מקווה שלא, זה המאמן האחרון שאנחנו צריכים.
רק קובי רפואה, מישהו שכבר עמד במשימה בהפועל תל אביב ויש לו ניסיון ורוע שצריך עם המזדיינים האלה שלא רוצים לרוץ.
זה לא יספיק כבר.
ליגה לאומית זאת ליגה של התקפה.בר קולמוסא כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 21:13 שישחק כל משחק ככה, כולם בהתקפה ומה שיהיה יהיה. אין טעם לעשות הגנה, מדובר במסננת שבורה גם ככה, לפחות אולי נבקיע יותר
מול רעננה לא הרגשת עליונות על היריבה?L.S כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 10:27 הכין את הקבוצה טוב אתמול וזה הורגש במחצית הראשונה. זו היתה הפעם הראשונה שהרגשתי עליונות על היריבה.
אבל, וזה אבל גדול.
הוא לא מגיב למשחק בשיט. כבר במחצית הראשונה איווניר עשה שינוי וזה הורגש שהם מתחילים להכנס לקצב ולהחזיק בכדור.
החילופים שלו חלוץ בחלוץ קיצוני על קיצוני קשר על קשר.
שום שינוי ושום תגובה לנעשה את הדשא.
בכנות הוא מאמן טוב ברמת ההכנה אבל כל מה שקשור בניהול המשחק זה ממנו והלאה
לא ברמה של המחצית הראשונה אתמול.7even כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 12:46מול רעננה לא הרגשת עליונות על היריבה?L.S כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 10:27 הכין את הקבוצה טוב אתמול וזה הורגש במחצית הראשונה. זו היתה הפעם הראשונה שהרגשתי עליונות על היריבה.
אבל, וזה אבל גדול.
הוא לא מגיב למשחק בשיט. כבר במחצית הראשונה איווניר עשה שינוי וזה הורגש שהם מתחילים להכנס לקצב ולהחזיק בכדור.
זה הרגיש כמו בוגרים נגד נוער בחלקים גדולים.
בלי להשלים פס אחד איכשהו הם הצליחו להשוות אחרי שהחמצנו איזה 10 מצבים.
מסכים שאתמול זה היה נראה יותר מסודר בחצי הראשון.L.S כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 12:55לא ברמה של המחצית הראשונה אתמול.7even כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 12:46מול רעננה לא הרגשת עליונות על היריבה?L.S כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 10:27 הכין את הקבוצה טוב אתמול וזה הורגש במחצית הראשונה. זו היתה הפעם הראשונה שהרגשתי עליונות על היריבה.
אבל, וזה אבל גדול.
זה הרגיש כמו בוגרים נגד נוער בחלקים גדולים.
בלי להשלים פס אחד איכשהו הם הצליחו להשוות אחרי שהחמצנו איזה 10 מצבים.
במחצית הראשונה ראיתי קבוצה. קבוצה מאורגנת. קרובים אחד לשני ומחפשים תכלס.
אני מקווה להמשיך לראות גרף שיפור. בטח בכל מה שקשור במחצית השניה שזה מתקשר לנושא של ניהול המשחק של מסאי.
ועדיין אם אנחנו קצת יותר מדויקים מול השער זה נגמר ברביעייה עוד במחצית.7even כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 13:18מסכים שאתמול זה היה נראה יותר מסודר בחצי הראשון.
ועדיין, ובלי קשר למשחק מול רעננה, 2 השערים שלנו אתמול לא הגיעו מאיזה משחק מסודר או משהו.
השמטת שוער ושער מקרן.
לא שאני מתלונן וככה זה בלאומית, אבל הפואנטה שלי היא שגם המשחק המאורגן אתמול בחצי הראשון, לא ממש הוביל לתכלס.
זו בעצם הבעיה גדולה. בלאומית יש שטחים לרוץ שלא חלמנו עליהם בכלל בליגת העל, וזה לא מתורגם לשערים בהרבה מקרים.
ה 'אם' הזה מלווה אותנו מתחילת העונה.adom4 כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 15:46ועדיין אם אנחנו קצת יותר מדויקים מול השער זה נגמר ברביעייה עוד במחצית.7even כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 13:18מסכים שאתמול זה היה נראה יותר מסודר בחצי הראשון.
ועדיין, ובלי קשר למשחק מול רעננה, 2 השערים שלנו אתמול לא הגיעו מאיזה משחק מסודר או משהו.
השמטת שוער ושער מקרן.
לא שאני מתלונן וככה זה בלאומית, אבל הפואנטה שלי היא שגם המשחק המאורגן אתמול בחצי הראשון, לא ממש הוביל לתכלס.
זו בעצם הבעיה גדולה. בלאומית יש שטחים לרוץ שלא חלמנו עליהם בכלל בליגת העל, וזה לא מתורגם לשערים בהרבה מקרים.
ובקשר למצבים הנייחים זה משהו שנראה שיש שיפור רציני העונה, אנחנו הרבה יותר מאיימים מקרנות ומצבים נייחים בכללי בינתיים.