זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי (באשכול אחר) שהפועל צריכה לרדת ביתרון 2-0 במחצית מול כל קבוצה בליגה הזאת.
מחצית דומיננטית שיכלה להיגמר גם 4-0
אני חושב שזה בדיוק מה שציפינו לראות מהפועל השנה הזאת
מקווה שימשיכו ככה מחצית שנייה
בן לוז כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 20:50
זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי (באשכול אחר) שהפועל צריכה לרדת ביתרון 2-0 במחצית מול כל קבוצה בליגה הזאת.
מחצית דומיננטית שיכלה להיגמר גם 4-0
אני חושב שזה בדיוק מה שציפינו לראות מהפועל השנה הזאת
מקווה שימשיכו ככה מחצית שנייה
ברור לי שאם יהיה קישור למחצית השנייה, זה רק כדי שאוכל לראות אותנו פותחים חלש ונותנים לנוף הגליל לצמק. אחר כך יהיה משחק נוראי של שתי הקבוצות שבשיאו אנחנו מתבזים בדקות הסיום עם הרחקות ותת רמה של כדורגל רק כדי לחטוף את השוויון. את ההארכה מן הסתם נפסיד. מי השופט? אולי גם איזה כרטיס אדום על משהו שבחיים לא אדום בדקה 55.
SickleCell כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 20:55
ברור לי שאם יהיה קישור למחצית השנייה, זה רק כדי שאוכל לראות אותנו פותחים חלש ונותנים לנוף הגליל לצמק. אחר כך יהיה משחק נוראי של שתי הקבוצות שבשיאו אנחנו מתבזים בדקות הסיום עם הרחקות ותת רמה של כדורגל רק כדי לחטוף את השוויון. את ההארכה מן הסתם נפסיד. מי השופט? אולי גם איזה כרטיס אדום על משהו שבחיים לא אדום בדקה 55.
אגב עוד קצת תובנות מהמחצית:
רועי הרמן באנקר בהרכב, הנתונים הפיזיים שלו מרשימים גם לרמת ליגת העל, מנצל את זה מעולה בהגנה ומצרף יפה בהתקפה, אהבתי אותו מאוד
מקאריץ... או מקרריץ
הבחור לא מסוגל לעבור במהירות גם את הבלם בן ה50 שהכניסו לכמה דק לפני שבועיים בלאומית, מוכן להתחייב על זה
איזה נפילה החלוץ הזה
אה וכמובן קורין מבריק, מקווה שלא נראה יותר את רוטמן בהרכב
אחלה הרמן שחקן טוב זה אחרי שנה שהוא לא משחק כדורגל הוא עוד ישתפר
גם קורין זה רכש חמוד בכלום כסף שעוד יכול לשחק איתנו בליגת העל אם ימשיך ככה
צריך לכוון להחתמות כאלו ולא סוסים מתים כמו שהר ובריהון
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)