מחזור 4.רעננה בבלומפילד- שעה 19:00

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

El dudernio כתב: 16 ספטמבר 2024, 22:09
אלון1 כתב: 16 ספטמבר 2024, 22:06 לא מבין הגיע בעל הבית חדש
למה לא מתחזקים באיזה שחקן שתים בעלי יכולות
את מי תביא?
אני לא סקוואטר אבל אני מאמין עם הכיס רחב אפשר להביא
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אלון1 כתב: 16 ספטמבר 2024, 22:35
El dudernio כתב: 16 ספטמבר 2024, 22:09
אלון1 כתב: 16 ספטמבר 2024, 22:06 לא מבין הגיע בעל הבית חדש
למה לא מתחזקים באיזה שחקן שתים בעלי יכולות
את מי תביא?
אני לא סקוואטר אבל אני מאמין עם הכיס רחב אפשר להביא
מה זה אפשר להביא?

אם אתה למשל דן ביטון אן עדן שמיר אתה יורד לללאומית בשביל עוד 20 אלף ומסכן את הקרירה שלך?

אם אתה זר אתה בא עכשיו לישראל לליגה השניה?

די לדבר בסיסמאות.

מקאריץ היה חייב לסיים היום עם צמד לפחות
טוראיל לפחות עם 1
בנימין לפחות עם 1
רוי קורין עם 1
ועוד לא הזכרתי את ארי כהן ודודו...
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 16 ספטמבר 2024, 18:57 גם היום נפתח בסערה, נכבוש, נפסיק לשחק, נקבל שוויון ואז נתפלל שייגמר בטוב?
אמנם לא בדיוק ככה, אבל איזה קטע. אני בשוק.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

איך אני שונא שאומרים "את מי תביא"
אנחנו הפועל רמת גן?
בשביל מה בעלים "בעל הון עצום" הגיע אלינו? שנביא שחקנים שאין להם מקום בבני יהודה?
אם כן, תעשה מסיבת עיתונאים מסודרת ותגיד לכל האוהדים שאתם מוכר להם את האשליה הזאת ש"נחזיר את הפועל למקומה הטבעי"
חסר אופציות?
עכשיו אתה משקיף 300-400 אלף יורו על הזר כנף שמאל של הפועל פ"ת, בחצי מזה אתה מביא את גיל יצחק
שחקנים מוכחים שיעזרו לנו לעלות ליגה, אף אחד לא מצפה שנביא את עומר אצילי

כסף = שחקנים טובים וסיכויים נמוכים ליפול עם רכשים
שחקנים טובים בכסף מעל הממוצע = עולים ליגה
פשוט מאוד.
ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

שמועות שאותו אוהד שלקה בליבו נפטר :sh-cry:
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

כבר לא ממש שמועות. עצוב מאוד
יאללה הביתה!!!
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 16 ספטמבר 2024, 23:27 איך אני שונא שאומרים "את מי תביא"
אנחנו הפועל רמת גן?
בשביל מה בעלים "בעל הון עצום" הגיע אלינו? שנביא שחקנים שאין להם מקום בבני יהודה?
אם כן, תעשה מסיבת עיתונאים מסודרת ותגיד לכל האוהדים שאתם מוכר להם את האשליה הזאת ש"נחזיר את הפועל למקומה הטבעי"
חסר אופציות?
עכשיו אתה משקיף 300-400 אלף יורו על הזר כנף שמאל של הפועל פ"ת, בחצי מזה אתה מביא את גיל יצחק
שחקנים מוכחים שיעזרו לנו לעלות ליגה, אף אחד לא מצפה שנביא את עומר אצילי

כסף = שחקנים טובים וסיכויים נמוכים ליפול עם רכשים
שחקנים טובים בכסף מעל הממוצע = עולים ליגה
פשוט מאוד.
את שניהם הייתה יכול להחתים בקיץ בלי מילארדר ובאותו תקציב שיש לך, במיוחד גיל יצחק שהיה פנוי אבל אדון מאמן דגו חשב על אופציות אחרות
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

בקשר לאוהד הכל בגדר שמועות , מציע למי ששלח את ההודעות האלה למחוק אותן כמה שיותר מהר שבטעות מי שמקורב אל אותו אוהד לא יראה את ההודעות האלה
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

הבונוס בירידה ללאומית היה אמור להיות שנהנה קצת מכדורגל. לחזור לראות נצחונות ברצף.
אבל עם המועדון הזה אי אפשר להנות מכלום
איזה דכאון

איך בנו פה קבוצה כל כך חלשה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

איזה סיסמאות?
אם לא מביאים רכש ופותחים תכיס מה אני צריך אותם?
באו מליארדים
אין סיבה שלא יביאו מה שצריך להביא כדי לדרוס תליגה הזאת
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

הלך לעולמו האוהד מאתמול, יהי זכרו ברוך.
האיש בבלומפילד שהיה צריך להסיק מסקנות ולשפר את הנהלים אחרי המקרה הקודם צריך לאכול מקשית כמה חודשים טובים.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

ההפסד, סליחה תיקו, אמש משקף את סוג המשחקים שהיה לנו ועוד יהיו לנו. צרוף של:
א. מוטיבציית שיא של המתנגד שאין לו מה להפסיד ויכול רק להרוויח מלקיחת נקודות מולנו. זה מוצאי מכל שחקן יריב את המיטב שבו, כולל לחימה חסרת פשרות עד הרגע האחרון ואי הרמת ידיים.
ב. מנטליות שבירה עודף בטחון ו"סמוך" אצלנו. יותר מידי ויתורים על מאבקי כדור בעיקר בדקות אחרונות, נכון אין אויר ואולי יש עייפות אבל מצפים משחקן מיקצועני בליגה השניה בארץ שיתן הכל.
לא ריצה קלילה ומנוחה בדקה 90+ על המגרש. לא יהיה בסדר וכו. כי לא יהיה בסדר עד שלא נחדש אפקט פחד מאיתנו. ואם לא נשליט אפקט כזה, כנראה לא נעלה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
עידןס
קיבל.ה  22 לייקים

מישהו יודע להסביר מה היו המחדלים באירוע שבו נפטר האוהד ?
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

עידןס כתב: 17 ספטמבר 2024, 12:43 מישהו יודע להסביר מה היו המחדלים באירוע שבו נפטר האוהד ?
לקח כמה דקות עד שנעצר המשחק בכלל

לאמבולנס לקח גם הרבה זמן להגיע מרגע עצירת המשחק

בגדול ממה שראיתי משער 5 זה פראמדיקים שעושים החייאה במשך 20 ומשהו דקות
סמל אישי של משתמש
Raizi
קיבל.ה  59 לייקים

עידןס כתב: 17 ספטמבר 2024, 12:43 מישהו יודע להסביר מה היו המחדלים באירוע שבו נפטר האוהד ?
הייתי מאוד קרוב לאירוע.
מהרגע שהאוהד נפל, התחילו צעקות "רופא" בכל הגוש באיזור האירוע.
לא היה אף סדרן או מאבטח באיזור
אוהדים רצו לכיוון הקיוסקים מאחורי 7 כדי לחפש מאבטחים שיקראו למד"א, לא מצאו
לקח מספר דקות עד שהאבטחה באצטדיון (אחד המאבטחים בתחתית שער 5) הבינו שצריך לקרוא לפרמדיקים והם עשו את זה
ולקח עוד כמה דקות עד שהפרמדיקים הגיעו לאירוע
בגדול זה היה נראה כמו 7 דקות מהרגע שקראו לרופא ועד שהגיעו מד"א לבצע פעילות החייאה.
המשחק נעצר רק לאחר מכן
ביצעו פעילות החייאה 20-25 דקות ואז פינו אותו תוך כדי שמחובר לדפיברולטר

זה מחדל שאין סדרנים ביציע (זה בכלל מחדל לסיפור אחר)
שאין מאבטחים ראשיים שמפוזרים בכל היציעים עם מכשיר קשר לתקשר עם אבטחה/רפואה בקריאה מהירה
או שמד"א לא ממקומים בקרבת היציע. אני לא בטוח אם הם באו מכיוון שער 2 או מהחיבור בין 7-8, אבל העובדה היא שלקח להם בערך 7 דקות להגיע לאירוע
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

Raizi כתב: 17 ספטמבר 2024, 14:08
הייתי מאוד קרוב לאירוע.
לקח מספר דקות עד שהאבטחה באצטדיון (אחד המאבטחים בתחתית שער 5) הבינו שצריך לקרוא לפרמדיקים והם עשו את זה
בגדול זה היה נראה כמו 7 דקות מהרגע שקראו לרופא ועד שהגיעו מד"א לבצע פעילות החייאה.
המשחק נעצר רק לאחר מכן

שאין מאבטחים ראשיים שמפוזרים בכל היציעים עם מכשיר קשר לתקשר עם אבטחה/רפואה בקריאה מהירה
או שמד"א לא ממקומים בקרבת היציע. אני לא בטוח אם הם באו מכיוון שער 2 או מהחיבור בין 7-8, אבל העובדה היא שלקח להם בערך 7 דקות להגיע לאירוע
ישבתי ב-5, הם הגיעו מהפינה שבין 11 ל-13
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 17 ספטמבר 2024, 14:52
הייתי מאוד קרוב לאירוע.
המשחק נעצר רק לאחר מכן

יפה, מהנקודה הכי רחוקה מהקהל שאפשר באיצטדיון. טוב שלא באו מפלאפל ג'ינה...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

סומך כתב: 17 ספטמבר 2024, 15:16
ההוא שאמרו לו כתב: 17 ספטמבר 2024, 14:52

הייתי מאוד קרוב לאירוע.
המשחק נעצר רק לאחר מכן

יפה, מהנקודה הכי רחוקה מהקהל שאפשר באיצטדיון. טוב שלא באו מפלאפל ג'ינה...
אתה צוחק, אבל למיטב זכרוני חלקם דאגו גם להקיף את המגרש במקום לרוץ ישר למקום (פה אני מדבר כבר אחרי שהמשחק נעצר כשברשת ראיתי שהמשחק רץ כמה דקות טובות בזמן שביצעו החייאה)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

הייתי מאוד קרוב לאירוע.
המשחק נעצר רק לאחר מכן

אני מבין את הטראומה של אנשים פה, פחות מבין את שרשרת המקרים שתוארה הרי יש סדרנים בכניסות ליציע
לבוא ולהגיד שצריך למקם מד"א מתחת ליציע זה קצת בעייתי, יש הרבה יציעים וכד' אולי כן למקם טלפון אדום בכניסה לכל יציע שאפשר לדבר עם חפ"ק של כוחות ההצלה
( פעם זה מד"א, פעם אולי משהו אחר משטרה/כיבוי אש וכד' )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

נשמעת כמו אותה ההתנהלות בדיוק באירוע הקודם. שום הסקת מסקנות
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

במצב כזה,נכון שזו חוכמה בדיעבד,אבל להבא,פשוט לקפוץ למגרש.מייד יגיעו מאבטחים והמשחק יעצר ואפשר יהיה לגרום למד"א להגיע תוך דקה
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

לפי Raizi לקח כמה דקות עד שהקריאה לעזרה הגיע למי שצריך ועוד כשבע דקות עד שהחל הטיפול.

כמה זמן אתם חושבים יקח להתחיל לטפל, נניח באירוע של לפחות 10,000 אנשים בפארק הירקון?
כמה זמן במקרה של הפגנה של כמה אלפים ואף יותר ברחובות תל אביב?
כמה זמן יקח במקרה שאדם צונח בפתאומיות ברחוב?
כמה זמן זה יקח במקרה דומה בבית? בסופרמרקט? בקניון?

יש רק אפשרות אחת לקצר את הזמן. אם האנשים, האזרחים ילכו ללמוד החייאה בסיסית.
כמה ממכם יודע לעשות החייאה בסיסית אפקטיבית?
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

קובי כתב: 17 ספטמבר 2024, 21:31 לפי Raizi לקח כמה דקות עד שהקריאה לעזרה הגיע למי שצריך ועוד כשבע דקות עד שהחל הטיפול.

כמה זמן אתם חושבים יקח להתחיל לטפל, נניח באירוע של לפחות 10,000 אנשים בפארק הירקון?

אם עד שהפרמדיקים הגיעו, במשך 7 דקות, אף אחד לא בצע בו החיאה זה באמת מאד בעייתי ומצער
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

החייאה למרבה הצער זה לא הדבר הכי יעיל.
מצד שני, היום בשביל לפתוח עסק (שיש בו מעל X עובדים\אורחים, נדמה לי כמה מאות) צריך להציב דפיברילטור.
לא מתקבל על הדעת שאפשר לפתוח אצטדיון כדורגל, לארח בו עשרות אלפי אנשים, ושלא יהיו דפיברילטורים בכל השערים כולל אנשים שיודעים להפעיל אותם.
שיציבו דפיברילטורים לפי הדרישות הרגילות של רישוי עסקים, ושיכשירו את המאבטחים להשתמש בהם (זה לא סיפור).
די הזוי שזה לא מתנהל ככה, האמת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

teknoboy כתב: 18 ספטמבר 2024, 03:12 החייאה למרבה הצער זה לא הדבר הכי יעיל.
מצד שני, היום בשביל לפתוח עסק (שיש בו מעל X עובדים\אורחים, נדמה לי כמה מאות) צריך להציב דפיברילטור.
לא מתקבל על הדעת שאפשר לפתוח אצטדיון כדורגל, לארח בו עשרות אלפי אנשים, ושלא יהיו דפיברילטורים בכל השערים כולל אנשים שיודעים להפעיל אותם.
שיציבו דפיברילטורים לפי הדרישות הרגילות של רישוי עסקים, ושיכשירו את המאבטחים להשתמש בהם (זה לא סיפור).
ככלל, במקרה הכי טוב יחלפו 7-8 דקות עד להגעת צוות רפואי.
עד אז להחייאה (CPR) על ידי עוברי אורח יש חשיבות עצומה.
מרגע תחילת האירוע עד להגעת דפיברילטור כל דקה ללא CPR מפחיתה את סיכויי ההישרדות ב 7% עד 10%.
כל דקה עד להגעת דפיברילטור עם CPR מפחיתה את סיכויי ההישרדות ב 3% עד 4%.
זה הבדל של עד פי 3 לטובת CPR מיידי.

אם אין דפיברילטור זמין בתחומי המגרש זו רשלנות. בכמעט 70% ממקרי דום לב יש גם פרפור פרוזדורים המחייב דפיברילטור.
לקבוצות יש רופא במגרש. צריך לחייב אותו לעבור הכשרה פעם בשנה במד"א (במידה וזה לא קיים/קורה).
הוא יכול להגיע לאדם תוך 3 דקות עם דפיברילטור.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

האירוע הפעם התנהל קצת יותר טוב מפעם קודמת
נראה שגם מדובר במקרה הרבה יותר מורכב מפעם קודמת שכולל פגיעת ראש קשה

בפעם הקודמת באופן חד משמעית היה אפשר להציל את הבן אדם, לקח המוןןן זמן עד שהגיע הדפיברילטור, גם לקח למדא המון זמן להגיע וגם אחרי שהגיעו לקח המון זמן לדפיברילטור להגיע
הפעם מדא הגיע יותר מהר, מהרגע שהרוב הקהל התחיל לצעוק תוך דקה וחצי בערך מדא כבר הגיעו אליו
הפעם היו גם 2 צוותי מדא שהגיעו אחד מכיוון שער 5 ואחד משער 8
הפעם הדפיברילטור הגיע בערך דקה אחרי הצוותים שעלו

כל הסיפור עם האמבלונס הלוך חזור היה מביך, ובעיקר הראה שאין שום מנהל אירוע ובטח לא מנהל אירוע רפואי
במקרה הזה הייתה מכת ראש חמורה, לא הייתי קרוב מספיק בשביל לראות אבל הבנתי שרצו קודם לנסות לייצב אותו (כולל לעצור את הדימום מהראש) ואז לפנות

אני ממש לא מומחה, תמיד אפשר להשתפר, אבל הפעם אני לא חושב שהיה משהו שמשנה את התוצאה הסופית

הסקת מסקנות שלי ואין לי שום מושג ברפואה
האמבולנס חייב להיות יותר קרוב לרוב האוהדים, צריך להעביר אותו בין שער 5 ל2 , וממש לא בפינה הכי מרוחקת מאוהדים באיצטדיון
חייב חייב חייב שמדא יהיו בקשר (ממש מכשיר קשר) עם האבטחה כי זה לא נראה שזה המקרה
מדא חייבים להגיע לכל מקרה חירום ביציע עם דפיברילטור ולא לראות מה המקרה ואז לרוץ להביא את הדפי
סמל אישי של משתמש
רמונז
קיבל.ה  46 לייקים

לא עדיף במקרה כזה להתקשר 101 ושהם יזעיקו את הצוות שלהם, במקום לסמוך על מאבטחים שזו לא ההכשרה שלהם, או לפרוץ למגרש? נשמע קצת עקום, אבל אני חושב שזה היה מקצר מאד את הדרך.
דולימנגה99
קיבל.ה  17 לייקים

קובי כתב: 17 ספטמבר 2024, 21:31 לפי Raizi לקח כמה דקות עד שהקריאה לעזרה הגיע למי שצריך ועוד כשבע דקות עד שהחל הטיפול.

בתור צופה מהצד בשער 5 - לא מדוייק בכלל... לא היה תפקוד. ההשוואה להופעה/ הפגנה שעמוסה באנשים וללא דרכים פנויות כמעט בכלל לא נכונה.
לקח 7-8 דק עד שהגיע בכלל מתנדב שהיה שם במרחק כמה מטרים. זה לא כמו בהפגנה או פארק הירקון שקשה לעבור בין האנשים... אנשים עמדו על המדרגות צמוד לדשא וצרחו בהתחננות לעזרה.
בלי קשר (וללא ידע רפואי מבחינתי) - הרגיש לי הזוי כמה זמן עד שהגיע האמבולנס שאמור להימצא שם בדקת קריאה..
ניסו לסמן לו כמה דק, ובסוף אחד הילדים ממדא רץ אליו כדי להביא אותו. מה אין טלפונים? כל ההתנהלות הייתה נראית חובבנית.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

קובי כתב: 18 ספטמבר 2024, 04:24
teknoboy כתב: 18 ספטמבר 2024, 03:12 החייאה למרבה הצער זה לא הדבר הכי יעיל.
ככלל, במקרה הכי טוב יחלפו 7-8 דקות עד להגעת צוות רפואי.
עד אז להחייאה (CPR) על ידי עוברי אורח יש חשיבות עצומה.
מרגע תחילת האירוע עד להגעת דפיברילטור כל דקה ללא CPR מפחיתה את סיכויי ההישרדות ב 7% עד 10%.
כל דקה עד להגעת דפיברילטור עם CPR מפחיתה את סיכויי ההישרדות ב 3% עד 4%.
זה הבדל של עד פי 3 לטובת CPR מיידי.

אם אין דפיברילטור זמין בתחומי המגרש זו רשלנות. בכמעט 70% ממקרי דום לב יש גם פרפור פרוזדורים המחייב דפיברילטור.
לקבוצות יש רופא במגרש. צריך לחייב אותו לעבור הכשרה פעם בשנה במד"א (במידה וזה לא קיים/קורה).
הוא יכול להגיע לאדם תוך 3 דקות עם דפיברילטור.
ודאי שעדיף לבצע החייאה מאשר לא לבצע החייאה.
מה שכתבתי באמת לא היה ברור בקטע הזה.
תודה על התיקון\הבהרה.
למיטב הבנתי הדפיברילטור יותר משמעותי או לפחות מאוד משמעותי לסיכויי ההישרדות, ובכל מקרה כדאי מאוד שהוא יהיה קרוב ונגיש (ואם אפשר לוודא שיש גם מישהו שיודע מה לעשות איתו אז בכלל).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
michaelm
קיבל.ה  52 לייקים

בתור רופא בסטאז', שהיה אחד הראשונים שניגש אליו, ביחד עם מד''א ופרמדיק פעיל במרחב ירקון (גם היה ביציע על תקן אוהד),
לא היה יותר מדי מה לעשות. נכון שלקח זמן עד שהגיע האמבולנס ועד שכל האיצטדיון הבין מה קרה, אבל זה לא שינה הרבה בטיפול.
במצבים כאלה של MI (התקף לב) עם אסיסטולה יש למצות את הטיפול בשטח ולפנות אז לפנות.
הדיפיברליטור הגיע מהר, חובר אך אין מה לחשמל אסיסטולה (רק הפרעות קצב שבהם קצב הלב יוצא משליטה, החשמול נועד לאיפוס הקצב).
לכן חוץ מעיסויים שנעשו מהרגע הראשון, ואולי אנדרנלין לא ניתן היה לעשות יותר מזה.
ד''ר קליין מנהל הטראומה של שיבא (אחד הטובים בארץ ובעולם) הגיע גם די מהר ונשאר איתם עד הפינוי.
לדעתי הוא החליט לפנות אותו ולא לקבוע מוות במקום מפאת הכבוד והיסטואציה המורכבת.

כמה שזה עצוב, לא ניתן היה להצילו וזאת השורה התחתונה.
שליחת תגובה