lior777 כתב: ↑03 אוקטובר 2024, 22:50
אם בברלי מקבל 2 מליון אז בלאט צריך לקבל 2.5.. מחזיק לצהבת את כל משחק ההתקפה.. וילרבאן קבוצה מזעזעת, לדעתי אנחנו טובים מהם, תעודת עניות ליורוליג שהם שם.
כרגע לפי היכולת אנחנו לא טופ יורוקאפ אפילו , מבחינת סגל אנחנו עדיפים גם על מכבי וגם על וילבראן לדעתי
אצלך אין אמצע?
אצלך או שאנחנו הכי טובים בעולם,או הכי גרועים.
lior777 כתב: ↑03 אוקטובר 2024, 22:50
אם בברלי מקבל 2 מליון אז בלאט צריך לקבל 2.5.. מחזיק לצהבת את כל משחק ההתקפה.. וילרבאן קבוצה מזעזעת, לדעתי אנחנו טובים מהם, תעודת עניות ליורוליג שהם שם.
כרגע לפי היכולת אנחנו לא טופ יורוקאפ אפילו , מבחינת סגל אנחנו עדיפים גם על מכבי וגם על וילבראן לדעתי
אצלך אין אמצע?
אצלך או שאנחנו הכי טובים בעולם,או הכי גרועים.
איפה ראית שאין אמצע ? אמרתי לא טופ יורוקאפ מבחינת יכולת , לא אמרתי שאנחנו לא טופ ליגת העל או משהו
בלאט במשחק גדול, אבל ווילרבאן שמרו עליו בצורה הזויה. כל פיק אנד רול הגבוה פשוט לא יצא עליו ואפשר לו את הבחירה בין לעלות לזריקה לבין למסור לסורקין או ריברו לזריקה מחצי מרחק.
lior777 כתב: ↑03 אוקטובר 2024, 23:46
העיקר זלזלו פה בבלאט.. שם עליו ת 1.8 מליון של בברלי בלי לחשוב פעמיים.
קיבל הצעה יפה מאיתנו והעדיף להיות סמרטוט ולהמשיך שם ב700 אלף , שילך לעזאזל
לא יודע כמה הוא באמת קיבל קשה לי להאמין שהציעו עליו יותר ממיליון מה גם הבנתי שאמרו לו תשחק שנה אחת בחו"ל כמושאל. אם היו נותנים לו 1.5 ומקום בסגל אין מצב הוא היה מסרב לדבר כזה.
lior777 כתב: ↑03 אוקטובר 2024, 23:46
העיקר זלזלו פה בבלאט.. שם עליו ת 1.8 מליון של בברלי בלי לחשוב פעמיים.
קיבל הצעה יפה מאיתנו והעדיף להיות סמרטוט ולהמשיך שם ב700 אלף , שילך לעזאזל
לא יודע כמה הוא באמת קיבל קשה לי להאמין שהציעו עליו יותר ממיליון מה גם הבנתי שאמרו לו תשחק שנה אחת בחו"ל כמושאל. אם היו נותנים לו 1.5 ומקום בסגל אין מצב הוא היה מסרב לדבר כזה.
הוא לא רצה סגל, הוא רצה רק יורוליג בגלל זה הציעו לו אתה ההשאלה.
ולעניין, אני לא חושב ששחקן כזה או אחר היה עוזר או יעזור לנו עכשיו, הדבר היחיד שיעזור זה להביא מאמן כדורסל.
בלאט אצלנו היה מכדרר מחצי המגרש כשכולם רחוקים ממנו קילומטר ולא מבין מה הוא אמור לעשות.
אנשים מתייחסים יותר מידי לתעמולה בתקשורת מה שגורם להם לפתח פנטזיות חזיריות
עופר ינאי זה לא אמא של מתן*, מה שעופר כבר השקיע זה מעל ומעבר יש ינואר וצפויים גם קנסות פיירפליי כאלה ואחרים
המספרים שזרקו פה להחתמה של בלאט זה הזיה בעלות של 12-15 מיליון שקל ועוד קנסות פיירפלי בשנה הבאה שעלול להגיע לסכום דומה.
הם הוציאו יותר על השחקנים הישראלים
אנחנו הוצאנו יותר על שחקנים זרים כי הדגש על ניסיון להשיג כרטיס ליורוליג
צריך לדעת להגיד תודה על מה שיש ולא לחפש תלונות בכוח
*אף אחד זה לא אמא של מתן, שהיא בן השאר היהודי הכי עשיר בעולם ( פי 4 ממשפחת ספרא האמיתית, ופי 10 מגולדהר )
נטישה ראשונה בגלל המלחמה והליגה אפילו לא התחילה
מכבי מאבדת את הכוכב שלה מייקון, בגלל הנסיבות קשה לי לשמוח מה עוד שהסכנה הזאת מרחפת גם עלינו.
( מייקון פשוט קיבל טיל/מיירט שנפל לו ליד הבית, אבל התקפה אירנית וכל הליגה משחקת בלי זרים אם בכלל )
* מכבי הביאה במקום את סייבן שהוא גרד עם נטייה חזקה ל 1 ולא ל 2 ואומרים שעובדים שם על גארד נוסף ( בכל מקרה היו חסרים להם 2-3 שחקנים לפני שמייקון עזב )
ההוא מפעם כתב: ↑07 אוקטובר 2024, 17:07
מכבי מאבדת את הכוכב שלה מייקון, בגלל הנסיבות קשה לי לשמוח מה עוד שהסכנה הזאת מרחפת גם עלינו.
( מייקון פשוט קיבל טיל/מיירט שנפל לו ליד הבית, אבל התקפה אירנית וכל הליגה משחקת בלי זרים אם בכלל )
* מכבי הביאה במקום את סייבן שהוא גרד עם נטייה חזקה ל 1 ולא ל 2 ואומרים שעובדים שם על גארד נוסף ( בכל מקרה היו חסרים להם 2-3 שחקנים לפני שמייקון עזב )
לויד, לא מייקון. מייקון שוחרר כבר לפני מספר שבועות.
ההוא מפעם כתב: ↑07 אוקטובר 2024, 17:07
לויד, לא מייקון. מייקון שוחרר כבר לפני מספר שבועות.
כמובן טעות שלי, יסלחו כבודם שאני לא שולט ברוסטר שלהם