שים אז במקום עאבד
מה שחשוב זה לרוץ עם המערך הזה. אתה מרוויח גם את ארצל בתור קשר (שזאת לדעתי העמדה שלו) וגם מעמיס שני חלוצים על שני בלמי ליגת א שיש לכפר שלם
שים אז במקום עאבד
אל תהרוס לחלק מהחברים כאן, כי הם בטוחים שאנחנו אוגרים נקודות כדי לא לרדת ליגה.nirgo כתב:מרגיש שהסגל שלנו הוא האיכותי והכישרוני בליגה אבל הם לא מספיק מתואמים ומחוברים
יש היבט שאתם מתעלמים ממנו כאילו אנחנו משחקים בפלייסטיישן
זה לא הוגן שלנו לא יהיה קהל ולהם כפר שלםלירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 09:16 האולטראס הוציאו הודעה שהם דורשים שהמשחק יועתק למגרש אחר בו ניתן יהיה להכניס קהל,
דוגמת אשדוד טדי או ב"ש (לא הגזימו)
״דורשים״??לירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 09:16 האולטראס הוציאו הודעה שהם דורשים שהמשחק יועתק למגרש אחר בו ניתן יהיה להכניס קהל,
הודעת הארגון בנוגע למשחק הבית מחר נגד כפר שלם★redrony כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 09:47״דורשים״??לירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 09:16 האולטראס הוציאו הודעה שהם דורשים שהמשחק יועתק למגרש אחר בו ניתן יהיה להכניס קהל,
* אלא אם מדובר על משחקים ביד אליהו, ואז - לא יקרה.לירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 09:58הודעת הארגון בנוגע למשחק הבית מחר נגד כפר שלם★redrony כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 09:47״דורשים״??לירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 09:16 האולטראס הוציאו הודעה שהם דורשים שהמשחק יועתק למגרש אחר בו ניתן יהיה להכניס קהל,
.........
אנו קוראים לכם לפעול בכל הכוח כדי לשמור על יתרון הביתיות ואל תתנו יד לקיום משחקים ללא קהל, אל תוותרו על התמיכה והאנרגיה שאנו מביאים למגרש ואל תעמידו בסיכון את המטרה שבשבילה כולנו כאן - לעלות ליגה.
ההתחייבות שלנו היא לבוא ולעודד בכל משחק*, ההתחייבות שלכם היא לעשות כל שביכולתכם כדי לאפשר לנו לעשות את זה......
אומרים שדרוש כפר שלם כדי לגדל ילדארז שדה כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 09:22זה לא הוגן שלנו לא יהיה קהל ולהם כפר שלםלירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 09:16 האולטראס הוציאו הודעה שהם דורשים שהמשחק יועתק למגרש אחר בו ניתן יהיה להכניס קהל,
יותר מזה, גם מי שירצה לנסוע כנראה לא יספיק להיות ב19:00 ביום חול באשדוד/טדי/ב"ש,לירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 11:17בעיקרון זה נכון, אבל בוא מי ייסע עד לאשדוד, שלא לדבר על ב"ש וטדי בשביל משחק מול כפר שלם..
הדרישה היותר הוגנת צריכה להיות של דחיית המשחק למועד אחר.
לא יקרה כלום
אני גר בחור בצפון, אז מלכתחילה אני מסתכל על זה שונה מתל אביבים. אבל יש לא מעט אוהדים שייסעו פחות משעה ברכבת למשחק, ותמיד יש אוהדים שהמגרש החלופי יהיה יותר קרוב אליהם מתל אביב. ברור שתל אביב זאת אופציה ראשונה, אבל עדיף לנדוד בשביל משחק עם קהל.Jonatan192 כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 14:17יותר מזה, גם מי שירצה לנסוע כנראה לא יספיק להיות ב19:00 ביום חול באשדוד/טדי/ב"ש,לירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 11:17בעיקרון זה נכון, אבל בוא מי ייסע עד לאשדוד, שלא לדבר על ב"ש וטדי בשביל משחק מול כפר שלם..
לא יקרה כלום
רבאק אנשים עובדים בקושי בבלומפילד אני מספיק להיות בזמן לשריקת פתיחה...
באופן כללי לא מבין מה יש למינהלת הזאת נגד לשבץ משחקים בשעה טיפה יותר (20:00 או 20:30 נגיד)
אני לא אמרתי שזה עדיף.
בקטע הכי חמוד שבעולם, מי שחשוב לו לעלות ליגהלירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 11:17בעיקרון זה נכון, אבל בוא מי ייסע עד לאשדוד, שלא לדבר על ב"ש וטדי בשביל משחק מול כפר שלם..
חייב לציין שאני במקור מהעוטף ועד העונה המרחק זה מה שמנע ממני לבוא למשחקים אז אני מבין מה אתה אומר...בונדר כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 15:11אני גר בחור בצפון, אז מלכתחילה אני מסתכל על זה שונה מתל אביבים. אבל יש לא מעט אוהדים שייסעו פחות משעה ברכבת למשחק, ותמיד יש אוהדים שהמגרש החלופי יהיה יותר קרוב אליהם מתל אביב. ברור שתל אביב זאת אופציה ראשונה, אבל עדיף לנדוד בשביל משחק עם קהל.Jonatan192 כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 14:17יותר מזה, גם מי שירצה לנסוע כנראה לא יספיק להיות ב19:00 ביום חול באשדוד/טדי/ב"ש,לירון האדום כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 11:17
בעיקרון זה נכון, אבל בוא מי ייסע עד לאשדוד, שלא לדבר על ב"ש וטדי בשביל משחק מול כפר שלם..
לא יקרה כלום
רבאק אנשים עובדים בקושי בבלומפילד אני מספיק להיות בזמן לשריקת פתיחה...
באופן כללי לא מבין מה יש למינהלת הזאת נגד לשבץ משחקים בשעה טיפה יותר (20:00 או 20:30 נגיד)
אז מה נסגר בסוף?Adom_Adom כתב:בכתבה של הדר יעקובי באתר ערוץ הספורט כתוב שהמשטרה סירבה שנארח באשדוד.
ובטדי סירבו כי יש עומס על האצטדיון