אדום ותיק כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 12:17
ואולי בכלל הבעיה במאמן שמצוות את השחקנים במגרש?
התובנות שלי:
א. אי אפשר לעלות רק עם שחקן אחד עם אורינטציה הגנתית. גוני נאור וגם הוא נתן משחק בינוני אתמול.
ב. 2 קשרים קדמיים - הרי כהם ודודו\אלקוקין זה מתכון בטוח לספיגות מהתקפות מעבר. זה לא מתכון בטוח להבקעות מצידינו כי משחק התקפה שלנו לא מתפקד.
ג. צריך לעלות עם קשר אחורי נוסף - בנימים\אל ים ורק אחד מהשניים - דודו או הרי כהן.
מחזק.
מאחר ואנחנו משחקים 4:3:3 חוליית האמצע צריכה להיות נכון לכרגע ארצ'ל / אל ים + נאור ודודו מקדימה...
בהמשך הייתי שמח לעדן שמיר במקום הילדים.
לצערי פוספס העיתוי להחתים את שמיר. צריך להשלים שהוא בפת. (גם סיפורי העיצומים של UEFA שמנעו רישום כנראה יסתימו, יש שם מספיק כסף לסגור נושא טכני.).
לכן צריך לחפש קשר אמצע, טוב, פנוי אחר מאחת הקבוצות בארץ שיכול להצטרף מידית עוד לפני שהחלון נסגר ולא להמתין ל ינואר. כן, זה יעלה כסף!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
יש לנו בעיה של פיזיות ומהירות במרכז המגרש ובחלק האחורי. צריכים למצוא את השחקן שיוסיף את המימד הזה במרכז המגרש לצד גוני נאור וידע לעצור מתפרצות מהסוג שראינו מול פתח תקוה.
בחלק הקדמי יש מספיק שחקנים שיודעים להחזיק כדור ולמסור, וסמפאיו בעיקר מאט את המשחק.
אדום ותיק כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 12:17
ואולי בכלל הבעיה במאמן שמצוות את השחקנים במגרש?
התובנות שלי:
א. אי אפשר לעלות רק עם שחקן אחד עם אורינטציה הגנתית. גוני נאור וגם הוא נתן משחק בינוני אתמול.
ב. 2 קשרים קדמיים - הרי כהם ודודו\אלקוקין זה מתכון בטוח לספיגות מהתקפות מעבר. זה לא מתכון בטוח להבקעות מצידינו כי משחק התקפה שלנו לא מתפקד.
ג. צריך לעלות עם קשר אחורי נוסף - בנימים\אל ים ורק אחד מהשניים - דודו או הרי כהן.
מחזק.
מאחר ואנחנו משחקים 4:3:3 חוליית האמצע צריכה להיות נכון לכרגע ארצ'ל / אל ים + נאור ודודו מקדימה...
בהמשך הייתי שמח לעדן שמיר במקום הילדים.
אל ים?
אל ים קנצ'פולסקי?
אני בכנות חושב שמדובר בשחקן שיכול אולי לשחק במועמדת לעליה מליגה א'.
אבל היי, אולי זו תהיה הפועל.
רדפוקס כתב: ↑01 ספטמבר 2024, 13:11
מי יודע בדיוק למסור בחלק הקדמי? עד עכשיו זה אחד האספקטים שאנחנו לוקים בהם במיוחד במשחק ההתקפה.
אם כל הביקורת, ראיתי השנה מהלכים טובים בהרבה ממה שראינו בשנה שעברה.
הבעיה לדעתי שאין לנו משחק התקפה. יש כישרון אישי טוב מאד של טוריאל (זמנו קצוב בקבוצה) ורוטמן ומהלכים נאים של הרי כהן. אבל אין דאבל פאסים, או עקיפות של מגינים, בעיטות מחוץ לרחבה - זה כנראה איסור חמור...
כל אלה הם חוליים שמאמן היה צריך לעשות משהו שנראה טוב יותר ונפיק הרבה יותר מהחומר שיש בהתקפה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
רדפוקס כתב: ↑05 ספטמבר 2024, 22:25
איבד המון כדורים היום לא יודע מה אתה מדבר.
מלא מסירות רעות.
תגיד חוץ מטוריאל יש שחקן בהפועל שיש לך עליו דברים טובים להגיד?
תכנס לנושא על רוי קורין, אפילו עשית לי לייק שם נראה לי.
סליחה באמת שאני לא עף על שחקנים בקבוצה שמוציאה 4 נק׳ בשיניים בלאומית.
הכל בסדר, אני עדיין חושב שדודו שחקן טוב ויש לו כדורגל. לא אומר שהוא הזר הכי טוב בלאומית אבל הוא שחקן טוב ואני חושב שהוא צריך להמשיך לשחק ויותר, אצל זרים זה גם אחרת מישראלים
לירון האדום כתב: ↑05 ספטמבר 2024, 22:45
תגיד חוץ מטוריאל יש שחקן בהפועל שיש לך עליו דברים טובים להגיד?
תכנס לנושא על רוי קורין, אפילו עשית לי לייק שם נראה לי.
סליחה באמת שאני לא עף על שחקנים בקבוצה שמוציאה 4 נק׳ בשיניים בלאומית.
הכל בסדר, אני עדיין חושב שדודו שחקן טוב ויש לו כדורגל. לא אומר שהוא הזר הכי טוב בלאומית אבל הוא שחקן טוב ואני חושב שהוא צריך להמשיך לשחק ויותר, אצל זרים זה גם אחרת מישראלים
צריך להביא במקומו זר יותר טוב ויותר כסף
אם אין כסף אז לפחות ניידע שאין ולא יזיינו לנו במוח
הוא היה בסדר גמור אתמול והיה חייב להשאר על הדשא.
הבעיה היא בניהול המשחק המזעזע של מסאי שהוציא אותו במקום להוציא את בנימין שהיה עם 0 פעולות חיוביות אתמול במחצית הראשונה.
הוא לא כוכב, אבל יש לו כדורגל.
הוא מסוגל לשחרר לחץ בנגיעה בכדור מה שאף אחד אחר בסגל הזה לא מסוגל.
הוא חייב לקבל הרבה יותר קרדיט ובטחון מהמאמן אם הוא רוצה להוציא ממנו משהו
עוד לא מאוחר להחזיר את צליץ לסגל ולשחרר אותו, חד משמעית צליץ יהיה מועיל יותר כזר שלישי, מאשר מורגן או ישראלוב, שלא סוחב שלושה משחקים רצוף, בטח שיש לנו את ארי כהן, אלקוקין, בנימין ועכשיו גם ככל הנראה עאבד, שפחות או יותר לא יורגש חסרונו.
אתמול היה בסדר ואמרתי כבר שיש לו טכניקה וטאצ מעניין בכדור.
אבל הוא לא זר שובר שיויון כמו שחשבו שם למעלה.
נכון שלליגה לאומית לא יבואו כוכבים אבל היה אפשר להביא שחקן טוב יותר .
בר לב אדום כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 21:04
עוד לא מאוחר להחזיר את צליץ לסגל ולשחרר אותו, חד משמעית צליץ יהיה מועיל יותר כזר שלישי, מאשר מורגן או ישראלוב, שלא סוחב שלושה משחקים רצוף, בטח שיש לנו את ארי כהן, אלקוקין, בנימין ועכשיו גם ככל הנראה עאבד, שפחות או יותר לא יורגש חסרונו.
שביעות הרצון המירבית היתה מהמחצית הראשונה, מהעובדה שלא ספגו שערים. מי שזכו למחמאות הם גוני נאור שכבש שער בכורה ודודו סמפאיו הקשר הזר, שלגביו צוין: "הוא הולך ומתחבר לאט לאט לסגל".