הוקיץ' כתב: ↑06 אוקטובר 2024, 16:07
מילפורד כתב: ↑06 אוקטובר 2024, 16:04
יחד עם זה שעד לימים האחרונים העמותה ניסתה למצוא חלופות אחרות.
סחיטה זה הגדרה מעניינת , אני לא בטוח שהיא תופסת כל עוד קיים ניסיון לעשות את זה במשותף.
אני רוצה לקוות שתיאור יותר נכון של מה שהולך שם בדיונים זה יותר משהו בסגנון של משא ומתן.
ואגיד את זה שוב, אם התוצאה של הסבלנות שלנו בנושא הזה תיתן יחסי עבודה יותר מוצלחים בהמשך ושיתוף פעולה שכולנו נרוויח ממנו, הזמן הזה שווה לי.
כמו שרמי הגדיר את זה, כל עוד יש סיכוי של 2% שיהיה פה שיתוף פעולה , שווה לנסות את זה.
ומה לגבי הפגיעה בשאר האוהדים? אלה שרוצים ולא יכולים לעשות מנוי, או לחילופין כבר מנויים ועדיין מעדיפים את יד אליהו? נזק היקפי?
לזה בדיוק אני מתכוון כשאני אומר שהסיפור פה הוא בכלל לא העמותה/האולטראס מול עופר.
קודם כל, אדגיש שוב, אני נכלל גם באלה שרוצים לעשות מנוי ולא יכולים (יש לי שלושה מנויים ומנסה לקנות עוד שניים) וגם באלה שיש להם כבר מנוי ומעדיף לשחק ביד אליהו (אגב, אפילו בלי קשר לשיפוץ בדרייב אין).
הציפייה שלי היא שתהיה הצבעה ושדעת הרוב תקבע, הייתי מעדיף שזה הכל היה קורה יותר מהר.
בראיה לטווח הארוך, אם הסיפור הזה ייקח חודשיים/שלושה לכאן או לכאן זה פחות קריטי לטעמי מאשר אם כל הסיפור הזה יגרום לפיצוץ ויחסים עכורים בין כל הגורמים הרלוונטיים.
ועל כן הישיבת דירקטוריון עוד יומיים היא בכלל אבן מבחן האם החודשיים/שלושה האלה קיימים או שהפיצוץ כבר קרה.
ובכל קונסטלציה/עיתוי, אם התוצאה של הסיפור הזה היא פיצוץ בין העמותה לעופר, אני מצפה מחברי הועד המנהל להתפטר, בטח אלו שהיו גם בועד הקודם.