משחקי הכנה לעונת 24/25
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
כמה חסימות יש כבר לברונו? 3-4?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
עוד אחתגביזון כתב:כמה חסימות יש כבר לברונו? 3-4?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
לסיכום:
זה לא מספיק טוב מבחינת צורת המשחק בהתקפה.
היו לנו היום לפחות 18 איבודי כדור ובוא נודה באמת אריס נתנה משחק של קט סל.
יש לנו סגל מטורף, היום אנגולה שם 20 נקודות, השלשות נכנסות היום בלי הפסקה.
לא בטוח שיכנסו מול הגנה חזקה כמו מכבי, חוץ ממשחק הריווחים כשכולם 2 מטר מעבר לקו ה3 מנסים להכניס כדור למוטלי ומשם שוב החוצה לא ראיתי הרבה בהתקפה. רגלנד לא מנוצל בשיט. הקבוצה טובה יכולה ללחוץ אותנו בהגנה ככה, תלות מוגזמת לחלוטין מה3.
סבבה שזו אסטרטגיה, אבל זו עד עכשיו האסטרטגיה היחידה ולא חלק ממגוון אפשרויות שמיושמות.
בברלי עושה זה למצויין כשהוא על המגרש.
יש לנו באמת סגל מדהים ביורוקאפ, מדהים.
זה לא מספיק טוב מבחינת צורת המשחק בהתקפה.
היו לנו היום לפחות 18 איבודי כדור ובוא נודה באמת אריס נתנה משחק של קט סל.
יש לנו סגל מטורף, היום אנגולה שם 20 נקודות, השלשות נכנסות היום בלי הפסקה.
לא בטוח שיכנסו מול הגנה חזקה כמו מכבי, חוץ ממשחק הריווחים כשכולם 2 מטר מעבר לקו ה3 מנסים להכניס כדור למוטלי ומשם שוב החוצה לא ראיתי הרבה בהתקפה. רגלנד לא מנוצל בשיט. הקבוצה טובה יכולה ללחוץ אותנו בהגנה ככה, תלות מוגזמת לחלוטין מה3.
סבבה שזו אסטרטגיה, אבל זו עד עכשיו האסטרטגיה היחידה ולא חלק ממגוון אפשרויות שמיושמות.
בברלי עושה זה למצויין כשהוא על המגרש.
יש לנו באמת סגל מדהים ביורוקאפ, מדהים.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 12 ספטמבר 2024, 22:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אני מאוד מקווה שאם יעקב, תומר ובנטיל היו משחקים, אנגולה היה רואה פחות דקות אם בכלל.
הוא לא היה חלק מתיכנון הקבוצה, הוא פה רק בגלל שהתעקש להישאר עם החוזה, וזה לא חוג בקהילה. למרות שהיה לו משחק כביכול טוב למה שהתרגלנו ממנו. אני לא חושב שהוא צריך לקבל כ"כ הרבה דקות על פני שחקנים שהגיעו כדי לשחק (ולא באילוץ) ובשביל הרבה כסף.
הוא לא היה חלק מתיכנון הקבוצה, הוא פה רק בגלל שהתעקש להישאר עם החוזה, וזה לא חוג בקהילה. למרות שהיה לו משחק כביכול טוב למה שהתרגלנו ממנו. אני לא חושב שהוא צריך לקבל כ"כ הרבה דקות על פני שחקנים שהגיעו כדי לשחק (ולא באילוץ) ובשביל הרבה כסף.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
ברוב המשחקים העונה,פתיחה חזקה בהגנה ובהתקפה. יספיקו לנו לגמור את המשחק.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לא ראיתי את המחצית השנייה כמעט בכלל, אבל המחצית הראשונה הייתה קונצרט של כדורסל. הגנה, התקפה, הכל.
מה שאני אוהב במיוחד לראות זה שכמעט כולם עולים כדי לטרוף את הפרקט, וזה מחפה על המעטים שלא.
אנחנו עוד לא קרובים עדיין ל-40 דקות של כדורסל ברמה גבוהה, אבל בכל המשחקים עד עכשיו (אולי למעט הכוכב שלא ראינו) היו דקות שבהן פשוט כתשנו את היריבות.
מה שאני אוהב במיוחד לראות זה שכמעט כולם עולים כדי לטרוף את הפרקט, וזה מחפה על המעטים שלא.
אנחנו עוד לא קרובים עדיין ל-40 דקות של כדורסל ברמה גבוהה, אבל בכל המשחקים עד עכשיו (אולי למעט הכוכב שלא ראינו) היו דקות שבהן פשוט כתשנו את היריבות.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אחרי המחצית רצח בראשונה,הורידו את הלחץ בשניה.הוקיץ' כתב:לא ראיתי את המחצית השנייה כמעט בכלל, אבל המחצית הראשונה הייתה קונצרט של כדורסל. הגנה, התקפה, הכל.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
1- לא הבנתי את ההחלטה הזו של החמישיות, למה לא לנסות הרכבים. (חוץ מדקה פה ושם)
2- שרצים והכל נכנס אז כמובן שנראה מעולה, אבל לא ראיתי תרגיל אחד יצירתי וזה עוד נגד קבוצה ששיחקה כמו נוער.
3- קבוקלו ענק גדול עם ידיים ענקיות נראה קצת מפוזר. למה לא ראינו אותו ב-4 שאין את תומר ובנטיל???
4- דדאס מפחיד אותי
5- בר טימור השחקן ה-12 ברוטציה צריך להיות, לפחות ביורוקאפ.
6- אנגולה או שהוא בפנים או שהוא בחוץ, אני חושב שבתור זר 8 זו פריבלגיה כמובן, אבל השאלה אם צריך. (לא מת עליו בלשון המעטה)
7- פוסטר נראה טוב מאמין שיתחבר ויקבל את הדקות שלו נראה פה שחקן ברמה גבוהה מאוד! ורגלנד נראה מוזר
2- שרצים והכל נכנס אז כמובן שנראה מעולה, אבל לא ראיתי תרגיל אחד יצירתי וזה עוד נגד קבוצה ששיחקה כמו נוער.
3- קבוקלו ענק גדול עם ידיים ענקיות נראה קצת מפוזר. למה לא ראינו אותו ב-4 שאין את תומר ובנטיל???
4- דדאס מפחיד אותי
5- בר טימור השחקן ה-12 ברוטציה צריך להיות, לפחות ביורוקאפ.
6- אנגולה או שהוא בפנים או שהוא בחוץ, אני חושב שבתור זר 8 זו פריבלגיה כמובן, אבל השאלה אם צריך. (לא מת עליו בלשון המעטה)
7- פוסטר נראה טוב מאמין שיתחבר ויקבל את הדקות שלו נראה פה שחקן ברמה גבוהה מאוד! ורגלנד נראה מוזר
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
1- זה משחק אימון, ההחלטה היום באופן די ברור היתה לעבוד על תיאום של הרכבים מסוימים.
2- טוב אחי, קלענו 100 נקודות רק מפוקסים ויכולת אישית. אולי אם תראה את המשחק שוב בעין יותר אובייקטיבית תראה יופי של הנעת כדור (במיוחד כשבברלי משחק), ריווח מצויין (ידענו שזה יהיה לנו כי דדאס המאמן שלנו) וגם ניצול יפה של הגבוהים.
3- לא ראינו אותו ב4 בגלל שתומר ובנטיל לא נמצאים , כשהוא ומוטלי עושים רוטציה בעמדה 5 ואיש עם בלייזר ב4.
כשנהיה עם תומר ובנטיל , איש ובלייזר ישחקו יותר ב3, ואז נראה הרכבים של שני גבוהים, בכל קונסטלציה אפשרית כולל של מוטלי וקאבוקלו ביחד.
4- לא יודע עם מפחיד זאת המילה שהייתי משתמש בה, אבל אין ספק שבסגל שנבנה פה, הוא החוליה החלשה.
5- תתכונן, הוא יהיה 8/9 ברוטציה, וזה בסדר גמור.
6- מאמין שהדקות שאנגולה משחק בהכנה נועדו לשמר את הערך שלו כדי למצוא לו קבוצה מתאימה, אם לא ימצאו משהו שמתאים לכולם, יש מצב שישאר זר שמיני בסגל, זאת סיטואציה אופורטוניסטית, בעיקר מצידו, ועל כן ודאות לא תהיה פה, וזה בסדר.
7- פוסטר שחקן, לא היה ספק לגבי זה, הסימן שאלה מבחינתי היה האם הוא יכול מבחינה מנטלית לקבל את זה שהוא לא האלפא דוג בקבוצה, ייבחן בהמשך העונה, לא הייתי קופץ למסקנות לכאן או לכאן על סמך משחקי אימון.
2- טוב אחי, קלענו 100 נקודות רק מפוקסים ויכולת אישית. אולי אם תראה את המשחק שוב בעין יותר אובייקטיבית תראה יופי של הנעת כדור (במיוחד כשבברלי משחק), ריווח מצויין (ידענו שזה יהיה לנו כי דדאס המאמן שלנו) וגם ניצול יפה של הגבוהים.
3- לא ראינו אותו ב4 בגלל שתומר ובנטיל לא נמצאים , כשהוא ומוטלי עושים רוטציה בעמדה 5 ואיש עם בלייזר ב4.
כשנהיה עם תומר ובנטיל , איש ובלייזר ישחקו יותר ב3, ואז נראה הרכבים של שני גבוהים, בכל קונסטלציה אפשרית כולל של מוטלי וקאבוקלו ביחד.
4- לא יודע עם מפחיד זאת המילה שהייתי משתמש בה, אבל אין ספק שבסגל שנבנה פה, הוא החוליה החלשה.
5- תתכונן, הוא יהיה 8/9 ברוטציה, וזה בסדר גמור.
6- מאמין שהדקות שאנגולה משחק בהכנה נועדו לשמר את הערך שלו כדי למצוא לו קבוצה מתאימה, אם לא ימצאו משהו שמתאים לכולם, יש מצב שישאר זר שמיני בסגל, זאת סיטואציה אופורטוניסטית, בעיקר מצידו, ועל כן ודאות לא תהיה פה, וזה בסדר.
7- פוסטר שחקן, לא היה ספק לגבי זה, הסימן שאלה מבחינתי היה האם הוא יכול מבחינה מנטלית לקבל את זה שהוא לא האלפא דוג בקבוצה, ייבחן בהמשך העונה, לא הייתי קופץ למסקנות לכאן או לכאן על סמך משחקי אימון.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני חושב שהזלזול באריס בשידור היה מוגזם , בסוף מדובר בקבוצת יורוקאפ שעברה בעונה שעברה את פרומיתאס שעשתה חיים קשים בליגת אלופות לקבוצה מישראל , חלשה כמו לובליאנה בעונות האחרונות ? אוליי , לא באמת יודע , אבל עדיין קבוצת יורוקאפ
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
רגלנד באדום, מתחיל את ההתקפה ליד קו החצי כששאר השחקנים נמצאים רחוקים ממנו בטירוף, מה שמכריח אותו להתקדם בלי עזרה של חסימה עד קו ה3, בינתיים לוחצים אותו וזה נעשה בלחץ.
מוטלי בירוק רחוק עמוק בצבע במרחק של חצי מגרש, קשה לו לקבל כדור מרגלנד, שאר השחקנים לא זזים מקו ה3.
כשבברלי במגרש זה הולך הרבה יותר טוב עם האינטליגנציה שלו, אבל אם זה לא ישתנה נהיה קבוצה שאפשר לסגור אותה בהגנה, וההתקפה שלה יחסית צפויה ותלויה בכמה היריב בא ברבעק ואיכותי.
חסרים פה טונה של תנועה ללא כדור וחסימות לדעתי.
אבל מה אני מבין
מוטלי בירוק רחוק עמוק בצבע במרחק של חצי מגרש, קשה לו לקבל כדור מרגלנד, שאר השחקנים לא זזים מקו ה3.
כשבברלי במגרש זה הולך הרבה יותר טוב עם האינטליגנציה שלו, אבל אם זה לא ישתנה נהיה קבוצה שאפשר לסגור אותה בהגנה, וההתקפה שלה יחסית צפויה ותלויה בכמה היריב בא ברבעק ואיכותי.
חסרים פה טונה של תנועה ללא כדור וחסימות לדעתי.
אבל מה אני מבין

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 13 ספטמבר 2024, 07:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
נתונים בולטים:
50 אחוז ל-3, דדאס מנצח
41 ריבאונד קבוצתי
ברונו עם בכורה של 16 נקודות, 8 ריבאונד, 3 חסימות ב23 דקות
בר 7 אסיסטים
בברלי ואיש 6 ריבאונד כ"א
רגלנד שיחק רק 13 דקות

50 אחוז ל-3, דדאס מנצח
41 ריבאונד קבוצתי
בר 7 אסיסטים
בברלי ואיש 6 ריבאונד כ"א
רגלנד שיחק רק 13 דקות

-
- קיבל.ה 530 לייקים
נראה פוטנציאל מדהים
שתי נקודות חשובות,
א. חבל שלא שיחקנו משחקי אימון טיפה יותר מאתגרים, ל ערי הצרפתים הרסו לנו
ב. אנחנו פותחים עונה שלא רק שההיררכיה לא ברור , אפילו שחקני חמישיה לא ברורים לגמרי.
שתי נקודות חשובות,
א. חבל שלא שיחקנו משחקי אימון טיפה יותר מאתגרים, ל ערי הצרפתים הרסו לנו
ב. אנחנו פותחים עונה שלא רק שההיררכיה לא ברור , אפילו שחקני חמישיה לא ברורים לגמרי.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לברונו היו יותר משלוש חסימות.גביזון כתב:נתונים בולטים:
50 אחוז ל-3, דדאס מנצח
41 ריבאונד קבוצתי
בר 7 אסיסטים
בברלי ואיש 6 ריבאונד כ"א
רגלנד שיחק רק 13 דקות
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אה? עוד לא היה משחק אחד בגביע ווינר…
לשם השוואה, מנפורד בשלב הזה של העונה כשהגיע עוד היה על תקן הזר החמישי שלא מתלבש לגיבוי אם ג׳קובן נפצע.
לשם השוואה, מנפורד בשלב הזה של העונה כשהגיע עוד היה על תקן הזר החמישי שלא מתלבש לגיבוי אם ג׳קובן נפצע.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
נכון? תוך כדי משחק כתבתי כמה יש לו 3-4? ואז הוא הביא עוד אחת.רדנקו כתב:לברונו היו יותר משלוש חסימות.גביזון כתב:נתונים בולטים:
50 אחוז ל-3, דדאס מנצח
41 ריבאונד קבוצתי
בר 7 אסיסטים
בברלי ואיש 6 ריבאונד כ"א
רגלנד שיחק רק 13 דקות
היו לו 4-5* דף סטטיסטיקה דמיקולו.
חסימות וריבאונד, מה שהיה חסר לנו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
ודאנקים בקלילות.
היה שם איזה רוורס בהאלי הופ שהוא גרם לזה להיראות קלי קלות.
היה שם איזה רוורס בהאלי הופ שהוא גרם לזה להיראות קלי קלות.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
נצחונות במשחקי אימון זה נחמד.
המבחן האמיתי במשחקים הרישמיים : גבוע ווינר - רבע גמר מה 21.9, ומשחק ראשון ביורוקאפ עם בדלונה ב 24.9.
המבחן האמיתי במשחקים הרישמיים : גבוע ווינר - רבע גמר מה 21.9, ומשחק ראשון ביורוקאפ עם בדלונה ב 24.9.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
חחחח את לוח התוצאות הם בקושי תפעלו שם, כל פעם הורידו/העלו נקודות בדיליי. ככה שלא הייתי מסתמך על הסטטיסטיקה שלהםגביזון כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 12:12נכון? תוך כדי משחק כתבתי כמה יש לו 3-4? ואז הוא הביא עוד אחת.רדנקו כתב:לברונו היו יותר משלוש חסימות.גביזון כתב:נתונים בולטים:
50 אחוז ל-3, דדאס מנצח
41 ריבאונד קבוצתי
בר 7 אסיסטים
בברלי ואיש 6 ריבאונד כ"א
רגלנד שיחק רק 13 דקות
היו לו 4-5* דף סטטיסטיקה דמיקולו.
חסימות וריבאונד, מה שהיה חסר לנו.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
דרך אגב העניין הזה של לפתוח משחק בצורה רצחנית זה משהו מטורף , הלוואי ונראה את זה במהלך העונה גם , כרגע זה היה נגד נתניה והאריס וכנראה גם במשחקי האימון נגד ירושלים למרות שלא ראיתי (מניח לפי תוצאות הרבעים הראשונים) לסיים רבע ראשון ב20 פלוס הפרש זה משוגע
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
חד וחלקranjef כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 22:22 אני מאוד מקווה שאם יעקב, תומר ובנטיל היו משחקים, אנגולה היה רואה פחות דקות אם בכלל.
ועוד דבר, בקטע ספורטיבי ולא בקטע נקמני
אם הוא חלק מהקבוצה אז כנראה שהוא יהיה חלק ממנה במאני טיים
ואת מה שהוא עשה לנו במאני טיים אנשים כנראה שוכחים
אסור לשכוח את זה
כי הוא שוב יכול לחזור לאותו מעמד, לקחת את זה עליו ולרסק אותנו
יותר מדי אנרגיה ומשאבים הושקעו בקבוצה הזו כדי שבסוף השחקן הזה יישאר חלק לגיטימי מהסגל
מנפורד לא אבל הוא כן
-
- קיבל.ה 752 לייקים
היכן משחקים בגביע ווינר?
האם יש איסור אירוח בדרייב אין? או עונש רדיוס?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הבעיה שאין כל כך מה לעשות בעניין הזה כי הוא תחת חוזה , אם לתת לו דקות או לא זו שאלה אחרת כמובן (וגם לדעתי זו טעות עבורו להישאר פה כשחקן ספסל שרואה פירורים או לא משחק בכלל , עדיף לו כבר לעבור לקבוצה אחרת ולהסכים לקבל פיצויים בשביל המשך הקריירה שלו ) , אני חושב שבלי קשר דדאס אוהבת אותו אז סבירות גבוהה שרק בגלל זה יראה דקותצ'ימבויקה כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 13:18חד וחלקranjef כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 22:22 אני מאוד מקווה שאם יעקב, תומר ובנטיל היו משחקים, אנגולה היה רואה פחות דקות אם בכלל.
אסור לשכוח את זה
יותר מדי אנרגיה ומשאבים הושקעו בקבוצה הזו כדי שבסוף השחקן הזה יישאר חלק לגיטימי מהסגל
מנפורד לא אבל הוא כן
-
- קיבל.ה 221 לייקים
אנגולה היה ונשאר אחלה שחקן, עבר עונה קשה עם פציעות לא פשוטות בכל שלב שטיפה נכנס לקצב, הייתי שמח לראות אותו ממשיך כאן כשחקן משלים, יש לו הרבה מה להראות ולהוכיח.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אפשר לחשוב שהעונה האחרונה הייתה הפעם הראשונה שהוא שיחק במאני טיים.צ'ימבויקה כתב:חד וחלקranjef כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 22:22 אני מאוד מקווה שאם יעקב, תומר ובנטיל היו משחקים, אנגולה היה רואה פחות דקות אם בכלל.
אסור לשכוח את זה
מנפורד לא אבל הוא כן
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בחולוןאדום ותיק כתב:היכן משחקים בגביע ווינר?
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אס זה אומר שאנחנו מארח באופן קבוע/זמני בחולון העונה ? לא הבנתי כל כך את העניין הזה
-
- קיבל.ה 437 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
לפי משחקי האימון שהיו (וכמה חבל שנגמרו):
בברלי: הדבק של הקבוצה, מלא תשוקה למשחק, סופר קבוצתי, חכם מאד, כשהוא משחק המכונה עובדת.
מוטלי: אולי השחקן היחיד שאין לו מחליף מול הקבוצות חזקות שנשחק נגדם ברמות הגבוהות, מר נקודה לדקה, כמה כח פיזי עם יכולת כדרור ותנועה של רכז, שגר ושכח בצבע, חכה לקבל כדור מחוץ לקשת כי אי אפשר לשמור עליו בלי דאבל טים.
בנטיל: לתת לו בצבע מול קבוצות בינוניות תהיה החלטה מעולה, גם גם אחלה ידית מבחוץ. לא הכי חכם בעולם, אבל לתפקיד שלו הוא יתן לנו מענה כמעט מושלם, שאלה גדולה איך יקבל את הגעתו של קבוקלו לסגל.
קבוקלו: משחק ראשון מעולה,נותן בדיוק מה שהיה חסר, תקרה הגנתית וריבאונד.
אם דדאס לא יתחיל לתרגל אותו ביחד עם מוטלי, ואז מול קבוצות חזקות בשלבים מכריעים הוא יבין שאין ברירה אבל הם לא רגילים לשחק אחד עם השני, זה יכול להיות קריטי ברמת העונה כולה, ממש ככה.תקשורת בין 2 שחקנים כאלה לוקחת זמן, קדימה.
ווצ'יץ' ובאסטון עבד בשביל אליפות היורוליג מתחת לסל, זה יכול לעבוד גם אצלנו, רק הרבה יותר טוב מהם.
רגלנד: לא מנוצל, נקווה שלא יהיה מתוסכל. לעשות ממנו יותר פיור שוטר מרכז זה טמטום והקהיית ייעוד של השחקן. יש לו כאלה יכולות מסירה נדירות, קצת פיק אנד רול והוא עושה מאיתנו מפלצת.
פוסטר: משחק אחרון מעודד, האם הוא יהיה הגו טו גאי כשצריך סל במאני טיים? לא בטוח בכלל, בקבוצה הזאת אין בולדווין, מעניין מאד איך הוא יהיה העונה, ממש.
נעם יעקב: לא ראיתי מספיק דקות בינתיים, מכמה דקות שכן היה אחלה עם מהירות ומסירות. בליגה הוא יהיה אש.
פלטין: ההפתעה החיובית עד עכשיו, בעיקר מבחינת קליעה, איזה כיף שהוא אצלנו.
בר: אחלה תקשורת עם בברלי על המגרש ומחוץ לו, מה נותן לו הרבה בטחון.
איש: כתבתי באשכול שלו לפני שהגיע שהוא מתאמן הרבה על קא'צ אנד שוט, ועד עכשיו הוא הקלע הכי טוב שלנו מחוץ לקשת נראה לי. אופי מדהים מתוק אמיתי, נהדר בהגנה, נהדר.
תומר: תביא בריא בונבון
בלייזר: עושה מעולה מה למה שהביאו אות הגנה חזקה, יד מבחוץ, לא צריך להתחמם, עולה ונותן ישר מה שצריך, נהדר
אנגולה (?): אחלה, אולי זה שהוא בא מלמטה מול עם כוכבים שחרר אצלו משהו, לרוטציית יורוקאפ, אין לו מקום בחמישיית זרים לליגה
פעם ראשונה אני אומר את , אבל דדאס אם אתה לא מביא אליפות ההעונה זה כשלון אחושרמוטה. אני אישית חושש מהשיטה היחידה שלו מול קבוצות חזקות, שיחקנו רק מול אחת עד עכשיו והפסדנו לה.
בברלי: הדבק של הקבוצה, מלא תשוקה למשחק, סופר קבוצתי, חכם מאד, כשהוא משחק המכונה עובדת.
מוטלי: אולי השחקן היחיד שאין לו מחליף מול הקבוצות חזקות שנשחק נגדם ברמות הגבוהות, מר נקודה לדקה, כמה כח פיזי עם יכולת כדרור ותנועה של רכז, שגר ושכח בצבע, חכה לקבל כדור מחוץ לקשת כי אי אפשר לשמור עליו בלי דאבל טים.
בנטיל: לתת לו בצבע מול קבוצות בינוניות תהיה החלטה מעולה, גם גם אחלה ידית מבחוץ. לא הכי חכם בעולם, אבל לתפקיד שלו הוא יתן לנו מענה כמעט מושלם, שאלה גדולה איך יקבל את הגעתו של קבוקלו לסגל.
אם דדאס לא יתחיל לתרגל אותו ביחד עם מוטלי, ואז מול קבוצות חזקות בשלבים מכריעים הוא יבין שאין ברירה אבל הם לא רגילים לשחק אחד עם השני, זה יכול להיות קריטי ברמת העונה כולה, ממש ככה.תקשורת בין 2 שחקנים כאלה לוקחת זמן, קדימה.
ווצ'יץ' ובאסטון עבד בשביל אליפות היורוליג מתחת לסל, זה יכול לעבוד גם אצלנו, רק הרבה יותר טוב מהם.
רגלנד: לא מנוצל, נקווה שלא יהיה מתוסכל. לעשות ממנו יותר פיור שוטר מרכז זה טמטום והקהיית ייעוד של השחקן. יש לו כאלה יכולות מסירה נדירות, קצת פיק אנד רול והוא עושה מאיתנו מפלצת.
פוסטר: משחק אחרון מעודד, האם הוא יהיה הגו טו גאי כשצריך סל במאני טיים? לא בטוח בכלל, בקבוצה הזאת אין בולדווין, מעניין מאד איך הוא יהיה העונה, ממש.
נעם יעקב: לא ראיתי מספיק דקות בינתיים, מכמה דקות שכן היה אחלה עם מהירות ומסירות. בליגה הוא יהיה אש.
איש: כתבתי באשכול שלו לפני שהגיע שהוא מתאמן הרבה על קא'צ אנד שוט, ועד עכשיו הוא הקלע הכי טוב שלנו מחוץ לקשת נראה לי. אופי מדהים מתוק אמיתי, נהדר בהגנה, נהדר.
בלייזר: עושה מעולה מה למה שהביאו אות הגנה חזקה, יד מבחוץ, לא צריך להתחמם, עולה ונותן ישר מה שצריך, נהדר
אנגולה (?): אחלה, אולי זה שהוא בא מלמטה מול עם כוכבים שחרר אצלו משהו, לרוטציית יורוקאפ, אין לו מקום בחמישיית זרים לליגה
פעם ראשונה אני אומר את , אבל דדאס אם אתה לא מביא אליפות ההעונה זה כשלון אחושרמוטה. אני אישית חושש מהשיטה היחידה שלו מול קבוצות חזקות, שיחקנו רק מול אחת עד עכשיו והפסדנו לה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אנגולה נראה בדיוק אותו דבר. לא מסוגל לעבור בכדרור קונוס. הדבר היחיד שהוא מסוגל לעשות זה לזרוק מבחוץ. אקס לעניים בכפול כסף.גביזון כתב:לפי משחקי האימון שהיו (וכמה חבל שנגמרו):
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מסכים עם מרבית הדברים שגביזון כתב.
מוטלי וקבוקלו נותנים לנו איכות יורוליג, וויינרייט ופלטין נראים כמו שחקנים משלימים אולטימטיביים, ובברלי מניע את כל הקבוצה עם היכולת שלו לעבור שומר בכדרור ולמצוא שחקנים פנויים, המנהיגות שלו וכמובן ההגנה.
מצד שני טימור, פוסטר, יעקב ואפילו רגלנד צריכים עדיין למצוא את מקומם בתוך האירוע הזה, ואני חושב שאנחנו צריכים להיות סבלניים גם איתם וגם דדאס לגבי היכולת שלו לנצל אותם ולהביא אותם לידי ביטוי.
אני פחות מסכים עם הביקורת לגבי דדאס. אני חושב שנראינו נהדר עד כה וגם אם זה לא קונסיסטנטי במשך משחקים או אפילו מחציות שלמות, זה מאוד הגיוני לשלב הזה של העונה. לגבי המשחק מול הכוכב, לא ראינו ואנחנו לא יודעים מה היה שם. צריך גם לזכור שהיינו עם קו קדמי מאוד חסר ובברלי הסתבך בעבירות.
האמת היא שיש לא מעט הפתעות בסגל מבחינתי. החתמות שאני הייתי סקפטי לגביהן כמו פלטין, וויינרייט, בלייזר ובנטיל נראות נהדר בינתיים, ואילו שחקנים שהייתי בטוח שיהיו באנקר כמו פוסטר ורגלנד מתקשים בינתיים. בקיצור, צריך לחכות עדיין עם מסקנות.
געגועיי לאקס.
מוטלי וקבוקלו נותנים לנו איכות יורוליג, וויינרייט ופלטין נראים כמו שחקנים משלימים אולטימטיביים, ובברלי מניע את כל הקבוצה עם היכולת שלו לעבור שומר בכדרור ולמצוא שחקנים פנויים, המנהיגות שלו וכמובן ההגנה.
מצד שני טימור, פוסטר, יעקב ואפילו רגלנד צריכים עדיין למצוא את מקומם בתוך האירוע הזה, ואני חושב שאנחנו צריכים להיות סבלניים גם איתם וגם דדאס לגבי היכולת שלו לנצל אותם ולהביא אותם לידי ביטוי.
אני פחות מסכים עם הביקורת לגבי דדאס. אני חושב שנראינו נהדר עד כה וגם אם זה לא קונסיסטנטי במשך משחקים או אפילו מחציות שלמות, זה מאוד הגיוני לשלב הזה של העונה. לגבי המשחק מול הכוכב, לא ראינו ואנחנו לא יודעים מה היה שם. צריך גם לזכור שהיינו עם קו קדמי מאוד חסר ובברלי הסתבך בעבירות.
האמת היא שיש לא מעט הפתעות בסגל מבחינתי. החתמות שאני הייתי סקפטי לגביהן כמו פלטין, וויינרייט, בלייזר ובנטיל נראות נהדר בינתיים, ואילו שחקנים שהייתי בטוח שיהיו באנקר כמו פוסטר ורגלנד מתקשים בינתיים. בקיצור, צריך לחכות עדיין עם מסקנות.
געגועיי לאקס.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים