בחירות 2021: הסקר התעדכן
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
האתגר הגדול ביותר של בנט הוא לשמר את הסיעה שלו שלמה.זה יהיה מאד מאתגר ביחס להרכב שלה.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אתם חושבים שהניסיון הממשלתי להצית סוג של אינתיפאדה הולך להצליח, ולמנוע הקמת ממשלה של רק-לא-ביבי?
מה אומרים בסביבתכם הקרובה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
המכשולים בהקמת הממשלה הזו הם אחריםteknoboy כתב:אתם חושבים שהניסיון הממשלתי להצית סוג של אינתיפאדה הולך להצליח, ולמנוע הקמת ממשלה של רק-לא-ביבי?
נקווה לטוב
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני לא מצליח להבין איך:
לפיד (17) גנץ (8) ימינה (7) ליברמן (7) העבודה (7) סהר (6) מרץ (5) שהם ביחד 58 מנדטים מהווים רב. במיוחד שלדעתי ימינה בפועל ירדה ל6.
אז כן יש את מנסור עבאס (שיקבל לדעתי ראש ועדה או משהו כזה ולא יהיה שר או לחילופין יהיה שר המיעוטים) ולדעתי גם לאיימן עודה יתנו משהו בסיגנון (ראש ועדה), אבל עדין מדובר על ממשלת מיעוט בתמיכת ערבים. אני ממש לא בטוח שבנט ילך על זה, וגם לאהוזר לדעתי היו סעבר בעיות עם משהו בסגנון.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בנט ידע מראש שזה יהיה המצב , ולכן נפגש עם עבאס כבר לפני יותר משבוע.El dudernio כתב:אני לא מצליח להבין איך:
לפיד (17) גנץ (8) ימינה (7) ליברמן (7) העבודה (7) סהר (6) מרץ (5) שהם ביחד 58 מנדטים מהווים רב. במיוחד שלדעתי ימינה בפועל ירדה ל6.
אז כן יש את מנסור עבאס (שיקבל לדעתי ראש ועדה או משהו כזה ולא יהיה שר או לחילופין יהיה שר המיעוטים) ולדעתי גם לאיימן עודה יתנו משהו בסיגנון (ראש ועדה), אבל עדין מדובר על ממשלת מיעוט בתמיכת ערבים. אני ממש לא בטוח שבנט ילך על זה, וגם לאהוזר לדעתי היו סעבר בעיות עם משהו בסגנון.
מרגע , שרה"מ הכשיר את עבאס אין יותר חרמות של ימינה על עבאס.
גם שיקלי טוען שעדיף עבאס על מרצ.
צריך להדגיש , לא מדובר בממשלת החלומות של עבאס , כי הוא מבין שגם המשותפת תחלוק עימו בקרדיט , ולכן עבאס כמו עבאס יכול להפתיע לרעה גם את בנט.
לא בטוח שזו כבר תהיה הפתעה.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
כל המפלגות של מחנה השינוי רק יפסידו אם הממשלה לא תצא לפועל ונלך לבחירות, וימינה יותר מכולן. זה חייב להסתיים בממשלה, אם לא זאת תהיה חתיכת קריסה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
דווקא אני לא מתרשם שהחזירות מגיעה משם.
אני מתרשם שבימינה המפלגה הוותיקה כל כך והגדולה כל כך לא סופרים אותם (ואולי גם בתקווה חדשה) , וזה מכוער בעיני.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
ברור שזה מכוער, אבל זאת סחיטה פוליטית שאין ברירה אלא להיכנע לה. גם ביבי לא היה 13 שנה ראש ממשלה אפ לא היה נכנע לסחיטות של החרדים.
מה האלטרנטיבה של מיכאלי והורוביץ? שילכו לעוד 20 שנה באופוזיציה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא , אבל כשאני קורא שלא מוכנים להם אפילו את תיק החינוך , זה מוכיח את גובה ההתנשאות והזלזול , זה כבר מעבר לכוחנות פוליטית.מריו פצ'אלקה כתב:ברור שזה מכוער, אבל זאת סחיטה פוליטית שאין ברירה אלא להיכנע לה. גם ביבי לא היה 13 שנה ראש ממשלה אפ לא היה נכנע לסחיטות של החרדים.
זה חוסר כבוד.
זה אומר אנחנו היינו ראויים לתיק הזה ואתם לא ראויים.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
לא הבנתי, היה להם חודש להנדס את הממשלה הזאת והן חשבו שמיכאלי תסתפק במשרד החקלאות?! מאיפה החוצפה?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 237 לייקים
לא זלזול ולא חוסר כבוד.De Niro כתב: ↑08 מאי 2021, 23:40לא , אבל כשאני קורא שלא מוכנים להם אפילו את תיק החינוך , זה מוכיח את גובה ההתנשאות והזלזול , זה כבר מעבר לכוחנות פוליטית.מריו פצ'אלקה כתב:ברור שזה מכוער, אבל זאת סחיטה פוליטית שאין ברירה אלא להיכנע לה. גם ביבי לא היה 13 שנה ראש ממשלה אפ לא היה נכנע לסחיטות של החרדים.
זה חוסר כבוד.
הם מתעקשים על תיקים אידאולוגים, ככה הם גם יוכלו לתת תמונה ל"בייס" שלהם (בייחוד בנט), ששומרים על הסטטוס-קוו ה"ימני" שביבי ניהל כל השנים.
אגב, מרצ והעבודה רק יכולים להרוויח עם תיקים מקצועיים כי הציבור הרחב של המרכז, בדר"כ מתעסק בעשייה של תיקים מקצועיים הרבה יותר מתיקים אידאולוגים ובצדק.
הרבה יותר מעניין מה יעשה שר התחבורה הבא בשביל לזרז את תהליכי ההקמה של תחבורה ציבורית להמונים או שר הבריאות הבא אם יקימו עוד בתי חולים ויתנו עוד תקנים לרופאים המתלמדים המסכנים שקורעים להם את הצורה.
בסופו של דבר בבחירות הבאות שתי המפלגות הללו אם יעשו שיפורים עם נגישות לאזרחים בתיקים המקצועיים שיקבלו, יהיה להם איך למשוך אנשי מרכז להצביע להם.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זכותם להתעקש , וזכותה של ראשת מפלגה העבודה לסרב , ולתת ל"אידיאולוגים" להתרסק אל מתחת לאחוז החסימה בבחירות הבאות.הסבתא של הפועל כתב:לא זלזול ולא חוסר כבוד.De Niro כתב: ↑08 מאי 2021, 23:40לא , אבל כשאני קורא שלא מוכנים להם אפילו את תיק החינוך , זה מוכיח את גובה ההתנשאות והזלזול , זה כבר מעבר לכוחנות פוליטית.מריו פצ'אלקה כתב:
ברור שזה מכוער, אבל זאת סחיטה פוליטית שאין ברירה אלא להיכנע לה. גם ביבי לא היה 13 שנה ראש ממשלה אפ לא היה נכנע לסחיטות של החרדים.
זה חוסר כבוד.
הם מתעקשים על תיקים אידאולוגים, ככה הם גם יוכלו לתת תמונה ל"בייס" שלהם (בייחוד בנט), ששומרים על הסטטוס-קוו ה"ימני" שביבי ניהל כל השנים.
אגב, מרצ והעבודה רק יכולים להרוויח עם תיקים מקצועיים כי הציבור הרחב של המרכז, בדר"כ מתעסק בעשייה של תיקים מקצועיים הרבה יותר מתיקים אידאולוגים ובצדק.
הרבה יותר מעניין מה יעשה שר התחבורה הבא בשביל לזרז את תהליכי ההקמה של תחבורה ציבורית להמונים או שר הבריאות הבא אם יקימו עוד בתי חולים ויתנו עוד תקנים לרופאים המתלמדים המסכנים שקורעים להם את הצורה.
בסופו של דבר בבחירות הבאות שתי המפלגות הללו אם יעשו שיפורים עם נגישות לאזרחים בתיקים המקצועיים שיקבלו, יהיה להם איך למשוך אנשי מרכז להצביע להם.
יש גבול לכל תעלול.
חזירות שלטונית כזו אני לא זוכר ב-35 השנים, שאני עוקב מקרוב אחרי הפוליטיקה בארץ.
גם התנשאות כזו לא זכורה לי.
אני מנחש די בבטחון ששני הדברים האלו לא מגיעים מראש ימינה.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 09 מאי 2021, 14:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אתה באמת חושב שימינה תתרסק בחירות הבאות? קודם הם ירוצו ביחד עם גדעון סער וגם חלק ממצביעי הליכוד לא נעלם מהעיניים ההסתה המגעילה שעושה המפלגה שהם הצביעו לה על בנט, כך שיש פוטנציאל אמיתי לאלטרנטיבה מימין לביבי לאחר בחירות הבאות.
דבר שני, יהיו אנטי ביבי שהצביעו בבחירות האחרונות לעבודה ומרצ ולא יסלחו להן אם אחת מהן יפילו את הזדמנות הפז הזאת להעיף את ביבי כי חושבים שהוא אסון למדינה ובצדק.
דבר שלישי, מי שיוכל לשתות קולות מהשמאל והימין ואפילו מביביסטים בכיף בבחירות הבאות זה בני גנץ, אם נקלע חלילה לעוד בחירות אני מקווה שיקח את ההזדמנות הזו בשתי ידיים להתמודד על ראשות ממשלה כי אני צופה לו הצלחה רבה.
דבר רביעי, סיכמנו שאם יהיו בחירות נוספות נקים מפלגה שהמצע שלה יהיה לבדוק איך הציבור יגיב לכל מהלך שנעשה, אני מקווה שתעמוד בהסכם.
דבר שני, יהיו אנטי ביבי שהצביעו בבחירות האחרונות לעבודה ומרצ ולא יסלחו להן אם אחת מהן יפילו את הזדמנות הפז הזאת להעיף את ביבי כי חושבים שהוא אסון למדינה ובצדק.
דבר שלישי, מי שיוכל לשתות קולות מהשמאל והימין ואפילו מביביסטים בכיף בבחירות הבאות זה בני גנץ, אם נקלע חלילה לעוד בחירות אני מקווה שיקח את ההזדמנות הזו בשתי ידיים להתמודד על ראשות ממשלה כי אני צופה לו הצלחה רבה.
דבר רביעי, סיכמנו שאם יהיו בחירות נוספות נקים מפלגה שהמצע שלה יהיה לבדוק איך הציבור יגיב לכל מהלך שנעשה, אני מקווה שתעמוד בהסכם.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
לא ברור למה מרצ והעבודה לא דורשות את תיקי המשפטים והמשטרה.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
מה קשור הציבור של המרכז? מרצ והעבודה הן מפלגות שמאל. אני לא יודע למי אתה הצבעת, אבל בתור מצביע מרצ מיום הקמתה אני מצפה ממנה לעמוד על שלה. לא לתת את הפנים למועמד ימין שירצה את תמיכת החרדים בעתיד, וינהג בהתאם (ראה חוק המרכולים), ובטח לא לשקד, בת הברית של שפי פז המקסימה, שתתעלל במבקשי מקלט. גם בחינוך אני לא רוצה מישהו שיעשה הנחות לחרדים בלימודי ליבה (לדעתי הנושא הכי חשוב במדינה אחרי סילוק ביבי), ולמפלגה שראשה דחף את הפשיסטים מ'אם תרצו' וסיורי שטיפת מוח למערת המכפלה לתכנית הלימודים.הסבתא של הפועל כתב: ↑09 מאי 2021, 14:10לא זלזול ולא חוסר כבוד.De Niro כתב: ↑08 מאי 2021, 23:40לא , אבל כשאני קורא שלא מוכנים להם אפילו את תיק החינוך , זה מוכיח את גובה ההתנשאות והזלזול , זה כבר מעבר לכוחנות פוליטית.מריו פצ'אלקה כתב:
זה חוסר כבוד.
התקפלות בפני סער ובנט תחזיר את מרצ כ-30 שנה אחורה לימים הרעים בהם התרפסו בפני הפריץ דרעי (עם חצי מכמות המנדטים שלהם!), למען תהליך אוסלו, שש"ס מעולם לא תמכה בו, ותפס תאוצה אחרי שהם עברו לאופוזיציה. זה גם יפגע בהם לטווח הארוך. הרי ויתור על כל האידיאולוגיה תהיה מעין הכרזה שכל מטרתם בפוליטיקה הייתה סילוק ביבי. אז מי יצביע בעדם אחרי שביבי ילך? וכל זה עוד בלי לדבר על חוסר הצדק המשווע בחלוקת התיקים יחסית לכמות המנדטים. רה"מ, בטחון, חוץ, אוצר, משפטים, חינוך, ופנים חייבים להתחלק בין כל המפלגות בממשלה, ואז אפשר לדבר על תחבורה ובריאות.
מסכים עם מה שנאמר, שזה יהיה בזיון גדול אם מרצ והעבודה לא יקבלו תיקים בכירים.
חוץ מזה, יש מסגור של מפלגות הימין, שהתקשורת לוקחת בו חלק, כאילו כוח המיקוח של מפלגות הימין גדול יותר, או שהם יכולים לדרוש יותר כי רב העם הצביע ל"מפלגות ימין".
מעבר לעובדה שהחרדים הם לא באמת ימין, הימין כבר קיבל את היתרון שלו בכך שהם ראשונים ברוטציה ויהיו מטעמם יותר שרים. זה צריך להיגמר שם ואני גם מצפה ממפלגות השמאל שיגמרו את זה שם. אני אגב יעריך את זה בתור מצביע. היחידים שהם עם הגב אל הקיר עכשיו הם גדעון סער ובנט, שאם הממשלה הזו לא תקום הם יעלמו אחרי הבחירות. בטח לא העבודה ומרצ
חוץ מזה, יש מסגור של מפלגות הימין, שהתקשורת לוקחת בו חלק, כאילו כוח המיקוח של מפלגות הימין גדול יותר, או שהם יכולים לדרוש יותר כי רב העם הצביע ל"מפלגות ימין".
מעבר לעובדה שהחרדים הם לא באמת ימין, הימין כבר קיבל את היתרון שלו בכך שהם ראשונים ברוטציה ויהיו מטעמם יותר שרים. זה צריך להיגמר שם ואני גם מצפה ממפלגות השמאל שיגמרו את זה שם. אני אגב יעריך את זה בתור מצביע. היחידים שהם עם הגב אל הקיר עכשיו הם גדעון סער ובנט, שאם הממשלה הזו לא תקום הם יעלמו אחרי הבחירות. בטח לא העבודה ומרצ
-
- קיבל.ה 693 לייקים
איזה שטויות, מרצ והעבודה לא יקבלו תיקים אידאולוגיים כמו שהם לא היו מקבלים תיקים אידאולוגיים בממשלת ביבי, כי אין לשמאל סיכוי קלוש לממשלה חלופית. אם השמאל רוצה את המשפטים והחינוך, שיתכבד ויביא מספיק מנדטים.
לימין יש ממשלה חלופית, בנט וגם סער יכולים עוד לקחת צעד אחורה ולהחזיר את ביבי (לפחות בנט לא יהיה מוכן ללכת עכשיו לבחירות), הקשקושים של מרצ בסגנון ״שיגיד תודה״ הם ילדותיים במקרה הטוב.
כמו שנאמר יש פה אחלה הזדמנות לשמאל לעשות משהו בתחבורה, בבריאות או בעוד כמה משרדים, ולדעת שהם נכנסים לממשלת סטטוס קוו בכל הנושאים שבאמת במחלוקת, כולל במשפטים. אבל ברור שמרצ מעדיפים עוד סטטוס בטוויטר על הדתה ועוד מאמר בהארץ, כמו איזה ילד שלא רוצה להתבגר
לימין יש ממשלה חלופית, בנט וגם סער יכולים עוד לקחת צעד אחורה ולהחזיר את ביבי (לפחות בנט לא יהיה מוכן ללכת עכשיו לבחירות), הקשקושים של מרצ בסגנון ״שיגיד תודה״ הם ילדותיים במקרה הטוב.
כמו שנאמר יש פה אחלה הזדמנות לשמאל לעשות משהו בתחבורה, בבריאות או בעוד כמה משרדים, ולדעת שהם נכנסים לממשלת סטטוס קוו בכל הנושאים שבאמת במחלוקת, כולל במשפטים. אבל ברור שמרצ מעדיפים עוד סטטוס בטוויטר על הדתה ועוד מאמר בהארץ, כמו איזה ילד שלא רוצה להתבגר
-
- קיבל.ה 693 לייקים
החרדים הם לא באמת ימין זו איזו קלישאה שמתרוצצת ואיבדה קשר עם המציאות. חרדים הם ימין מאז, הם עברו התיימנות, המצביעים והרבנים.דל פיירו כתב:מסכים עם מה שנאמר, שזה יהיה בזיון גדול אם מרצ והעבודה לא יקבלו תיקים בכירים.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אני אישית בתור אחד שהצביע לסער ומזוהה עם "ימין", הייתי יותר שמח אם גם ככה בממשלת סטטוס-קוו אידאולוגי לתת לאחרים תיקים אידאולוגים בלי השפעה (ככה הם יהיו באמת) ושהם יקחו את התחבורה, בריאות וכו'... בייחוד בנט, כי הוא איש עשייה וכל האזרחים ירוויחו מכך.יורם כתב: ↑09 מאי 2021, 15:11מה קשור הציבור של המרכז? מרצ והעבודה הן מפלגות שמאל. אני לא יודע למי אתה הצבעת, אבל בתור מצביע מרצ מיום הקמתה אני מצפה ממנה לעמוד על שלה. לא לתת את הפנים למועמד ימין שירצה את תמיכת החרדים בעתיד, וינהג בהתאם (ראה חוק המרכולים), ובטח לא לשקד, בת הברית של שפי פז המקסימה, שתתעלל במבקשי מקלט. גם בחינוך אני לא רוצה מישהו שיעשה הנחות לחרדים בלימודי ליבה (לדעתי הנושא הכי חשוב במדינה אחרי סילוק ביבי), ולמפלגה שראשה דחף את הפשיסטים מ'אם תרצו' וסיורי שטיפת מוח למערת המכפלה לתכנית הלימודים.הסבתא של הפועל כתב: ↑09 מאי 2021, 14:10לא זלזול ולא חוסר כבוד.
התקפלות בפני סער ובנט תחזיר את מרצ כ-30 שנה אחורה לימים הרעים בהם התרפסו בפני הפריץ דרעי (עם חצי מכמות המנדטים שלהם!), למען תהליך אוסלו, שש"ס מעולם לא תמכה בו, ותפס תאוצה אחרי שהם עברו לאופוזיציה. זה גם יפגע בהם לטווח הארוך. הרי ויתור על כל האידיאולוגיה תהיה מעין הכרזה שכל מטרתם בפוליטיקה הייתה סילוק ביבי. אז מי יצביע בעדם אחרי שביבי ילך? וכל זה עוד בלי לדבר על חוסר הצדק המשווע בחלוקת התיקים יחסית לכמות המנדטים. רה"מ, בטחון, חוץ, אוצר, משפטים, חינוך, ופנים חייבים להתחלק בין כל המפלגות בממשלה, ואז אפשר לדבר על תחבורה ובריאות.
רוב האזרחים יזכרו להם לטובה שינויים שעשו למען האזרחים בתחבורה/בריאות פחות יעניין את כלל האזרחים כמה שופטים ליברליים/שמרנים מונו במשמרת של שר המשפטים הבא.
מבחינה כלכלית הם יותר שמאל ממרצ, על מה אתה מדבר בכללבר קולמוסא כתב: ↑10 מאי 2021, 09:26החרדים הם לא באמת ימין זו איזו קלישאה שמתרוצצת ואיבדה קשר עם המציאות. חרדים הם ימין מאז, הם עברו התיימנות, המצביעים והרבנים.דל פיירו כתב:מסכים עם מה שנאמר, שזה יהיה בזיון גדול אם מרצ והעבודה לא יקבלו תיקים בכירים.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
גם מבחינה מדינית הם די סולדים מהכיפות הסרוגות ורואים בהם כופרים. העניין הוא שהם מבינים שעדיף להם ללכת עם הימין מבחינה פרקטית, כי בוחרי הימין קרובים יותר לדת ומקבלים בהבנה את ההתרפסויות של ביבי בפניהם, השמאל היה זורק אותם ברגע שהוא היה יכול להקים ממשלה בלעדיהם.לירן כתב: ↑10 מאי 2021, 10:56מבחינה כלכלית הם יותר שמאל ממרצ, על מה אתה מדבר בכללבר קולמוסא כתב: ↑10 מאי 2021, 09:26החרדים הם לא באמת ימין זו איזו קלישאה שמתרוצצת ואיבדה קשר עם המציאות. חרדים הם ימין מאז, הם עברו התיימנות, המצביעים והרבנים.דל פיירו כתב:מסכים עם מה שנאמר, שזה יהיה בזיון גדול אם מרצ והעבודה לא יקבלו תיקים בכירים.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
הסיבה היחידה שהם בבלוק של ביבי זה כי הוא נתן, נותן, וייתן להם כל מה שיבקשו. זו ברית מאוד טובה עבורם. אין שום קשר לימין.Ron.T כתב: ↑10 מאי 2021, 11:09גם מבחינה מדינית הם די סולדים מהכיפות הסרוגות ורואים בהם כופרים. העניין הוא שהם מבינים שעדיף להם ללכת עם הימין מבחינה פרקטית, כי בוחרי הימין קרובים יותר לדת ומקבלים בהבנה את ההתרפסויות של ביבי בפניהם, השמאל היה זורק אותם ברגע שהוא היה יכול להקים ממשלה בלעדיהם.לירן כתב: ↑10 מאי 2021, 10:56מבחינה כלכלית הם יותר שמאל ממרצ, על מה אתה מדבר בכללבר קולמוסא כתב: ↑10 מאי 2021, 09:26
החרדים הם לא באמת ימין זו איזו קלישאה שמתרוצצת ואיבדה קשר עם המציאות. חרדים הם ימין מאז, הם עברו התיימנות, המצביעים והרבנים.
אם תקום ממשלה אחרת, הם ימהרו לזחול אליה בהקדם האפשרי.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
הדגשתי את החלק החשוב, לפיד ייתן להם כרגע בשביל להעיף את ביבי, ברגע שיוכל להקים ממשלה בלעדיהם הוא יעשה את זה מיד, ככה גם כל אנשי המרכז שמאל, ביבי או הליכוד יישמרו להם אמונים כנראה לנצח.kruvi כתב: ↑10 מאי 2021, 11:25הסיבה היחידה שהם בבלוק של ביבי זה כי הוא נתן, נותן, וייתן להם כל מה שיבקשו. זו ברית מאוד טובה עבורם. אין שום קשר לימין.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
לדעתי אתם עם תפיסה מיושנת לגבי החרדים, כאילו הציבור שלהם ממילא לא מתעניין בשאלות לאומיות אלא רק בתקציב ישיבות. זה בטח לא נכון לגבי שס, וגם לא לגבי יהדות התורה. רוצים לנסוע לנתיבות/ אופקים/ דרום תל אביב או לחלופין צפת ולראות מה חושבים שם על ביבי או יאיר לפיד? מה חושבים על הערבים?kruvi כתב:הסיבה היחידה שהם בבלוק של ביבי זה כי הוא נתן, נותן, וייתן להם כל מה שיבקשו. זו ברית מאוד טובה עבורם. אין שום קשר לימין.
ולירן, גם הליכוד מפלגה ״חברתית״ באותה מידה ששס מפלגה חברתית. זה לא השמאל הרלוונטי.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
אין לי מושג מה הציבור שלהם חושב, אבל אני רואה איך הנציגים שלהם מתנהלים.בר קולמוסא כתב: ↑10 מאי 2021, 12:05לדעתי אתם עם תפיסה מיושנת לגבי החרדים, כאילו הציבור שלהם ממילא לא מתעניין בשאלות לאומיות אלא רק בתקציב ישיבות. זה בטח לא נכון לגבי שס, וגם לא לגבי יהדות התורה. רוצים לנסוע לנתיבות/ אופקים/ דרום תל אביב או לחלופין צפת ולראות מה חושבים שם על ביבי או יאיר לפיד? מה חושבים על הערבים?kruvi כתב:הסיבה היחידה שהם בבלוק של ביבי זה כי הוא נתן, נותן, וייתן להם כל מה שיבקשו. זו ברית מאוד טובה עבורם. אין שום קשר לימין.
ולירן, גם הליכוד מפלגה ״חברתית״ באותה מידה ששס מפלגה חברתית. זה לא השמאל הרלוונטי.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הפער בין המחשבות של חלק מהחרדים לבין ההתנהלות של המפלגות החרדיות הוא אחת מהסיבות העיקריות למספר הקולות היפה שסמוטריץ'&בןגביר קיבלו מהחרדים. לא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
לא בדקתי את המספרים בפועל, אבל אני זוכר לא מעט פרסומים במהלך מערכת הבחירות האחרונה שדיברו על כך שיש לא מעט חרדים שיצביעו לסמוטריץ'.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בפועל , אני חושב שזה היה מיעוט די זניח , כי החרדים שמרו על כוחם.kruvi כתב:לא בדקתי את המספרים בפועל, אבל אני זוכר לא מעט פרסומים במהלך מערכת הבחירות האחרונה שדיברו על כך שיש לא מעט חרדים שיצביעו לסמוטריץ'.
יש גם חרדים שמצביעים לליכוד , אבל גם הם מיעוט שבמיעוט.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
הטענה שהם קיבלו בערך מנדט ממצביעים ברסלבים וחבדניקים שנטשו את המפלגות החרדיותkruvi כתב:לא בדקתי את המספרים בפועל, אבל אני זוכר לא מעט פרסומים במהלך מערכת הבחירות האחרונה שדיברו על כך שיש לא מעט חרדים שיצביעו לסמוטריץ'.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אלה אף פעם לא היו הבייס של המפלגות החרדיות ואני בספק אם הם כולם ביחד שווים מנדט אחד.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אז אנחנו מסכימים. הליכוד והחרדים הם שמאל כלכלי והם ממש לא ימין כלכלי.בר קולמוסא כתב: ↑10 מאי 2021, 12:05 ולירן, גם הליכוד מפלגה ״חברתית״ באותה מידה ששס מפלגה חברתית. זה לא השמאל הרלוונטי.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
על מה לעזאזל אתם מדברים? אין ליכוד, יש נתניהו. ונתניהו הוא מלך ההפרטות וחלוקת המשאבים לטייקונים. שום שמאל ושום נעליים.
נערך לאחרונה על ידי its-sick ב 10 מאי 2021, 16:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
למה הליכוד זה שמאל כלכלי?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
להגיד שהליכוד בראשות רה"מ ואולי אף הליכוד לדורותיו הוא לא ימין כלכלי , ושהוא רגיש לשכבות החלשות (למעט אולי בתקופת בגין) זה פשוט לא נכון.
השמאל תמיד היה נכון להשקיע יותר בפריפריה , והם שם בפריפריה גם יודעים את זה , פשוט השיקולים שלהם אחרים.
הם כמעט 40 שנה בשלטון והתקציבים הולכים מזרחה מכאן.
זה לא רק נרטיב , זה אשכרה סבסוד במיליארדים של ממשלות הימין לתשתיות בכל תחומי החיים בשטחים.
מומלץ לצפות ב"מגש הכסף" ולהבין.
השמאל תמיד היה נכון להשקיע יותר בפריפריה , והם שם בפריפריה גם יודעים את זה , פשוט השיקולים שלהם אחרים.
הם כמעט 40 שנה בשלטון והתקציבים הולכים מזרחה מכאן.
זה לא רק נרטיב , זה אשכרה סבסוד במיליארדים של ממשלות הימין לתשתיות בכל תחומי החיים בשטחים.
מומלץ לצפות ב"מגש הכסף" ולהבין.