יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

יש תגובה /ציוץ כלשהו של עופר בנושא ?
בני12
קיבל.ה  1620 לייקים

למה זה טוב כתב: 06 אוקטובר 2024, 17:48
פנאטי בלב כתב: 06 אוקטובר 2024, 17:35
הוקיץ' כתב: 06 אוקטובר 2024, 16:31

אנחנו לא ממש מדברים על אותו דבר. אתה מדבר על היחסים בין עופר להנהלת העמותה ואומר שאם בשביל שלום בית צריך עוד חודשיים אז אתה זורם על זה. סבבה, אין לי בעיה.
אני לעומת זאת בא בטענות להנהלת העמותה לא כי היא הולכת נגד עופר, אלא כי היא הולכת נגד חברי העמותה על מנת לרצות את הפלג הצפוני. בעיני זה מקור גרירת הרגליים ולמען האמת זה משהו שקורה כבר שנים ומתבטא בין היתר בחוסר הנכונות לטפל בגורמים בעייתיים בקהל.
כמי שנכח באסיפה אמש, אני חייב לומר שהתרשמתי שההתלבטויות של (רוב?) ההנהלה- ורמי בראשה- הן אמיתיות ועניניות, וממש לא נובעות מאג׳נדה קיצונית או מהתרפסות בפני גורמים כאלה ואחרים. אני מתרשם גם שהספקות בנוגע למהלך שינאי מוביל הן מנת חלקו של ציבור די רחב ולאו דווקא מתלהם, כולל בין מי שמתבטאים כאן, ופשטני בעיני לייחס אותן לפלח ספציפי של הקהל. אני מעריך שהיקף ההתנגדות יפחת משמעותית אם יוצג מתווה משכנע למעבר זמני ליד אליהו- ושרמי וחברי הנהלה נוספים יודיעו שהם תומכים בו.
בול.
מרגיש שיש פה אנשים שלא היו בחיים בישיבת עמותה והחליטו שעמותת הפועל אוסישקין == אולטראס הפועל, ושכל מטרתה היא שלארגון יהיה נעים בגב.
הבעיות שהוצגו אתמול הן גדולות יותר מיד אליהו או לא יד אליהו או אולטראס או לא אולטראס וקשורות בהתנהלות הכללית במועדון ולא סתם אנשים שעופר הביא בעצמו החליטו לעזוב.
אבל לבעיות הללו אין שום קשר לנושא הדיון.
הדיון וההצבעה צריכים להיות על האם לעבור ליד אליהו בזמן שמשפצים את הדרייב אין כן או לא
או ליתר דיוק האם על העמותה להטיל וטו על מעבר ליד אליהו או לא.

את נושא היחסים בין עופר לעמותה, הועד המנהל צריך לפתור ביחד עם עופר בלי שום קשר לשאלה הזאת
(שלפי מה שמדובר פה נראה שאלו בעיקר דברים שהעמותה לא חשבה/לא טרחה/שכחה להכניס להסכם עם עופר לפני שנה ועכשיו מצטערת על זה)
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

בני12 כתב: 06 אוקטובר 2024, 18:18
למה זה טוב כתב: 06 אוקטובר 2024, 17:48
כמי שנכח באסיפה אמש, אני חייב לומר שהתרשמתי שההתלבטויות של (רוב?) ההנהלה- ורמי בראשה- הן אמיתיות ועניניות, וממש לא נובעות מאג׳נדה קיצונית או מהתרפסות בפני גורמים כאלה ואחרים. אני מתרשם גם שהספקות בנוגע למהלך שינאי מוביל הן מנת חלקו של ציבור די רחב ולאו דווקא מתלהם, כולל בין מי שמתבטאים כאן, ופשטני בעיני לייחס אותן לפלח ספציפי של הקהל. אני מעריך שהיקף ההתנגדות יפחת משמעותית אם יוצג מתווה משכנע למעבר זמני ליד אליהו- ושרמי וחברי הנהלה נוספים יודיעו שהם תומכים בו.
בול.
מרגיש שיש פה אנשים שלא היו בחיים בישיבת עמותה והחליטו שעמותת הפועל אוסישקין == אולטראס הפועל, ושכל מטרתה היא שלארגון יהיה נעים בגב.
הבעיות שהוצגו אתמול הן גדולות יותר מיד אליהו או לא יד אליהו או אולטראס או לא אולטראס וקשורות בהתנהלות הכללית במועדון ולא סתם אנשים שעופר הביא בעצמו החליטו לעזוב.
אבל לבעיות הללו אין שום קשר לנושא הדיון.
הדיון וההצבעה צריכים להיות על האם לעבור ליד אליהו בזמן שמשפצים את הדרייב אין כן או לא
או ליתר דיוק האם על העמותה להטיל וטו על מעבר ליד אליהו או לא.

את נושא היחסים בין עופר לעמותה, הועד המנהל צריך לפתור ביחד עם עופר בלי שום קשר לשאלה הזאת
(שלפי מה שמדובר פה נראה שאלו בעיקר דברים שהעמותה לא חשבה/לא טרחה/שכחה להכניס להסכם עם עופר לפני שנה ועכשיו מצטערת על זה)
נעשו טעויות והעמותה מודה בהן. בו זמנית העמותה ערכה בדיקות משלה בנוגע לכל האופציות הרלוונטיות והן מוצו רק שבוע שעבר. ההצבעה לא אמורה להיות על יד אליהו כן או לא, אלא על האם בהינתן שלב x בתהליך שיפוץ האולם יש לעבור ליד אליהו וכרגע רוצים להגדיר את אותו לב שממנו יהיה הגיוני לעבור. העמותה בעיקר מנסה להגיע לנוסח (בתקווה ביחד עם עופר) שגם כנראה יביא למעבר הזמני, גם יבטיח את קיום שיפוץ הדרייב אין וגם יוכל להשקיט את כל מי שמפחד מהברזה של כל הצדדים (עופר ועופר) ושכבר יהיו פחות אפשרויות לנסיגה מהחוזה.

אישית, אני לא נגד מעבר ליד אליהו אבל אני גם לא מעוניין שנעבור ליד אליהו בלי משהו קונקרטי לגבי האולם. זה שעופר אומר שהכל בסדר וסמכו עלי לא הוכיח את עצמו בחודשים האחרונים, גם אם הוא באמת מאמין כרגע שיהיה בסדר. על עיריית תל אביב אין מה להרחיב.
אני אשמח שכל מי שרוצה לראות את הפועל יוכל לבוא לראות, אבל אני גם רוצה להרוויח מזה אולם ולדעת שזה באמת קורה ולא רק לשמוע דיבורים ולראות תוכניות (עלו כמה שעלו).
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

עופר לא הוכיח את עצמו בחודשים האחרונים. ברור.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אגב מה לגבי להמשיך לשחק בדרייב אין תוך כדי שיפוץ? אפשר לשחק 5 על 5 על חצי מגרש. עופר לא בדק את זה כי זה נוח לו. אם הוא הצליח להביא את קבוקלו הוא בטוח יכול לסדר את זה.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

שמע, עופר הוכיח את עצמו בלהביא שחקנים ולשים כסף.
בדרך הוא גם הוכיח שהוא לא סופר אף אחד למרות שאמר שהוא רוצה ללכת יד ביד. לא סתם אנשים שהוא איתו מנופר בחרו לעזוב, ולא סתם איש מדהים כמו אבי בחר ללכת.

אני לא אומר שעופר רע להפועל, אני פשוט אומר שהגיוני שיש אנשים שלא סומכים עליו עד הסוף ושאם יש סיכוי לאולם ביתי אז צריך להבטיח את זה ולא רק ללכת כמו עיוורים.

בלי קשר, לזלזל באנשים לא יתרום לך הרבה בחיים..
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

אין שום סיבה הגיונית לשחק כבר השנה במנורה, זה בטוח.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

Nati כתב: 06 אוקטובר 2024, 18:13
מילפורד כתב:כבר כתבתי שלהקצין לכדי גיחוך לא מקדם את הדיון לשום מקום.
וכמה חודשים על הצבעה של כן או לא,זה לא להקצין לכדי גיחוך?
ד״א,אתה יודע שהעונה מתחילה היום?
גם על זה כבר הגבתי ואמרתי שעד סוף הסיבוב הראשון לסיים את הסאגה הזאת נשמע לי סביר בהנחה שזה באמת יובא להצבעה והחלטת הרוב תתקבל ותיושם.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

טכנית לארז כתב: 06 אוקטובר 2024, 18:50 אין שום סיבה הגיונית לשחק כבר השנה במנורה, זה בטוח.
4,400 איש ששלמו מקדמה על מנוי לשנה הקרובה, אבל למה שהם יעניינו אותך.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

מילפורד כתב: 06 אוקטובר 2024, 18:52
טכנית לארז כתב: 06 אוקטובר 2024, 18:50 אין שום סיבה הגיונית לשחק כבר השנה במנורה, זה בטוח.
כן כן אני בטוח שכל ה-4400 האלה רצים לרכוש מנוי ממש עכשיו באיזה 1000 ומשהו שקל למנורה, רק מחכים להודעה שעוברים. ברור.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

Nati כתב: 06 אוקטובר 2024, 18:13
מילפורד כתב:כבר כתבתי שלהקצין לכדי גיחוך לא מקדם את הדיון לשום מקום.
וכמה חודשים על הצבעה של כן או לא,זה לא להקצין לכדי גיחוך?
ד״א,אתה יודע שהעונה מתחילה היום?
זה לא עניין של חודשים או ימים.

כשעופר נכנס נקבע שהדברים יקרו בשיתוף פעולה תוך כדי הכרה בחשיבות הקהילה. ברגע שהדברים יחזרו להתנהל ככה מהר מאוד נוכל להגיע להסכמות.

כולם רוצים בהצלחת הפועל הריב הוא על הדרך
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

למה זה טוב כתב: 06 אוקטובר 2024, 18:47 שמע, עופר הוכיח את עצמו בלהביא שחקנים ולשים כסף.
בדרך הוא גם הוכיח שהוא לא סופר אף אחד למרות שאמר שהוא רוצה ללכת יד ביד. לא סתם אנשים שהוא איתו מנופר בחרו לעזוב, ולא סתם איש מדהים כמו אבי בחר ללכת.

אני לא אומר שעופר רע להפועל, אני פשוט אומר שהגיוני שיש אנשים שלא סומכים עליו עד הסוף ושאם יש סיכוי לאולם ביתי אז צריך להבטיח את זה ולא רק ללכת כמו עיוורים.

כן כן. הוא לא סופר אף אחד.
הוא זה שהורה לקבוצה לא לעלות בסיכון של קנס בגובה 250 אלף שקל, כי בדקו לנו ת.ז
הוא זה שישב איתנו ביד אליהו שאוהדים מדליקים לידו אבוקות.
הוא שהתראיין בזמן שאוהדים *זורקים* אבוקות לפרקט ולא אמר מילה על הקהל.
ואני לא מדבר על כל מה שהוא עושה עבור הקהילה, משפחות, קורבנות וכו׳.
עופר עושה הכל למען הקהילה שלנו, ובפעם אחת שהוא רוצה לעשות מהלך שלו, ורוצה שנצביע ל זה, הוא הופך לאויב.
אם אתם לא סומכים על עופר, אתם לא תסמכו על אף אחד. צר לי.
ואני לא מזלזל בך ובאף אחד, מזלזל ברמת הטיעונים שלכם ובזיכרון הקצר שלכם. אין לי עניין אישי איתך.
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

הבנאדם מתכנן להשקיע בקבוצה ובעתיד שלה מעל לרבע מיליארד ₪ בשנה אחת (לא חושב שהיה בעלים שהשקיע כזה סכום באף קבוצה ישראלית), אבל הוא הבעייתי בסיפור, לא חבורת האנרכיסטים שלקחה את הקבוצה כבת ערובה.
אם זה לא יעצא לפועל ואני עופר ינאי, אני מחליט במיידי להעביר את המשחקי בית לקונכיה בב״ש/ רוממה, רק כדי להראות לעמותה מי באמת בעל הבית כאן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

טכנית לארז כתב:
מילפורד כתב: 06 אוקטובר 2024, 18:52
כן כן אני בטוח שכל ה-4400 האלה רצים לרכוש מנוי ממש עכשיו באיזה 1000 ומשהו שקל למנורה, רק מחכים להודעה שעוברים. ברור.
כן,אנשים סתם זרקו 150 שקל
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

הוקיץ' כתב: 06 אוקטובר 2024, 16:31
מילפורד כתב: 06 אוקטובר 2024, 16:17 קודם כל, אדגיש שוב, אני נכלל גם באלה שרוצים לעשות מנוי ולא יכולים (יש לי שלושה מנויים ומנסה לקנות עוד שניים) וגם באלה שיש להם כבר מנוי ומעדיף לשחק ביד אליהו (אגב, אפילו בלי קשר לשיפוץ בדרייב אין).
הציפייה שלי היא שתהיה הצבעה ושדעת הרוב תקבע, הייתי מעדיף שזה הכל היה קורה יותר מהר.
בראיה לטווח הארוך, אם הסיפור הזה ייקח חודשיים/שלושה לכאן או לכאן זה פחות קריטי לטעמי מאשר אם כל הסיפור הזה יגרום לפיצוץ ויחסים עכורים בין כל הגורמים הרלוונטיים.
ועל כן הישיבת דירקטוריון עוד יומיים היא בכלל אבן מבחן האם החודשיים/שלושה האלה קיימים או שהפיצוץ כבר קרה.

ובכל קונסטלציה/עיתוי, אם התוצאה של הסיפור הזה היא פיצוץ בין העמותה לעופר, אני מצפה מחברי הועד המנהל להתפטר, בטח אלו שהיו גם בועד הקודם.
אנחנו לא ממש מדברים על אותו דבר. אתה מדבר על היחסים בין עופר להנהלת העמותה ואומר שאם בשביל שלום בית צריך עוד חודשיים אז אתה זורם על זה. סבבה, אין לי בעיה.
אני לעומת זאת בא בטענות להנהלת העמותה לא כי היא הולכת נגד עופר, אלא כי היא הולכת נגד חברי העמותה על מנת לרצות את הפלג הצפוני. בעיני זה מקור גרירת הרגליים ולמען האמת זה משהו שקורה כבר שנים ומתבטא בין היתר בחוסר הנכונות לטפל בגורמים בעייתיים בקהל.
מן הסתם שרמי לא יציג זאת כאילו הוא בסך הכל עושה דברם של האולטראס. את מערכת היחסים שם כולנו מכירים ולא מהיום.
אני עדיין לא שמעתי טיעון רציני אחד לגבי למה זה לוקח כל כך הרבה זמן ואיך בדיוק זה לא מסמוס וגרירת רגליים.

לגבי מה שאתה מעריך, אני חייב להגיד שזה לא מעניין אותי יותר מדי. יש לנו זכות כחברי עמותה להצביע על הסוגייה בין אם רמי השתכנע מהמתווה ובין אם המעבר זמני ובין אם לאו. אתה אומר שיש אנשים רבים עם ספקות? אדרבא, בוא נצביע.
כל הסיפורים שלהם על כך שהם רוצים למצות את כל האופציות, ואז לראות שהעירייה מתחייבת על שיפוץ, ואז לראות שהעבודות מתחילות, ואז לראות שהפרקט ביד אליהו נצבע אדום... אמ-אמא של המסמוס ומעילה בתפקידם.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

האדס כתב: 06 אוקטובר 2024, 19:30
למה זה טוב כתב: 06 אוקטובר 2024, 18:47 שמע, עופר הוכיח את עצמו בלהביא שחקנים ולשים כסף.

כן כן. הוא לא סופר אף אחד.
הוא זה שהורה לקבוצה לא לעלות בסיכון של קנס בגובה 250 אלף שקל, כי בדקו לנו ת.ז
הוא זה שישב איתנו ביד אליהו שאוהדים מדליקים לידו אבוקות.
הוא שהתראיין בזמן שאוהדים *זורקים* אבוקות לפרקט ולא אמר מילה על הקהל.
ואני לא מדבר על כל מה שהוא עושה עבור הקהילה, משפחות, קורבנות וכו׳.
עופר עושה הכל למען הקהילה שלנו, ובפעם אחת שהוא רוצה לעשות מהלך שלו, ורוצה שנצביע ל זה, הוא הופך לאויב.
אם אתם לא סומכים על עופר, אתם לא תסמכו על אף אחד. צר לי.
ואני לא מזלזל בך ובאף אחד, מזלזל ברמת הטיעונים שלכם ובזיכרון הקצר שלכם. אין לי עניין אישי איתך.
הכל נכון אבל בו זמנית אנשים שהוא הביא עזבו בגלל התנהלות שלו, אנשים שהוא לא הביא עזבו בגלל התנהלות שלו. הוא פירסם, דחף ועזר למכתב הזוי שיוצא נגד הקהל (ולא רק נגד האולטראס) ונתן את הפלטפורמה של לאן לכך. הוא החזיר לחיינו אנשים כמו בן זאב ואוסידון, עושה מהלכים בלי שיתוף פעולה עם אנשים אחרים בדירקטוריון ועוד מקרים בעייתים כאלה ואחרים.
לא הכל שחור ולבן, כל הצדדים רוצים את טובת המועדון. העמותה כבר לא מעוניינת לנהל את היום-יום של המועדון כי זה לא כסף שלה, בעיקר רוצים להבטיח את קיום חוזה מחייב לאולם. למה זה כזה הזוי מבחינתך?
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אנשים באים והולכים. זה ששם את הכסף הוא זה שחשוב. כי בלעדיו אי אפשר להיות תחרותיים.
לגבי אוסידון, לא ראיתי שיש לו תפקיד רשמי בהפועל ת״א, אני לא אומר לעופר עם מי להתייעץ, לדעתי הוא בן אדם מספיק חכם ורוצה ללמוד מאחרים. מה יש לו להשיג מאוסידון? לא יודע, שווה שאלה בפודקסט. מפה ועד הרעש שזה עשה, אפשר לחשוב שאוסידון זה בן דוד של נאסרללה. כנ״ל על בארי בן זאב. לא זוכר שיש לו תפקיד רשמי בהפועל ת״א.
על המכתב כתבתי, הייתה שם טעות, אבל בעייני זה משהו נקודתי שיצא משליטה, בגלל שעופר לא ניהל את טוב את נושא המעבר. ורשמתי את זה בכל מקום. עופר לא חסין מביקורת, והיה צריך ללכת למהלך הזה ביותר רגישות. אבל הדרך שבה מתנהגים אליו עכשיו פשוט תגמור את הדבר הטוב הזה. אתה לא מצליח להבין את זה?
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

מרגיש שעיקר האנטי כלפי אחרים דווקא מגיע מהצד של התומכים בעופר, או יותר נכון במהלך לעבור שלעבור ליד אליהו.
בהינתן ההיסטוריה של הקהל והמועדון, הן ברגל והן בכדורסל הגיוני שאנשים יחשדו ויחששו. עיקר הבעיה של המהלכים של עופר עם היועצים האלה שאתה ממעיט בערכם הם בדיוק מה שגרמו לכל החששות להראות שיש בהן צדק. תוך כמה ימים גילינו שהאנשים הזוועתיים האלה סביבו, שהאנשים הטובים שהביאו איתו עזבו, ושהוא בסתר דוחף ומבסבסד מכתבים הזויים ועד היום לא נאמרו על הדברים האלה מילה מצידו.
לא חושב שאנשים עושים לו את המוות, אף אחד לא זרק לו תרנגולות בבית ואף אחד לא אירגן מחאת שלטים אפילו. הועד המנהת של העמותה ורוב האנשים שנכחו אתמול מבינים שנשחק ביד אליהו, פשוט אין סיבה הגיונית לעשות את זה לפני שיהיו אישורים מחייבים לשיפוץ.
אם מה שייפגע בו זה שאנשים רוצים בטחונות לעתיד הדבר שכניראה הכי חשוב להם חוץ מהמשפחה שלהם אז הוא לא מבין איך ארגון שהוא מועדון ספורט עם אוהדים עובד וזו בעיה, בטח אחרי שטען שהוא בא כדי לעבוד בשותפות עם הקהל והעמותה.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אותי לא מעסיק איזה אוהד נעלב יותר.
אותי מעסיקה הפועל ת״א וההצלחה שלה.
בוא נסכים שלא להסכים.
בהצלחה לכולנו.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

למה זה טוב כתב: 06 אוקטובר 2024, 20:36 הועד המנהת של העמותה ורוב האנשים שנכחו אתמול מבינים שנשחק ביד אליהו, פשוט אין סיבה הגיונית לעשות את זה לפני שיהיו אישורים מחייבים לשיפוץ.
פוטנציאל ללמעלה מ7000 מנויים עוד העונה זאת לגמרי סיבה הגיונית לעבור לשם לפני חודש כבר בלי כל קשר לסטטוס של השיפוץ
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

פרימו לוי כתב:
למה זה טוב כתב: 06 אוקטובר 2024, 20:36 הועד המנהת של העמותה ורוב האנשים שנכחו אתמול מבינים שנשחק ביד אליהו, פשוט אין סיבה הגיונית לעשות את זה לפני שיהיו אישורים מחייבים לשיפוץ.
פוטנציאל ללמעלה מ7000 מנויים עוד העונה זאת לגמרי סיבה הגיונית לעבור לשם לפני חודש כבר בלי כל קשר לסטטוס של השיפוץ
אבל 4000 מהם טרמפיסטים ולהפועל כדורסל יש רק 1000 אוהדים אמיתיים, מה אתה לא מבין? ערמת הסמרטוטי ריצפה באים לספר לנו מה זה להיות אוהד אמיתי של הפועל.

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

כל הדיבורים האלה שביד אליהו אנחנו יכולים להביא 100 אוהדים בלחץ זה מביך בצורה אחרת , איזה יצורים יש פה אלהים ישמור
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

חייב להעיר באופן כללי לדיבור כאן בפורום אבל גם ספציפית ל@Asafasraf ו@רק הפועל שהגיבו אחרי, מאוד לא מגניב בעיני השיח הזה של סמרטוטי רצפה-הזויים-ארגון טרור-מחריבי הפועל. הלו זה אוהדי הפועל. יש כמה עשרות סמרטוטי רצפה שהם מסוג האנשים שיעשו לינץ' באוהד הפועל חיפה אבל הדיבור הזה כלפי שאר החברים ליציע, הוא אולי בבואה של איך נראה השיח במדינה, אבל יהיה נחמד שבקרב הקהל של הפועל תשאר איזושהי אחווה בסיסית גם אם השני לא רוצה לשחק ביד אליהו. במובן הזה אני מתחבר לדברים של מילפורד, שבכיוון שזה הולך אליו כרגע - לשחק מחר ביד אליהו ולאבד את האחווה הזאת או להצליח לשמר אותה ולשחק העונה בדרייב אין, אני מעדיף את הסצנריו השני. אפילו שאני חושב שההתנגדות למעבר ליד אליהו היא ילדותית וחסרת בסיס לוגי ולכן מעצבנת אותי.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

"האחווה" הזאת היא אך ורק חד צדדית. בדיוק כמו עם החרדים.
אם תשיר את מה שאני רוצה לשיר ולא תתנגד, לא תשרוק בוז אחרי לינץ', תסכים לאבוקות וקנסות (נחשו מי ישלם), וכמובן תהיה חייב להיות בצד הסירוב לעבור למגרש גדול יותר שיאפשר לאלפי אדומים לראות משחק בית (ועל הדרך שייחנקו כמה צהובים רק מהמראה) - אחלה אחווה תהיה לנו.
אבל אם תחשוב אחרת ממני - אתה מת, תרתי משמע.
אחווה, קווים לדמותה.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

טכנית לארז כתב:אנשים פה שולחים אטת הדרייב אין להריסה ושיפוץ עכשיו לאיזה 4 שנים בשם מה בדיוק?
מה בדיוק מבטיח לכם שינאי נשאר פה עוד X זמן?
מה מונע תסריט בו ינאי עוזב בעוד נניח שנה או שנתיים, ואנחנו נשארים עם מנורה ודרייב אין הרוס?
מה ייתן לנו אולם של 10,000 מקומות ביום שינאי יעזוב?

אנשים מוכנים לשרוף הכל (דרייב אין שהוא אחלה אולם עבורינו) בשם איזה חלום שאוטוטו אנחנו אולימפיאקוס.

יאללה מנורה, יאללה להרוס את הדרייב אין, יאללה אולם 10,000 אלף.
חכו שניה.
ינאי יהיה חתום מול עיריית תל אביב ויצטרך להפקיד ערבויות. היכל שלמה לא שייך להפועל אלא לעירייה וסמוך עליה שהיא לא תיתן לאיזה יזם להרוס ולהיעלם.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

De Niro כתב:אם הבעלים ילך בגלל הגחמות של כמה אוהדים ששמים את עצמם בכל פעם מחדש מעל המועדון.
לא יהיו אוהדים לקבוצה לא במגרש ולא בבית.את זה לא מפנימים.וחבל.
כל מילה.
הפועל תיגמר.

Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

עופר צריך להסביר לעמותה - אנחנו לא נשארים בהיכל שלמה.
אם לא יד אליהו - הרי קיבלנו הסכמה מעיריית ירושלים לארח בארנה שזה אחלה אולם ובעוד כמה חודשים הרכבת הקלה תגיע לשם אז יהיה נגיש וקל להגיע.

בכלל, אני לא מבין את ההתעקשות על יד אליהו כשיש אלטרנטיבה לא פחות טובה.

לעמותה אין (!!) זכות וטו על מעבר לכל אולם אחר זולת יד אליהו.

אז שיהיה ארנה.

בני גילי והותיקים יותר זוכרים את עונת 86/7 בכדורגל - ביתר ירושלים זכתה אז באליפות הראשונה בתולדותיה ומה היה האיצטדיון הביתי שלה באותה עונה?

איצטדיון "הפועל" ע"ש האחים בלומפילד ביפו.

אז אם ביתר אירחה בבלומפילד הפועל יכולה לארח בארנה ולסיים את הסכסוך המיותר הזה לשביעות רצונם של עופר ושל ראשי האוהדים ונציגיהם .
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Charlie כתב: 06 אוקטובר 2024, 22:21
De Niro כתב:אם הבעלים ילך בגלל הגחמות של כמה אוהדים ששמים את עצמם בכל פעם מחדש מעל המועדון.
כל מילה.
הפועל תיגמר.

מקווה שמי שמקושר לאולטראס ולמקבלי החלטות יעבירו להם את המסר הזה , אוליי הם לא יודעים
מייקל23
קיבל.ה  52 לייקים

רק הפועל כתב: 06 אוקטובר 2024, 22:35
כל מילה.
הפועל תיגמר.

מדובר לרוב בילדים מתלהבים שממש לא איכפת להם מה יקרה לקבוצה אלא רק שהם יהיו מגניבים.
קבוצה קטנה מאד של אוהדים הולכת לחרב את הקבוצה ועתיד המועדון

מקווה שמי שמקושר לאולטראס ולמקבלי החלטות יעבירו להם את המסר הזה , אוליי הם לא יודעים
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

פרימו לוי כתב: 06 אוקטובר 2024, 21:55 חייב להעיר באופן כללי לדיבור כאן בפורום אבל גם ספציפית ל@Asafasraf ו@רק הפועל שהגיבו אחרי, מאוד לא מגניב בעיני השיח הזה של סמרטוטי רצפה-הזויים-ארגון טרור-מחריבי הפועל. הלו זה אוהדי הפועל. יש כמה עשרות סמרטוטי רצפה שהם מסוג האנשים שיעשו לינץ' באוהד הפועל חיפה אבל הדיבור הזה כלפי שאר החברים ליציע, הוא אולי בבואה של איך נראה השיח במדינה, אבל יהיה נחמד שבקרב הקהל של הפועל תשאר איזושהי אחווה בסיסית גם אם השני לא רוצה לשחק ביד אליהו. במובן הזה אני מתחבר לדברים של מילפורד, שבכיוון שזה הולך אליו כרגע - לשחק מחר ביד אליהו ולאבד את האחווה הזאת או להצליח לשמר אותה ולשחק העונה בדרייב אין, אני מעדיף את הסצנריו השני. אפילו שאני חושב שההתנגדות למעבר ליד אליהו היא ילדותית וחסרת בסיס לוגי ולכן מעצבנת אותי.
מניח שלא היית אתמול באסיפה וראית/שמעת איך התנפלו על מי שהעז להביע עמדה שלא מקובלת על ה״ארגון״
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מילפורד כתב:
ברנדון מלכה כתב: 06 אוקטובר 2024, 15:59
ברנדון מלכה כתב:אז אם אני מבין אותך נכון, העמותה מנסה להתפס על העובדה שיש לה זכות וטו, ספציפית על האולם הזה, כדי לכפות פתרונות בנושאים אחרים, שבהם, לדעתה, זכויותיה הופרו?
סוג של מקלות בגלגלים/סחיטה?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
והזמן הוא בעצם הזמן שידרש לינאי להבין את טעותו, להכות על חטא, להתנצל ולתקן את דרכיו לשביעות רצונה של העמותה?
ואז, כפרעה אל משה, יתרצו האולטראס באחת ויבואו לעודד ביד אליהו?
זה הרעיון?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
תמיד אפשר להקצין את העיניין לכדי גיחוך, זה לא מקדם את הדיון.
העמותה רוצה למסד עניינים שיגדירו מה סמכותה כבעלת 19% מהעמותה , דברים כמו בלעדיות על מועדון לקוחות וכדומה.
אולי בקשה ״מוגזמת״ לידע את נציגי העמותה לפני שיוצאות הודעות לתקשורת/טוויטר.
אף אחד לא משלה את עצמו שינאי ישים עשרות מיליוני שקלים לשנה והעמותה פתאום תהיה המחליטה העיקרית או משהו כזה.
אם דברים היו מתנהלים בשיתוף פעולה כמו שהוצהר באסיפה לפני שנה וקצת בה הוצג ההסכם עם עופר ועופר הציג את עצמו , כנאה שלא היתה עכשיו הסוגיה הזאת.
אבל האנשים בעמותה רואים שהדברים לא ככה ושיש צורך למסד אותם.
מילפורד, דברים אמורים להתנהל בהתאם להסכם שנחתם.
המשמעות של מה שאתה אומר זה שהעמותה רוצה לנצל את ההזדמנות הנוכחית כדי לפתוח מחדש את ההסכם עם עופר ולהכניס לתוכו דברים בנוגע לסמכויות שלה שלא נכללו במקור בהסכם והיא לא היתה מספיק חכמה לכלול אותם בהסכם במקור.
עכשיו יכול להיות שזה דבר נכון ויועיל לכולם, אבל כדאי שהדברים יוצגו כפי שהם.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

ההוא מפעם כתב:שאלה ליודעי חן
אם אני מבין נכון ההלוואה המדוברת של 100 מיליון שקל היא ההפרש בין 150 שינאי יכול/רוצה להשקיע ל 250 שהעירייה דורשת
מי העלה בדיוק את הנושא ההלוואה הזה מאיפה המקור ? ( אולי עופר משקיע הכל ממקורות עצמאיים )
מי בדיוק נותן / לוקח את ההלוואה הזאת, האם עופר ינאי לוקח את ההלוואה או שקבוצת הפועל היא זאת שצריכה להתחייב לפרוע את ההלוואה.
מה יקרה עם הוצאות הבנייה יתפחו כמו שקורה ב 100% ממקרים ? ( אפילו מי ששיפץ אמבטיה מכיר את זה) ?

מאחר והליגה התחילה החוזה עם העירייה ועם היכל שלמה בתוקף האם מדברים בכלל על השנה הזאת או לקראת השנה הבאה
אם מדברים על השנה הזאת האם העירייה תוותר לנו על הפיצוי/הפסד כתוצאה מהמעבר ?
כתנאי לחתימת הסכם עם הפועל (וצריך להזכיר את זה - ההסכם והזכויות במגרש יהיו עם הפועל והזכויות ל-25 שנה יהיו של הפועל) עופר בשם הפועל יצטרך לתת ערבות בנקאית של 150 מיליון לשלם לעיריה עוד מאה מיליון. זה כתוב במפורש בקול הקורא.
אחרי שיוציאו מכרז לביצוע הבניה ידעו מה גובה הצעות וכמה הבניה אמורה לעלות.
החוזה עם הקבלן אמור להבטיח שהבניה תושלם. בשביל זה לוקחים ערבויות ביצוע ועוד בטחונות שונים, ממנים מפקח שיעקוב אחר הבניה ועוד. זה מורכב מדי בשביל לפרט כאן.
הסיכוי שזה יקרה השנה הוא אפסי לדעתי (גם בגלל המלחמה) אלא אם עופר ימשיך לפעול כמו בולדוזר ויצליח לעשות את הבלתי יאמן.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

רק הפועל כתב:
כל מילה.
הפועל תיגמר.

הא, כי זה ממש יזיז להם ברגע שיפנימו
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

חשבתם על תסריט שינאי הולך ולא בגלל הקהל?
נניח נמאס לו?
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

ranjef כתב: 06 אוקטובר 2024, 23:18
רק הפועל כתב:
כל מילה.
הפועל תיגמר.

הא, כי זה ממש יזיז להם ברגע שיפנימו
אז להדיח אותם מהתפקידים שלהם במערכת , זה פאקינג העתיד של הקבוצה שלנו עומד פה על הפרק
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

טכנית לארז כתב: 06 אוקטובר 2024, 23:27 חשבתם על תסריט שינאי הולך ולא בגלל הקהל?
נניח נמאס לו?
ברור שזה יכול לקרות ובגלל זה כל עוד יש אפשרות צריך להתאבד על הרחבת הדרייב אין כי זה יתן לנו אופק כלכלי שגם לא תלויי בהכנסות בעלים , כרגע בלי עופר אנחנו מכבי נתניה אוליי קצת יותר כי מה לעשות אין מספק פוטנציאל למנויים כי האולם קטן
יורם
קיבל.ה  174 לייקים

Charlie כתב: 06 אוקטובר 2024, 22:32 עופר צריך להסביר לעמותה - אנחנו לא נשארים בהיכל שלמה.
אם לא יד אליהו - הרי קיבלנו הסכמה מעיריית ירושלים לארח בארנה שזה אחלה אולם ובעוד כמה חודשים הרכבת הקלה תגיע לשם אז יהיה נגיש וקל להגיע.

אז שיהיה ארנה.

בני גילי והותיקים יותר זוכרים את עונת 86/7 בכדורגל - ביתר ירושלים זכתה אז באליפות הראשונה בתולדותיה ומה היה האיצטדיון הביתי שלה באותה עונה?

אז אם ביתר אירחה בבלומפילד הפועל יכולה לארח בארנה ולסיים את הסכסוך המיותר הזה לשביעות רצונם של עופר ושל ראשי האוהדים ונציגיהם .
יש 2 הבדלים גדולים בין בית"ר אז להפועל היום:
1) כדורגל שיחקו אז רק בשבת בצהריים/אחה"צ, כך שאוהדים לא נאלצו לעזוב את העבודה מוקדם, וילדים לא חזרו הביתה בשעות לילה מאוחרות.
2) אז לא היה בירושלים אצטדיון בגודל של בלומפילד.
ואם להמשיך את הדוגמא, אז היום הפועל ירושלים (קבוצת אוהדים!) מארחת בטדי. ובעבר בימק"א. למה האוהדים שלהם לא גוררים אותם לתל-אביב?

ובאופן כללי, רעיון לא צודק - איזו זכות יש לקבוצה לקבוע שהרגשות של חלק מהאוהדים (שלדעתי הם מיעוט דל) יותר חשובים מהעבודה, הכיס, והלימודים של אחרים?
ולא משתלם - יבריח אוהדים רבים, כולל את דור העתיד.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

שלא לדבר על זה שחוליגנים של לה פאמיליה יעבירו את השעמום של אמצע שבוע במארבים לאוהדי הפועל

אבל אם, כפי שכתבו פה, העמותה מחזיקה את הוטו על יד אליהו כקלף כדי לכופף את ינאי בעניינים אחרים בכלל, אז הוא יכול להחזיר להם ולעבור חד צדדית לירושלים.

ובניתיים שאר האוהדים תקועים באמצע
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

סומך כתב: 07 אוקטובר 2024, 00:07 שלא לדבר על זה שחוליגנים של לה פאמיליה יעבירו את השעמום של אמצע שבוע במארבים לאוהדי הפועל

אבל אם, כפי שכתבו פה, העמותה מחזיקה את הוטו על יד אליהו כקלף כדי לכופף את ינאי בעניינים אחרים בכלל, אז הוא יכול להחזיר להם ולעבור חד צדדית לירושלים.

ובניתיים שאר האוהדים תקועים באמצע
לא מכופפים אף אחד, חלק מפשרות שמוצעות מצד שלישי בשיחות ביחד עם עופר
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

יורם כתב:
Charlie כתב: 06 אוקטובר 2024, 22:32 עופר צריך להסביר לעמותה - אנחנו לא נשארים בהיכל שלמה.

אז שיהיה ארנה.

יש 2 הבדלים גדולים בין בית"ר אז להפועל היום:
1) כדורגל שיחקו אז רק בשבת בצהריים/אחה"צ, כך שאוהדים לא נאלצו לעזוב את העבודה מוקדם, וילדים לא חזרו הביתה בשעות לילה מאוחרות.
2) אז לא היה בירושלים אצטדיון בגודל של בלומפילד.
ואם להמשיך את הדוגמא, אז היום הפועל ירושלים (קבוצת אוהדים!) מארחת בטדי. ובעבר בימק"א. למה האוהדים שלהם לא גוררים אותם לתל-אביב?

ובאופן כללי, רעיון לא צודק - איזו זכות יש לקבוצה לקבוע שהרגשות של חלק מהאוהדים (שלדעתי הם מיעוט דל) יותר חשובים מהעבודה, הכיס, והלימודים של אחרים?
ולא משתלם - יבריח אוהדים רבים, כולל את דור העתיד.
נכון, לא היה בירושלים איצטדיון גדול אבל גם בתל אביב אין אולם זולת יד אליהו שאליו האוהדים מתנגדים לעבור.
אז שיהיה ירושלים.
למה שאוהדי הפועל י-ם יגררו לתל אביב?! מישהו שם מתנגד לשחק בטדי?

עופר ינאי רוצה אולם גדול - את היכל מנורה,
האוהדים מתנגדים ויש להם זכות וטו
אז פשוט שיודיע שעוברים לארנה וכל צד הרוויח את מה שהוא רצה. אין קרע, אין חרם, יש אולם גדול וזה לא היכל מנורה .
שליחת תגובה