להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מדהים שהם מצד אחד קוראים לחלק מהמצביעים ״אוהדי כורסה שהריחו הצלחה״ אבל מצד שני קוראים ל״אוהדים״ להצטרף לעמותה עכשיו, לצרף קרוב משפחה שבכלל לא קשור למועדון ואפילו מציעים לסדר את זה.
הצביעות חוגגת
הצביעות חוגגת
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
חייב להגיד, שעם כל הביקורת שיש לי לאולטראס.
הם לא יגידו דברים כאלה על אוהדי הפועל, לא כאירגון.
הם גם יודעים להוציא הודעה בצורה מסודרת כשהם רוצים.
(שזה חוזר לביקורת שיש לי עליהם שבמקרים רבים הם לא רוצים וקולם נאלם).
הם לא יגידו דברים כאלה על אוהדי הפועל, לא כאירגון.
הם גם יודעים להוציא הודעה בצורה מסודרת כשהם רוצים.
(שזה חוזר לביקורת שיש לי עליהם שבמקרים רבים הם לא רוצים וקולם נאלם).
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
הודעה מבחילה.
מקווה בשבילם שזה פייק של וואן ולא אמיתי.
מקווה בשבילם שזה פייק של וואן ולא אמיתי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
אני לא חושב שזה פייק של וואן, מישהו שלח את ההודעה הזאת.
אבל זה לא האולטראס כאירגון, זה מישהו פרטי סביר להניח מתוך הארגון, הם לא יוציאו הודעה נגד זה, כי זה יוציא אותם באור שלילי וגם יגרום לאפקט הפוך ממה שהם רוצים כרגע.
אבל זה לא האולטראס כאירגון, זה מישהו פרטי סביר להניח מתוך הארגון, הם לא יוציאו הודעה נגד זה, כי זה יוציא אותם באור שלילי וגם יגרום לאפקט הפוך ממה שהם רוצים כרגע.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
מדוע לא יצאה שום הודעת הבהרה מיד אחריה? די לטמון את הראש בחול ולהתנהל איתם כמו שהולכים על ביצים!מילפורד כתב:אני לא חושב שזה פייק של וואן, מישהו שלח את ההודעה הזאת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 10 אוקטובר 2024, 15:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
די להאשים אנשים בטמינת הראש בחול.
הרי כתבתי שאני לא רואה אותם מוציאים לזה הודעת גינוי ולמה אני חושב ככה ומיד אחרי זה הוספתי הערה שמבקרת אותם על זה שהם יודעים להוציא הודעות רק כשזה נוח להם.
האולטראס עושים שפע של רע ונזק, לא צריך לייחס להם דברים שלא מגיעים להם.
אגב, יש גם דברים טובים באולטראס, רק שהמינון בין רע לטוב שם איבד פרופורציה לגיטימית מזמן.
הרי כתבתי שאני לא רואה אותם מוציאים לזה הודעת גינוי ולמה אני חושב ככה ומיד אחרי זה הוספתי הערה שמבקרת אותם על זה שהם יודעים להוציא הודעות רק כשזה נוח להם.
האולטראס עושים שפע של רע ונזק, לא צריך לייחס להם דברים שלא מגיעים להם.
אגב, יש גם דברים טובים באולטראס, רק שהמינון בין רע לטוב שם איבד פרופורציה לגיטימית מזמן.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
נראה לך שאם מישהו היה מקבל את ההודעה הזאת הוא היה מלשין? מלישינים הם סמולאנים
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
אופצייה אחרת וקצת קונספירטיבית:
עופר מפרסם את זה כדי שמי שתומך במעבר ילחץ, יצטרף לעמותה וככה יהיה עוד קולות בעד המעבר.
עופר מפרסם את זה כדי שמי שתומך במעבר ילחץ, יצטרף לעמותה וככה יהיה עוד קולות בעד המעבר.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
מהההה האולטרס מעדיפים ללכת למשחק של הפועל בלי שאיפות במקום למקום קצת פחות נוח אבל שצריך יותר תמיכה??
מה הסיכוי, כזה שונה מהם
מה הסיכוי, כזה שונה מהם
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
בסוף לא יהין להם תומכים והם יבינו את זה , הם לא יקבען לכלל האוהדים ויהרסו אותנן לא ניתן להם
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
חארות שלא יכולים לוותר על העקרונות הפאנטיים שלהם בשביל שהקבוצה תצליח, איכס חס וחלילה הם לא יוותרו בשביל למנוע פה כאוס מטורף ועוד בזמן מלחמה
-
- קיבל.ה 430 לייקים
הרמת שנאה שלי לארגון הזה כבר לא רחוקה מהרמת שנאה שלי למכבי. יש פעמיים שהיא אפילו גוברת עליה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
שאלה מעניינת:
אם עושים פאסט פורוורד לעוד 3-4 שנים ובהנחה שסיימנו את המעבר ליד אליהו וחזרנו לדרייב אין גדול.
האולטראס באים למשחקים? הם מקללים את עופר ינאי? מתבאסים שהקבוצה תחרותית והם לא יכולים לעודד אחרי הפסד ביתי ב-20 הפרש לנס ציונה?
מקווה מאוד שעוד 3-4 שנים עופר ינאי לא יהיה זיכרון רחוק…
אם עושים פאסט פורוורד לעוד 3-4 שנים ובהנחה שסיימנו את המעבר ליד אליהו וחזרנו לדרייב אין גדול.
האולטראס באים למשחקים? הם מקללים את עופר ינאי? מתבאסים שהקבוצה תחרותית והם לא יכולים לעודד אחרי הפסד ביתי ב-20 הפרש לנס ציונה?
מקווה מאוד שעוד 3-4 שנים עופר ינאי לא יהיה זיכרון רחוק…
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
לא מבין
כולם שם חושבים אותו הדבר?
אין אצלהם כמה שיש להם מחשבה משלהם?
לא יכול להיות שכולם אצלהם חושבים שעופר והמעבר ליד אליהו זה רע להפועל.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אתה יכול להקביל את זה למה שקורה אצלנו בשלטון. לא כולם חושבים כמו הראש אבל בסופו של דבר כולם מתיישרים לפי הקיצונים. ככה זה בהרבה מקומות קל וחומר בארגון שרובו מורכב מילדים בגילאי העשרה שגם ככה מושפעים בקלות. ברגע שיש להם מסגרת וכמה מנהיגים דומיננטיים הכל עובד לפי הרצון שלהם. אלה שחושבים אחרת מפחדים להגיד או שקולם נבלע.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
איזה ארגון מקולל חברים של שאול וחולדאי
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
ברור שיש.Nati כתב:לא מבין
כמו בכל כת וכמו בכל ארגון פשע אתה לא תחליט לפי הדיעה העצמאית שלך. אתה תעשה מה שהחליט הראש. הדירקטוריון של הכת.
ואם הוא יגיד לך לצאת באמצע דרבי גמר החוצה רק כי איזה אידיוט רב עם מאבטח, אתה תצא באותה שנייה. גם אם שילמת על הכרטיס הרבה כסף (אלא כמובן אם קיבלת חינם מראש האירגון).
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
שם ״לא הייתה להם ברירה״ כי זה לפני כולם.ranjef כתב:ברור שיש.Nati כתב:לא מבין
כמו בכל כת וכמו בכל ארגון פשע אתה לא תחליט לפי הדיעה העצמאית שלך. אתה תעשה מה שהחליט הראש. הדירקטוריון של הכת.
ואם הוא יגיד לך לצאת באמצע דרבי גמר החוצה רק כי איזה אידיוט רב עם מאבטח, אתה תצא באותה שנייה. גם אם שילמת על הכרטיס הרבה כסף (אלא כמובן אם קיבלת חינם מראש האירגון).
אבל בבחירות חסויות,אף אחד לא יודע מה הם מצביעים.
-
- קיבל.ה 188 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
-
- קיבל.ה 188 לייקים
-
- קיבל.ה 878 לייקים
ודווקא בגלל זה צריך שכל מי ששקל אם לבוא בראשון, להתייצב בירושלים. להראות שאנחנו חיים ושורדים גם בלדעדיהם
-
- קיבל.ה 188 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
- קיבל.ה 188 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
עופר המלך. שיעלו את זה להצבעה הליצנים.
חושבים זה קבוצה של השכונה שלהם ילדי שמנת
חושבים זה קבוצה של השכונה שלהם ילדי שמנת
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אכן אם עוברים למנורה ואם האולטראס מחרים, עופר (באמצעות צד שלישי כמובן ולא באופן ישיר) צריך לסייע להקמת ארגון אוהדים חדש.
האולטראס יהיה בכדורגל והארגון החדש יהיה בכדורסל.
כמובן שעופר צריך לדאוג בעקיפין למימון כל צרכיי הארגון. לא יהיה צורך שיעמדו בכניסה לבקש כמה שקלים. יהיה לארגון תקציב פתוח. ציוד עידוד, שיתוף פעולה מלא ואישורים גורפים של המשטרה להכניס גם מרגמה 52 ליציע.
הכל מהכל.
יהיו חבלי לידה אבל כשהאולטראס יתעורר ויבין שהרכבת יצאה לדרך ולא מחכים לו, סביר שימצא תירוץ כדי לחזור אבל אז ייאלץ לקבל את זה שהוא כינור שני לארגון חדש ועליו להתנהג בהתאם.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
לא בהכרח מתלהב מהרעיון שלך.
הייתי רוצה לראות שאנחנו פועלים לאחד את קהילת אוהדי הפועל תל אביב , ולא לפצל אותה.
ברור שנדרש טיפול באנשים מסוימים בתוך הקהל.
את מה שאתה מציע לגבי מימון והסדרת העידוד הייתי רוצה שיעשה בשיתוף פעולה ולא על הראש של אירגון כזה או אחר.
התוצאה של מה שאתה מציע, תהיה הרסנית לדעתי.
הייתי רוצה לראות שאנחנו פועלים לאחד את קהילת אוהדי הפועל תל אביב , ולא לפצל אותה.
ברור שנדרש טיפול באנשים מסוימים בתוך הקהל.
את מה שאתה מציע לגבי מימון והסדרת העידוד הייתי רוצה שיעשה בשיתוף פעולה ולא על הראש של אירגון כזה או אחר.
התוצאה של מה שאתה מציע, תהיה הרסנית לדעתי.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
מוזמן לבדוק איך הפועל תל אביב שרדה מהקמתה ועד שנת 1999 בלי האולטראס. חושב שרק אתה וחברי ארגון הפשע זה האוהדים האמיתיים.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
Charlie כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 12:07אכן אם עוברים למנורה ואם האולטראס מחרים, עופר (באמצעות צד שלישי כמובן ולא באופן ישיר) צריך לסייע להקמת ארגון אוהדים חדש.
כמובן שעופר צריך לדאוג בעקיפין למימון כל צרכיי הארגון. לא יהיה צורך שיעמדו בכניסה לבקש כמה שקלים. יהיה לארגון תקציב פתוח. ציוד עידוד, שיתוף פעולה מלא ואישורים גורפים של המשטרה להכניס גם מרגמה 52 ליציע.
הכל מהכל.
יהיו חבלי לידה אבל כשהאולטראס יתעורר ויבין שהרכבת יצאה לדרך ולא מחכים לו, סביר שימצא תירוץ כדי לחזור אבל אז ייאלץ לקבל את זה שהוא כינור שני לארגון חדש ועליו להתנהג בהתאם.
איזה שטויות... כינור שני? אם וכאשר, יהיו בארגון הזה כמה ילדים עם תוף (לא שזה רע) וברגע שהאולטראס יבחרו הם יחזרו למקומם ביציע (ובצדק).
אגב, פעמים קודמות שהאולטראס לא הגיעו והיה בית קברות זה היה כי ההחלטה לא להכנס הייתה בסמוך למשחק. הפעם יש מספיק זמן כדי לארגן תוף לראשון ולהימנע מאווירת בית קברות. אם למישהו יש כיוון לתוף זה ישנה את כל הסיפור. אני מנסה לחשוב על כיוונים, כדאי שכולם ינסו.
(בלי קשר- זכור לי בבית מכבי שהיה מגיע בחור גדול עם תוף ויושב ביציע מול האולטראס)
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
הסוף שלך מזכיר כמה הם אנשי עקרונות דה לה שמעטא- לא מוכנים לעבור ליד אליהו, כן מוכנים ששם האולם הביתי שלנו יהיה ״בית מכבי״
-
- קיבל.ה 96 לייקים
עופר צריך לממן ארגון אוהדים? מה?Charlie כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 12:07אכן אם עוברים למנורה ואם האולטראס מחרים, עופר (באמצעות צד שלישי כמובן ולא באופן ישיר) צריך לסייע להקמת ארגון אוהדים חדש.
הכל מהכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
ברקו?רק הפועל בלב כתב:Charlie כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 12:07אכן אם עוברים למנורה ואם האולטראס מחרים, עופר (באמצעות צד שלישי כמובן ולא באופן ישיר) צריך לסייע להקמת ארגון אוהדים חדש.Red roy כתב: אפשר להמר ?
300 איש גג בלי עידוד ובלי כלום
הלוואי אני טועה
הכל מהכל.
איזה שטויות... כינור שני? אם וכאשר, יהיו בארגון הזה כמה ילדים עם תוף (לא שזה רע) וברגע שהאולטראס יבחרו הם יחזרו למקומם ביציע (ובצדק).
אגב, פעמים קודמות שהאולטראס לא הגיעו והיה בית קברות זה היה כי ההחלטה לא להכנס הייתה בסמוך למשחק. הפעם יש מספיק זמן כדי לארגן תוף לראשון ולהימנע מאווירת בית קברות. אם למישהו יש כיוון לתוף זה ישנה את כל הסיפור. אני מנסה לחשוב על כיוונים, כדאי שכולם ינסו.
(בלי קשר- זכור לי בבית מכבי שהיה מגיע בחור גדול עם תוף ויושב ביציע מול האולטראס)
Sent from my 22101320G using Tapatalk