עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Xavi כתב:שם כסף שלא לוקחים את היורוקאפ, קל
אולי נגיע גבוה אבל זה ממש ממש לא ברור שניקח את הטורניר
אוהד שמהמר נגד הקבוצה שלו
Xavi
קיבל.ה  1081 לייקים

Nati כתב: 16 ספטמבר 2024, 20:52
ו..? מה זה אומר?
כשהפועל כדורגל היו בליגת אלופות היית מהמר שניקח את הגביע? כנראה שלא
מה זה אומר עליך?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

הלך המומנטום כתב:
הפועל כתב: 16 ספטמבר 2024, 20:28
הלך המומנטום כתב: 16 ספטמבר 2024, 19:59 שונא את השיח של הצלחה או כישלון.
אם חוטפים סל משלושת רבעי מגרש 0.1 שניות לסיום ומפסידים את גמר היורוקאפ / גמר הליגה זה כישלון ואם הכדור פוגע בשעון 24 זו הצלחה?
אם עולים עם מכת פציעות לגמר היורוקאפ ולא זוכים זה כישלון?
כשיש לך תקציב של 20 מיליון דולר אז כן. מה לעשות.
זה הרף
זה שום רף, זה עניין של להיכנס לביצה של כל הרז זהבים למיניהם שהכל הוא שחור או לבן.
יש ציפיות גבוהות ואלה גם הציפיות שלי, בין הצלחה לכישלון יש עוד כמה תסריטים.
רז זהבי שם לו למטרה את עופר עוד בדרבי 3 כשציין שהיריקות שעופר חטף ביד אליהו זה בקטנה, וממשיך בכל אייטם על עופר

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Xavi כתב:
Nati כתב: 16 ספטמבר 2024, 20:52
ו..? מה זה אומר?
כשהפועל כדורגל היו בליגת אלופות היית מהמר שניקח את הגביע? כנראה שלא
מה זה אומר עליך?
לא הייתי מהמר שכן.
אבל בטח שלא הייתי מהמר נגד הקבוצה שלי.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

גביזון כתב:רק מציין שולנסיה קובצה מעולה עם מטרה לחזור ליורוליג עם מאמן עדיף משלנו.
טוב להגדיר מטרות, ספורט זה לא מתמטיקה.
וכן אליפות העונה היא אחושרמוטה מטרה דדאס.
העונה זכיה ביורוקאפ חשובה מזכיה באליפות.
גם מכבי מעדיפה שניקח אליפות נקודתית ונישאר ביורוקאפ ונשאיר לה את במת היורוליג ותקציביה - מאשר להפך. בסופו של דבר לטווח הארוך זכיה ביורוקאפ תקפיץ הפועל הרבה יותר מזכיה באליפות. גם זה יגיע. אבל קודם כל תן לי לשבור את המונופול של מכבי ביורוליג ולהפוך את הפועל לקבוצה עוד יותר חזקה מהעונה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

גביזון כתב: 16 ספטמבר 2024, 21:04
הלך המומנטום כתב:
זה הרף
זה שום רף, זה עניין של להיכנס לביצה של כל הרז זהבים למיניהם שהכל הוא שחור או לבן.
יש ציפיות גבוהות ואלה גם הציפיות שלי, בין הצלחה לכישלון יש עוד כמה תסריטים.
רז זהבי שם לו למטרה את עופר עוד בדרבי 3 כשציין שהיריקות שעופר חטף ביד אליהו זה בקטנה, וממשיך בכל אייטם על עופר

הכוונה באמירה שלי היא שנכנסים להגדות שאוהבים להגדיר בתקשורת הספורט כל מיני רז זהבי, צנציפר, אלי אוחנה ודומיהם שיש או הצלחה מסחררת או כישלון חרוץ, שום אמצע.
אני שונא את ההגדרות האלה. אני בטוח שגם אצל כל אחד מאיתנו במקום העבודה אין או או.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

אם חוטפים סל משלושת רבעי מגרש 0.1 שניות לסיום ומפסידים את גמר היורוקאפ / גמר הליגה זה כישלון ואם הכדור פוגע בשעון 24 זו הצלחה?
זה הרף
אלא שגם בירוקאפ וגם בליגה יש לך עוד קבוצה עם מתקציב כזה ומעבר.
מה לעשות שיש יותר קבוצות שלא אמורות להפסיד תואר ממספר הקבוצות שיכולות לקחת.

אם לאורך זמן לא מצליחים לקחת תארים בתקציבים כאלו יש בעיה וזה כשלון, אבל עונה בודדת לא נמדדת אך ורק על זה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

שבת זה הצעד הראשון לחזרה
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

red in blood כתב:
זה הרף
אלא שגם בירוקאפ וגם בליגה יש לך עוד קבוצה עם מתקציב כזה ומעבר.
מה לעשות שיש יותר קבוצות שלא אמורות להפסיד תואר ממספר הקבוצות שיכולות לקחת.

אם לאורך זמן לא מצליחים לקחת תארים בתקציבים כאלו יש בעיה וזה כשלון, אבל עונה בודדת לא נמדדת אך ורק על זה.
בהחלט. ירושלים גם בליגה וגם ביורוקאפ. בנוסף אליה יש את ולנסיה ביורוקאפ ואת הנבלות בליגה. ואני לא קונה את כל הצקצוקים שאחת לא התחזקה מספיק והשניה נחלשה. שתיהן יתנו לנו פייט רציני. כמובן שגם ולנסיה .
Red_man
קיבל.ה  1228 לייקים

אני מקווה שהאולטראס והעמותה מרוצים עכשיו. אם הוא הולך בגללכם אז אתם חתומים על הרס המועדון.
Vinb
קיבל.ה  87 לייקים

״יש כרגע יישור אינטרסים מוחלט בין האויבים הספורטיביים מחוץ והמתקיפים מבית. שניהם מייחלים שאעזוב. את שניהם, הצלחה אפשרית של המועדון, מפחידה עד מוות

האולטראס באמת מפחדים מהצלחה. לא יודע, אולי בגלל שהיסטורית הצלחה זה של מכבי

:facepalm:
shaharg
קיבל.ה  44 לייקים

באמת שאם הוא הולך, הפועל תהפוך רשמית ללא תחרותית ותהיה נטישה של קהל ממעגלים 3-4, או במילים אחרות - מקום 5-8 ו1500-2000 אוהדים במשחק. שזה בגדול מה שהאולטרס רוצים שיקרה.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

Red_man כתב: 17 ספטמבר 2024, 09:55

אני מקווה שהאולטראס והעמותה מרוצים עכשיו. אם הוא הולך בגללכם אז אתם חתומים על הרס המועדון.
נראה שאלו סדקים רציניים ראשונים בסבלנות של עופר לכל הקמפיין נגדו... מקווה מאוד שרמי ועוד איזה מבוגר אחראי או שניים מהעמותה/ארגון ידעו להשתיק את הקולות נגדו או לפחות למתן את השפה ולהתייחס לגופו של עניין בלי עלילות דם וקונספירציות (מקווה שרועי פוליטי שמח)
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

סרטן בלב המועדון שהורס הכל.
לה פמיליה בול, עם אותם מטרות
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1337 לייקים

Vinb כתב: 17 ספטמבר 2024, 10:10 ״יש כרגע יישור אינטרסים מוחלט בין האויבים הספורטיביים מחוץ והמתקיפים מבית. שניהם מייחלים שאעזוב. את שניהם, הצלחה אפשרית של המועדון, מפחידה עד מוות

האולטראס באמת מפחדים מהצלחה. לא יודע, אולי בגלל שהיסטורית הצלחה זה של מכבי

:facepalm:
חס וחלילה שנזכה בתארים, מה אנחנו מכבי?!?!?!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

מיעוט של המיעוט יהרוס הכל לכולנו.
חיזבאללה.

Niro
קיבל.ה  976 לייקים

יש כמה אנשים בטוויטר שבאמת עלו מדרגה ברפש שהם מעלים נגד עופר. הכל עם שמם המלא ועדר ילדים אהבלים שנותנים להם לייקים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

אבא של אשתי מנוי למכבי יד אליהו, השנה לא חידש.
הוא משקשק מעופר ולא מבין למה יש אוהדים אצלנו שנגדו. אולטראס הפועל אתם המתנה של שימון, התגשמות המשאלות של פדרמן והאסון שלנו.

אבא של קידר
קיבל.ה  3 לייקים

שנים לא הגבתי פה, מאז שאחד יובל השתלט על הפורום. עכשיו משהבנתי שאותו אחד מונה לסקאוט, אני מרשה לעצמי לשוב ולהגיב.
להלן תגובתי:
נכס כמו עופר לא היה בהפועל מעולם. קראתי את הציוץ של עופר ברשת X, גם הגבתי שם, ואני מסכים עם כל מילה שלו. חלק מקהל הפועל באמת פוחד מהצלחות. מישהו פעם שאל, פה או במקום אחר, מה זה "אנחנו הפועל" או משהו בדומה . הנה קיבלנו את התשובה. הפועל זה "100% אנטי מכבי", הא ותו לא. אפס שאיפה למצויינות, אפס שאיפה להצלחות.
ויובהר, אם עופר יעזוב את הפועל, גם אני בחוץ וכף רגלי לא תדרך בדרייב אין, לעולם.
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

לצערי זה ברור לאן זה הולך. מועדון עם הרס עצמי
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  231 לייקים

איזה מזל שהעמותה שמייצגת אותנו רצה לפתוח יוזר רשמי ולתת את עמדתה הנחרצת.
נמשיך ככה והוא יברח, אנחנו ממש קרובים. קדימה, בכל הכוח.
רק אמצע טבלה זה מרגש.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

רק אמצע טבלה של איזה ליגה?
כי הכדורגל גם באמצע טבלה
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

אין מילים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

טמטום מכל הכיוונים. ואפשר היה להימנע מזה עם התנהלות פחות חובבנית. משני הצדדים.
חבל מאד
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  779 לייקים

מה התגובה של האולטראס-עמותה? שתפו אותנו בבקשה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
Hapoel_manga
קיבל.ה  321 לייקים

העיקר שהאולטראס חוגג 25
והם מגניבים
ועושים זיקוקים
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

shaharg כתב: 17 ספטמבר 2024, 10:12 באמת שאם הוא הולך, הפועל תהפוך רשמית ללא תחרותית ותהיה נטישה של קהל ממעגלים 3-4, או במילים אחרות - מקום 5-8 ו1500-2000 אוהדים במשחק. שזה בגדול מה שהאולטרס רוצים שיקרה.
אולי 1000 אוהדים ישארו בעמותה אולי וגם לא בטוח שבליגה הראשונה.
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

Scofield כתב: 17 ספטמבר 2024, 11:09 איזה מזל שהעמותה שמייצגת אותנו רצה לפתוח יוזר רשמי ולתת את עמדתה הנחרצת.
רק אמצע טבלה זה מרגש.
אם עופר הולך בגלל אולטראס הפועל וכמה אוהדים שיורדים נמוך בטוויטר, לא נהיה קרובים בכלל למרכז הטבלה.
איזה איש אמיד או גוף עסקי שפוי ישים כסף בידיעה שסביר מאוד שגם לו זה יקרה אם הוא לא יתיישר?
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

אבא של קידר כתב: 17 ספטמבר 2024, 11:04 שנים לא הגבתי פה, מאז שאחד יובל השתלט על הפורום.
פרישה מוצדקת
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  231 לייקים

Niro כתב: 17 ספטמבר 2024, 12:19
Scofield כתב: 17 ספטמבר 2024, 11:09 איזה מזל שהעמותה שמייצגת אותנו רצה לפתוח יוזר רשמי ולתת את עמדתה הנחרצת.
רק אמצע טבלה זה מרגש.
אם עופר הולך בגלל אולטראס הפועל וכמה אוהדים שיורדים נמוך בטוויטר, לא נהיה קרובים בכלל למרכז הטבלה.
איזה איש אמיד או גוף עסקי שפוי ישים כסף בידיעה שסביר מאוד שגם לו זה יקרה אם הוא לא יתיישר?
בסדר, את תחתית טבלה. אף אחד לא אמר שזה פחות מרגש, נהפוך הוא.
נילחם בשיניים על ניצחון מרגש באולמות המרגשים של נס ציונה וגן נר.
קבוצה עם הרס עצמי - גם אם הוא יגיע לשכנע אחד אחד ויציג את החוזים להרחבת הדרייב אין מול אחרון האוהדים ביציע עדיין יחפשו סיבות למה הכל שקר ואחיזת עיניים.

אני לא אומר שעופר עושה לנו טובה או מלאך מהשמיים ואולי יש לו כוונות אחרות כפי שזורקים בכל מיני מקומות - אצבע בעין למכבי (מניע מבורך אגב), התקדמות בפוליטקה וכו.
מה אכפת לי בכלל? הוא טוב להפועל תל אביב. שיקדם אותנו וירוויח מזה בפן האישי מה שהוא רוצה.

מקווה רק שאנשים זוכרים את זה בהצבעות לעמותה שקורות עכשיו, לא נראה ככה.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

עופר צריך להבין שקהילה לא מנהלים בציוצים והצהרות , אלא בפוליטיקה, הקשבה לבעלי ניסיון, הרבה עבודה על נראות (ע"ע אוסידון) ועבודה מאחורי הקלעים. לא נראה לי שהוא באמת מבין את זה
ורמי ושות' צריכים להבין שגם אם הם חושבים שעופר טועה בהרבה דברים, זאת בדיוק המשמעות של מכירת השליטה בקבוצה. ושכל נזק שייגרם מאיזשהו מהלך של עופר הוא כאין וכאפס לעומת השיטסטורם שהולך ליפול עליהם אם הקהל יגיע למסקנה שהם גרמו לו לעזוב. ההתנהלות החובבנית והמביכה שלהם עד עכשיו מראה שהם לא ממש מבינים את זה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
פומפה
קיבל.ה  431 לייקים

הפועל כתב: 17 ספטמבר 2024, 12:35 עופר צריך להבין שקהילה לא מנהלים בציוצים והצהרות , אלא בפוליטיקה, הקשבה לבעלי ניסיון, הרבה עבודה על נראות (ע"ע אוסידון) ועבודה מאחורי הקלעים. לא נראה לי שהוא באמת מבין את זה
ורמי ושות' צריכים להבין שגם אם הם חושבים שעופר טועה בהרבה דברים, זאת בדיוק המשמעות של מכירת השליטה בקבוצה. ושכל נזק שייגרם מאיזשהו מהלך של עופר הוא כאין וכאפס לעומת השיטסטורם שהולך ליפול עליהם אם הקהל יגיע למסקנה שהם גרמו לו לעזוב. ההתנהלות החובבנית והמביכה שלהם עד עכשיו מראה שהם לא ממש מבינים את זה.
לצערי לא יקרה שום דבר וזה לא יזיז לאף אחד.
יהיה קצת רעש אם יעזוב ומריבות וקריאות לפרק את האולטראס ועוד כמה דברים בסגנון. אבל בסופו של דבר יקרה מה שהם רוצים וזה שהכמות קהל תחזור להיות 500-1000 איש במשחקים בלי שום שאיפות והם יוכלו לנהל את המועדון הכושל הזה ביד רמה ובגאווה שהם כל כך אוהבים.

אם עופר יישבר אין עתיד למועדון הזה. רגל וסל. מה שיקרה פה יקרה וקורה בדיוק גם ברגל. עצוב אבל לא רואה משהו חיובי שיצמח ״מהאוהדים״ האלה.
Adom500
קיבל.ה  158 לייקים

רמי והעמותה חייבים להרגיע את הרוחות, אחרת הלך עלינו.

צריך להבין שכמו שעופר יכול להצעיד אותנו לתארים וליורוליג ולאולם חלומי, עזיבה שלו תרסק אותנו לשנים רבות קדימה.

לא חושב שאשאר חבר עמותה ולא בטוח שארצה לקחת חלק בטמטום הזה.
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

לדעתי אתם מפספסים וזה כבר מעבר לעמותה.
השתיקה של העמותה במשך חודשים ואז השרשור המופרך בטוויטר שחרר את הרסן ונתן לגיטימציה לכל מיני אוהדי הפועל, כוכבני טוויטר ומובילי דעה בעיני עצמם, לדבר אל ועל עופר בצורה באמת מגעילה.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

לא יודע, הוא סיים את הציוץ כך:
"הספורט שייך לאוהדים״

‏"אני פה להבהיר שמבחינתי הספורט והקבוצה שייכים לאוהדים. לאוהדים במובן הרחב והכללי. לא לקבוצות לחץ, לא למקורבים ואנשי מנגנון ולא למיעוט קולני ותוקפני.
אני מתכוון להמשיך לפעול למען קהילת האוהדים, לבצע את הצעדים הנכונים והנדרשים בצורה שקופה וישרה".

על פניו זו הודעה שמזהירה אנשים מסוימים (מקורבים, אנשי מנגנון = עמותה ומיעוט קולני ותוקפני = אולטראס) שהם חצו את הקו האדום ועלולים לאבד את אוזן הקשבת והשת"פ מצידו .

באותה נשימה הוא מודיע כי בכוונתו להמשיך ולפעול למען "הרוב הדומם" שזו קהילת האוהדים בשקיפות וביושר כי הפועל שייכת קודם כל להם.

אני להבדיל מרואי השחורות פה קורא את ההודעה ומתעודד שינאי מתכוון להסיר את הכפפות אם לא תהיה ברירה ואינו מתכוון לברוח מהקבוצה.

משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

Charlie כתב: 17 ספטמבר 2024, 12:59 לא יודע, הוא סיים את הציוץ כך:
"הספורט שייך לאוהדים״

‏"אני פה להבהיר שמבחינתי הספורט והקבוצה שייכים לאוהדים. לאוהדים במובן הרחב והכללי. לא לקבוצות לחץ, לא למקורבים ואנשי מנגנון ולא למיעוט קולני ותוקפני.
אני מתכוון להמשיך לפעול למען קהילת האוהדים, לבצע את הצעדים הנכונים והנדרשים בצורה שקופה וישרה".

על פניו זו הודעה שמזהירה אנשים מסוימים (מקורבים, אנשי מנגנון = עמותה ומיעוט קולני ותוקפני = אולטראס) שהם חצו את הקו האדום ועלולים לאבד את אוזן הקשבת והשת"פ מצידו .

באותה נשימה הוא מודיע כי בכוונתו להמשיך ולפעול למען "הרוב הדומם" שזו קהילת האוהדים בשקיפות וביושר כי הפועל שייכת קודם כל להם.

אני להבדיל מרואי השחורות פה קורא את ההודעה ומתעודד שינאי מתכוון להסיר את הכפפות אם לא תהיה ברירה ואינו מתכוון לברוח מהקבוצה.
ברור כי ידוע שמי שמסיר את הכפפות כנגד האולטראס
נשאר במועדון אחרי זה. אתה נאיבי. בעיני הם הכריזו כבר
שזה או הם או הוא. מוכן להתערב על כל סכום איך זה יגמר.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

אחד מהדוגמאות זה ״האוהד״(נדמה לי שקוראים לו שלגי)שהיה אורח בצבע אדום.הבנאדם לפי מה שהוא אמר היה חבר עמותה,מעיד על עצמו שהוא לא ממש מבין בכדורסל.הוא לא מתרגש ולא עצוב שהפועל מפסידה.אבל לא הפסיק להכנס בעופר.
Hapoel_manga
קיבל.ה  321 לייקים

הבעיה שאנחנו הרוב השקט לא נעשה כלום
ונמשיך לשים בקאברים בפייסבוק את תצוגות האבוקדות של האולטראס
בזמן שגם מועדון הכדורסל ייחרב שוב
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1604 לייקים

Nati כתב: 17 ספטמבר 2024, 13:15 אחד מהדוגמאות זה ״האוהד״(נדמה לי שקוראים לו שלגי)שהיה אורח בצבע אדום.הבנאדם לפי מה שהוא אמר היה חבר עמותה,מעיד על עצמו שהוא לא ממש מבין בכדורסל.הוא לא מתרגש ולא עצוב שהפועל מפסידה.אבל לא הפסיק להכנס בעופר.
הוא היה חבר בועד המנהל של העמותה.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

רדנקו כתב:
Nati כתב: 17 ספטמבר 2024, 13:15 אחד מהדוגמאות זה ״האוהד״(נדמה לי שקוראים לו שלגי)שהיה אורח בצבע אדום.הבנאדם לפי מה שהוא אמר היה חבר עמותה,מעיד על עצמו שהוא לא ממש מבין בכדורסל.הוא לא מתרגש ולא עצוב שהפועל מפסידה.אבל לא הפסיק להכנס בעופר.
הוא היה חבר בועד המנהל של העמותה.
כן,בדיוק נזכרתי ורציתי לשנות.אבל הקדמת אותיתמונה.
שליחת תגובה