עופר ינאי
-
- קיבל.ה 189 לייקים
קשה לראות את הציניות, העוקצנות והזלזול באוהד שניכר שמגיע מאהבה נטו וטוען טיעונים הגיוניים ומחוברים. נתפסים לקטנות.. גם אני בעד המעבר אבל מוטב להקשיב לדברי טעם שנכתבים מהלב של אוהד
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
טיעון הגיוני??רק הפועל בלב כתב:קשה לראות את הציניות, העוקצנות והזלזול באוהד שניכר שמגיע מאהבה נטו וטוען טיעונים הגיוניים ומחוברים. נתפסים לקטנות.. גם אני בעד המעבר אבל מוטב להקשיב לדברי טעם שנכתבים מהלב של אוהד
מצד אחד טוען שאולי לא יקבלו אישורים.שזה אומר שלא יגיעו בדרייב אין.
מצד שני,טוען שלא יהיה לאן לחזור.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
ההתייחסות לזה כאילו הכל שחור ולבן משגעת אותי.רק הפועל בלב כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 23:47 קשה לראות את הציניות, העוקצנות והזלזול באוהד שניכר שמגיע מאהבה נטו וטוען טיעונים הגיוניים ומחוברים. נתפסים לקטנות.. גם אני בעד המעבר אבל מוטב להקשיב לדברי טעם שנכתבים מהלב של אוהד
מי שבעד המעבר הוא בהכרח חושב רק על הקבוצה בעוד מי שנגד או מביע חשש ישר תוקפים אותו פה.
אני לא נגד המעבר, אני נגד לעשות מהלכים מאפס למאה כשאין שום בטחונות או כשעופר עושה מהלכים בעייתיים כמו לפרסם ולתת גב (תוך מתן שימוש באתר לאן) למכתב שיוצא נגד חלקים בקהל ושהחלק המרכזי בו מאשים אותו באלימות וההתעמרות המשטרתית שכולנו עוברים פעם אחר פעם זה לחלוטין, או שם לידו אנשים מחריבי הפועל כמו אוסידון ובארי בן זאב. אפילו כשהוציאו הודעה להרגעת הרוחות הוא חזר מהר מאוד לעשות רעש.
העמותה גם היתה צריכה לפעול מהר יותר ולהיות תקשורתית יותר בנושא אבל לצייר את כל מי שנגד וחושש מהמהלך הזה כאויב הפועל זה הזוי בעיניי.
תהנו מהקרע שנפער, ניראה שאתם מתים על זה כאן
-
- קיבל.ה 96 לייקים
הכוונה היא שאין לדעת איך הדרייב אין ייראה כשנאלץ לחזור לשם עוד שנה-שנתיים. היום הוא לחלוטין אולם ביתי של הפועל תל אביב. צבעים, תמונות, פרקט, חדרי הלבשה. לא נקבל את זה ביד אליהו כרגע ואפילו לפרקט נייטרלי לא מוכנים בעירייה. תפסיק להכניס לי מילים לפה, תודה.Nati כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 00:07טיעון הגיוני??רק הפועל בלב כתב:קשה לראות את הציניות, העוקצנות והזלזול באוהד שניכר שמגיע מאהבה נטו וטוען טיעונים הגיוניים ומחוברים. נתפסים לקטנות.. גם אני בעד המעבר אבל מוטב להקשיב לדברי טעם שנכתבים מהלב של אוהד
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
אף אחד לא הכניס לך מילים לפה. התייחסנו בדיוק למה שכתבת.למה זה טוב כתב:הכוונה היא שאין לדעת איך הדרייב אין ייראה כשנאלץ לחזור לשם עוד שנה-שנתיים. היום הוא לחלוטין אולם ביתי של הפועל תל אביב. צבעים, תמונות, פרקט, חדרי הלבשה. לא נקבל את זה ביד אליהו כרגע ואפילו לפרקט נייטרלי לא מוכנים בעירייה. תפסיק להכניס לי מילים לפה, תודה.Nati כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 00:07טיעון הגיוני??רק הפועל בלב כתב:קשה לראות את הציניות, העוקצנות והזלזול באוהד שניכר שמגיע מאהבה נטו וטוען טיעונים הגיוניים ומחוברים. נתפסים לקטנות.. גם אני בעד המעבר אבל מוטב להקשיב לדברי טעם שנכתבים מהלב של אוהד
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
במטוס פרטי שעופר שכר להם.
לחצי הוא מימן טיסה ומהחצי השני הוא לקח 50 ש"ח
מאז נפצעו, נמצאים הלוחמים - אורי קנאפו, אלון כץ, אלון הינדי, אייל כהן, אלישע פופ, איגור טודורן ויוסי קרסנטי - בהליכי שיקום בבית החולים שיבא תל השומר. לטובת הנסיעה הם יצאו ממחלקת השיקום ל-24 שעות הפוגה ומנוחה ביוון, וישובו אליה לאחר חזרתם ארצה.
.
לחצי הוא מימן טיסה ומהחצי השני הוא לקח 50 ש"ח
מאז נפצעו, נמצאים הלוחמים - אורי קנאפו, אלון כץ, אלון הינדי, אייל כהן, אלישע פופ, איגור טודורן ויוסי קרסנטי - בהליכי שיקום בבית החולים שיבא תל השומר. לטובת הנסיעה הם יצאו ממחלקת השיקום ל-24 שעות הפוגה ומנוחה ביוון, וישובו אליה לאחר חזרתם ארצה.
.

-
- קיבל.ה 194 לייקים
בכל שיפוץ שיהיה אי אפשר לדעת מראש "איך זה ייראה", זה הקטע בשיפוץ..למה זה טוב כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 00:12הכוונה היא שאין לדעת איך הדרייב אין ייראה כשנאלץ לחזור לשם עוד שנה-שנתיים. היום הוא לחלוטין אולם ביתי של הפועל תל אביב. צבעים, תמונות, פרקט, חדרי הלבשה. לא נקבל את זה ביד אליהו כרגע ואפילו לפרקט נייטרלי לא מוכנים בעירייה. תפסיק להכניס לי מילים לפה, תודה.Nati כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 00:07טיעון הגיוני??רק הפועל בלב כתב:קשה לראות את הציניות, העוקצנות והזלזול באוהד שניכר שמגיע מאהבה נטו וטוען טיעונים הגיוניים ומחוברים. נתפסים לקטנות.. גם אני בעד המעבר אבל מוטב להקשיב לדברי טעם שנכתבים מהלב של אוהד
טיעון לא ברור... אפשר להישאר בדרייב אין של 3,000 מקומות בלי שאיפות. אני מבין שזה מה שחלק מהאוהדים רוצים, רק תגידו את זה בפה מלא בלי לפחד.
זה או להישאר קטנים בדרייב אין בלי עופר ובלי החתמות, או לכוון לליגה של הגדולים, להתמודד על תארים ולעבור לאולם שישרת אותנו זמנית, כדי שבעתיד יהיה לנו אולם גדול שישרת אותנו לשנים רבות קדימה ויבטיח את עתידה של הפועל (כן, אולם גדול יכול להבטיח את עתיד המועדון בלי שום ספק), גם בלי השקעה מטורפת של עופר.
כל השאר זה זיוני מוח של ילדים קטנים שלא ניהלו קיוסק בחייהם ואין להם שום טיעון רציונלי כלשהו מלבד "זה של מכבי".. אז בסדר, נשנה את האולם והוא יהפוך למבצר שלנו, זה עניין של החלטה.
תארו לכם שהארגון האולטראס היה אומר- "באים בכל הכוח והופכים את יד אליהו למבצר אדום"- זה היה יכול להיות חלום, וסיוט למכבי.. שוב החשיבה היא של ילדים קטנים, במקום זה נקבל מאבקי כוח, אגו, פירוד של הקהל והרחקה של עופר ינאי מהקבוצה.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1178 לייקים
מקובל לשחק בערב יום הזיכרון? 

GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
ענק, ככה צריך, טוב מאד שאמר את זה.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
תקציב 70-80- מליון וציין שצריך להשאיר גם לשינויים בינואר.
בונה על זה שקבולו יעשה ויברח?
פצועים?
קונה קבוצת נ.ב.א. ומעביר אליה את סורקין?
הבנאדם לא נותן לדמיון לנוח, הוא לא רוצה להשאיר סיכוי לטעות, חלון העברות חורפי חם (?)
בונה על זה שקבולו יעשה ויברח?
פצועים?
קונה קבוצת נ.ב.א. ומעביר אליה את סורקין?
הבנאדם לא נותן לדמיון לנוח, הוא לא רוצה להשאיר סיכוי לטעות, חלון העברות חורפי חם (?)
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
מישהו יכול להסביר מה הסיפור עם ה"חלון הזדמנויות" הזה של היורוליג?
איך אפשר להתייחס ברצינות לטענה שארגון מצ'וקמק ומושחת כמו היורוליג עומד "להיסגר ל50 שנה"?
איך אפשר להתייחס ברצינות לטענה שארגון מצ'וקמק ומושחת כמו היורוליג עומד "להיסגר ל50 שנה"?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
עזבו אליפות , זה עוד הרבה זמן , אם אני דדאס אני מתאבד על גביע ווינר שמתחיל בשבת , חייבים להביא את התואר הזה בתור התחלה
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
זה בדיוק הקטע, בגלל שהוא מושחת, החלון ייסגר.
מצ'וקמק הוא לא, כי הוא הבכיר והטוב באירופה.
פיבא מצ'וקמקת הרבה יותר
מצ'וקמק הוא לא, כי הוא הבכיר והטוב באירופה.
פיבא מצ'וקמקת הרבה יותר
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
בוא ניתן לשניהם קרדיט - שניהם מצוקמקים. ומי שמאמין שהיורוליג, ארגון שרק לפני חודשיים עופר סיפר לנו שקונים פגישה עם חבריו ב100 אלף יורו, הולך "להסגר ל50 שנה" יש לי אדמה למכור לו בחוף תל אביב בצד של הים.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
יותר תמונות כאלה בבקשה
Sent from my 22101320G using Tapatalk

Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
מה שכן, מרחם קצת על חינאס ודדאס, עופר: יש לנו סגל ליורוליג שצריך שיפוצים נוספים, אני רוצה את כל התארים, מה אתה אומר חינאס? דדאס? *מסתכל עליו*
חינאס: כן....קלימרה...יאסו?
דדאס: אההה... כן אז ביבי הא? what about those NETS HA?
חינאס: כן....קלימרה...יאסו?
דדאס: אההה... כן אז ביבי הא? what about those NETS HA?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
הוא בעל הבית דורש וממש לא קל לעבוד אצלו, כאוהדים, מקצועית, עופר זה הדבר הכי טוב שיכול להיות, הוא דוחף מאוד חזק להצלחות.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
זה ממש לא כזה מופרך להגיד שהיורוליג הולך להיסגר לX שנים הקרובות..
תסתכלו על התהליכים שקורים ברגל עם הסופרליג ופורמט ליגת האלופות החדש.. משחקי הכוחות האלה קורים ויקרו מסיבה פשוטה שהספורט באירופה מחפש דרכים לחדש ולהיות רלוונטי קדימה וביורוליג עצמה יש דיבור כבר שנים על רצון להגדיל את הליגה ל24-30 קבוצות.
משחקי הכוחות האלה יגיעו בשלב מסוים לאיזון ובמקרה שאכן תוגדל היורוליג אני לא רואה איך בקלות יהיה אפשר להשיג מקום של קבע כשיהיו קבוצות שכבר יחזיקו מקומות שמורים
מסריח? מאוד. מגעיל? וואלה כן. יש אלטרנטיבות? כנראה שלא
מכאן שכל אחד יעשה את ההחלטה שלו על מה הכי עדיף לעשות למועדון בעל שאיפות מקצועיות
ואגב, בתור אחד השונאים הכי גדולים של היורוליג, הפורמט, הליגה הסגורה וחוסר ההוגנות - הכי קל להפיל אימפריות מבפנים
תסתכלו על התהליכים שקורים ברגל עם הסופרליג ופורמט ליגת האלופות החדש.. משחקי הכוחות האלה קורים ויקרו מסיבה פשוטה שהספורט באירופה מחפש דרכים לחדש ולהיות רלוונטי קדימה וביורוליג עצמה יש דיבור כבר שנים על רצון להגדיל את הליגה ל24-30 קבוצות.
משחקי הכוחות האלה יגיעו בשלב מסוים לאיזון ובמקרה שאכן תוגדל היורוליג אני לא רואה איך בקלות יהיה אפשר להשיג מקום של קבע כשיהיו קבוצות שכבר יחזיקו מקומות שמורים
מכאן שכל אחד יעשה את ההחלטה שלו על מה הכי עדיף לעשות למועדון בעל שאיפות מקצועיות
ואגב, בתור אחד השונאים הכי גדולים של היורוליג, הפורמט, הליגה הסגורה וחוסר ההוגנות - הכי קל להפיל אימפריות מבפנים
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
די. בחיאת. בחיאת. אנחנו מדברים על אותו ארגון שכבר בכח מנסה כמעט מאז הקמתו להנדס קבוצות מלונדון ופריז, כן? שפועל אקטיבית כדי להכניס קבוצה מפאקינג דובאי, כן?אייבר דה-בונלס כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 12:42 זה ממש לא כזה מופרך להגיד שהיורוליג הולך להיסגר לX שנים הקרובות..
בחיאת. זה ארגון עקום ומושחת, שהתנהלות תקינה ומסודרת והוגנת הן לא נר לרגליו בלשון המעטה.
זה בסדר לאמר "יש הזדמנות לעשות את זה ביותר קלות והחלטתי לקפוץ עליה". אבל אני מתאפק לא להתגלגל מצחוק כשהוא מדבר על איזה חלון הזדמנויות היסטורי ושזה ייסגר ל50 שנה. בחיאת.
בכל מקרה מי שחושב שאם וכאשר אנחנו נהיה ביורוליג אז "נשנה אותו מבפנים"...אשרי המאמין. לא יהיה כלום, ומרבית האוהדים ישכחו מזה בכלל. נראה לי הימור הרבה יותר בטוח.
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
מסיבת עיתונאים מביכה למדי מבחינת העיתונאים, שאלות פרווה חסרות משקל ברובן. הדבר היחיד המענין היה שעופר כל הזמן טפח לרמי על השכם ונראה קצת כאילו מנסה לפייס אותו. לא יודע מה המשמעות.
חבל שלא שאלו אותו מה יעשה אם לא נצליח להשיג כרטיס ליורוליג, מה הPLAN B שלו לקבוצה ולאולם.
חבל שלא שאלו אותו מה יעשה אם לא נצליח להשיג כרטיס ליורוליג, מה הPLAN B שלו לקבוצה ולאולם.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
ynet:
שינוי משמעותי ביורוליג, רגע לפני פתיחת עונת 2024/15: ליגת הכדורסל הטובה באירופה הודיעה היום (שני) על כניסת "מס מותרות" כחלק מהגבלות הפייר-פליי הפיננסי בליגה, בדומה לתקרת השכר המוכרת מה-NBA. המשמעות: קבוצות שיחרגו מהסכום שייקבע - יאלצו לשלם קנס לליגה.
כל קבוצה תצטרך להוציא בין 32% ל-60% מהרווח שלה על שחקנים, כאשר תקרת השכר לא תיכנס לתוקף בעונה הנוכחית, שתהיה מעין עונת מעבר וכניסת הדרגתית של התקנות החדשות שיגיעו ליישום מלא בעונת 2027/28. בהודעה הרשמית שיצאה מטעם היורוליג ציינו כי "התקרה תהיה מבוססת על חישוב הכולל את ההכנסות המסחריות, הכנסות ממשחקים והכנסות נוספות".
המדרגה הראשונה, תדרוש מהקבוצות להוציא את הרף המינימלי של לכל הפחות 32% מהמשכורות. קבוצות שלא מחזיקות ברישיון A למפעל יוכלו להוציא סכום נמוך יותר.
המדרגה השנייה, תקרת השכר הרגילה תעמוד על 40%, כאשר הסכום לא יכלול הפרדות כמו שחקנים מתחת לגיל 23, שני שחקני "עוגן", המשתכרים הבכירים של הקבוצה, שחקנים פצועים ושחקנים שנמצאים מעל ל-3 שנים במועדון.
המדרגה השלישית, תקרת השכר הגבוהה ביותר, תעמוד על 60%. כאשר כאן שני השחקנים עם השכר הגבוה ביותר נכללים בחישוב. ככל שבקבוצה יש יותר שחקנים שרצים יחד לאורך זמן, הם לא ייחשבו מתחת לתקרת השכר.
ומה לגבי הקנסות? היא תהיה כלכלית. חריגה של 0-10% תוביל לקנס של חצי אירו על כל אירו שמושקע במשכורות שחקנים, חריגה של 10-30% יוביל לקנס של אירו על כל אירו. וכך הקנסות עולים בהדרגה, עד למצב של 6.5 אירו על כל אירו שמושקע.
שינוי משמעותי ביורוליג, רגע לפני פתיחת עונת 2024/15: ליגת הכדורסל הטובה באירופה הודיעה היום (שני) על כניסת "מס מותרות" כחלק מהגבלות הפייר-פליי הפיננסי בליגה, בדומה לתקרת השכר המוכרת מה-NBA. המשמעות: קבוצות שיחרגו מהסכום שייקבע - יאלצו לשלם קנס לליגה.
כל קבוצה תצטרך להוציא בין 32% ל-60% מהרווח שלה על שחקנים, כאשר תקרת השכר לא תיכנס לתוקף בעונה הנוכחית, שתהיה מעין עונת מעבר וכניסת הדרגתית של התקנות החדשות שיגיעו ליישום מלא בעונת 2027/28. בהודעה הרשמית שיצאה מטעם היורוליג ציינו כי "התקרה תהיה מבוססת על חישוב הכולל את ההכנסות המסחריות, הכנסות ממשחקים והכנסות נוספות".
המדרגה הראשונה, תדרוש מהקבוצות להוציא את הרף המינימלי של לכל הפחות 32% מהמשכורות. קבוצות שלא מחזיקות ברישיון A למפעל יוכלו להוציא סכום נמוך יותר.
המדרגה השנייה, תקרת השכר הרגילה תעמוד על 40%, כאשר הסכום לא יכלול הפרדות כמו שחקנים מתחת לגיל 23, שני שחקני "עוגן", המשתכרים הבכירים של הקבוצה, שחקנים פצועים ושחקנים שנמצאים מעל ל-3 שנים במועדון.
המדרגה השלישית, תקרת השכר הגבוהה ביותר, תעמוד על 60%. כאשר כאן שני השחקנים עם השכר הגבוה ביותר נכללים בחישוב. ככל שבקבוצה יש יותר שחקנים שרצים יחד לאורך זמן, הם לא ייחשבו מתחת לתקרת השכר.
ומה לגבי הקנסות? היא תהיה כלכלית. חריגה של 0-10% תוביל לקנס של חצי אירו על כל אירו שמושקע במשכורות שחקנים, חריגה של 10-30% יוביל לקנס של אירו על כל אירו. וכך הקנסות עולים בהדרגה, עד למצב של 6.5 אירו על כל אירו שמושקע.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
יש דיבורים על זה שהולכים להרחיב את היורוליג, זאת אומרת שיהיו עוד x קבוצות שיוכלו להיכנס ולהתקבע שם.
ברגע שהx הזה יתמלא, זה יחזור להיות מועדון סגור שקשה להיכנס אליו, ולכן עכשיו יש באופן יחסי חלון הזדמנויות להיכנס לשם.
כמו שכבר נאמר, זה לא איך שהיינו רוצים שזה יתנהל (עם תלות בהישגים מקומיים ומוקדמות) אבל כנראה שלא אנחנו נגרום לזה להיות אחרת.
ינאי: מה שאני אוהב אצל דדאס זה שאין אצלו תירוצים.
בהמשך דדאס מדבר על החיבור בקבוצה ושיש עבודה קשה לעשות
ינאי: השנה יש לך עבודה קלה יותר
הרגיש ממש כמו נזיפה מהבוס בשידור חי ומול הצופים
בהמשך דדאס מדבר על החיבור בקבוצה ושיש עבודה קשה לעשות
ינאי: השנה יש לך עבודה קלה יותר
הרגיש ממש כמו נזיפה מהבוס בשידור חי ומול הצופים
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
זאת לא היתה נזיפה, זה היה עם קריצה וחיוך, ואני חושב שבהינתן הסכומים שהוא שילם והעובדה שאף קבוצה לא נתנה לדדאס הזדמנות כזאת - זה יותר מלגיטימי.
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
זה כבר קיים בתקנון שלהם אבל הקנסות קצת שונים למיטב זכרוני. הנה פה מעמוד 554:גביזון כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 13:36 ynet:
https://ftpserver.euroleague.net/genera ... Bylaws.pdf
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
בדיוקהלך המומנטום כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 15:03לא ראיתי את מסיבת העיתונאים, לפי מה שכתבת זו הייתה עקיצה לדני פרנקו.
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
אני דווקא התחברתי לשיח הזה. כולל זה שאמר שבלי יורוקאפ או אליפות זה כישלון.
בלי פתפותי ביצים והתחמקויות. העמיד תקציב שלא להשיג תואר זה כישלון, וזה ברור לכולם. אין מה ללכת סחור סחור.
בלי פתפותי ביצים והתחמקויות. העמיד תקציב שלא להשיג תואר זה כישלון, וזה ברור לכולם. אין מה ללכת סחור סחור.
-
- קיבל.ה 1081 לייקים
לא מבין מה זה נותן לצאת בהצהרות כאלה בפתיחת העונה
-
- קיבל.ה 635 לייקים
ככה צריך, דיי עם התבוסתניות הזאת, השקיע סכום כסף מטורף, שלפי מה שטען השאיר עוד סכום של עשרה מיליון לתיקונים, אז כן, שכולם ידעו החל מהמאמן, מנהל מקצועי, צוות מקצועי והשחקנים, שאנחנו מתאבדים על כל התארים בדגש אליפות וכרטיס עלייה ליורוליג, הגיעו שחקנים מנוסים שחייבים להתמודד עם הלחץ הזה
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
אגב בכל האתרים מצטטים "אם לא ניקח אליפות זה כשלון". אני היחיד שזוכר שזה היה "אליפות או יורוקאפ"?
עריכה: בדקתי וזכרתי נכון.
עריכה: בדקתי וזכרתי נכון.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
רק מציין שולנסיה קובצה מעולה עם מטרה לחזור ליורוליג עם מאמן עדיף משלנו.
טוב להגדיר מטרות, ספורט זה לא מתמטיקה.
וכן אליפות העונה היא אחושרמוטה מטרה דדאס.
טוב להגדיר מטרות, ספורט זה לא מתמטיקה.
וכן אליפות העונה היא אחושרמוטה מטרה דדאס.
-
- קיבל.ה 1081 לייקים
לא יודע אם זה הניסוח אבל לא להציב מטרות לכאן או לכאן רק כי מישהו מהתקשורת שאל
תכף מלחמה בצפון וכל הרכ הנוצץ עף מפה בטיסה הראשונה
תשובה טובה זה צריך לעשות את הטוב ביותר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
שונא את השיח של הצלחה או כישלון.
אם חוטפים סל משלושת רבעי מגרש 0.1 שניות לסיום ומפסידים את גמר היורוקאפ / גמר הליגה זה כישלון ואם הכדור פוגע בשעון 24 זו הצלחה?
אם עולים עם מכת פציעות לגמר היורוקאפ ולא זוכים זה כישלון?
אם חוטפים סל משלושת רבעי מגרש 0.1 שניות לסיום ומפסידים את גמר היורוקאפ / גמר הליגה זה כישלון ואם הכדור פוגע בשעון 24 זו הצלחה?
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
כשיש לך תקציב של 20 מיליון דולר אז כן. מה לעשות.הלך המומנטום כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 19:59 שונא את השיח של הצלחה או כישלון.
זה הרף
-
- קיבל.ה 1081 לייקים
שם כסף שלא לוקחים את היורוקאפ, קל
אולי נגיע גבוה אבל זה ממש ממש לא ברור שניקח את הטורניר
אולי נגיע גבוה אבל זה ממש ממש לא ברור שניקח את הטורניר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
זה שום רף, זה עניין של להיכנס לביצה של כל הרז זהבים למיניהם שהכל הוא שחור או לבן.הפועל כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 20:28כשיש לך תקציב של 20 מיליון דולר אז כן. מה לעשות.הלך המומנטום כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 19:59 שונא את השיח של הצלחה או כישלון.
זה הרף
יש ציפיות גבוהות ואלה גם הציפיות שלי, בין הצלחה לכישלון יש עוד כמה תסריטים.