אז למה הלייק להודעה המקורית שלו?ofer23 כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 08:58סגנון עלוב מלא הכפשות כלפי אוהדים ותיקים של הפועל. “תופס תחת”, “כלבים של כסף”. גועל נפש. לרגע נדמה שקוראים תגובה של אוהד פנאטי של בית”ר או מכבי.Red roy כתב:ביד אליהו זה היה נראה אחרת ...
מאמין שנגד נס ציונה, גליל , הרצליה וכו' , שיהיו ביד אליהו 3000 איש הקבוצה תראה אחרת
שם , עם הקהל השקט ( הרי מי צריך תופים ודגלים ) , הפועל תתחיל לדרוס !!!
כן , זה הזמן למועדון הזה לעבור למגרש צהוב של 10000 איש
יש לי הרגשה שתוך 3 שבועות חצי מהחדשים ששירינו מנוי יעלמו ...
כל מבוגר פה שראה את פרישמן ולארגי תופס תחת , ולא משנה שהוא לא היה במגרש 30 שנה , אז יאללה יאללה , גם אני ראיתי אותם ואני נשארתי כל ה 30 שנה . הלכתם שהיה חרא וחזרתם עכשיו
מתי תבינו כל הכלבים של הכסף , שהמועדון שלנו יגיע (אם יגיע) למקום שהוא צריך להגיע, זה לא בגלל ינאי , לא בגלל בברלי ,אלא רק בגלל , ושוב , רק בגלל שאת הפןעל לא מנצחים בבית !!! (כרגע זה דרייב אין) , והפועל זו הפועל , אגרסיבית , אלימה , ולא שרמוטה של כסף .
שלשה של תומר לפני שנתיים ויש לנו אליפות !!! שלא יחרפנו אתכם.
תצביעו נכון ב 05.10
הפועל היתה קיימת לפני אולטראס הפועל ולפני האנשים עם התופים. אוהדים שראו את פרישמן ולארגי, הם לא פחות אוהדים מכל אוהד אחר, לא משנה כמה פעמים היו בהדר יוסף ובדרייב-אין.
שלשה של תומר לפני שנתיים והייתה אליפות ? גם ראשון לציון, בני הרצליה, גליל עליון היו במרחק שלשה מאליפות או גביע ואפילו לקחו את אחד התארים האלה. בלי דרייב-אין ובלי אולטראס. ושנה שעברה שהיינו שוב מרחק דקות מאליפות, להשקעה של ינאי היתה כבר השפעה ישירה.
אבל על מנת שמועדון מפואר וותיק שנקרא הפועל תל אביב, שיש לו עשרות אלפי אוהדים במעגלים הרחבים, יהיה מועדון כדורסל מוביל בארץ (זה נכון גם לכדורגל), הוא צריך שנה אחרי שנה להשקיע תקציב מהגבוהים ביותר, בסדר גודל התקציב של מכבי ולאפשר לאלפי אוהדיו להגיע אל המשחקים, באולם גדול ככל האפשר שיוכל לאפשר זאת ובאזור שאינו מרוחק מדיי לרוב האוהדים.
כרגע האופציה היא יד אליהו. וזכרונות משם יש גם לאלה מבינינו שראו את פרישמן ולארגי, וגם אז היינו שם במרחק משחק מאליפות. השאיפה צריכה להיות להגיע למשחק מאליפות, כאשר המשחק הוא משחק בית שבו כמה שיותר אוהדים שלנו יכולים להגיע אילו.

אלא אם אני מפספס משהו