אדמונד ספרא
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
לפי מקורות שלי ספרא לא ביצע רכישה בסוף, לא עבר האשראי או משהו כזה אנחנו עדיין עם מיינצברג.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
זה אמנם מסובך ודורש לא להטריל אבל אני מאמין בך שתבין למה הוא התכוון ולמה זה סיבה לאופטימיות מסוימתהלוטוס הלבן כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 06:56איפה החדשות הטובות? שספרא מגלה עכשיו שהוא הבעלים וצריך למנות מנכ"ל ומנהל מקצועי? ואולי צריך חיזוק בינואר?Adom_Adom כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 00:20 קצת חדשות טובות מעדי רובינשטיין ביציע העיתונות(בתקווה שהוא צודק)
בשבוע שבועיים קרובים ימונה מנכל חדש
יוסי בניון ירד מהפרק
מקווים להישאר רלוונטים עד ינואר בתמונת העלייה ואז יעשו שינויים גדולים
גם אומר שלפי מקורבי ספרא, ספרא לא בנה את הקבוצה ואם הוא היה בעלים מתחילת הקיץ זה היה נראה אחרת.
-
- קיבל.ה 695 לייקים
לפחות מישהו סופסוף משך בדש מעילוהלוטוס הלבן כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 06:56איפה החדשות הטובות? שספרא מגלה עכשיו שהוא הבעלים וצריך למנות מנכ"ל ומנהל מקצועי? ואולי צריך חיזוק בינואר?Adom_Adom כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 00:20 קצת חדשות טובות מעדי רובינשטיין ביציע העיתונות(בתקווה שהוא צודק)
בשבוע שבועיים קרובים ימונה מנכל חדש
יוסי בניון ירד מהפרק
מקווים להישאר רלוונטים עד ינואר בתמונת העלייה ואז יעשו שינויים גדולים
גם אומר שלפי מקורבי ספרא, ספרא לא בנה את הקבוצה ואם הוא היה בעלים מתחילת הקיץ זה היה נראה אחרת.
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
כמה שטויות.
הוא מעורב בהחלטות מקצועיות חצי שנה.
וגם אם לוקחים את הדברים כנכונים,מה הבעיה(ומצטער על המילה הגסה) לרכוש שחקנים שרוצים? בכסף..אשכרה לשלם ולא לחכות לשחקנים שיזרקו או יגמרו חוזה?
הוא מעורב בהחלטות מקצועיות חצי שנה.
וגם אם לוקחים את הדברים כנכונים,מה הבעיה(ומצטער על המילה הגסה) לרכוש שחקנים שרוצים? בכסף..אשכרה לשלם ולא לחכות לשחקנים שיזרקו או יגמרו חוזה?
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
כמובן שאין לי שום מושג אבל כשאתה קבוצה בתהליך שינוי לא ברור בליגה לאומית, יש מצב שזה לא כזה פשוט והביא שחקנים טובים.
עדיין בבסיס אתה לגמרי צודק.
זה סיפורי סבתא אכלו לי שתו לי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
1. ספרא לא רוצה לשים כסף גדול.
2. בנו סגל מספיק רחב וטוב כדי לעלות מהלאומית, אם לא נצליח אז האשמים יהיו המאמן והשחקנים, לא ספרא.
3. להביא שחקנים בשכר של 200 אלף דולר וצפונה ללאומית זה לא ריאלי, לא חכם ולא יקרה גם אם ספרא כן היה רוצה לשים כסף גדול.
2. בנו סגל מספיק רחב וטוב כדי לעלות מהלאומית, אם לא נצליח אז האשמים יהיו המאמן והשחקנים, לא ספרא.
3. להביא שחקנים בשכר של 200 אלף דולר וצפונה ללאומית זה לא ריאלי, לא חכם ולא יקרה גם אם ספרא כן היה רוצה לשים כסף גדול.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
בנו סגל שיכול לעלות מהלאומית ויכול שלא.
מועדון בסדר גודל של הפועל תל אביב שנקלע ללאומית, צריך לבנות סגל ש95% עולה ליגה. גם כי הוא יכול, וגם כי לא לעלות זה מכה נוראית.
לא עשו את זה בהפועל השנה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
לא רוצה לשים כסף גדול...
נראה יותר כמו לא רוצה לשים כסף.
עם מכירת לאיוס,מנויים בערך כמו כל הליגה הלאומית ביחד,ניפוי השחקנים עם השכר הגבוה,אני הספק שהוא שם משהו ,או אולי חצי ממה שהניסנובים העלובים שמו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
סגל שעולה 95% מהלאומית זה סגל ש-70% עושה פלייאוף עליון בליגת העל, בקושי הצלחנו לעשות את זה ב-10 שנים האחרונות, אז בלאומית?
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
נו באמת, יש קבוצות שטיילו בלאומית וירדו עונה אחת אחרי. פערי הרמות גדולים.רדפוקס כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 17:31סגל שעולה 95% מהלאומית זה סגל ש-70% עושה פלייאוף עליון בליגת העל, בקושי הצלחנו לעשות את זה ב-10 שנים האחרונות, אז בלאומית?
גיל יצחק וזרים נורמאליים ואתה כבר מתקרב לקבוצה שכמעט בטוח עולה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אני מדבר על הפועל תל אביב איפה שיש לחץ, קהל, ציפיות, היסטוריה ומשקולות בגודל של הראש שלך על הרגליים, על המוח ועל הנשמה.Shacham כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 00:26נו באמת, יש קבוצות שטיילו בלאומית וירדו עונה אחת אחרי. פערי הרמות גדולים.
גיל יצחק וזרים נורמאליים ואתה כבר מתקרב לקבוצה שכמעט בטוח עולה.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
לא מתאים לך גניבת הדעת הזאת
ספרא כשל לחלוטין בכניסה שלו לקבוצה מכל כיוון אפשרי, מקצועי, כלכלי ובעיקר תדמיתי.
ספרא סגור ונעול בהפועל כבר מעל חצי שנה והוא אחראי למינוי של דגו ושותף לכל מהלך מקצועי מאז המינוי.
ספרא קיבל מאוהדי הפועל "מתנה" 5 מיליון שקל במנויים שנרכשו אך ורק לכבודו.
ספרא היה חייב לשחרר לדגו כסף לשניים שלושה שחקנים גדולים שגם היו מושכים את הקבוצה וגם היו מתחילים את קרנבל עידן ספרא בהפועל. כשאתה בליגה הלאומית שני מיליון היה מספיק לך לבנות דרים טים ולעשות עופר ינאי לכדורגל.
במקום זה ספרא ישן ( יש יגידו "יסודי" ) והתרומה היחידה שלו לקבוצה זה לשלוח את הילד לחרטט אותנו בשיחת זום
יכול להיות שבינואר הוא אכן יתעורר ונגלה שיש שינויים ורצון אבל בנתיים הוא איבד את המומנטום.
ומה שיותר מדאיג בכתה של רובינטשטיין "אם הפועל תהיה בתמונת העלייה" מה זה "אם" אין סרט כזה ש"אם" הפועל לא בתמונת העליה הספרא הזה לא מתעורר על החיים שלו כבר מחר ודואג לעשות כל מה שצריך שהפועל תהיה חזק מאוד בתמונת העלייה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
בשביל להביא שחקנים ״גדולים״ ללאומית (עוד לא הבנתי את מי ציפיתם שיחתימו? גיא מלמד?) צריך לשלם להם הרבה יותר ממה שהם שווים.
בשביל להביא זרים ״גדולים״ ללאומית בזמן מלחמה צריך לשלם להם הרבה הרבה הרבה יותר ממה שהם שווים.
בשביל להביא זרים ״גדולים״ ללאומית בזמן מלחמה צריך לשלם להם הרבה הרבה הרבה יותר ממה שהם שווים.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אנשים לא מחוברים למציאות...
אגב, ניהול החובות אם אכן כמו שפורסם זו הצלחה פנומנלית של ספרא
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
גם בעונה הבאה, בתקווה שנהיה בליגת העל, כדי להביא שחקנים גדולים תהיה צריך לשלם להם יותר ממה שהם שווים.
איך תשכנע שחקן גדול להגיע להפועל השבורה תל אביב כבר עשור ולא לקבוצה אחרת ויציבה בשכר זהה?
אם לא יהיה רצון לפתוח את הכיס אנחנו נסתובב במעגלים במקום שאנחנו נמצאים בו כבר עשור
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
וכמה עולה להשאר בלאומית עוד עונה?
פחות או יותר מלסגור עם זר ששווה 200 ולסגור איתו לעונה עם אופציה ב300-350?
אני חושב שזה לא 0 או 100
זה לא שההיצע היחיד זה שחקנים בררה כאלו כמו דודו והסרבים. למרות שמקאריץ׳ לפי הרזומה יכול להיות הצלחה, אבל אחרי שרואים אותו, זה שחקן עם המון בעיות.
השאלה אם לא מיהרו מידי ונחפזו בהחלטה לגבי הזרים
זה מרגיש לפחות לגבי דודו, שהביאו זר רק כדי להגיד הבאנו זר
לגבי ישראלים, התלונה שלי היא שחיפשו קודם כל איך לחסוך ולהפטר מהמרוויחים הגדולים של העונה שעברה וחשבו שמה שהביאו זה מספיק טוב לליגה הזו שקבוצות רק רוצות לפתוח לך רגליים(הקונספצייייה)
-
- קיבל.ה 405 לייקים
הבעיה איננה רכש זה או אחר.
הבעיה שאין ניהול במועדון.
ספרא ניהל מו"מ חודשים רבים. היה לו זמן מספיק כדי להכין מינויים ניהולים כאשר הכל יתממש.
בפועל המועדון בלי מנכ"ל קבוע (הנוכחי הוא מינוי ממלא מקום של מינצברג) ובלי מנהל מקצועי.
ויש עוד דבר יותר חמור :
9000 אוהדים מסורים רכשו מנויים כי רצו להאמין שיש תקווה למועדון.
אף אחד מטעם הבעלים לא מדבר עם האוהדים. אף אחד לא מסביר מה קורה ומה התוכניות.
בקיצור : זלזול והתנאשות. אפילו לא גילוי סולידריות כאשר יודעים שאוהדים רבים נרצחו או נחטפו במלחמה. משפחות רבות רואות בהפועל ת"א מקום של חיבוק ונחמה.
אני התנגדתי לקבוצה האמריקאית מהיום הראשון אבל הם לפחות באו עם תוכנית סדורה.
עכשיו אפילו מויז ברח.
הבעיה שאין ניהול במועדון.
ספרא ניהל מו"מ חודשים רבים. היה לו זמן מספיק כדי להכין מינויים ניהולים כאשר הכל יתממש.
בפועל המועדון בלי מנכ"ל קבוע (הנוכחי הוא מינוי ממלא מקום של מינצברג) ובלי מנהל מקצועי.
ויש עוד דבר יותר חמור :
9000 אוהדים מסורים רכשו מנויים כי רצו להאמין שיש תקווה למועדון.
אף אחד מטעם הבעלים לא מדבר עם האוהדים. אף אחד לא מסביר מה קורה ומה התוכניות.
בקיצור : זלזול והתנאשות. אפילו לא גילוי סולידריות כאשר יודעים שאוהדים רבים נרצחו או נחטפו במלחמה. משפחות רבות רואות בהפועל ת"א מקום של חיבוק ונחמה.
אני התנגדתי לקבוצה האמריקאית מהיום הראשון אבל הם לפחות באו עם תוכנית סדורה.
עכשיו אפילו מויז ברח.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
ה"אם הפועל תהיה בתמונה העלייה " זה משפט כל כך מביך
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מסכים איתך לגבי החיפזון בהחתמת הזרים,dino כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 10:38וכמה עולה להשאר בלאומית עוד עונה?
פחות או יותר מלסגור עם זר ששווה 200 ולסגור איתו לעונה עם אופציה ב300-350?
אני חושב שזה לא 0 או 100
זה לא שההיצע היחיד זה שחקנים בררה כאלו כמו דודו והסרבים. למרות שמקאריץ׳ לפי הרזומה יכול להיות הצלחה, אבל אחרי שרואים אותו, זה שחקן עם המון בעיות.
השאלה אם לא מיהרו מידי ונחפזו בהחלטה לגבי הזרים
זה מרגיש לפחות לגבי דודו, שהביאו זר רק כדי להגיד הבאנו זר
לגבי ישראלים, התלונה שלי היא שחיפשו קודם כל איך לחסוך ולהפטר מהמרוויחים הגדולים של העונה שעברה וחשבו שמה שהביאו זה מספיק טוב לליגה הזו שקבוצות רק רוצות לפתוח לך רגליים(הקונספצייייה)
לגבי השחרור של המרוויחים הגדולים מבין הישראלים, אני חושב שנהגו נכון. נעשו טעויות גדולות ובזבז זהמן ההכנה (מחנה אימון, אימונים בארץ, גביע הטוט) בעיקר:
א. הבנה שהמגינים (בימין ובשמאל) לא מספיק טובים. זה מתבטא ב רכבת המגינים שמנסים וכמובן באי יצוב משחק ההגנה.
ב. ההליכה באופן מוחלט על גוני נאור. לא יודע אם בכלל אפשר היה להביא את שמיר (לדעתי אם היו משדרים שהוא העדיפות הראשונה הוא היה מגיע). בינתיים נאור שחקן טוב אבל זה לא השחקן שציפינו לו.
ג. לא הפנימו שהבלמים - ישראלוב, הרצל מורגן לא מספיק טובים.
התוצאה, התקפה ומשחק התקפה עובדים ומביאים תוצאות (נכון ההחמצות הורגות אותנו). אין משחק הגנה ועכשיו צריך לייצב הכל ולהתחיל לבנות תיאום ובטחון.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 405 לייקים
צבי לובצקי (נולד ב-14 באוקטובר 1939) הוא כדורסלן עבר ישראלי בגובה 1.90 מטרים, ששיחק בעמדת הפאוור פורוורד בהפועל תל אביב ובנבחרת ישראל. לובצקי שיחק 13 עונות בהפועל תל אביב והיה שותף לארבע אליפויות וגביע המדינה אחד. בקיץ 2005 נבחר לאחד מחמישים הכדורסלנים הישראלים הטובים בכל הזמנים ודורג במקום ה-32 ברשימה בהמשך היה מאמן הפועל רמת גן ועוזר מאמן נבחרת ישראל. כיום איש עסקים, ממייסדי IBI בית השקעות, ויושב ראש ועדת לובצקי להקצאת משאבים בספורט בישראל.
מדויק.אוגוסטוס היל כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 09:35 אנשים לא מחוברים למציאות...
כמות הקוטרים והיללנים פשוט מדהימה אותי . הבן אדם בקושי בעלים חודשיים וכבר גמרו אותו . שלא לדבר שאנחנו בלאומית במדינה מוכת טילים . תהיו סבלנים אנשים
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
מדינת האינסטנטאיל כתב:מדויק.אוגוסטוס היל כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 09:35 אנשים לא מחוברים למציאות...
כמות הקוטרים והיללנים פשוט מדהימה אותי . הבן אדם בקושי בעלים חודשיים וכבר גמרו אותו . שלא לדבר שאנחנו בלאומית במדינה מוכת טילים . תהיו סבלנים אנשים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
יש חיבור ויש חיבור למציאות אלטרנטיבית.אוגוסטוס היל כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 09:35 אנשים לא מחוברים למציאות...
ספרא בעלים בפועל של הפועל כבר 4 חודשים ( הוא זה שמינה את דגו ואישר את השחקנים )
ספרא בעלים בפועל של הפועל מעל חודשיים, מספיק זה גם כדי להגיד "שלום" גם כדי לתת לעצמו ולקבוצה רוח גבית וגם כדי להגיב למצב
"ניהול החובות הפנומלי " זה בדיחה, חלבו קצת מהניסנוז ושות' שילכו לקראת מינצברג.
באותה פנומליות יכלו לסגור את הסיפור בלשים את הכסף בנאמנות ולתת לניסנוב/מינצברג לשבור בניהם את הראש כי כל משחקי החובות האלה היו משחק סכום אפס.
ואולי גם היו חוסכים לנו על הדרך ירידת ליגה
-
- קיבל.ה 274 לייקים
-
- קיבל.ה 960 לייקים
מיליונר ואין כסף למגהץ?
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 695 לייקים
אם זה נוף לסנטרל-פארק שם אז אפשר להיות רגועים
-
- קיבל.ה 17 לייקים
אופי של הקהל שיקשה מאוד מאוד להוביל בסופו של דבר להצלחה. במשחק הראשון של העונה, בדקה השלישית - כבר התקלחתי לשמוע רחשים בקהל ובוז ביציע... השחקנים עם משקולות על הרגליים בין היתר גם כי הקהל חסר סבלנות ברמה לא נורמליתאיל כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 18:00מדויק.אוגוסטוס היל כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 09:35 אנשים לא מחוברים למציאות...
-
- קיבל.ה 17 לייקים
אה, אם אתה אומר שהוא בעלים בפועל 4 חודשים, מינה את דגו ואישר את השחקנים -למרות שכל הגורמים אומרים את ההפך, אז זה כנראה נכון. סגור אחי. לך תקלל את השחקנים ותצעק לפטר את המאמן ולהחליף את הזרים... זה עבד כל כך טוב עד עכשיו. בטח זה יעבוד מצוין גם הפעם ונעלה על הגלההוא מפעם כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 20:53יש חיבור ויש חיבור למציאות אלטרנטיבית.אוגוסטוס היל כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 09:35 אנשים לא מחוברים למציאות...
ספרא בעלים בפועל של הפועל מעל חודשיים, מספיק זה גם כדי להגיד "שלום" גם כדי לתת לעצמו ולקבוצה רוח גבית וגם כדי להגיב למצב
באותה פנומליות יכלו לסגור את הסיפור בלשים את הכסף בנאמנות ולתת לניסנוב/מינצברג לשבור בניהם את הראש כי כל משחקי החובות האלה היו משחק סכום אפס.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
לדעתי הם ישתפו פעולה על מלא בסופו של יום(של שנה נניח)
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
המהלך הכי משמח של ינאי
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 214 לייקים
למה להמציא רק חלק ? בוא תמציא עוד דברים ותלכלך חופשידולימנגה99 כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 09:20אה, אם אתה אומר שהוא בעלים בפועל 4 חודשים, מינה את דגו ואישר את השחקנים -למרות שכל הגורמים אומרים את ההפך, אז זה כנראה נכון. סגור אחי. לך תקלל את השחקנים ותצעק לפטר את המאמן ולהחליף את הזרים... זה עבד כל כך טוב עד עכשיו. בטח זה יעבוד מצוין גם הפעם ונעלה על הגלההוא מפעם כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 20:53יש חיבור ויש חיבור למציאות אלטרנטיבית.אוגוסטוס היל כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 09:35 אנשים לא מחוברים למציאות...
אני לא מקלל שחקנים ואמרתי כמה פעמים שדגו לא יפוטר הוא ייסגור את העונה וגם שאני בטוח שבסוף נעלה השנה.
לגבי מה שאמרתי על המינוי של דגו זה לא רק בדוק זה גם הופיע במספר מקומות
הינה דוגמא אחת :
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=471926
ויש עוד הרבה, אבל זה לא העקרון תראה לבד מתי כתבתי שספרא סגור בהפועל והכל זה משחקי כוח מול הניסנובים ( מינצברג מול ניסנובים ספרא היה סגור על סכום ההשקעה )
אבל אצלך ואצל רבים פה יש רק מסלול מחשבה אחד כתוב בעיתון => מי שאומר משהוא אחד אחרת או שמתבפרש לא טוב => הוא מהסוג המקלל והוא אנטי להכל.
תהיה בריא, אבל החיים מורכבים יותר
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
תשמע אתה מסתכל על מאוד שטוח.
ברור שלספרא יש אחריות על בניית הסגל לטוב ורע, אבל זה לא כזה שחור לבן, כי באותה נשימה ברור ש 4 חודשים זה לא מספיק זמן גדי לבנות מערכת מסודרת והוא נסמך מאוד עם אנשים בארץ שהוא סמך עליהם וזה בסדר גמור והוא יעשה עוד טעויות
אני מתקשה להבין מה אתה רוצה חוץ מלהגיד אמרתי וכתבתי
ברור שלספרא יש אחריות על בניית הסגל לטוב ורע, אבל זה לא כזה שחור לבן, כי באותה נשימה ברור ש 4 חודשים זה לא מספיק זמן גדי לבנות מערכת מסודרת והוא נסמך מאוד עם אנשים בארץ שהוא סמך עליהם וזה בסדר גמור והוא יעשה עוד טעויות
אני מתקשה להבין מה אתה רוצה חוץ מלהגיד אמרתי וכתבתי
-
- קיבל.ה 17 לייקים
הלוואי ששנינו נהיה בריאים, לא מבין איפה לכלכתי. בכל מקרה אנשים שבדכ מעבירים ביקורת על הבעלים שנמצא פה פחות מחצי עונה (אנחנו עדיין מחזור 5 בעונה הראשונה שלו) הם גם אלו שבדכ חסרי סבלנות גם כלפי שחקנים ומקללים אותם, ובעד לפטר את המאמן במחזור 5. אי אפשר להכחיש ולהתעלם מהעובדה שיש המון המון אוהדים שמפעילים לחץ מטורף ולא פרופורציונלי על המועדון ושבין היתר אלו הסיבות לכישלון של כל שחקן ושחקן שמגיע. הרי לא כולם אפסים מוחלטים נכון? לא יותר מהממוצע שמשחקים בליגה ונראים בסדר.ההוא מפעם כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 10:25למה להמציא רק חלק ? בוא תמציא עוד דברים ותלכלך חופשידולימנגה99 כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 09:20אה, אם אתה אומר שהוא בעלים בפועל 4 חודשים, מינה את דגו ואישר את השחקנים -למרות שכל הגורמים אומרים את ההפך, אז זה כנראה נכון. סגור אחי. לך תקלל את השחקנים ותצעק לפטר את המאמן ולהחליף את הזרים... זה עבד כל כך טוב עד עכשיו. בטח זה יעבוד מצוין גם הפעם ונעלה על הגלההוא מפעם כתב: ↑24 ספטמבר 2024, 20:53
יש חיבור ויש חיבור למציאות אלטרנטיבית.
אני לא מקלל שחקנים ואמרתי כמה פעמים שדגו לא יפוטר הוא ייסגור את העונה וגם שאני בטוח שבסוף נעלה השנה.
לגבי מה שאמרתי על המינוי של דגו זה לא רק בדוק זה גם הופיע במספר מקומות
הינה דוגמא אחת :
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=471926
ויש עוד הרבה, אבל זה לא העקרון תראה לבד מתי כתבתי שספרא סגור בהפועל והכל זה משחקי כוח מול הניסנובים ( מינצברג מול ניסנובים ספרא היה סגור על סכום ההשקעה )
אבל אצלך ואצל רבים פה יש רק מסלול מחשבה אחד כתוב בעיתון => מי שאומר משהוא אחד אחרת או שמתבפרש לא טוב => הוא מהסוג המקלל והוא אנטי להכל.
תהיה בריא, אבל החיים מורכבים יותר
לא ברור לי מה צירפת כאן.
1. אני אישית לא מאמין למילה שיוצאת להדר יעקבי / צנציפר / סער ודומיהם. בשעה 8 בבוקר יכתבו שחושך בחוץ אם זה יביא להם קליקים ואין משמעות לאף מילה שנכתבת.
2. אתה רק מוכיח - דגו סגר מול מיצברג. כלומר שספרא עוד לא היה מעורב... מה אני מפספס פה?
הכוונה שלי העיקרית - היא למרות הכישלונות ולמרות הצרות, אין ברירה בשלב זה חוץ מלתת לספרא (שגם אם לא הגשמת חלום -הוא לפחות איש בפרופיל גבוה ועם כיס עמוק) לפחות שנה - שנתיים לנסות לבנות פה מערכת מתפקדת מקצועית ומנטלית ולעשות משהו סביר עם המועדון הזה. הטלטלות של להחליף בעלים\שחקנים\מאמנים כל שנה הובילו אותנו לתחתית הבור שם אנחנו היום. גם אם עם מינצברג כל מה שיכול היה להשתבש השתבש - זה לא אומר שזה תמיד יקרה.
נעשו טעויות מקצועיות שבעיקרן- בניית קבוצה לפני מינוי מנהל מקצועי ושחרור שחקנים עם קבלות בלאומית (למה שחררו את רוחנא? שחקן בול ללאומית. עדיף דודו?)
מעבר לזה, דעתי היא שאף אחד לא עומד בתור, שצריך לתת לדגו ולספרא (מי מהם שזה לא יהיה שמנהל בתקווה שלא הילד) לבנות קבוצה שתעלה לליגת העל ואז לנסות להסיק מסקנות.
אגב, (טפו טפו טפו) אם/כשנעלה חזרה אני מקווה שהתהליך יהיה סבלני ויעיל. מטרה ראשונה תצטרך להיות פלייאוף עליון, כדורגל יציב, יעיל ואיכותי (בהתאם לרוב ליגת העל שהיא לא מכבי וחיפה) ובעיקר תהליך משקם. שיקום קבוצה כמו הפועל ידרוש סבלנות, שקט ויקח יותר מ2 עונות. בואו נראה מה יהיה- זה או זה או שתתפרק הקבוצה ונאלץ לבנות מחדש כמו בכדורסל
מעבר לזה, דעתי היא שאף אחד לא עומד בתור, שצריך לתת לדגו ולספרא (מי מהם שזה לא יהיה שמנהל בתקווה שלא הילד) לבנות קבוצה שתעלה לליגת העל ואז לנסות להסיק מסקנות.
אגב, (טפו טפו טפו) אם/כשנעלה חזרה אני מקווה שהתהליך יהיה סבלני ויעיל. מטרה ראשונה תצטרך להיות פלייאוף עליון, כדורגל יציב, יעיל ואיכותי (בהתאם לרוב ליגת העל שהיא לא מכבי וחיפה) ובעיקר תהליך משקם. שיקום קבוצה כמו הפועל ידרוש סבלנות, שקט ויקח יותר מ2 עונות. בואו נראה מה יהיה- זה או זה או שתתפרק הקבוצה ונאלץ לבנות מחדש כמו בכדורסל
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
ס5
במקביל להכנות למשחקים, במועדון ממשיכים בחיפושים אחר מנהל מקצועי. בגזרת הישראלים, האופציה של יוסי בניון עדיין על הפרק, אך כרגע המגעים מולו הוקפאו אחרי שהובן כי ציפיות השכר שלו גבוהות בהרבה מאלה שבמועדון האדום ציפו להן. בשבועות
נחמד שמה שהוביל להקפאה זה עניין החיסכון ולא דפקטיות מקצועית
במקביל להכנות למשחקים, במועדון ממשיכים בחיפושים אחר מנהל מקצועי. בגזרת הישראלים, האופציה של יוסי בניון עדיין על הפרק, אך כרגע המגעים מולו הוקפאו אחרי שהובן כי ציפיות השכר שלו גבוהות בהרבה מאלה שבמועדון האדום ציפו להן. בשבועות
נחמד שמה שהוביל להקפאה זה עניין החיסכון ולא דפקטיות מקצועית