סגל ל24/25 - עונת המלפפונים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  271 לייקים

dino כתב: 26 ספטמבר 2024, 09:46 נשארו רק התפוחים הרקובים
אין בעיה, אפשר להכין מהם רייסק טוב כי העיקר שחסכנו כסף ולא חיפשנו זרים במעל 120 אלף לירות
ה-י׳ ברסק והלירות כאילו מוסיפים לציניות?
הפוסט קיבל לייק אחדלירון האדום
dino
קיבל.ה  2242 לייקים

Carajo כתב: 26 ספטמבר 2024, 10:32
אין בעיה, אפשר להכין מהם רייסק טוב כי העיקר שחסכנו כסף ולא חיפשנו זרים במעל 120 אלף לירות
לא. אם היית מכיר אותי שנים(ואתה לא ואני לא אותך) אז היית ודאי יודייע שמעת לעת אני אוהב להשמע יידישאי.
גדלתי בקיבוץ עם מייסדים כאלו, לכן זה ננטע בי.

לגבי הלירות- כן ניסיון להיות ציני. עלית עליי. מניח שאתה יכול להיות חוקר מצליייייח.
הפוסט קיבל לייק אחדההוא מפעם
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  271 לייקים

dino כתב: 26 ספטמבר 2024, 10:34
לא. אם היית מכיר אותי שנים(ואתה לא ואני לא אותך) אז היית ודאי יודייע שמעת לעת אני אוהב להשמע יידישאי.

לגבי הלירות- כן ניסיון להיות ציני. עלית עליי. מניח שאתה יכול להיות חוקר מצליייייח.
הפרסונה הצינית שאימצת הקיץ לא מחמיאה לך.
זה חמוד, אבל כמו כל דבר בחיים צריך קצת מינונים.
הפוסט קיבל לייק אחדלירון האדום
dino
קיבל.ה  2242 לייקים

Carajo כתב: 26 ספטמבר 2024, 10:41

אני לא מכוון את עצמי איך הכי נכון להופיע(בניגוד למוכר הרהיטים הידוע לשמצה)
מציע לכל אדם באשר הוא בכדור, להעיף מחשבות של איך להראות בפני אנשים ולא לחפש מחמאות(מציע גם לך, אם אתה כזה)
נערך לאחרונה על ידי dino ב 26 ספטמבר 2024, 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
Adom_Adom
קיבל.ה  122 לייקים

צריך ועדיף לא להביא כלום מהשמות האלה שלא מתאמנים כבר ארבעה חודשים, לעשות חושבים לפני ינואר ורצוי שזה יהיה שיש כבר דמות סמכותית מעל דגו.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  271 לייקים

dino כתב: 26 ספטמבר 2024, 10:49
Carajo כתב: 26 ספטמבר 2024, 10:41

אני לא מכוון את עצמי איך הכי נכון להופיע(בניגוד למוכר הרהיטים הידוע לשמצה)
מציע לכל אדם באשר הוא בכדור, להעיף מחשבות של איך להראות בפני אנשים ולא לחפש מחמאות(מציע גם לך, אם אתה כזה)
אין קשר ללחפש מחמאות, אנחנו אפילו מחזיקים באותן הדעות על מרבית הנושאים.
פשוט פעם היית ענייני (או ככה אני זוכר לפחות) והיום הרבה פחות, אבל קטונתי.
הפוסט קיבל 2 לייקיםdinoלירון האדום
בן לוז
קיבל.ה  63 לייקים

הייתי משאיר את הסגל הקיים עד ינואר
ובתקווה שעד אז יהיה מנהל מקצועי נורמלי,בינואר חותך את דודו ומקאריץ ומביא קשר וחלוץ זרים איכותיים שמתאימים גם לשנים הבאות
dino
קיבל.ה  2242 לייקים

בינואר לגמרי מומלץ להחליף לפחות את מקאריץ ודודו
וכבר עכשיו לחפש מועמדים
dino
קיבל.ה  2242 לייקים

ס5

זרים חופשיים ללא קבוצה

לא מעט שחקנים ששיחקו בישראל עדיין ללא קבוצה, כשלמרות שהיו להם ימים יפים, כאלה שראינו גם בתקופותם ישראל, הביקוש כלפיהם הוא לא כמו שהיה בעבר.

למכבי חיפה, מכבי תל אביב, בני סכנין, הפועל חדרה, הפועל באר שבע, מכבי נתניה, עירוני טבריה, הפועל חיפה ומ.ס. אשדוד, עדיין יש מקום לזר, וכשהמלחמה בעיצומה וגם חלון ההעברות סגור, קיבצנו לכם את השמות הבולטים שנותרו על המדף, ומה הסיטואציה עימם, כולל כאלה שרלוונטיים ללאומית.

טרזייה תומא
הוצע לבית"ר ירושלים רגע לפני סגירת החלון, אך היא בחרה שלא לצרפו. אחרי עונה בטורקיה, תומא מוכן לחזור לישראל ואף העביר אז מסר לאקסית, אך שום דבר לא הבשיל לעסקה.

פרד פריידי
מי שהצית את הדמיון בגביע המדינה לפני שנתיים ובית"ר י-ם בנתה עליו רבות, התחיל את העונה ללא קבוצה. המשחק של בית"ר י-ם מול פאוק סלוניקי אשתקד המחיש בעיה אישית מסוימת של הניגרי עם לשחק במדינות מסוימות כמו יוון, אך למעשה גם שחקנים ששיחקו עם פריידי בישראל, מספרים שהשחקן יצא מהרדאר ולא ממש בקשר איתם. דיווחים של קבוצות שמתעניינות בו אין ממש וגם השחקן לא ממש פעיל ברשתות החברתיות, כשבשלב זה לא ברור מה הצעד הבא שלו בקריירה.

חוסה רודריגס
הקשר שלפחות מקצועית מוערך מאוד בישראל, עזב את הפועל ת"א באמצע העונה אשתקד ועורר זעם ברשת אחרי שמחק את הפוסטים בהם תמך ברשתות בישראל בעת המלחמה. אחרי שנפרד מקבוצתו הטורקית, בסביבתו של רודריגס העבירו מסרים לבית"ר י-ם, הפועל ב"ש ומכבי חיפה שישמח לשחק בישראל, אבל אף אחת מהן לא רצתה לצרפו. ברשתות החברתיות רודריגס מעיד שישמח לשחק בישראל, אך האם תהיה קבוצה שתהיה מוכנה לשלם את השכר שהתרגל אליו (בין 250 ל-300 אלף יורו)? בכלל לא בטוח.

גוסטבו מרמנטיני
הקשר שכיכב בהפועל חדרה ואיכזב בהפועל ב"ש שיחק בארמניה אשתקד, שם כבש 4 שערים ב-14 הופעות. בכל חלון ינואר שמו מוזכר בהקשר של קבוצות בישראל, בדגש על הפועל חדרה, אך בינתיים שוררת דממה בגזרה שלו. בינתיים, הוא מחכה להצעה הנכונה.

סמי בורארד
הקשר שהצטיין בהפועל חדרה בשנתיים האחרונות קיבל הצעה גדולה מהפועל ת"א בקיץ, אך סירב לשחק בליגה הלאומית. מאז שמו נקשר לליגה ההולנדית והבלגית, אך בפועל שום דבר לא הבשיל לעסקה. קבוצות בישראל שניסו לצרף אותו טענו שקיבלו מסרים שהוא לא רוצה לשחק בישראל, אך הסיטואציה שהוא נמצא עשויה לגרום לו לשקול מחדש את הנושא.

ניקו אנטוניץ'
הבלם שהגיע באמצע העונה שעברה להפועל פ"ת דווקא הותיר יכולת טובה בחצי עונה ששיחק כאן, על אף ירידת הליגה. מאז הוא בלי קבוצה, אבל הבלם הסכים להגיע לכאן בעת מלחמה, כך שקבוצה שתחפוץ בשירותיו, עשויה לקבל שחקן שיהיה מוכן להגיע.

אדווין ג'אסי
השם הכי פחות נוצץ מבין אלה שהוזכרו כאן, אבל כאן מדובר בשחקן שהעביר מסרים אקטיביים שהוא מאוד רוצה לשחק בישראל. שיחק אשתקד בליגה השניה ביוון ולא ממש הבריק, אך עשוי להיות רלוונטי לקבוצה מהליגה הלאומית.

אבו דוסו
המגן ששיחק בהפועל ת"א ובלט בעיקר בליגה הלאומית במדי הפועל ראשון לציון, עזב את סומקאיט, קבוצתו של רועי קהת. כרגע הוא כשיר ושחקן חופשי, כשהביע נכונות להמשיך באזרבייג'ן, אבל הליגה הלאומית גם כן עשויה להיות אופציה עבורו.

ריצ'מונד בואצ'י
אקס בית"ר ירושלים דווקא הרשים כששיחק כאן, ומאז שיחק ביוון כשלפני שנה שיחק בליגה המלזית שם כבש 6 שערים. בשנה האחרונה לא שיחק כדורגל, כך שניתן יהיה לצרפו במחיר מציאה. השאלה היא כמובן מה הכושר שלו.

בונוס: לוסיו, אקס הפועל ת"א, חדרה וב"ש - בגיל 36 אחרי ששיחק בליגות הנמוכות של ברזיל, גם כן העביר מסר למספר קבוצות בישראל שיהיה מוכן לשחק גם בלאומית, האם הוא עדיין יכול לשדרג קבוצה אליה יגיע? קשה לדעת בשלב הזה.
dino
קיבל.ה  2242 לייקים

במקום דודו ומאקאריץ׳(ואולי גם אנטוניץ׳ שהגנתית לא מרשים)
ספרא טבא
קיבל.ה  19 לייקים

תומא ובורארד הייתי מביא בכיף, יכולים לשחק גם בליגת העל. ברור שגם חוסה אבל בספק שהוא ירד ללאומית
dino
קיבל.ה  2242 לייקים

ספרא טבא כתב: 28 ספטמבר 2024, 13:45 תומא ובורארד הייתי מביא בכיף, יכולים לשחק גם בליגת העל. ברור שגם חוסה אבל בספק שהוא ירד ללאומית
הוא ירד, להפועל הוא יכול לרדת

:whome:
shaar7_12
קיבל.ה  20 לייקים

חייבים קשר מרכזי אמיתי במקום דודו , כל השאר משני ואנחנו מספיק טובים.
מה יקרה עם גוני נאור יפצע ? עם מי נעלה ?
htafan99
קיבל.ה  18 לייקים

shaar7_12 כתב: 29 ספטמבר 2024, 12:11 חייבים קשר מרכזי אמיתי במקום דודו , כל השאר משני ואנחנו מספיק טובים.
אם גוני נאור יפצע, אפשר לקחת אוהד רנדומלי מהיציע, להגיד לו אתה קשר אחורי, ואתה לא תרגיש שום הבדל.
הפוסט קיבל לייק אחדomersa
cholo
קיבל.ה  42 לייקים

htafan99 כתב: 29 ספטמבר 2024, 19:00
shaar7_12 כתב: 29 ספטמבר 2024, 12:11 חייבים קשר מרכזי אמיתי במקום דודו , כל השאר משני ואנחנו מספיק טובים.
אם גוני נאור יפצע, אפשר לקחת אוהד רנדומלי מהיציע, להגיד לו אתה קשר אחורי, ואתה לא תרגיש שום הבדל.
איזה שטויות
הפוסט קיבל 2 לייקיםסומךKingAlpaca
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1061 לייקים

כנרת אתרוג למידה מקוונת אמנסיפציה הורים וילדים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
adom4
קיבל.ה  335 לייקים

בריהון סיכם לפי צנצי
Adom_Adom
קיבל.ה  122 לייקים

גם לפי one בריהון סיכם ודגו לוחץ להחתים גם את אור זהבי
לא מבין למה? שוב לבלגן את ההרכב? שוב שחקנים שיקח להם חודשיים להכנס לכושר משחק? שוב תיאום מחדש עם ההגנה? מישהו צריך לבלום את דגו זה כבר מוגזם כמות השחקנים בסגל בליגה לאומית אפילו ברמת ליגת העל לקבוצה שמשחקת באירופה
גם מי מביא שחקנים חדשים באוקטובר שלא התאמנו מסוף מאי?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4230 לייקים

Adom_Adom כתב: 01 אוקטובר 2024, 14:28 גם לפי one בריהון סיכם והוא לוחץ להחתים גם את אור זהבי
לא מבין למה? שוב לבלגן את ההרכב? שוב שחקנים שיקח להם חודשיים להכנס לכושר משחק? שוב תיאום מחדש עם ההגנה? מישהו צריך לבלום את דגו זה כבר מוגזם כמות השחקנים בסגל בליגה לאומית אפילו ברמת ליגת העל לקבוצה שמשחקת באירופה
גם מי מביא שחקנים חדשים באוקטובר שלא התאמנו מסוף מאי?
יש סגל רחב ובפרט - יש כבר 5 שחקני אגף על שתי עמדות ושישראלוב כשיר 4 בלמים על שתי עמדות.
באמת לא מבין את זה למה להחתים עוד שחקן אגף ועוד בלם.
הפוסט קיבל לייק אחדAdom_Adom
dino
קיבל.ה  2242 לייקים

ואחר כך מספרים שדגו לא רצה את אלטמן וציבוטה בגלל חדר ההלבשה ובנתיים הוא מביא כל תחת שהוא מוצא פנוי מהרחוב
ספרא טבא
קיבל.ה  19 לייקים

בהחלט הזוי. דגו מוכיח בקיץ הזה שהוא במקרה הטוב רק מאמן, בהחתמות וניהול סגל אין לו מושג
חוץ מפרימור חייב להגיע לכאן מנהל מקצועי
דגו סתם שורף כסף על שחקנים לא משדרגים שלא ימשיכו איתנו בעונה הבאה. לעלות ליגה היה אפשר וצריך גם בלי כל ההחתמות שלו
הפוסט קיבל לייק אחדAdom_Adom
לירון האדום
קיבל.ה  2020 לייקים

בריהון לדעתי אמור להיות המחליף של טוריאל ולתת לטוריאל דקות לנוח.
בצד השני כנראה דגו הבין שרוטמן זה בלוף, אז יש את קורין ואת אעבד.
לגבי אור זהבי - כנראה גם פה, הבינו שישראלוב פציע וצריך בלם נוסף.
אם יחתימו אותם לעונה אחת אז אהלן וסהלן.
לירון האדום
קיבל.ה  2020 לייקים

dino כתב: 01 אוקטובר 2024, 14:36 ואחר כך מספרים שדגו לא רצה את אלטמן וציבוטה בגלל חדר ההלבשה ובנתיים הוא מביא כל תחת שהוא מוצא פנוי מהרחוב
צ'יבוטה ואלטמן הרוויחו "קצת" יותר מבריהון.
בריהון מבין שהוא יהיה בספסל והקבוצה לא נבנתה אליו, אתה חושב שאלטמן וצ'יבוטה היו מסכימים להיות שחקני ספסל?
Xavi
קיבל.ה  800 לייקים

בהנחה שטוריאל באנקר בהרכב - גניס/רוטמן/עאבד/בריהון/קורין נלחמים על עמדה אחת
הוקיץ'
קיבל.ה  4836 לייקים

בלם זה מתבקש לאור העובדה שישראלוב לא מצליח להישאר כשיר יומיים ברצף וארצ'ל הוא לא באמת פיתרון.
בריהון זה אכן לא ברור.
הפוסט קיבל 2 לייקיםadom4cholo
זרתותח
קיבל.ה  6 לייקים

יכול להיות שהוא מגיע דווקא בגלל היכולת החלשה של דודו ויתחרה עם ארי כהן על המקום ב-10?
oleg neduda
קיבל.ה  1658 לייקים

לי דווקא ברור מאוד הצורך בבריהון
רוטמן כרגע נראה כמו שחקן ליגה ב, ואם טוריאל נפצע אנחנו בבעיה, בטח כשקורין מסתמן כשחקן פציע מאוד. מישהו באמת היה רוצה לעלות עם קישור התקפי של שניים מבין עאבד, גניס ורוטמן? אם רוטמן היה נותן מה שציפו ממנו התלות בטוריאל הייתה קטנה, אבל במצב של היום בריאון ייתן הרבה שקט בעניין הזה
הפוסט קיבל לייק אחדאדום ותיק
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4230 לייקים

לירון האדום כתב: 01 אוקטובר 2024, 14:49 בריהון לדעתי אמור להיות המחליף של טוריאל ולתת לטוריאל דקות לנוח.
בצד השני כנראה דגו הבין שרוטמן זה בלוף, אז יש את קורין ואת אעבד.
לגבי אור זהבי - כנראה גם פה, הבינו שישראלוב פציע וצריך בלם נוסף.
אם יחתימו אותם לעונה אחת אז אהלן וסהלן.
בעיקרן קורין אמור היה להיות המחליף של טוריאל, הרגל החזקה שלו היא שמאל.
הוא פשוט בעל שליטה טובה בשתי הרגליים ולכן מסתדר גם שהוא מוצב באגף שמאל.
לא יודע כמה השליטה של בריאון ברגל ימין טובה ואם הוא יכול לתפקד גם כן בשמאל.
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  337 לייקים

לנסות את קורין מתחת לחלוץ ולשחק עם בריהון בשמאל
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4230 לייקים

מריו פצ'אלקה כתב: 01 אוקטובר 2024, 15:17 לנסות את קורין מתחת לחלוץ ולשחק עם בריהון בשמאל
קורין שחקן מהיר ואנחנו לא שופעים בכאלה, לבזבז את היתרון הזה מאחורי החלוץ זה לא חכם.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  564 לייקים

Xavi כתב: 01 אוקטובר 2024, 14:50 בהנחה שטוריאל באנקר בהרכב - גניס/רוטמן/עאבד/בריהון/קורין נלחמים על עמדה אחת
נראה לי שבינואר רוטמן ישוחרר וגניס יושאל
dino
קיבל.ה  2242 לייקים

בינואר צריך להביא לפחות זר אחד(כרגע במקום דודו)
ורצוי בהרבה כסף
וינסנט
קיבל.ה  315 לייקים

לא מובן למה רוצים את בריהון, יש 2 שחקנים מצוינים על העמדה שלו, אם הוא מגיע טוריאל חייב להמשיך לפתוח בכל מקרה, שדגו ינסה את בריהון מתחת לחלוץ.
htafan99
קיבל.ה  18 לייקים

סומך כתב: 01 אוקטובר 2024, 13:47
כנרת אתרוג למידה מקוונת אמנסיפציה הורים וילדים
גבעת אולגה קנטרי קהילתי איציק המדריך מעביר ריקודי אגדודו בבריכה
L.S
קיבל.ה  772 לייקים

וינסנט כתב: 01 אוקטובר 2024, 17:59 לא מובן למה רוצים את בריהון, יש 2 שחקנים מצוינים על העמדה שלו, אם הוא מגיע טוריאל חייב להמשיך לפתוח בכל מקרה, שדגו ינסה את בריהון מתחת לחלוץ.
אם כבר שחקן נוסף עם רגל שמאל, גיא בדש לא בתוכניות של בש
ירלה גיא פרימור, קדימה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
רק הפועל
קיבל.ה  1788 לייקים

אפשר להביא את אייל גולסה ? כרגע משחק במכבי פתח תקווה ושחקן ברמה מאוד גבוהה בטח לליגה הלאומית
לירון האדום
קיבל.ה  2020 לייקים

רק הפועל כתב: 06 אוקטובר 2024, 09:36 אפשר להביא את אייל גולסה ? כרגע משחק במכבי פתח תקווה ושחקן ברמה מאוד גבוהה בטח לליגה הלאומית
לא
ההוא מפעם
קיבל.ה  111 לייקים

רק הפועל כתב: 06 אוקטובר 2024, 09:36 אפשר להביא את אייל גולסה ? כרגע משחק במכבי פתח תקווה ושחקן ברמה מאוד גבוהה בטח לליגה הלאומית
איך תביא ? הוא מקבל שם לא מעט, בשבילם הוא תקווה גדולה להשאיר את הקבוצה בליגה ובשבילו גם הם זה פשרה גדולה.
בשביל לבוא לליגה לאומית ועוד להפועל צריך להציע לו הרבה מעל 200 אלף.

חוץ מזה הסגל בסדר, לא מבריק אבל מספיק
תיקונים והשלמות צריך לעשות בינואר אחרי שהסגל ירוץ כבר
ולא לקושש שחקנים בלי קבוצה שעד שיתאפסו על עצמם ועל כושר משחק בלאו הכי יהיה ינואר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
הפוסט קיבל לייק אחדRed Ghost
רק הפועל
קיבל.ה  1788 לייקים

ההוא מפעם כתב: 06 אוקטובר 2024, 16:13
איך תביא ? הוא מקבל שם לא מעט, בשבילם הוא תקווה גדולה להשאיר את הקבוצה בליגה ובשבילו גם הם זה פשרה גדולה.
בשביל לבוא לליגה לאומית ועוד להפועל צריך להציע לו הרבה מעל 200 אלף.

חוץ מזה הסגל בסדר, לא מבריק אבל מספיק
תיקונים והשלמות צריך לעשות בינואר אחרי שהסגל ירוץ כבר
ולא לקושש שחקנים בלי קבוצה שעד שיתאפסו על עצמם ועל כושר משחק בלאו הכי יהיה ינואר
מה זה איך תביא ? יש לנו תקציב גדול בהרבה ממכבי פתח תקווה אפילו בלי ספרא , אם באמת אי אפשר להביא שחקנים כאלה (גם בלאומית ) אז אני לא רואה איך ספרא זה שיפור מהבעלים הקודמים , מקווה מאוד שנראה פה חיזוקים ברמה אחרת ממה שראינו בעונות האחרונות בינואר
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  219 לייקים

ראיתי שאוז'בולט שיתף פוסט של הפועל על ה7.10 והתמונת משתמש שלו עדיין עם המדים של הפועל.
מה הסטטוס שלו? הוא משחק איפשהוא או שהוא שחקן חופשי?
שליחת תגובה