יורוקאפ 24/25

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

אמא קנתה לו קבוצת כדורסל בישראל, עכשיו אמא גם קונה לו שידור אוהד.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

קישור לידיעה? תודה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

הם מחוייבים לשדר גם אותנו ולא רק את ירושלים כן?
יאללה עופר, תקים לנו ערוץ, שגם עליו יזיינו לך את המוח שהוא בתשלום

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

הפועל כתב:אולי זה טוב לנו. לא מאמין שישראל היום ייקחו על זה כסף.
מרמז אגב שישראל היום אולי מכוונים להקים ערוץ שידור
תתכונן לשמוע מליון זיוני שכל על הקהל שלנו, הם יריבים שלנו במפעל. זה יהיה רקנאטי אם לא יותר

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

נראה לכם שהם יקימו ערוץ שידור תוך פחות מחודש?
הם בטח ימכרו את זה לרקנטי או צ'רלטון. או אולי לאופירה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

א. אני בטוח שהם מחויבים לשדר אותנו. מה גם שאנחנו וירושלים לא משחקים באותו היום.
ב. הפועל תביא להם חתיכת רייטינג, אולי אפילו יותר מירושלים, אז זה גם אינטרס שלהם.
ג. לגבי הערוץ, זה בעיה שלהם איפה זה ישודר, יש להם 20 יום למצוא את גוף השידור שישדר את זה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2668 לייקים

דווקא מאד נהנתי מצ'רלטון.
אם כבר ערוץ הספורט, אבל אשמח אם זה יהיה טלפז בשידור. הלוואי.

בכל מקרה - הפועל השנה זה רייטינג פסיכי.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

אגב חבל שאדלסון עושה את זה ואנחנו לא. אני מבין לגמרי את גישת ה"הישגים עכשיו" של עופר. אבל חבל שזה לא בא במקביל עם בניית מערכת וחשיבה לטווח ארוך. להוציא מאות אלפי דולרים על זכויות שידור יותר עדיף מהתוספת כישרון שאיזה קבוקלו מביא לנו כסנטר מחליף לעומת האלטרנטיבות, והרבה יותר טוב להשקיע כסף במערכת איכותית ולא אוסידונים עלובי נפש.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Zvim
קיבל.ה  115 לייקים

להזכירכם
הבעלים של העיתון הם גם הבעלים של מגדל,
האם אנחנו בדרך למודל רקאנטי???

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

itamarrose
קיבל.ה  15 לייקים

חבל שערוץ הספורט לא קנו את הזכויות. עם כל השנאה לערוץ הספורט זה המקום שמשדר את כל הכדורסל (ליגה, גביע, יורוליג, נבא), ושיש לו תוכניות על כדורסל,
והדהוד של מה שהוא משדר בחדשות הספורט. את השידורים שלנו בספורט 1 ראו רק אוהדי הפועל כדורסל. בחדשות הספורט לא הראו שום דבר מהמשחקים שלנו בגלל זה.
הכי טוב להפועל שנשודר בערוץ הספורט, ומקווה שזה יתגלגל לשם איכשהו. עם כל האהבה לטפירו, השידורים והאולפן המאולתר היו ברמה מאוד נמוכה בהשוואה לערוץ הספורט.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

אם ערוץ הספורט היו רוצים לקנות את הזכויות הם היו עושים את זה.
הם לא מעוניינים לשדר אותנו כנראה.
אם זה לא ישודר בצ'רלטון זה מצוין מבחינתי.
עושה מנוי שנתי לכל משחקי היורוקאפ והיורוליג ב-361 ש"ח.
זה זול יותר מצ'רלטון והם היו הסיבה היחידה לכך ששילמתי עד היום לסלקום/יס ודומיהם.
עכשיו אתנתק ואשאר עם freetv שמשדרים את כל ערוצי ספורט 5 ללא תשלום נוסף.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

הפועל כתב: 04 ספטמבר 2024, 12:27 אגב חבל שאדלסון עושה את זה ואנחנו לא. אני מבין לגמרי את גישת ה"הישגים עכשיו" של עופר. אבל חבל שזה לא בא במקביל עם בניית מערכת וחשיבה לטווח ארוך. להוציא מאות אלפי דולרים על זכויות שידור יותר עדיף מהתוספת כישרון שאיזה קבוקלו מביא לנו כסנטר מחליף לעומת האלטרנטיבות, והרבה יותר טוב להשקיע כסף במערכת איכותית ולא אוסידונים עלובי נפש.
לדעתי קבוקלו בקלות יכול להיות ההבדל בין לזכות ביורוקאפ לבין לא לזכות, מה שאני לא יכול להגיד על זכויות שידור.
לגבי השקעה במעטפת, אני מאוד מסכים לגבי החשיבות של זה, אבל אתה לא לגמרי מדייק פה. מלבד השקעה גדולה ברכש, הפועל גם החתימה העונה מנהל מקצועי, שני סקאוטים ולדעתי גם הצוות הרפואי הורחב.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2668 לייקים

אם וכאשר (והלוואי) נממש את הפוטנציאל שיש בקבוצה הפסיכית הזו כברי רדפו אחרינו לשדר אותנו, אני בטוח.
כבר היום....
יחד, רק יחד! :heart:
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

כבר התחילו הכתבות ה"מפרגנות" מישראל היום:
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/16384213
רק הפועל
קיבל.ה  2396 לייקים

הוקיץ' כתב: 04 ספטמבר 2024, 18:24
הפועל כתב: 04 ספטמבר 2024, 12:27 אגב חבל שאדלסון עושה את זה ואנחנו לא. אני מבין לגמרי את גישת ה"הישגים עכשיו" של עופר. אבל חבל שזה לא בא במקביל עם בניית מערכת וחשיבה לטווח ארוך. להוציא מאות אלפי דולרים על זכויות שידור יותר עדיף מהתוספת כישרון שאיזה קבוקלו מביא לנו כסנטר מחליף לעומת האלטרנטיבות, והרבה יותר טוב להשקיע כסף במערכת איכותית ולא אוסידונים עלובי נפש.
לדעתי קבוקלו בקלות יכול להיות ההבדל בין לזכות ביורוקאפ לבין לא לזכות, מה שאני לא יכול להגיד על זכויות שידור.
לגבי השקעה במעטפת, אני מאוד מסכים לגבי החשיבות של זה, אבל אתה לא לגמרי מדייק פה. מלבד השקעה גדולה ברכש, הפועל גם החתימה העונה מנהל מקצועי, שני סקאוטים ולדעתי גם הצוות הרפואי הורחב.
מסכים , דיי מוזר לי שנחשבנו לפייבוריטים לזכייה עוד לפני שהוא חתם (לפי סוכנויות ההימורים ) , ברור שגם בלעדיו יש פה פוטנציאל מטורף אבל לא חושב שזה כזה חד משמעי (וברור שגם איתו זו לא משימה פשוטה בכלל לקבוצה שאף פעם לא הגיע לגמר אירופי )
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

הוקיץ' כתב:כבר התחילו הכתבות ה"מפרגנות" מישראל היום:
אני רואה את הכותרות בגוגל בטלפון ולא נכנס בכלל

רק הפועל
קיבל.ה  2396 לייקים

הוקיץ' כתב: 04 ספטמבר 2024, 18:59 כבר התחילו הכתבות ה"מפרגנות" מישראל היום:
גם מכבי וגם ירושלים עם קבוצות חדשות כמעט לגמריי , מעניין למה שם לא שומעים קלישאות כמו ויתור על תהליך בריא ושאר הקשקושים
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אכלנו אותה
https://www.haaretz.co.il/sport/hayom/2 ... 1133978235
ישראל היום רכש את זכויות השידור של הפועל ירושלים והפועל ת"א באירופה
העיתון "ישראל היום" רכש את זכויות השידור של מפעל הכדורסל האירופי יורוקאפ לעונה הקרובה.
העיתון נמצא בבעלותה של מרים אדלסון, אמו של מתן אדלסון, הבעלים של הפועל ירושלים, אחת משתי הנציגות של ישראל במפעל.
הפועל ירושלים חזרה למפעל אחרי שש שנים בהן שיחקה בליגת האלופות של פיב"א.
הנציגה השנייה, הפועל תל אביב, תשחק בו זו העונה השלישית.
שתי הקבוצות שמו להן למטרה את הזכייה ביורוקאפ, שתזכה אותן בכרטיס ליורוליג.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

הוקיץ' כתב:כבר התחילו הכתבות ה"מפרגנות" מישראל היום:
זה מזמן ככה. חלק מסדרת הכתבות של אבי סגל לפני תחילת העונה.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

itamarrose כתב: 04 ספטמבר 2024, 14:10 חבל שערוץ הספורט לא קנו את הזכויות. עם כל השנאה לערוץ הספורט זה המקום שמשדר את כל הכדורסל (ליגה, גביע, יורוליג, נבא), ושיש לו תוכניות על כדורסל,
והדהוד של מה שהוא משדר בחדשות הספורט. את השידורים שלנו בספורט 1 ראו רק אוהדי הפועל כדורסל. בחדשות הספורט לא הראו שום דבר מהמשחקים שלנו בגלל זה.
למי לעזאזל איכפת???!!!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

מישהו יכול לתת לינק לפנטזי יורוקאפ?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

its-sick כתב: 04 ספטמבר 2024, 21:17 אכלנו אותה
העיתון "ישראל היום" רכש את זכויות השידור של מפעל הכדורסל האירופי יורוקאפ לעונה הקרובה.
העיתון נמצא בבעלותה של מרים אדלסון, אמו של מתן אדלסון, הבעלים של הפועל ירושלים, אחת משתי הנציגות של ישראל במפעל.
פורסם בעיתונות (רבתי כתובה ודיגיטאלית) שבעקבות כניסת עופר ינאי לבעלות על ערוץ 13 הם ישדרו את הפועל.
מישהו יכול לתת תמונת מצב - ליגה? EUROCAP? ווינר?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

אדום ותיק כתב: 13 ספטמבר 2024, 13:26
פורסם בעיתונות (רבתי כתובה ודיגיטאלית) שבעקבות כניסת עופר ינאי לבעלות על ערוץ 13 הם ישדרו את הפועל.
ליגה+גביע ווינר - הזכויות שייכות לספורט 5 ושם זה ישודר.
יורוקאפ- הזכויות שייכות ל"ישראל היום" שכרגע מתכננים לשדר באפליקציה שלהם.
נכון להיום ערוץ 13 עדיין לא רלוונטי
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

נשגב מבינתי איך אף אחד מהקריטריונים של קניית זכויות שידור הוא שיש הסדר מוכן של ערוץ טלוויזיה?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

הלך המומנטום כתב:נשגב מבינתי איך אף אחד מהקריטריונים של קניית זכויות שידור הוא שיש הסדר מוכן של ערוץ טלוויזיה?
הזיה.
המשחק עוד 10 ימים, מזיינים תשכל על אפליקציה שעוד לא ברור איך תעבוד ובכלל לא מותקנת אצלנו עדיין.

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

אם האינטרס של אדלסון זה שתהיה נגישות לאוהדי הפועל ירושלים אז מגניב, גם אנחנו נרוויח מזה, אבל אם הם לא סגורים איך הם הולכים לשדר את זה אז סתם הם ידפקו את עצמם.

אגב, כמה עולה מנוי שנתי לצפייה במשחקים באתר של היורוקאפ?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

הלך המומנטום כתב:אם האינטרס של אדלסון זה שתהיה נגישות לאוהדי הפועל ירושלים אז מגניב, גם אנחנו נרוויח מזה, אבל אם הם לא סגורים איך הם הולכים לשדר את זה אז סתם הם ידפקו את עצמם.

שלוש מאות ומשהו שקלים.
אבל יש מדינות שבהן אי אפשר לצפות במשחקים בגלל שהזכויות שייכות למי שרכש אותן באותה מדינה.
צריך לוודא שאצלנו לא תהיה בעיה כזו.

Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

תבור כתב:
באפליקציה שלהם? לצפות במשחק בנייד?

Sent from my iPhone using Tapatalk
red_boy
קיבל.ה  53 לייקים

Charlie כתב: 15 ספטמבר 2024, 11:39
תבור כתב:

באפליקציה שלהם? לצפות במשחק בנייד?

Sent from my iPhone using Tapatalk
אפליקציה שניתן להוריד לטלויזיה חכמה ולראות דרך הטלויזיה
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

רדנקו כתב: 14 ספטמבר 2024, 22:45
הלך המומנטום כתב:אם האינטרס של אדלסון זה שתהיה נגישות לאוהדי הפועל ירושלים אז מגניב, גם אנחנו נרוויח מזה, אבל אם הם לא סגורים איך הם הולכים לשדר את זה אז סתם הם ידפקו את עצמם.

שלוש מאות ומשהו שקלים.
אבל יש מדינות שבהן אי אפשר לצפות במשחקים בגלל שהזכויות שייכות למי שרכש אותן באותה מדינה.
צריך לוודא שאצלנו לא תהיה בעיה כזו.

VPN פותר את העניין הזה בקלות
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מצופה במקרה כזה שהנהלת המועדון תדאג לכלל אוהדי הקבוצה ובראשם אוהדים מבוגרים , שאין להם את היכולת והטכנולוגיה הנ"ל , וגם פחות מבוגרים שיתקשו מאד במשך עונה שלמה להתבסס על הפתרון המוצע בשלב זה. מגיע לנו כאוהדים וקהילה יותר מאשר צפייה באפליקציה כזו או אחרת.
redead
קיבל.ה  530 לייקים

אתם קצת מלחיצים את עצמכם.
האינטרס גם של הפועל וגם של ירושלים הוא לכמה שיותר חשיפה
בכל מצב שלא יהיה, תהיה יותר חשיפה מאשר מערוץ צ'רלטון הסגור
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

redead כתב: 15 ספטמבר 2024, 16:25 אתם קצת מלחיצים את עצמכם.
האינטרס גם של הפועל וגם של ירושלים הוא לכמה שיותר חשיפה
בכל מצב שלא יהיה, תהיה יותר חשיפה מאשר מערוץ צ'רלטון הסגור
ממש לא בכל מצב
די עם ה-נו
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

De Niro כתב: 15 ספטמבר 2024, 15:27 מצופה במקרה כזה שהנהלת המועדון תדאג לכלל אוהדי הקבוצה ובראשם אוהדים מבוגרים , שאין להם את היכולת והטכנולוגיה הנ"ל , וגם פחות מבוגרים שיתקשו מאד במשך עונה שלמה להתבסס על הפתרון המוצע בשלב זה. מגיע לנו כאוהדים וקהילה יותר מאשר צפייה באפליקציה כזו או אחרת.
בעיניי לא נכון לצפות מההנהלה/מועדון שתפתור כל בעיה שמפריעה לאוהדים. אם ישודר כמו שנה שעברה אז משלמים על ספורט 1/2 ודומיהם. אם ירושלים שקנו את הזכויות שידור (מקווה שהבנתי נכון) יחליטו שלא משדרים אותנו אז מה בדיוק הדרישה מהפועל?
במידה וקיימת האפליקצייה של היורוקאפ והיא זמינה לכל אוהד בתשלום, אין שום סיבה שהפועל תדאג להנגיש את זה יותר ממה שזה כבר מונגש. זו דעתי לפחות

לי קצת מרגיש שמאז שעופר ינאי נכנס יש ממנו ציפייה שיטפל בכל עניין של כל אוהד פרטני ואם הוא לא עושה את זה אז הוא לא בסדר.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

פומפה כתב: 15 ספטמבר 2024, 17:27
De Niro כתב: 15 ספטמבר 2024, 15:27 מצופה במקרה כזה שהנהלת המועדון תדאג לכלל אוהדי הקבוצה ובראשם אוהדים מבוגרים , שאין להם את היכולת והטכנולוגיה הנ"ל , וגם פחות מבוגרים שיתקשו מאד במשך עונה שלמה להתבסס על הפתרון המוצע בשלב זה. מגיע לנו כאוהדים וקהילה יותר מאשר צפייה באפליקציה כזו או אחרת.
בעיניי לא נכון לצפות מההנהלה/מועדון שתפתור כל בעיה שמפריעה לאוהדים. אם ישודר כמו שנה שעברה אז משלמים על ספורט 1/2 ודומיהם. אם ירושלים שקנו את הזכויות שידור (מקווה שהבנתי נכון) יחליטו שלא משדרים אותנו אז מה בדיוק הדרישה מהפועל?
במידה וקיימת האפליקצייה של היורוקאפ והיא זמינה לכל אוהד בתשלום, אין שום סיבה שהפועל תדאג להנגיש את זה יותר ממה שזה כבר מונגש. זו דעתי לפחות

לי קצת מרגיש שמאז שעופר ינאי נכנס יש ממנו ציפייה שיטפל בכל עניין של כל אוהד פרטני ואם הוא לא עושה את זה אז הוא לא בסדר.
העניין איננו התשלום וגם לא הציפייה מההנהלה , אלא חוסר הנגישות מבחינתם של עשרות אלפי אוהדים לטלוויזיה חכמה מתקדמת ואינטרנט מהיר שאולי יאפשרו צפייה ראוייה.זו עובדה.זה המצב בשטח.
צריך לעשות הכל כדי לאפשר שידור טלוויזיוני. אחרת , העונה האירופאית ההיסטורית הזו תהיה נחלתם של מעטים מהאוהדים וחבל.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

De Niro כתב: 15 ספטמבר 2024, 17:45

העניין איננו התשלום וגם לא הציפייה מההנהלה , אלא חוסר הנגישות מבחינתם של עשרות אלפי אוהדים לטלוויזיה חכמה מתקדמת ואינטרנט מהיר שאולי יאפשרו צפייה ראוייה.זו עובדה.זה המצב בשטח.
צריך לעשות הכל כדי לאפשר שידור טלוויזיוני. אחרת , העונה האירופאית ההיסטורית הזו תהיה נחלתם של מעטים מהאוהדים וחבל.
אוקי מבין ומקבל, אבל אני עדיין לא לגמרי מבין מה מצופה מהנהלת המועדון שתעשה כמו שציינת. שוב, בהנחה וירושלים לא מאפשרים והאופציה היחידה היא אפליקציה, מה בדיוק הפועל אמורה/יכולה לעשות בשביל להנגיש את זה לקהל הרחב? אני באמת שואל כי לי לא עלו אופציות לראש.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

פומפה כתב: 15 ספטמבר 2024, 17:58

אוקי מבין ומקבל, אבל אני עדיין לא לגמרי מבין מה מצופה מהנהלת המועדון שתעשה כמו שציינת. שוב, בהנחה וירושלים לא מאפשרים והאופציה היחידה היא אפליקציה, מה בדיוק הפועל אמורה/יכולה לעשות בשביל להנגיש את זה לקהל הרחב? אני באמת שואל כי לי לא עלו אופציות לראש.
אני לא אומר שזה בהכרח יעבוד אבל אפשר לנסות לעניין גופי שידור נוספים כמו רשת 13 או צ'רלטון
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

המשחק עוד שבוע ולא נראה שיהיה פרומו בימים הקרובים בערוץ/אפליקציה.
מתן תגיד לאבא שעיתון זה לא ערוץ טלויזיה ותן לנו כבר להבין איך לעזאזל נראה את המשחק.

פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

De Niro כתב: 15 ספטמבר 2024, 18:43
פומפה כתב: 15 ספטמבר 2024, 17:58
אני לא אומר שזה בהכרח יעבוד אבל אפשר לנסות לעניין גופי שידור נוספים כמו רשת 13 או צ'רלטון
בהחלט אפשרי. מניח שזה מורכב עם כל העניין של הזכויות של ירושלים. אבל מבלי לדעת או להיות מעורב בצורה כלשהי אני נוטה להאמין שעופר ניסה או מנסה שזה יקרה. האיש הוכיח במעשיו (לפחות לי) עד כה שהקהל הוא חלק מאוד מאוד חשוב עבורו. מקווה שכן תהיה אופציה שהיא יותר אטרקטיבית לכלל הקהל כדי שכל מי שמעוניין יצליח לראות את הקבוצה המטורפת שנבנתה פה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

מה שאפשר לעשות אם שיחה והצעה לא עוזרת זה נטו ללכת לבית משפט ולדרוש מהם לשדר אותנו בצורה ראויה
שליחת תגובה