלכלית יש את האפשרות תוך ניצול הרעיון שאנו כן שואפים לתחרותיות וידעים שהשתתפות בשני מפעלים דורשים יותר מאמץ מקצועי?! אבל כל זה היסטוריה וההחלטה נלקחה ונדמה שהיא נקודת המוצא לכל התהליך שנבנה כאן. רק רכבת הזרים הבלתי הגיונית שקרתה כאן במהלך השנים האחרונות היא עדות לכך שכנראה שחררו את הסוסים מהאורווה ועכשיו... לך תחפש.

הדרך השניה שאני מסתכל על הדברים היא דרך הספקטרום שמשטרת ישראל הוציאה הודעה חריגה לסגור את האולם, לא רק בשביל משחקים, זה עוד מילא, אלא גם בשביל אימונים וזה כשלעצמו הודעה חריגה מאוד, אפשר להיכנס לקונספרציות, אבל מצד שני אפשר לדבר תכל'ס ולבוא ולומר, כל עוד משטרת ישראל הוציאה כזאת הודעה כאזרח (לא כאוהד הפועל) אני מאוד רוצה להאמין שהודעה כזאת יצאה באמת מתןף התקופה הרגישה כמו עכשיו והיא אולי יודעת משהו שאני לא יודע ורוצה לשמור עלי ושכמותי שרואים באולם הזה לא פחות מביתם, ולכן הרבה מהאחריות של כל החלטה שלא תלקח במעבר לאולם אחר היא גם על אחריותם.

אספקט אחר אחר שבגינו אני מסתכל על כל המהלכים האלה ומגדיר אותם כ-"אונס" היא משום שכנראה בדי.אנ.איי של רובנו אף אחד לא ביקש את כל הטוב הזה שמרעיפים עלינו כעת, ולצערי יש לי באופן אישי תחושה שזה הולך לפן מאוד לא ספורטיבי ותאמינו או לא להפועל ירושלים יש חלק ניכר בזה לא פחות ממכבי, במיוחד לאור העובדה שהם חזרו למפעל הזה שנקרא יורוקאפ ובתוספת רכישת הבעלים שלה קבוצת אנ.בי.איי (וכיוצא מן הכלל הרעיון שאת שידורי המשחקים כעת באותו המפעל ניתנים לצפייה רק דרך האפליקציה של עיתון שבבעולתה, גם אם זה בחינם, זכרו- אין מתנות בחינם!).
אבל מעבר לכל אני מגדיר את המהלכים האחרונים כ-"אונס" היא מעצם העובדה שבתקופה שבה הכל נמצא בחוסר יציבות בדגש על כל האספקטים במדינתו (בטחון, כלכלה וכו'...), הכסף והמהלכים שמדברים עליהם הם בגדר לא הגיוניים ונדמה שהתרחיש הזה שקורה עכשיו לא היה יכול לקרות בתקופה אחרת.

לכן, אני, על אף כי אינני סובל את האולם הזה שמגדיר מבחינתי את כל מה שפגום בספורט התחרותי ובפרט את הרס הענף, חושב שאנו כאוהדים צריכים לחשוב איך אנחנו חותכים הפסדים כי הסכומים שהושקעו כרגע הן תהליך שיכול להוביל להרס המועדון וזה הדבר היחיד שאמור לעניין אותנו ולהתנות כל מעבר בתקופה מוגבלת בשביל לבדוק עד כמה הדברים מסתנכרנים עם המציאות תכל'ס, משמא: המצב במדינה (עד כמה שזה ישמע מוזר), האספרציות לאולם חדש ושיח קונקרטי על כמות המושבים והלימה עם המציאות בה הפועל משחקת ומתרכזת בליגה מבלי שזה יפגם בערך הבלתי מבוטל של יתרון הביתיות (יש הבדל עצום בין 3,500 איש באולם של 5,000 איש ל-3,500 איש באולם של 10,000), וכמובן ולא פחות חשוב מבחן גם לרצינות של הבעלים.
לכן אם כרגע יוחלט להתנות כל מעבר לעונה שבסופה אוטומטית חוזרים לאולם הביתי שלנו ואז לחזור לשיח פתוח בכדי לבחון את המעבר שוב זה נראה לי כפתרון הטוב ביותר. והשיח על מספר המקומות באולם החדש הוא חשוב וחובה לדון בו לפני שכל תהליך של שיפוץ כלשהו בכלל יוצא לדרך.
ושוב - המטרה היא האינטרס שלנו איך לחתוך הפסדים שיכולים להיווצר כתוצאה מהאספרציות של הבעלים הנוכחי, לפחות בכל מה שקשור להוצאת הכספים הבלתי הגיונית עכשיו שלא עומדת בהלימה עם ההכנסות הטבעיות של המועדון.

וחשוב מאוד שהכל יתנהל ברוח טובה

נ.ב:

אסור לזלזל בדיבור הזה של להפוך את ליגת העל למאין G-League סטייל ה-N.B.A בגלל רצון של שתי קבוצות ישראליות לשחק ביורוליג וכנראה מהלך מסתמן של להפוך את היורוליג לליגה בפני עצמה סטייל ה-N.B.A, מה שמאשש לי את הסיבה שבגינה הצטרפה השנה ירושלים בחזרה לאותו מפעל וההבנה של אתגור התפיסה של הפועל לספורטיביות שהיא חלק מהדי.אנ.איי הכי בסיסי שלה ובגלל זה חשש מסויים לעתידה בבניית כל המהלכים המופרכים האחרונים.

מה שגורם לי לחשוב כי אחד המאבקים שהפועל צריכה לנהל במקביל היא רטימת כל המועדונים הישראלים למאבק שקבוצות שיתנו יד למהלך הזה לא יוכלו להחזיק לכל היותר בתי ספר לכדורסל שבו הרעיון המרכזי הוא קידומו של השחקן הישראלי ויתרה מכך פיקוח בו אותן קבוצות חוקית יוכלו לנהל דיאלוג עם שחקנים ישראלים או לקשור את עצמן לקבוצות ישראליות שבו הם כביכול "יתנו" עליהם חסות. כמאין קבוצת ב'.

המהלך הלא פחות חשוב לקבוצות שרוצות לשחק בנדמה לי בליגה הישראלית ולחתבסס ולהקים ליגה מקצוענית שכזאת סטייל ה-N.B.A שבה כנראה הן יוכלו לנצל עד תום את הערך הבלתי ספורטיבי בכדי לעלות את קרנם, הוא לנשל אותם משמות האיגודים להם הם משוייכים, משמא, מהיום אימרו- אריות ת"א במקום 'מכבי' או מעופפי ירושלים במקום 'הפועל' ולדאוג שכך הן יהוזכרו תמיד גם אם הם כדיין יקחו חלק בליגה הישראלית, ובכל מזכר שיוצא שקשור אליהם ולהתיל קנסות על כל מי שיזכיר אותן בצורה אחרת, האוהדים יכולים להזכיר אותן חופשי איך שבא להם, כמו שאריק אמר... "It's a free country baby!"
נערך לאחרונה על ידי vangroder ב 11 אוקטובר 2024, 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

רק הפועל כתב:וגם העניין של הפרת הסכם זה פשוט חרטא , העמותה לא ממלאת את החלק שלה ודוחה כל פעם את עניין ההצבעה כי היא (או הבכירים בה) פשוט לא מעונינים אפילו שתהיה הצבעה כזו
יותר מעניין ,למה הם חיכו לאחרי הבחירות להנהלה כדי לתקוף את עופר,ולהתנגד למעבר?
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Asafasraf כתב:הקלות שאנשים מזלזלים בכסף שעופר ינאי שם רק לטובת ההדמיות פשוט מרתיחה.
נראה לכם שהבנאדם שילם כסף מכיסו סתם? הוא רוצה להרחיב את הדרייב אין ואני מאמין לו הרבה יותר מלמתנגדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
בדיוק כמו שהם מזלזלים באוהדים ששילמו 150 שקל על הזכות לקנות מנוי.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

Nati כתב:
רק הפועל כתב:וגם העניין של הפרת הסכם זה פשוט חרטא , העמותה לא ממלאת את החלק שלה ודוחה כל פעם את עניין ההצבעה כי היא (או הבכירים בה) פשוט לא מעונינים אפילו שתהיה הצבעה כזו
זה לגיטימי לגמרי. הנהלה שיכולה להיות מוחלפת לא אמורה לקבל החלטות משמעותיות כאלה.
בדיוק כמו שטוענים לגבי ממשלת מעבר.

Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

רדנקו כתב:
Nati כתב:
זה לגיטימי לגמרי. הנהלה שיכולה להיות מוחלפת לא אמורה לקבל החלטות משמעותיות כאלה.

התכוונתי יותר שבמצע שלהם(או לפחות של רובם)הם לא סיפרו שזה מה שהם הולכים לעשות.
אני למשל אם הייתי יודע שזה מה שהולך לקרות,כנראה שלא הייתי מצביע לאלו שהצבעתי עבורם.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

בוא נגיד ככה, מי שהצביע לבר ושאקו לא יכול להיות מופתע שזה מה שקורה (ופוליטי היה הבא בתור מבחינת הצבעות).
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

מילפורד כתב: 12 אוקטובר 2024, 00:36 בוא נגיד ככה, מי שהצביע לבר ושאקו לא יכול להיות מופתע שזה מה שקורה (ופוליטי היה הבא בתור מבחינת הצבעות).
איפה בר כתב על זה משהו?
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

רדנקו כתב: 11 אוקטובר 2024, 22:47
Nati כתב:

ומי שהתמודד לא משתף מה המצע שלו? מטרות? כמה אנשים היו מצביעים למי שנבחר במידה והיו מצהירים מראש שהם נגד המעבר? שהם לא סומכים על עופר? וכו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

בר לא כתב על זה כלום, הוא לא טיפש…
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

תא מרבוטא כתב:
רדנקו כתב: 11 אוקטובר 2024, 22:47
Nati כתב: יותר מעניין ,למה הם חיכו לאחרי הבחירות להנהלה כדי לתקוף את עופר,ולהתנגד למעבר?

ומי שהתמודד לא משתף מה המצע שלו? מטרות? כמה אנשים היו מצביעים למי שנבחר במידה והיו מצהירים מראש שהם נגד המעבר? שהם לא סומכים על עופר? וכו
בכל רשת חברתית ואתר ספורט יכולת לקרוא מה הם חושבים.

סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  950 לייקים

מילפורד כתב: 12 אוקטובר 2024, 00:36 בוא נגיד ככה, מי שהצביע לבר ושאקו לא יכול להיות מופתע שזה מה שקורה (ופוליטי היה הבא בתור מבחינת הצבעות).
אחר כך אנשים, שמזוהים עם השמאל, יילכו להפגין בקפלן על הדמוקרטיה
אין שום הבדל בין מה שהאנשים שציינת מקדמים במסגרת תפקידם בוועד המנהל לבין מה שיריב לוין עושה בוועדה לבחירת שופטים
יש אנשים שלקחו את הכוח שלהם ומנסים לכפות את דעתם על הקהילה
זה שהם מתבטאים ככה בטוויטר זו בושה. כאילו זו קבוצה של האמא שלהם. כמה שחצנות.

אתה מבין מאוד בקלות שהפועל, הצלחת הפועל ואוהדי הפועל באשר הם לא מעניינים אותם.
מרגיש שיש אנשים שרוצים להסתובב בבלומפילד בסמילה , שאנשים מאוד מסוימים ייטפחו להם על השכם, ויגידו להם ״נצחתם, זה מרגש. גברתם על כוחות האופל של הכייסף..״
פנקס אדום, מעכרים קטנים.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אני לא מסכים עם הדרך שלהם.
אפילו כועס עליה.
אבל להגיד עליהם שהפועל, אוהדיה והצלחתה לא מעניינים אותם זה לא נכון ולא לעניין.
אפילו שאני לא אוהב את הדרך שלהם , אני מסוגל להבין שהם פועלים מתוך מה שהם מאמינים בו שהוא טובת הפועל.
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

מילפורד כתב: 12 אוקטובר 2024, 09:08 בר לא כתב על זה כלום, הוא לא טיפש…
אז איך אתה טוען שכל מי שמצביע לו לא מופתע?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

טעות שלי, כנראה הנחתי שמי שהצביע לו מכיר את ״הפוליטיקה״ של אוהדי הפועל ואיזה אג׳נדה הוא מייצג.
לקוראים האדוקים פה בפורום, היה מי שכתב פה רשימת המועמדים שלא להצביע להם למי שרוצה לעבור ליד אליהו…
כמו בועד הקודם, גם הפעם נכנסו שני מועמדים שהם נגד המעבר הזה.
כן אגיד, שמבין המועמדים שהיו שהייתי מצפה מהם להתנגד למעבר גם אם לא אמרו את זה, בר הוא יחסית המתון מבינהם.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

מעניין מה תהיה התגובה של עופר בעניין הוטו
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

מאוד מבאס המצב , צריך להפנים את זה שאם מסיימים את העונה בסגל הזה בלי יותר מדיי בלאגן בנושא האולם וכו אנחנן 80 אחוז לוקחים אליפות וכל הבלאגן מאחוריי הקלעים רק מזיק לקבוצה מבחינה מקצועית
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

מכבי תל אביב משחקת בהיכל מנורה (אז היכל יד אליהו) משנת 1964.
בעונה 75/76 לראשונה חייב איגוד הכדורסל את כל קבוצות הליגה הלאומית לארח את משחקיהן באולמות סגורים ולא במגרשים פתוחים. איפה שיחקה אז קבוצת הפועל תל אביב?

אני אחסוך לכם את הטרחה.
ביד אליהו. כן כן ביד אליהו.
אמות הסיפים לא רעדו, השמיים לא נפלו, העולם המשיך כמנהגו וקבוצת הפועל תל אביב כדורסל המשיכה לתפקד.
אלא שאז לא היו הקנאים צרי המחשבה.
לקבוצה יש כבר אולם בייתי והיא תחזור לשחק בו עם עוד כמה אלפי אוהדים גם אם היא תשחק כמה שנים בודדות בהיכל מנורה. העולם לא ימות, הים לא יישרף והדגים לא יעלו על העצים.

תמונה
ר.ש
קיבל.ה  420 לייקים

פחות מאלף רכשו למחר… בושה
רואה שחורות המקורי
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

ר.ש כתב: 12 אוקטובר 2024, 19:52 פחות מאלף רכשו למחר… בושה
אפשר להבין זה מתנגש עם הכדורגל
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

עכשיו כשגם שחור בעד המעבר ליד אליהו (בנוסף למאור הראל) עדיין נשמע שאלה שהקימו את הקבוצה מתנגדים למעבר?
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

קובי כתב: 12 אוקטובר 2024, 19:46 מכבי תל אביב משחקת בהיכל מנורה (אז היכל יד אליהו) משנת 1964.
בעונה 75/76 לראשונה חייב איגוד הכדורסל את כל קבוצות הליגה הלאומית לארח את משחקיהן באולמות סגורים ולא במגרשים פתוחים. איפה שיחקה אז קבוצת הפועל תל אביב?

אני אחסוך לכם את הטרחה.
אמות הסיפים לא רעדו, השמיים לא נפלו, העולם המשיך כמנהגו וקבוצת הפועל תל אביב כדורסל המשיכה לתפקד.
לקבוצה יש כבר אולם בייתי והיא תחזור לשחק בו עם עוד כמה אלפי אוהדים גם אם היא תשחק כמה שנים בודדות בהיכל מנורה. העולם לא ימות, הים לא יישרף והדגים לא יעלו על העצים.

תמונה
הנקודה היא לא רק כן או לא יד אליהו. הקבוצה הזאת, הפועל אוסישקין, קמה כחלק מהתנגדות למעבר ליד אליהו על חשבון אוסישקין. היא קמה מתוך הבנה שלהפועל חייב להיות בית משלה. לכן, ישנה התנגדות לעבור מהבית שלנו לאולם של מכבי מבלי שיש ודאות שנחזור הביתה.
גם המעבר בשנות ה-70 נעשה לצורך שיפוץ אוסישקין ולא לצורך עזיבה שלו. זה נחמד שיש דיבורים על שיפוץ, אבל בפועל אנחנו לא קרובים לזה. כשנהיה יהיה הגיוני ביותר לעסוק בזה, ומה שהנהלת העמותה עושה זה לשמור על הפועל מצעדים שאין מהם חזרה מעשית תוך הבטחה של העתיד שלה.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

להשוות את המצב היום למצב בזמנו שרצו להעביר אותנו ליד אליהו זה ניסיון להעליב את האינטליגנציה שלנו.

בוא נעמוד על ההבדלים:
1. אף אחד לא דיבר אז ו/או התכוון לבנות לנו חלופה לאוסישקין בזמן שהרסו אותו.
2. לא היו אז אפילו לא קרוב ל2,000 איש שהתכוונו לעשות מנוי להפועל.
3. לא היתה לאף אחד כוונה להעמיד קבוצה ב70-80 מיליון שקל לעונה, אם כבר היתה קבוצה שהיה ברור שתרד במורד הליגות.

המצב היום:
1. יש כוונה לגשת לקול קורא לשיפוץ האולם שלנו בעלות של 300 מיליון ש״ח או יותר (כולל התניית המעבר בהפקדת 26 מיליון ש״ח בנאמנות)
2. יש לנו כבר היום 3,100 מנויים עם עוד 4,400 שכבר שילמו מקדמה על מנוי.
3. הבקשה לעבור אולם הגיעה אחרי שנבנתה קבוצה סופר חזקה (אפשר להתווכח על המאמן).

בתכלס, הטיעון מספר אחד בזמנו להצדיק את המאבק על הריסת אוסישקין היה שאנחנו צריכים קודם כל חלופה מתאימה למידותינו.
אז הנה נותנים לנו את זה, ועדיין יש טענות.
כי יש אנשים, שלא משנה מה, יתלוננו…
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

האדום הצורר כתב: 12 אוקטובר 2024, 20:48
קובי כתב: 12 אוקטובר 2024, 19:46 מכבי תל אביב משחקת בהיכל מנורה (אז היכל יד אליהו) משנת 1964.

אני אחסוך לכם את הטרחה.

תמונה
הנקודה היא לא רק כן או לא יד אליהו. הקבוצה הזאת, הפועל אוסישקין, קמה כחלק מהתנגדות למעבר ליד אליהו על חשבון אוסישקין. היא קמה מתוך הבנה שלהפועל חייב להיות בית משלה. לכן, ישנה התנגדות לעבור מהבית שלנו לאולם של מכבי מבלי שיש ודאות שנחזור הביתה.
גם המעבר בשנות ה-70 נעשה לצורך שיפוץ אוסישקין ולא לצורך עזיבה שלו. זה נחמד שיש דיבורים על שיפוץ, אבל בפועל אנחנו לא קרובים לזה. כשנהיה יהיה הגיוני ביותר לעסוק בזה, ומה שהנהלת העמותה עושה זה לשמור על הפועל מצעדים שאין מהם חזרה מעשית תוך הבטחה של העתיד שלה.
אבל אם עוברים לאולם אחר זה בדיןק אותו דבר מהבחינה הזו רק שאין כזה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

אין פה באמת שום דמיון עם שנות השבעים כי יד אליהו באותה תקופה עוד לא היה מזוהה בלעדית עם מכבי.
גם הפועל היתה מעבירה אליו הרבה משחקים כמעט מרגע הקמתו, ובאותן שנים מכבי לא היתה הקבוצה של המדינה/העיריה כמו שהפכה להיות עם השנים.
בשנות השמונים כשהסטטוס של מכבי כבר השתנה אז עדיין העבירו משחקים אבל ההתנגדות אצל האוהדים כבר היתה גדולה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

אם עופר מוכן לשים צק אצל יזהר שי ואם ההצבעה לא תתעכב עד לאחר סיום הקול קורא -
מישהו מוכן להסביר לי על מה הפערים?
("מועדון הלקוחות" של ינאי הוא רק עז במו"מ מול העמותה, יגיעו איתו לסיכומים ומועדון "הלקחות" יוענק לעמותה)
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

הפועל כתב:אין פה באמת שום דמיון עם שנות השבעים כי יד אליהו באותה תקופה עוד לא היה מזוהה בלעדית עם מכבי.
גם הפועל היתה מעבירה אליו הרבה משחקים כמעט מרגע הקמתו, ובאותן שנים מכבי לא היתה הקבוצה של המדינה/העיריה כמו שהפכה להיות עם השנים.
בשנות השמונים כשהסטטוס של מכבי כבר השתנה אז עדיין העבירו משחקים אבל ההתנגדות אצל האוהדים כבר היתה גדולה
עד אמצע שנות ה80 ההתנגדות לא הייתה בגלל שזה היה אצטדיון של מכבי.
ההתנגדות הייתה מכיוון שאוהדים האמינו שיש לנו הרבה יותר סיכוי לנצח אותם באצטדיון קטן שרובו מלא באוהדים שלנו.
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

הפועל כתב: 12 אוקטובר 2024, 21:15 אין פה באמת שום דמיון עם שנות השבעים כי יד אליהו באותה תקופה עוד לא היה מזוהה בלעדית עם מכבי.
ואאלה? אני מבין שאתה מדבר על כל מה שהיה באמצע שנות השבעים כי אתה היית אז שמה וזוכר את הלך הרוח בקרב אוהדי הפועל.
כי אם לא, עדיף שלא תתיימר.
אני הייתי שם. צעיר, אבל הייתי.
האוהדים היו מבועסים רצח ולא רצו לשחק בבית של מכבי.
אבל אז זו היית תקופה אחרת. בלי אולטרס ופנטים קיצוניים והדיבור היה שבסוף יהיה אולם בייתי.
והם צדקו כי יש לקבוצת הכדורסל של הפועל תל אביב אולם בייתי והיא תעזוב אותו לכמה שנים בודדות כדי שיוכלו לשפץ ולהגדיל אותו.
והיא תחזור אליו והוא יהיה הבית של כל אוהדי הפועל תל אביב לאלפיהם.
Money
קיבל.ה  890 לייקים

:heart: :hapoel:
עצומה: הפועל תא-כולנו משפחה אחת!
https://www.atzuma.co.il/htabc
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

סוף סוף ניסוח שאני יכול לחיות איתו.
על זה חתמתי.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Money כתב::heart: :hapoel:
חתמתי
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

האדום הצורר כתב:

אני אחסוך לכם את הטרחה.

תמונה
סיפור יפה. אבל הקשר בינו למציאות לא קיים.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

Money כתב:תמונה :hapoel:
אתה רציני? לעמותה תינתן בלעדיות קביעת שעות וימי המשחקים? הם יטפלו בנושא הכרטיסים והמנויים?
אולי הם גם יקבעו מי ישחק ומי יוחתם?

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אתה באמת טוען שזה אותה רמה של החלטות?
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רדנקו כתב: 12 אוקטובר 2024, 23:17
Money כתב:תמונה :hapoel:
אתה רציני? לעמותה תינתן בלעדיות קביעת שעות וימי המשחקים? הם יטפלו בנושא הכרטיסים והמנויים?
אולי הם גם יקבעו מי ישחק ומי יוחתם?

שמע הגישה שלך לא לעניין לדברים שנאמרים וגם לאנשים שאומרים אותם, בטח למישהו שמנסה ליצור פיוס כלשהו.
סתם לידיעתך, שבוע שעבר כשהיה אמור להיות המשחק נגד רמת גן ואז הוא בוטל ואז המנהלת רצתה כן לקיים את המשחק כי הגמר ווינר בוטל פנה צחי המנכ"ל לעמותה כדי להתייעץ אםתךקיים את המשחק בלי קהל או לא לקיים את המשחק. התשובה ברורה, אלא אם אתה חושב שזה סבבה לשחק בלי קהל.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אפשר לדעת על שם מי העצומה הזו ? כי מפורט פה דברים שיקרו אם יתקבלו מספיק חתימות כאילו מדובר בגדר עובדה , גורם רשמי קבע את זה ?
שליחת תגובה