אדמונד ספרא
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
בינתיים פתיחת קדנציה רעה מאוד.
אין חיזוק משמעותי, אין הזרמת כספים משמעותית (מתחיל לחשוב שאם בכלל), ניסיון לנפות שני שחקנים (בלי הצלחה) שחתמו רק לפני חודש וחצי, אין פתרון לסוגיית צ׳יבוטה והכי גרוע - אין שקיפות.
על פניו מפה אפשר רק לעלות, אבל גם זה לא מרגיש ריאלי כרגע.
אין חיזוק משמעותי, אין הזרמת כספים משמעותית (מתחיל לחשוב שאם בכלל), ניסיון לנפות שני שחקנים (בלי הצלחה) שחתמו רק לפני חודש וחצי, אין פתרון לסוגיית צ׳יבוטה והכי גרוע - אין שקיפות.
על פניו מפה אפשר רק לעלות, אבל גם זה לא מרגיש ריאלי כרגע.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
איזה באסה שעופר לא קנה אותנו. איזה כיף לראות אותו בכדורסל איזה שמות מרגשים הוא החתים. עשה הכל מהר כדי שיתחברו כמה שיותר מהר. וואו איזה בנאדם בטוח יכל להחזיק גם את הכדורגל. נתקענו עם עוד בעלים אפורים
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
הוא הזרים בכלל כסף?
ההכנסות הטבעיות שלנו אמורות להספיק לבן שלו לשחק מנג׳ר בלאומית לא?
ההכנסות הטבעיות שלנו אמורות להספיק לבן שלו לשחק מנג׳ר בלאומית לא?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 695 לייקים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אפשר לעשות במדד הניסנובים
כרגע הוא עוד בקושי שפיט. תלוי אם שופטים לפני הספירה או אחרי, כי התקיעות במועדון בתקופה של לפני הספירה, פגעה בהכנות
כרגע הוא עוד בקושי שפיט. תלוי אם שופטים לפני הספירה או אחרי, כי התקיעות במועדון בתקופה של לפני הספירה, פגעה בהכנות
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
לא הבנתי מה הייתה הציפייה, שיחתכו את כל 3 הזרים ויחתימו במקומם ללאומית את דזקו, פיאניץ' וצ'אלטה צאר רק בגלל שספרא הפך רשמי באמצע אוגוסט כשהסגל כבר היה די סגור?
או שיביאו את אצילי?
צריך לעלות ליגה ואז נראה.
או שיביאו את אצילי?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
היות ולהביא ישראלים תותחים יעלה כנראה יותר(כי זה גם פיצוי למועדונים)טכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:00 לא הבנתי מה הייתה הציפייה, שיחתכו את כל 3 הזרים ויחתימו במקומם ללאומית את דזקו, פיאניץ' וצ'אלטה צאר רק בגלל שספרא הפך רשמי באמצע אוגוסט כשהסגל כבר היה די סגור?
או שיביאו את אצילי?
מצפה שאם ישנה הבנה שהזרים הקיימים הם לא המשהו שיכול לתת את השידרוג והאקסטרה ולחלקם יש ספק אם הישראלי שבסגל עדיף עליהם, אז עד סגירת החלון, אפשר לנסות למצוא זרים חופשיים ב200 אלף דולר, כמובן רק אם הם מעדיפים שחרור חטופים על פני החזקה בציר מרק.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 09 ספטמבר 2024, 15:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
הכי פשוט:
- אם צ'יליץ' חוזר עם תביעה ועולים ליגה, ספרא = ניסנובס.
- אם הוא לא חוזר עם תביעה אבל יורדים לליגה א', ספרא = מינצברג.
- אם הוא לא חוזר עם תביעה וגם עולים ליגה, ניסנובס + מינצברג < ספרא.
- אם צ'יליץ' חוזר עם תביעה ועולים ליגה, ספרא = ניסנובס.
- אם הוא לא חוזר עם תביעה אבל יורדים לליגה א', ספרא = מינצברג.
- אם הוא לא חוזר עם תביעה וגם עולים ליגה, ניסנובס + מינצברג < ספרא.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1969 לייקים
כלומר יש לצפות שדודו ומקאריץ' עכשיו ייחתכו בשביל זרים של 200 אלף?dino כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:12היות ולהביא ישראלים תותחים יעלה כנראה יותר(כי זה גם פיצוי למועדונים)טכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:00 לא הבנתי מה הייתה הציפייה, שיחתכו את כל 3 הזרים ויחתימו במקומם ללאומית את דזקו, פיאניץ' וצ'אלטה צאר רק בגלל שספרא הפך רשמי באמצע אוגוסט כשהסגל כבר היה די סגור?
או שיביאו את אצילי?
מצפה שאם ישנה הבנה שהזרים הקיימים הם לא המשהו שיכול לתת את השידרוג והאקסטרה ולחלקם יש ספק אם הישראלי שבסגל עדיף עליהם, אז עד סגירת החלון, אפשר לנסות למצוא זרים חופשיים ב200 אלף דולר
מקבל.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
כייןטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:14כלומר יש לצפות שדודו ומקאריץ' עכשיו ייחתכו בשביל זרים של 200 אלף?dino כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:12היות ולהביא ישראלים תותחים יעלה כנראה יותר(כי זה גם פיצוי למועדונים)טכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:00 לא הבנתי מה הייתה הציפייה, שיחתכו את כל 3 הזרים ויחתימו במקומם ללאומית את דזקו, פיאניץ' וצ'אלטה צאר רק בגלל שספרא הפך רשמי באמצע אוגוסט כשהסגל כבר היה די סגור?
או שיביאו את אצילי?
מצפה שאם ישנה הבנה שהזרים הקיימים הם לא המשהו שיכול לתת את השידרוג והאקסטרה ולחלקם יש ספק אם הישראלי שבסגל עדיף עליהם, אז עד סגירת החלון, אפשר לנסות למצוא זרים חופשיים ב200 אלף דולר
מקבל.
ואם ב300 אלף מה טוב.
מצאתי כמה יוגוסלביים חופשיים בטרנספרמרקט
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
מקווה שהרזומה שלהם קצת יותר מרשים מ-4 גולים בבניה לוקה.
-
- קיבל.ה 275 לייקים
זרים של 300 אלף יורו נטו ללאומית? למה???
ובכללי לא הייתי נותן לדגו להביא שום זר נוסף בשום תקציב יש לי הרגשה שגם ב300 אלף הוא יכשל
ובכללי לא הייתי נותן לדגו להביא שום זר נוסף בשום תקציב יש לי הרגשה שגם ב300 אלף הוא יכשל
-
- קיבל.ה 303 לייקים
רוב הזרים ששווים את הכסף הזה כנראה לא ירצו לשחק בליגה השנייה בישראל בעת מלחמה.
מהלך טוב של ספרא יהיה לשחרר קצת שחקנים צעירים מהקבוצה ובמקומם להביא שחקנים ישראלים מעט יותר מוכחים כמו שמיר, עזריה או וואט אבר שקיים בשוק כרגע. מודה שקצת איבדתי עניין בשוק ההעברות בישראל השנה אז אין לי שמות קונקרטיים.
אבל גם אם אלו שחקנים בינוניים, זה לא יכול להיות יותר גרוע.
מהלך טוב של ספרא יהיה לשחרר קצת שחקנים צעירים מהקבוצה ובמקומם להביא שחקנים ישראלים מעט יותר מוכחים כמו שמיר, עזריה או וואט אבר שקיים בשוק כרגע. מודה שקצת איבדתי עניין בשוק ההעברות בישראל השנה אז אין לי שמות קונקרטיים.
אבל גם אם אלו שחקנים בינוניים, זה לא יכול להיות יותר גרוע.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
כן ברור, אבל צריך אישור של הקבינט הבטחוני פה שיוכלו לחלוק עליי או לחבק
-
- קיבל.ה 940 לייקים
הם מינו מנכ"ל? עשו איזשהם החלטות ניהוליות מאז שהגיעו לכאן? לא שמעתי
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
הם לא באמת קנו את הפועל בסוף, זאת האווירה.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מה הבעיה לעשות מסיבת עיתונאים נורמלית אני לא מבין , הבנאדם כזה מפחד שיראו אותו ? הזויי , למה הכל דרך פלטפורמות חברתיות
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני חושב שמיום החתימה הדבר הכי חשוב בנושא של ספרא פורסם דווקא באשכול על אחמד עאבד
כלומר שהוא סיכום בע"פ, מה זה בדיוק הדבר הזה ? ממתי מסכמים בע"פ לא סוגרים והשחקן עוד לא בקבוצה ?
במודגש: אני לא חושב שעאבד צריך לשחק בהפועל, אני כן בטוח ששחקן שמסכמים איתו צריך להחתים אותו ולתת לו להתחיל להתאמן או לא לסכם אתו בכלל.
ההתנהגות הלא מקצועית הזאת הובילו אותנו להפסיד מספיק בורוריות כולל מול אחמבד עאבד הנ"ל ולצערי אני לא רואה חדש תחת השמש של ספרא
כלומר שהוא סיכום בע"פ, מה זה בדיוק הדבר הזה ? ממתי מסכמים בע"פ לא סוגרים והשחקן עוד לא בקבוצה ?
במודגש: אני לא חושב שעאבד צריך לשחק בהפועל, אני כן בטוח ששחקן שמסכמים איתו צריך להחתים אותו ולתת לו להתחיל להתאמן או לא לסכם אתו בכלל.
ההתנהגות הלא מקצועית הזאת הובילו אותנו להפסיד מספיק בורוריות כולל מול אחמבד עאבד הנ"ל ולצערי אני לא רואה חדש תחת השמש של ספרא
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 960 לייקים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
יש לך טעות בסיסית בתפיסה ידידנוטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:00 לא הבנתי מה הייתה הציפייה, שיחתכו את כל 3 הזרים ויחתימו במקומם ללאומית את דזקו, פיאניץ' וצ'אלטה צאר רק בגלל שספרא הפך רשמי באמצע אוגוסט כשהסגל כבר היה די סגור?
או שיביאו את אצילי?
העסקה בין ספרא למיצברג נסגרה עקרונית כבר במאי ומאז ספרא מעורב בכל דבר ומאשר כל הוצא והחתמה לרבות ובעיקר את זאת של דגו
הזרים כולם הובאו בתיאום עם דגו ובאישור/הנחייה של ספרא, למרות שרשמית הוא נכנס רק באוגוסט
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
https://www.ynet.co.il/economy/article/rk6tagn6c
עם הספרא: משפחת האצולה הבנקאית מכרה תנ"ך עתיק תמורת 6.9 מיליון דולר
יאללה יש כסף לרכש.
יאללה יש כסף לרכש.
-
- קיבל.ה 275 לייקים
אבל אתה מציג את זה כאילו ספרא הביא את הזרים?? מה הוא עשה סקאוטינג בעצמו ואמר לדגו אני מביא לך את מאקריץ ודודו סמפאיו??ההוא מפעם כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 22:02יש לך טעות בסיסית בתפיסה ידידנוטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:00 לא הבנתי מה הייתה הציפייה, שיחתכו את כל 3 הזרים ויחתימו במקומם ללאומית את דזקו, פיאניץ' וצ'אלטה צאר רק בגלל שספרא הפך רשמי באמצע אוגוסט כשהסגל כבר היה די סגור?
או שיביאו את אצילי?
העסקה בין ספרא למיצברג נסגרה עקרונית כבר במאי ומאז ספרא מעורב בכל דבר ומאשר כל הוצא והחתמה לרבות ובעיקר את זאת של דגו
הזרים כולם הובאו בתיאום עם דגו ובאישור/הנחייה של ספרא, למרות שרשמית הוא נכנס רק באוגוסט
דגו בחר כל שחקן ושחקן ונכשל בזה.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
כולם כותבים על אדמונד ספרא. מי זה? הוא קשור להפועל ת"א?Adom_Adom כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 12:52אבל אתה מציג את זה כאילו ספרא הביא את הזרים?? מה הוא עשה סקאוטינג בעצמו ואמר לדגו אני מביא לך את מאקריץ ודודו סמפאיו??ההוא מפעם כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 22:02יש לך טעות בסיסית בתפיסה ידידנוטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:00 לא הבנתי מה הייתה הציפייה, שיחתכו את כל 3 הזרים ויחתימו במקומם ללאומית את דזקו, פיאניץ' וצ'אלטה צאר רק בגלל שספרא הפך רשמי באמצע אוגוסט כשהסגל כבר היה די סגור?
או שיביאו את אצילי?
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני לא מציג, אני כותב את העובדות הברורות והידועות שחבל שאנשים מתעלמים מהןAdom_Adom כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 12:52אבל אתה מציג את זה כאילו ספרא הביא את הזרים?? מה הוא עשה סקאוטינג בעצמו ואמר לדגו אני מביא לך את מאקריץ ודודו סמפאיו??ההוא מפעם כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 22:02יש לך טעות בסיסית בתפיסה ידידנוטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:00 לא הבנתי מה הייתה הציפייה, שיחתכו את כל 3 הזרים ויחתימו במקומם ללאומית את דזקו, פיאניץ' וצ'אלטה צאר רק בגלל שספרא הפך רשמי באמצע אוגוסט כשהסגל כבר היה די סגור?
או שיביאו את אצילי?
ברור שספרא לא הסקאוט ולא הוא ומואיז במביאים פיזית את השחקנים ( אני לפחות מקווה ככה ) אבל נטען פה בטעות שהחתמת הזרים בוצעה לפני תקופת ספרא ולכן היו מגבלות קשות וכד'.
זאת טעות והטעיה כי ספרא לחץ על דגו לקחת את התקפיד ואישר/עבד (כמובן עם אנשיו) על החיזוק הרבה לפני שהוא (ספרא) חתם סופית על ההסכם
* לגמרי לא הבנתי איך זה נהפך להגנה על הבחירות של דגו, אם כבר הפוך זה מראה שהאילוצים שהיו בזמן ההחתמה לא שונים מהותית ממה שיש היום
-
- קיבל.ה 214 לייקים
נפלנו על הדור הלא נכוןShacham כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 12:43 https://www.ynet.co.il/economy/article/rk6tagn6c
יאללה יש כסף לרכש.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
נראה שספרא לא הביא כלום בנתיים , אפילו ראיון מינימלי לתקשורת שלא דרך רשת חברתית שאף אחד לא מכיר לא עשהAdom_Adom כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 12:52אבל אתה מציג את זה כאילו ספרא הביא את הזרים?? מה הוא עשה סקאוטינג בעצמו ואמר לדגו אני מביא לך את מאקריץ ודודו סמפאיו??ההוא מפעם כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 22:02יש לך טעות בסיסית בתפיסה ידידנוטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 15:00 לא הבנתי מה הייתה הציפייה, שיחתכו את כל 3 הזרים ויחתימו במקומם ללאומית את דזקו, פיאניץ' וצ'אלטה צאר רק בגלל שספרא הפך רשמי באמצע אוגוסט כשהסגל כבר היה די סגור?
או שיביאו את אצילי?
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 15 ספטמבר 2024, 20:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
הוא בכלל מתכוון להגיע לארץ לראות מה עם הקבוצה ? עופר ינאי מגיע פאקינג לכל משחק אימון , אני בספק אם הוא יודע מה השם של הקבוצה בכלל כמו שזה נראה כרגע
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
באמת התנהלות מוזרה ברמות.
היו פה כמה אנשים שאמרו שבן אדם במעמד שלו לא יכול להרשות לעצמו להתבזות בבינוניות וכו׳
איפה אתה מר אדמונד היקר? רד לעם, תראה את עצמך, תראה נוכחות.
קנית את אחת הקבוצות כדורגל הכי מושכות עניין במדינה הזאת.
מה זה הגוסטינג הזה?
היו פה כמה אנשים שאמרו שבן אדם במעמד שלו לא יכול להרשות לעצמו להתבזות בבינוניות וכו׳
איפה אתה מר אדמונד היקר? רד לעם, תראה את עצמך, תראה נוכחות.
קנית את אחת הקבוצות כדורגל הכי מושכות עניין במדינה הזאת.
מה זה הגוסטינג הזה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 695 לייקים
ממש מרגיש ככה. אל תגיע, אל תתראיין, אבל תעשה משהו.
מרגיש שעדיין בקבוצה עובדים טועמה והדובר, וזהו. הפייסבוק מאחל מזל טוב ובהצלחה, אותם שחקנים דרג ד׳ מגיעים. משהו הזוי.
מה עם ספרא הקטן, הפסיק לצייץ?
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אה עופר ינאי מגיע?
כי מיץ גולדהאר למשל לא נמצא כמעט בארץ, לא שומעים ממנו, לא רואים אותו ועדיין הקבוצה שלו
איך נגיד? קבוצה טובה?
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
היה כמה פעמים בארץ והתראיין , לא אומר כמובן שהוא חייב להיות בכל משחק ואפילו ברוב המשחקים אבל להראות קצת מעורבותלירון האדום כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 20:34אה עופר ינאי מגיע?
כי מיץ גולדהאר למשל לא נמצא כמעט בארץ, לא שומעים ממנו, לא רואים אותו ועדיין הקבוצה שלו
איך נגיד? קבוצה טובה?
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
כמה שנים מיץ בעלים וכמה ספרא?רק הפועל כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 20:45היה כמה פעמים בארץ והתראיין , לא אומר כמובן שהוא חייב להיות בכל משחק ואפילו ברוב המשחקים אבל להראות קצת מעורבותלירון האדום כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 20:34אה עופר ינאי מגיע?
איך נגיד? קבוצה טובה?
ומה אתה רוצה שהוא יגיד? שיבוא כמו מינצברג וישלח אגרות?
ימנו מנהל מקצועי והוא יצטרך לנהל את המועדון.
מעשים ידברו, מטרה אחת לעלות ליגה.
זה הכל.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מה לעשות שבנתיים זה לא נראה מבטיח במיוחד כשיש לנו ניצחון אחד משלושה משחקים כשפאקינג כפר שלם עם 4 מ4 בליגה פח הזאתלירון האדום כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 21:45כמה שנים מיץ בעלים וכמה ספרא?רק הפועל כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 20:45היה כמה פעמים בארץ והתראיין , לא אומר כמובן שהוא חייב להיות בכל משחק ואפילו ברוב המשחקים אבל להראות קצת מעורבותלירון האדום כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 20:34
אה עופר ינאי מגיע?
איך נגיד? קבוצה טובה?
ומה אתה רוצה שהוא יגיד? שיבוא כמו מינצברג וישלח אגרות?
ימנו מנהל מקצועי והוא יצטרך לנהל את המועדון.
מעשים ידברו, מטרה אחת לעלות ליגה.
זה הכל.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
באמת שהציפיות שלי היו עם כל הסכומים שאומרים שיש לו מבחינת הון עצמי שיבנה פה קבוצה שתעלה קל ותהיה חזקה גם ביחס לקבוצות בליגת העל , יש לנו השנה גביע המדינה שאפשר להתמודד עליו ואם הוא לא מכוון להעמיד קבוצה שתוכל לעשות את זה זה מבאס , עליית ליגה זה משהו שאמור להיות מובן מאליו
תהיו סבלניים אנשים אנחנו גם בתקופה רגישה במלחמה
אני אופטימי אדם כזה ישקיע במועדון
אני אופטימי אדם כזה ישקיע במועדון
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
מיץ׳ גולדהאר מינה שדרה ניהולית טופ בארץלירון האדום כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 20:34אה עופר ינאי מגיע?
איך נגיד? קבוצה טובה?
צוות מקצועי אירופאי
ממנה מאמנים ורק בקיץ האחרון השכיב 8 מליון דולר על רכש
אני קונה עכשיו שקט כזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
כן, הכל טיפ טופ. בגלל זה כל פעם שבאה איזה קלוז או סטיאווה זה נגמר בסטירה והדחה.
כמה לוקשים אנשים אוכלים ממכונת היחצ שלהם, כאילו איזה חוכמה זה להיות קבוע מקומות 1-2 כשאתה הכי עשיר בפער בליגה שלך.
לא אמרו שספרא בא בספט'?
כמה לוקשים אנשים אוכלים ממכונת היחצ שלהם, כאילו איזה חוכמה זה להיות קבוע מקומות 1-2 כשאתה הכי עשיר בפער בליגה שלך.
לא אמרו שספרא בא בספט'?