וולקאם בריהון
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
בהצלחה.
איזה קיצוני עובר עכשיו לאמצע?
איזה קיצוני עובר עכשיו לאמצע?
יחד, רק יחד! 

- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1178 לייקים
שיהיה בהצלחה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2322 לייקים
חתם לעונה + אופציה לעונה נוספת
-
- קיבל.ה 297 לייקים
עכשיו יש לנו שני שחקנים שיכולים לעבור את כולם. רק שלא יראו כמו הכדורסל...
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
סרטון מעולה.
אני עדיין חושב שמה שבאמת היינו צריכים זה קשר אמצע שיכניס אתלטיות ופיזיות למרכז השדה שלנו, אבל אין ספק שבריהון שחקן סופר מוכשר שיביא עוד איכות לסגל.
אני עדיין חושב שמה שבאמת היינו צריכים זה קשר אמצע שיכניס אתלטיות ופיזיות למרכז השדה שלנו, אבל אין ספק שבריהון שחקן סופר מוכשר שיביא עוד איכות לסגל.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
לאור התלות בטוריאל והחולשה של רוטמן, זאת החתמה קריטית בעיני
בריהון שחקן עם יכולות אישיות מעל הליגה הזאת ולדעתי גם בשקט שווה רוטציה בליגת העל
בינואר אפשר לשלוח את רוטמן ודודו הבייתה ולהביא זר חדש לאמצע
בריהון שחקן עם יכולות אישיות מעל הליגה הזאת ולדעתי גם בשקט שווה רוטציה בליגת העל
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
שניהם על חוזים שרק נחתמו.oleg neduda כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 11:54 לאור התלות בטוריאל והחולשה של רוטמן, זאת החתמה קריטית בעיני
לא נראה לי שבא לנו להתחיל ברכבת הזו, ראינו כמה זמן לוקח לשחקנים לעשות התאמות. שלא לדבר על הפיצוי הכספי.
הליגה לא בורחת, זה בסדר, ואנחנו כבר על 3 נצחונות ברצף. מתחילים להתיישר.
כל הרכבת הזו לא בריאה בכלל. רוטמן היה שחקן לא רע בליגת העל. נראה לי שזה עניין של חוסר ביטחון כרגע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 319 לייקים
יכול לשחק גם בצד שמאל או באמצע?
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
רוטמן בעצמו לא ירצה להישאר לדעתי כשלפניו ברוטציה יש ארבעה שחקנים על שתי עמדות, ובסוף איכשהו הוא שחקן עם יחצ טוב7even כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 12:20שניהם על חוזים שרק נחתמו.oleg neduda כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 11:54 לאור התלות בטוריאל והחולשה של רוטמן, זאת החתמה קריטית בעיני
לא נראה לי שבא לנו להתחיל ברכבת הזו, ראינו כמה זמן לוקח לשחקנים לעשות התאמות. שלא לדבר על הפיצוי הכספי.
הליגה לא בורחת, זה בסדר, ואנחנו כבר על 3 נצחונות ברצף. מתחילים להתיישר.
כל הרכבת הזו לא בריאה בכלל. רוטמן היה שחקן לא רע בליגת העל. נראה לי שזה עניין של חוסר ביטחון כרגע.
דודו זה כבר משהו אחר, אבל הוא כרגע לא שווה גם את מעט השכר שהוא מרוויח
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
הוא יכול גם לשחק מתחת לחלוץ ובליגה כמו הלאומית בקלות יכול לשחק בשמאל
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
שחקן שקוראים לו יעקב (יענקלה) זה כבר מרגש. שיהיה בהצלחה.
אם מסתמן עומס בקישור אז להשאיל קנצפולסקי, גניס ואולי גם את רוטמן.
אם מסתמן עומס בקישור אז להשאיל קנצפולסקי, גניס ואולי גם את רוטמן.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
בהצלחה
מקווה לראות את קורין בצד שמאל, ואת בריהון מתחת לחלוץ כי הבנתי שהוא יכול.

מקווה לראות את קורין בצד שמאל, ואת בריהון מתחת לחלוץ כי הבנתי שהוא יכול.
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
מרגיש כמו עוד מספיקניק טוב ללאומיתניק. אין לי ציפיות ממנו. שחקן חופשי שנשאר בלי קבוצה אחרי החלון.
הציפיות נותרו לגבי זר או זרים שיחליפו בינואר את דודו ואולי אף מקאריץ׳, כשגם עם אנטוניץ׳ אי אפשר להגיד שהגענו לחוף מבטחים.
שם צריכה להיות ההשקעה הגדולה- הזרים.
אני לא רואה איפה בריהון משחק כיום בהרכב, אלא אם הוא יכול להיות באמצע על חשבון ארי/דודו.
הציפיות נותרו לגבי זר או זרים שיחליפו בינואר את דודו ואולי אף מקאריץ׳, כשגם עם אנטוניץ׳ אי אפשר להגיד שהגענו לחוף מבטחים.
שם צריכה להיות ההשקעה הגדולה- הזרים.
אני לא רואה איפה בריהון משחק כיום בהרכב, אלא אם הוא יכול להיות באמצע על חשבון ארי/דודו.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=485087
״בריהון משחק בעמדה של סתיו טוריאל, וייתכן שצירופו של הקשר ההתקפי המנוסה ישפיע על עתידו של טוריאל שזוכה לביקוש רב ועשוי להימכר״
״בריהון משחק בעמדה של סתיו טוריאל, וייתכן שצירופו של הקשר ההתקפי המנוסה ישפיע על עתידו של טוריאל שזוכה לביקוש רב ועשוי להימכר״
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
מניח שספקולציה של הדרזרתותח כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 16:32 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=485087
לא משהו מתוך המועדון. הניסנובים באמת הלכו כבר.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אם החלון היה פתוח אולי הייתי מודאג, עד ינואר אני לא מאמין שמישהו בקבוצה חושב כך רחוקdino כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 16:41מניח שספקולציה של הדרזרתותח כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 16:32 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=485087
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
מאוד פשוט- אם טוריאל נמכר בינואר, אזההוא מפעם כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 16:59אם החלון היה פתוח אולי הייתי מודאג, עד ינואר אני לא מאמין שמישהו בקבוצה חושב כך רחוקdino כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 16:41מניח שספקולציה של הדרזרתותח כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 16:32 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=485087
ספרא= ניסנוב
-
- קיבל.ה 12 לייקים
טוריאל ישאר.
מי שכל כך פחד שבועות ארוכים מדי שספרא לא יגיע למרות הידיעות הרציניות, מוזמן להתעדכן - אנחנו בעידן ספרא.
מי שכל כך פחד שבועות ארוכים מדי שספרא לא יגיע למרות הידיעות הרציניות, מוזמן להתעדכן - אנחנו בעידן ספרא.
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
לפני שבוע היא פירסמה שרוצים לפתוח חוזה לטוריאל ולהגדיל את הסעיף שחרור ושיש לו חוזה ל-3 שנים ומבחינת המועדון הוא נשאר.
גם אז הדיבור על בריהון כבר היה קיים.
היום מפרסמת שזה אולי יוביל למכירה של טוריאל - מי עוד באמת מאמין לכל הלא יוצלחים האלה?
גם אז הדיבור על בריהון כבר היה קיים.
היום מפרסמת שזה אולי יוביל למכירה של טוריאל - מי עוד באמת מאמין לכל הלא יוצלחים האלה?
-
- קיבל.ה 214 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מברוק על החתימה. בהצלחה לשחקן ולקבוצתנו.
ההחתמה שלו, בהנחה שנראה ממנו יכולות כפי שמצופה, מעבה את הסגל מפחיתה את התלות בטוריאל (תחשבו מה קורה אם נפצע), ומאפשרת משחק אגפים עם 2 שחקנים דריבליסטים מוכשרים.
עד עכשיו צד שמאל שלנו לא מספיק טוב ולא משנה אם שיחק שם רוטמן (פחות טוב) או קורין (טוב יותר אבל לא מספיק טוב). קורין יכול גם לשחק כגיבוי ליאזן. מעניין יהיה לראות אם דגו יעביר את טוריאל לשמאל ובריאון בימין, או שיתם לו לשחק בשמאל עם רגל הפוכה.
ברור שיקח לפחות 2-3 מחזורים לראות ממנו משהו. לא מצפה שיורכב מחר.
ההחתמה שלו, בהנחה שנראה ממנו יכולות כפי שמצופה, מעבה את הסגל מפחיתה את התלות בטוריאל (תחשבו מה קורה אם נפצע), ומאפשרת משחק אגפים עם 2 שחקנים דריבליסטים מוכשרים.
עד עכשיו צד שמאל שלנו לא מספיק טוב ולא משנה אם שיחק שם רוטמן (פחות טוב) או קורין (טוב יותר אבל לא מספיק טוב). קורין יכול גם לשחק כגיבוי ליאזן. מעניין יהיה לראות אם דגו יעביר את טוריאל לשמאל ובריאון בימין, או שיתם לו לשחק בשמאל עם רגל הפוכה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 12 לייקים
שחקן שווה. בודאי ללאומית.
אבל, אם ה-עמדה שלו בימין וכיוון שלא הצליח לשמור על רמה גבוהה לאורך זמנים זו החתמה טובה. אבל לא מבריקה.
משהוא שספרא יכול לעשות בלי מאמץ.
נקווה לטוב. כי פוטנציאל יש.
אבל, אם ה-עמדה שלו בימין וכיוון שלא הצליח לשמור על רמה גבוהה לאורך זמנים זו החתמה טובה. אבל לא מבריקה.
משהוא שספרא יכול לעשות בלי מאמץ.
נקווה לטוב. כי פוטנציאל יש.
לדעתי , כל עוד דגו ממשיך עם קישור של גוני רן ועוד קשר התקפי אז בריהון וכהן יתחרו לדעתי על עמדת הקשר ההתקפי ומי שייפתח ״ייברח״ לאגף לעזור לטוריאל בשמירה שהוא מקבל.אדום ותיק כתב: ↑05 אוקטובר 2024, 11:27 מברוק על החתימה. בהצלחה לשחקן ולקבוצתנו.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אחד השחקנים המעניינים בסגל
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 391 לייקים
רק עכשיו גיליתי שהוא בן 31 הייתי בטוח שהוא בן 26-27, מקווה שלא נגמר לו הסוס
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
הוא יודע/לא פוחד לבעוט מרחוק?