וולקאם יזן נסאר - האשכול הפוליטי
-
- קיבל.ה 320 לייקים
ב7.10 הדף אחרין עקב יאזן
הילל את המרצחים, האונסים והחוטפים
הילל את המרצחים, האונסים והחוטפים
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
וואו
אני עוקב אחרי 10 כאלה אז?
אה הוא ערבי אז הוא בטח רוצה שכולנו נמות
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אני נותן צאנס? מאחל לביבי ובן גביר רק רע. אחד מושחת מטונף והשני טרוריסט. באותו נשימה פחות בא לי על מחבלים אצלי בקבוצה. לא יהיה לו שקט בהפועל אני מבטיח.בר קולמוסא כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 15:13בסדר אם אתה אחרי השואה באוקטובר עוד נותן צ׳אנס לביבי ובן גביר אז אולי לא כדאי שתחווה את דעתך על למידה ותקווה.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 320 לייקים
אוגוסטוס היל כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 16:42וואו
אני עוקב אחרי 10 כאלה אז?
אה הוא ערבי אז הוא בטח רוצה שכולנו נמות
אז עצוב שאתה נותן במה ויד לעמודים שעודדו את טבח 7.10
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
המילקשייק של יזן מביא את כל היודונאצים לחצר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
שמע איזה בן אדם מציק אתה. יודונאצי תקרא לעצמך מה אתה יודע בכלל??
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
יש פה בכלל מנהלים? או שלקרוא למשתמשים יןדונאצים זה עומד בכללי הפורום?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
שעל ראש הגנב בוער הכובע...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא יודע, אולי לא,
תסביר לנו, על איזה כלל זה עובר?
רק לפני שאתה עונה, סתם בא לי לצטט הודעה מהאשכול הזה ספציפית בלי קשר לכלום...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
קראתי לך יודונאצי עשרות פעמים ולא התלוננת, רק את אלפקה אתה לוקח ללב?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מנחם לראות שתהליך הנאציפיקציה של מדינת ישראל מחלחל גם לפורום.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
אם כבר מביאים כלב תומך מחבלים מסריח,למה לא את בנזמה או מוחמד סלאח?
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אני הייתי מעיף אותו רק על המחשבה לעקוב אחרי ביבי...עידן סרור כתב:גם אני עוקב אחרי עמודים כאלו כדי לצפות ביותר חדשות שקשורות למלחמה.
אגב, הוא עוקב גם אחרי ביבי, למה על זה אף אחד לא מדבר?
עכשיו, אחרי שסיימנו עם הבדיחות, הבהרה קטנה ופשוטה ממנו היתה סוגרת את הסאגה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 13 ספטמבר 2024, 20:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אם היתה אחת כזו, אתה היית מוגלה לפורום של הזונה ה-12 ללא אפשרות לחנינה.KingAlpaca כתב:הנהלה?
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
באופן מפתיע אנשים שהסביבה הקרובה שלהם מלאה בנאצים רואים נאצים בכל מקום
מה קרה לסתם גזענים, הרף להיקרא נאצי ירד עד כדי כך?
מה קרה לסתם גזענים, הרף להיקרא נאצי ירד עד כדי כך?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
תלמד מהמאסטר
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
למה לעזאזל הוא חייב לך הבהרה?Asafasraf כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 20:56אני הייתי מעיף אותו רק על המחשבה לעקוב אחרי ביבי...עידן סרור כתב:גם אני עוקב אחרי עמודים כאלו כדי לצפות ביותר חדשות שקשורות למלחמה.
אולי אתה גם רוצה ממנו הצהרת נאמנות?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
הוא לא צריך להבהיר לי למה הוא עוקב אחרי ביבי, מספיק שיהיה טוב על הדשא.Asafasraf כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 20:56אני הייתי מעיף אותו רק על המחשבה לעקוב אחרי ביבי...עידן סרור כתב:גם אני עוקב אחרי עמודים כאלו כדי לצפות ביותר חדשות שקשורות למלחמה.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
מישהו מחבורת הגזענים פה יכול רגע להתאמץ להפעיל את האונה האחת המתפקדת שיש לו במוח ולהסביר לי,
אם לפי הסקת המסקנות שלכם מעקב אחרי העמוד הזה גורר שיזן נסאר תומך ברצח יהודים, האם מעקב אחרי ביבי גורר שיזן נסאר תומך בביבי?
הוא תומך טרור שמצביע ביבי?
אם לפי הסקת המסקנות שלכם מעקב אחרי העמוד הזה גורר שיזן נסאר תומך ברצח יהודים, האם מעקב אחרי ביבי גורר שיזן נסאר תומך בביבי?
הוא תומך טרור שמצביע ביבי?
-
- קיבל.ה 157 לייקים
כל צד קורא לשני נאצים, אתם קריקטורה בחיי
לגבי השחקן, לא יקרה כלום אם הוא יוציא הבהרה ולא רק יוריד את העוקב כמו גנב בלילה, אני אישית לא אשרק לו בוז או שאתייחס יותר מדי לשחקן שבטח ישלים 200 דקות ואז ייחתך בינואר כי מקצועית הוא פח אשפה אבל אני מבין את מי שזה כן מטרגר אותו
הסבלנות שלנו קצרה מאוד ואנחנו עדיין לא בשלב של להכיל מורכבות, זה מה יש
לגבי השחקן, לא יקרה כלום אם הוא יוציא הבהרה ולא רק יוריד את העוקב כמו גנב בלילה, אני אישית לא אשרק לו בוז או שאתייחס יותר מדי לשחקן שבטח ישלים 200 דקות ואז ייחתך בינואר כי מקצועית הוא פח אשפה אבל אני מבין את מי שזה כן מטרגר אותו
הסבלנות שלנו קצרה מאוד ואנחנו עדיין לא בשלב של להכיל מורכבות, זה מה יש
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
זה נכתב בהומור (עוקב לביבי יותר גרוע מאשר עוקב לערוץ הפלסטינאי).עידן סרור כתב:הוא לא צריך להבהיר לי למה הוא עוקב אחרי ביבי, מספיק שיהיה טוב על הדשא.Asafasraf כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 20:56אני הייתי מעיף אותו רק על המחשבה לעקוב אחרי ביבי...עידן סרור כתב:גם אני עוקב אחרי עמודים כאלו כדי לצפות ביותר חדשות שקשורות למלחמה.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אין לי ציפייה שתבין.KingAlpaca כתב:למה לעזאזל הוא חייב לך הבהרה?Asafasraf כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 20:56אני הייתי מעיף אותו רק על המחשבה לעקוב אחרי ביבי...עידן סרור כתב:גם אני עוקב אחרי עמודים כאלו כדי לצפות ביותר חדשות שקשורות למלחמה.
אולי אתה גם רוצה ממנו הצהרת נאמנות?
אם זה היה תלוי בך, היטלר היה משחק בהפועל תל אביב.
מעניין שה- 7.10 לא שינה שום דבר בתא הבודד שיש לך במוח.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
מה הקשר אף אחד לא יודע. אתה או תמים או טיפש או שניהם ביחד אז לך תחבק מחבלים, אם גם בטח לא התכוונו לכלום.KingAlpaca כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 18:42שעל ראש הגנב בוער הכובע...
OMG עווופררר
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
בהנחה והוא תומך באג'נדה של העמוד הזה נשאלת השאלה באיזו קבוצה אוהדים יקבלו בזרועות פתוחות שחקן שתומך בהרג שלהם או של חיילים של המדינה בה משחקת הקבוצה (בלי להתחכם ולומר סכנין או אומלפאחם)? אנשים פה מכנים נאצי את מי שלא מאמץ הכלה ברמות שלא קיימות בעולם,
אם זה היה עמוד שתומך בפתרון של דרכי שלום זה דבר אחד, לצערי העמוד הזה והנרטיב המתחזק אצל הפלסטינים ותומכיהם הוא שליטה מלאה של הפלסטינים בכל שטחי המדינה ויש אף כאלה שישמחו להשמיד את היהודים עד האחרון שבהם, ועם כל העניין של הצדק ההיסטורי אי אפשר לצפות מהבן אדם אותו קוראים להשמיד לקבל נרטיב כזה או אחד שתומך בו לקבוצה שהם אוהדים ולקרוא לו נאצי , שאני לא צריך לספר כמה בסיס השנאה שלהם כלפי יהודים שונה בתכלית מזה של יהודים כלפי ערבי שקורא להשמיד אותם.
ברור לי שיש פה כאלה שמבינים בתוכם את ההבדלים ובכל זאת עושים שימוש בהשוואה הזו מתוך כעס ושנאה, אתם תורמים לליבוי הלהבות לא פחות מהיודונאצים האמיתיים שפיתחו שנאה תהומית לערבים באשר הם ורוצים "לזרוק את כולם לים"
אם זה היה עמוד שתומך בפתרון של דרכי שלום זה דבר אחד, לצערי העמוד הזה והנרטיב המתחזק אצל הפלסטינים ותומכיהם הוא שליטה מלאה של הפלסטינים בכל שטחי המדינה ויש אף כאלה שישמחו להשמיד את היהודים עד האחרון שבהם, ועם כל העניין של הצדק ההיסטורי אי אפשר לצפות מהבן אדם אותו קוראים להשמיד לקבל נרטיב כזה או אחד שתומך בו לקבוצה שהם אוהדים ולקרוא לו נאצי , שאני לא צריך לספר כמה בסיס השנאה שלהם כלפי יהודים שונה בתכלית מזה של יהודים כלפי ערבי שקורא להשמיד אותם.
ברור לי שיש פה כאלה שמבינים בתוכם את ההבדלים ובכל זאת עושים שימוש בהשוואה הזו מתוך כעס ושנאה, אתם תורמים לליבוי הלהבות לא פחות מהיודונאצים האמיתיים שפיתחו שנאה תהומית לערבים באשר הם ורוצים "לזרוק את כולם לים"
רדיוס לבית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
איך אתם מכירים כל כך טוב את העמוד הזה ואת העמדות שלו? 

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
סבבה אז אני מבין שמותר הכלKingAlpaca כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 18:47לא יודע, אולי לא,
תסביר לנו, על איזה כלל זה עובר?
רק לפני שאתה עונה, סתם בא לי לצטט הודעה מהאשכול הזה ספציפית בלי קשר לכלום...
אם כך אתה נאצי חלאה (לא יודונאצי כי יהודי אתה לא)
אני משער שהסביבה שלך לא סובלת אותך ואתה גם נראה סימפ די רציני
אה ואני 99% בטוח שאשתך בוגדת בך
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אני נשוי לגבר...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אלה הכי בוגדניים שתדע
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
אני רק שאלה קטנה, כל שחקן שמגיע להפועל בודקים אחרי מי הוא עוקב באינסטגרם?
סתם כדי לדעת...
סתם כדי לדעת...
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
גם ביבי בגד בכל נשותיו (באחת מהן הודה פומבית מול כל עם ישראל בלי ששאלנו אותו בכלל),
כנראה שבגידה זו תכונה שימנים אוהבים
כנראה שבגידה זו תכונה שימנים אוהבים
נערך לאחרונה על ידי its-sick ב 14 ספטמבר 2024, 15:19, נערך 3 פעמים בסך הכל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אכן יש בישראל גזענים שאינם פאשיסטים, אבל מתי מעט.
גזענים פאשיסטים הם נאצים.
כל הגזענים פה בפורום הגזענות שלהם היתה פאשיסטית.
כל נושא ה"בגידה" של השחקן בו דנים פה הוא פאשיסטי במהותו.
בדמוקרטיה מותר לעקוב אחרי כל מי שרוצים ומותר להביע דיעות לא פופולריות. אבל אי אפשר להסביר את זה לפאשיסטים, אין להם את המושגים האלה בראש בכלל.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מבאס שהנאצים הרסו גם את הפועל. לא הספיק להם כל אספקט אחר במדינה המסריחה הזאת. תלכו להזדיין אתם והחיילים רוצחי הילדים ואונסי האסירים שאתם מהללים
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
זה המיץ של הזבל לא פחות (וכנראה שיותר) מכמה אנשים פה שאתה מכנה נאצים, תאוריית הפרסה יפה לך.הגלמוד מלוד כתב: ↑14 ספטמבר 2024, 19:40 תלכו להזדיין אתם והחיילים רוצחי הילדים ואונסי האסירים שאתם מהללים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הוא טועה?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!