קהל

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
Mario
קיבל.ה  341 לייקים

האמת שבתקופה האחרונה מרגיש שמשהו קרה לקהל שלנו.
אין לי ספק שהקהל שלנו ובעידוד אנחנו מספר 1 בארץ, אנחנו קהל נאמן, תומך בקבוצה אחרי עשור ומעלה של כישלונות, אנחנו שם נמצאים בכל מקום.
מה שתמיד אהבתי בהפועל ובלבוא למשחקים שרואים הכל מהכל.
יהודים, ערבים, נוצרים, ימנים, שמאלנים, כאלה שחושבים תמיד הפוך ממך אבל תמיד הפועל זה היה המרכז והדבר החושב לכולנו ותמיד קפצנו ביחד בגול והתחבקנו לא משנה מה הדעות של האחר.
מרגיש בשנה וחצי האחרונות (לפחות מה שאני מרגיש) שהפוליטיקה הגיע גם ליצעים.
רציתי הרבה זמן לפרוק ולספר פשוט לא רציתי להוסיף למצב החרבנה שלנו במדינה גם ככה וגם לא להיכנס לויכוחים פוליטים כי בסופו של דבר לכולנו יש מטרה וזה הצלחת הקבוצה.
שנה שעברה באחד ממשחקי החוץ ישבו לפניי כמה חבר'ה שדיברו על תורה, קידוש, הנחת תפילין משהו כזה.
ופתאום איזה שני בחורים צעירים (מהיציע שלנו כמובן) התחילו להתגרות בו, אני בערב שישי לא עושה קידוש אני אוכל חזיר, אני מניח תפילין רק בשבת בערב.
ומאז הרגשתי שבאמת משהו קרה בקהל שלנו, כמובן שהתחיל שם איזה עימות מילולי .
אבל אני שואל למה להתגרות? למה בתוך הקהל שלנו נהיו כאלה שהתחילו להתגרות בשני?
הרי תמיד היינו הפועל הקבוצה שיש בה הכל מהכל וזה לא מעניין שהקבוצה מזוהה עם השמאל, אני בתור בנאדם הפוך מדתי ממש , חילוני גמור, זה הציק לי והפריע לי.
גם שמקללים חברי כנסת ושרים, זה לא מעניין אותי שאני בא לבלומפילד או נוסע למשחקי חוץ , הגיע הזמן שנעשה הפרדה.
יש ספורט, יש פוליטיקה, אם יש לנו טענות בואו נארגן הפגנה בצורה דמוקרטית מחוץ למגרש ומחוץ להפועל שלנו ולא נכניס את הפולטיקה הזאת בנינו.
לאורך השנים שלי ביציע הכרתי עשרות חברים ועשרות אנשים מדהימים שכנראה אם לא הייתי מגיע לבלומפילד לא היינו נפגשים לעולם ולא היינו יושבים לקפה בחיים אבל כיף לבוא ולראות את אותם אנשים ולהכיר גם אנשים חדשים, אל תכניסו את מה שקורה מסביב לתוך היציע , זה מפלג אותנו יותר.
יאללה הפועל ! :hapoel: :heart:
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

כל מילה
והייתי מרחיב ומצמם, ראשון למה להגביל רק ליציע ורק להפעול בואו נשתדל יותר בכללי לריב ולהתגרות פחות פה במדינה ברשתות החברתיות ובכלל. וכמובן אפשר להתחיל פה בפורום עם קצת פחות ברכות ואיחולים קשים אחד לשני ובכלל ( את אבוקסיס נחריג :-) )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Hasta la muerte
קיבל.ה  4 לייקים

מצטער אבל להגיד לא לפוליטיקה אחרי אתמול זה להגיד כן לגזענות כאידיאולוגיה פוליטית, לבקש שלא נביע מחאה נגד אנשים פשיסטים רק בשל היותם חברי כנסת זה להגיד כן לפאשיזם כאידיאולוגיה פוליטית, לקרוא לאחדות בעת הנוכחית משרת רק צד אחד.

לא להתגרות, לא לאלימות אבל כן למחות כנגד כל גורם שמאיים או פוגע בשוויון וחירות של כל אוהדי הפועל וסביבתנו.
שליחת תגובה