דמוקרטיה בישראל

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

teknoboy כתב: 10 אוגוסט 2024, 11:35
תא מרבוטא כתב: 10 אוגוסט 2024, 11:20 מתברר שליברמן ואלקין אמרו שאין יותר ממשלה איתם. או שזה ליקוק לבוחרים, או שהם מתים להבטיח לביבי שילטון.
או שהם באמת גזענים
גזענים יותר משלטון? לא קונה
אליקין היה מאלו שהיה בסןד העניינים כשביביירק המשותפת וקיבל עזרה מרעמ בהצבעות, ןאז כשתכנן לקבל תמיכת רעמ לממשלה עד שסמוטריץ שם בלוק

ליברמן כבר ישב איתם. וכל בחירות כמעט יש ברשימה שלו דרוזים (כלומר לא יהודים ).

הם לא סמוטריץ שטוהר הדם חשוב להם עד כדי כך
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

מעבר לעליה הכללית בגזענת אחרי ה7.10, היו הרבה פרסומים לא סימפטיים בשנה האחרונה על הקשרים בין אנשי רע"מ לבין עמותות שהן צינור כספים לחמאס. זה מאד משפיע לדעתי על העמדה של ליברמן ואלקין.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

כמקובל בתחום, תחילה הם באו ולקחו את הקומוניסטים

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

teknoboy כתב: 27 אוגוסט 2024, 00:07 כמקובל בתחום, תחילה הם באו ולקחו את הקומוניסטים

ולפני שקופצים שזה סרט שביהמש אסר להקרנה כי הוא מסלף ושקרי- הסרט שנאסר הוא מחומת מגן. זה סרט אחר שצולם לפני שנה.
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 27 אוגוסט 2024, 09:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

הפועל כתב: 11 אוגוסט 2024, 08:48 מעבר לעליה הכללית בגזענת אחרי ה7.10, היו הרבה פרסומים לא סימפטיים בשנה האחרונה על הקשרים בין אנשי רע"מ לבין עמותות שהן צינור כספים לחמאס. זה מאד משפיע לדעתי על העמדה של ליברמן ואלקין.
הפרסומים שהיו בעבר התבררו כמסלפים ומטעים. משהו בסגנון של "השכן שלך, אח שלו עבד בחברת קש של אלפרון. מסקנה אתה חבר של אלפרון. " לגבי החדשים לא יודע
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

תא מרבוטא כתב: 27 אוגוסט 2024, 07:20
הפועל כתב: 11 אוגוסט 2024, 08:48 מעבר לעליה הכללית בגזענת אחרי ה7.10, היו הרבה פרסומים לא סימפטיים בשנה האחרונה על הקשרים בין אנשי רע"מ לבין עמותות שהן צינור כספים לחמאס. זה מאד משפיע לדעתי על העמדה של ליברמן ואלקין.
הפרסומים שהיו בעבר התבררו כמסלפים ומטעים. משהו בסגנון של "השכן שלך, אח שלו עבד בחברת קש של אלפרון. מסקנה אתה חבר של אלפרון. " לגבי החדשים לא יודע
אני מודה שלא התעמקתי במיוחד, אבל לא נחשפתי להפרכות רציניות. אם יש מוזמן להביא פה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

הפועל כתב: 27 אוגוסט 2024, 08:49
תא מרבוטא כתב: 27 אוגוסט 2024, 07:20
אני מודה שלא התעמקתי במיוחד, אבל לא נחשפתי להפרכות רציניות. אם יש מוזמן להביא פה
להפריך בצורה רצינית משהו שהזכרת בחטף ששמעת פעם אבל לא התעמקת בו?
בשביל לדרוש הפרכות צריך לכל הפחות להביא את הפרסום המדובר.
(ולקבוע דעה על סמך משהו כללי שזכור לך ששמעת פעם אבל לא נכנסת לפרטים זה לא בהכרח הכי רציונלי או רציני שיש, כי זה בדיוק השכן של הגיס של מישהו שעבד פעם בקיוסק של אלפרון)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

איפה קבעתי דעה? אמרתי שהיו פרסומים, ושהם עשו לא מעט רעש (אם אפילו אני נחשפתי להם ברמה שאני זוכר את זה, זאת המסקנה האישית שלי לפחות) ולדעתי השפיעו על פוליטיקאים ימניים ביחס שלהם לרע"מ. לא אמרתי אם הפרסומים נכונים או לא. כי אין לי מושג. כאמור לא התעמקתי.
בכל מקרה אם זה מענין אותך באמת, חיפוש בגוגל של "קשרים חמאס רע"ם" ישר מביא כמה קישורים לכתבות רלבנטיות
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

הייתי שכן של אלפרון, היה מרתק
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

הפועל כתב: 27 אוגוסט 2024, 12:40 אם זה מענין אותך באמת, חיפוש בגוגל של "קשרים חמאס רע"ם" ישר מביא כמה קישורים לכתבות רלבנטיות
לא כזה מעניין, אבל מספיק כדי להיכנס שנייה לגוגל.
מעשר התוצאות הראשונות, רק שש קשורות לנושא בצורה כלשהי אז הצצתי.
יש שם תוצאות מארגוני ימין (עד כאן והקול היהודי) וכמה ידיעות עיתונאיות שמבוססות על דיווחים של ארגוני ימין ובהן מדובר על חשדות לקשרים עקיפים כאלה ואחרים בין גופים **שקשורים לרע"מ** לבין גופים "רעים" (עמותה טורקית, אחד מהארגונים שגנץ סגר כי הם לא באו לו טוב, כאלה).
מה אני אגיד לך, לא נפלתי מהכיסא.

גם לא השתכנעתי שליברמן, שבונה את עצמו כשונא ערבים כבר לא מעט זמן (מאז ימיו כסטודנט לפני כארבעים שנה), החליט שיש לו בעיה עם רע"מ בגלל שלפני חצי שנה התפרסם משהו קלוש על חשד לרמז לקשר עקיף עם מישהו לא נעים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

הפועל כתב: 27 אוגוסט 2024, 12:40 איפה קבעתי דעה? אמרתי שהיו פרסומים, ושהם עשו לא מעט רעש (אם אפילו אני נחשפתי להם ברמה שאני זוכר את זה, זאת המסקנה האישית שלי לפחות) ולדעתי השפיעו על פוליטיקאים ימניים ביחס שלהם לרע"מ. לא אמרתי אם הפרסומים נכונים או לא. כי אין לי מושג. כאמור לא התעמקתי.
בכל מקרה אם זה מענין אותך באמת, חיפוש בגוגל של "קשרים חמאס רע"ם" ישר מביא כמה קישורים לכתבות רלבנטיות
1. אתה צודק ואכן פוליטיקאים ימנים באופוזיציה אכן התנערו מרעמ ברגע שהחלו ידיעות שציינת. זה אכן מראה שהדרישה מערבים לפני שיושבים איתם ביחד היא פי מאה מחמירה ממה שידרשו מיהודים. רונן שובל התמודד ב"בית היהודי" וגם ב"ישראל ביתנו" ולא זכור לי שמישהו החרים אותו כי אם תרצו קיבלה תרומות מג'ון הייגי או כי הדיבר שלה בעבר אמר שהיה מוכן לקבל תרומה מהיטלר. וכן אני יודע שאם תרצו התנערו מדבריו. אם זה היה נניח "שלום עכשיו" או "החלוקים הלבנים" היו דןרשים כבר חקירה פלילית.
https://news.walla.co.il/item/1779291
2. בעקבות מה שרשמת הסתקרנתי. ממה שקראתי , למשל אצל אבישי גרינצייג בתאגיד, הטענה היא נגד האחים המוסלמים, שרעמ מזוהה עם הפלג הדרומי שלהם בארץ (הצפוני הרבה יותר מיליטנטי ולדעתי הוצא מחוץ לחוק), שהעבירו כספים לחלוקת מזון לארגונים, שחלקם מזוהה עם חמאס. גם אם נניח שרעמ מייצגת את העמדה של חלוקת המזון, ונניח שהאחים המוסלמים הם מיקשה אחת (ובארץ הם לא), הם עשו מה ש..ובכן... ביבי עשה שנים. ושר האוצר שלו גיבה כי חמאס הוא נכס לדבריו

ואציין למען הדיוק שזה לא כסתירה לדעתך בנדון כי לא הבעת דעת
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

יש הבדל "דק" בין להעביר מאות מיליונים לחמאס לבין סיטואציה שבה ארגון שאתה מזוהה איתו מעביר כספים (בהיקף הרבה יותר קטן) לארגוני סיוע שמזוהים עם חמאס, שזאת כבר האשמה-על-סמך-קרבה מדרגה שנייה, כלומר אחת ההאשמות היותר קלושות שאפשר לייצר אם ממש מנסים
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 27 אוגוסט 2024, 22:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

תראו מה קרה בזמן שאנחנו מתפלפלים על החומרה של תרומות מארגון שא' מזוהה איתו לארגון שמזוהה עם ב'

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

teknoboy כתב: 27 אוגוסט 2024, 18:33 יש הבדל "דק" בין להעביר מאות מיליונים לחמאס לבין סיטואציה שבה ארגון שאתה מזוהה איתו מעביר כספים (בהיקף הרבה יותר קטן) לארגוני סיוע שמזוהים איתו, שזאת כבר האשמה-על-סמך-קרבה מדרגה שנייה, כלומר אחת ההאשמות היותר קלושות שאפשר לייצר אם ממש מנסים
אבל הפרגולה ללא היתר !! אבל השיפוצים של בנט!! אבל אהוד ברק עבר בבניין ליד אפשטיין!! ואל תשאל על הדולרים של רבין
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

אוהדי ב"ש פורצים למגרש ומנסים לתקוף את אוהדי סכנין, מה שבציבור הישראלי מוגדר כתגובה הגיונית לכך שאוהדי סכנין הפנו את גבם במהלך ההמנון, שומו שמיים.
כמובן שבטוויטר כל הרפש והגזענות הולכת כלפי אוהדי סכנין, כולל של "אוהדי" הפועל כמו ניר צדוק שעשה קריירה מללקק לזהבי בשביל שני גרושים בפודיום ולהצדיק שופטים שהורידו את הפועל ליגה.
מתבייש להיות חלק.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

הוקיץ' כתב: 01 ספטמבר 2024, 21:11 אוהדי ב"ש פורצים למגרש ומנסים לתקוף את אוהדי סכנין, מה שבציבור הישראלי מוגדר כתגובה הגיונית לכך שאוהדי סכנין הפנו את גבם במהלך ההמנון, שומו שמיים.
כמובן שבטוויטר כל הרפש והגזענות הולכת כלפי אוהדי סכנין, כולל של "אוהדי" הפועל כמו ניר צדוק שעשה קריירה מללקק לזהבי בשביל שני גרושים בפודיום ולהצדיק שופטים שהורידו את הפועל ליגה.
מתבייש להיות חלק.
היה פעם מהכותבים המוצלחים בפורום. משהו השתבש שם במעבר לתקשורת המיינסטרים
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אוי לא הוא קילל קבוצת אוהדים מסוימות מביתר של המגזר ואת המועדון, זה הופך אותו ל"אוהד" הפועל.

אוהדי הפועל אמיתיים מגוננים על אחד הקהלים הדוחים בליגה רק בגלל המוצא שלהם.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אוהדי ב"ש התנהגו כמו בהמות. וגם אני לא מבין בכלל את מנהג ההמנון במגרשים.
אבל אם לאוהדי סכנין מותר לכעוס על כל העולם ואשתו ולהתנהג בחוסר רגישות משווע בזמנים רגישים במיוחד, אז גם לאחרים מותר לכעוס עליהם ולבקר אותם בעיתון. ציפור נפשם הרגישה תיאלץ להתמודד עם זה.
אדום נחמד
קיבל.ה  331 לייקים

הבעיה היא לא ה"ביקורת" עליהם, אלא על הרצון להעניש אותם (עמיקם למשל שכתב שצריך למנוע מהם תקציבים).
עם כל הכבוד, חוסר רגישות זה לא עבירה פלילית. אם נניח שלהפנות גב למגרש בזמן המנון זה חוסר רגישות
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

הפועל כתב: 02 ספטמבר 2024, 11:24 אוהדי ב"ש התנהגו כמו בהמות. וגם אני לא מבין בכלל את מנהג ההמנון במגרשים.
אבל אם לאוהדי סכנין מותר לכעוס על כל העולם ואשתו ולהתנהג בחוסר רגישות משווע בזמנים רגישים במיוחד, אז גם לאחרים מותר לכעוס עליהם ולבקר אותם בעיתון. ציפור נפשם הרגישה תיאלץ להתמודד עם זה.
נו באמת, ממך ציפיתי לקצת יותר הגינות.
מותר לכעוס, מותר לבקר, מותר הכל. אבל אנחנו חיים במדינה שבה בנוהל אוהדים שרים שירים כמו "מוות לערבים", "אין ערבים אין פיגועים" ו"מוחמד מת" והמקסימום שעושים להם זה קנס כספי במקרה הטוב או כלום במקרה הרע. לפני כמה חודשים בית המשפט של ההתאחדות מצא את בית"ר זכאים לאחר שהאוהדים שלהם שרו "מוחמד הינדי מזיין כבשים" כי לא ניתן לקבוע שזה שיר גזעני, איי שיט יו נוט.
מאז אתמול, כל המדינה, כל הגורמים הרשמיים בהתאחדות, כל העיתונאים, יוצאים כולם נגד סכנין וקוראים להוריד אותם ליגה. במקרה הטוב הם מוסיפים שגם אוהדי ב"ש היו לא בסדר (כאילו יש סימטריה כלשהי בין אלימות פיזית ללסובב את הגב במהלך ההמנון), במקרה הרע מתעלמים מזה לחלוטין.
אחרי כל זה לדבר על הנפש הרגישה של אוהדי סכנין שלא מסוגלים לספוג ביקורת זה פשוט לעג לרש.

ודבר נוסף, אתה מדבר על הזמנים הלא פשוטים שהמדינה שלנו עוברת ואתה צודק, אכן זמנים לא פשוטים בכלל. אני יכול להגיד לך שגם לערביי ישראל זו תקופה מאוד קשה ואפילו הרבה יותר מורכבת מזון שחווים אזרחי ישראל היהודים.
אדום נחמד
קיבל.ה  331 לייקים

שששששששששששש הוקיץ'
רגשות יש רק ליהודים
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

מעניין אם גזענות נחשבת רגש
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

הוקיץ' כתב: 02 ספטמבר 2024, 20:03
הפועל כתב: 02 ספטמבר 2024, 11:24 אוהדי ב"ש התנהגו כמו בהמות. וגם אני לא מבין בכלל את מנהג ההמנון במגרשים.
מותר לכעוס, מותר לבקר, מותר הכל. אבל אנחנו חיים במדינה שבה בנוהל אוהדים שרים שירים כמו "מוות לערבים", "אין ערבים אין פיגועים" ו"מוחמד מת" והמקסימום שעושים להם זה קנס כספי במקרה הטוב או כלום במקרה הרע. לפני כמה חודשים בית המשפט של ההתאחדות מצא את בית"ר זכאים לאחר שהאוהדים שלהם שרו "מוחמד הינדי מזיין כבשים" כי לא ניתן לקבוע שזה שיר גזעני, איי שיט יו נוט.
מאז אתמול, כל המדינה, כל הגורמים הרשמיים בהתאחדות, כל העיתונאים, יוצאים כולם נגד סכנין וקוראים להוריד אותם ליגה. במקרה הטוב הם מוסיפים שגם אוהדי ב"ש היו לא בסדר (כאילו יש סימטריה כלשהי בין אלימות פיזית ללסובב את הגב במהלך ההמנון), במקרה הרע מתעלמים מזה לחלוטין.
אחרי כל זה לדבר על הנפש הרגישה של אוהדי סכנין שלא מסוגלים לספוג ביקורת זה פשוט לעג לרש.

ודבר נוסף, אתה מדבר על הזמנים הלא פשוטים שהמדינה שלנו עוברת ואתה צודק, אכן זמנים לא פשוטים בכלל. אני יכול להגיד לך שגם לערביי ישראל זו תקופה מאוד קשה ואפילו הרבה יותר מורכבת מזון שחווים אזרחי ישראל היהודים.
זאת ראיה מאד סלקטיבית. אני ראיתי שמדובר על הפסקת קהלי חוץ במשחקים של סכנין, לא הורדת ליגה. וממש לא ראיתי ש"כל העיתונאים קוראים להוריד אותם ליגה". ראיתי התייחסויות זועמות, גינויים, קריאות להפסיק תקצוב. אבל ממש לש משהו קרוב לקריאה גורפת להוריד ליגה, בעיקר ראיתי את מפוליטיקאים.

לא צריך לשכנע אותי שיש פה יחס בעייתי מאד לגזענות ולשירים נוראיים. הפועל זאת דוגמה מעולה כידוע לכולנו, עם שירי זוועה קבועים. אבל אני גם הראשון לאמר שמי שמתנהג כמו בהמה שלא יתפלא שכועסים עליו.
מי שכועס על המלחמה בעזה עד כדי כך שלא יכול לכבד את ההמנון במקום ציבורי זה משהו שצריך להיות מותר. אף אחד לא אמר להם שהם צריכים לתרום ציוד לחיילים. אבל שמי שמתעקש להביע מחאה במקום ציבורי, באקט של התרסה ובעיתוי סופר רגיש שלא יכעס שהוא חוטף על זה ביקורת. זה מגוחך ופתטי, לא פחות מאוהדים שצועקים "מכבי לגז" או "אהובה תומר עולה באש" ואחרי זה נעלבים שאנשים מתפוצצים עליהם ומקשקשים על פגיעה בחופש הביטוי שלהם עלק.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

דמוקרטיה סלקטיבית, למיעוטים יש חוקים אחרים.
لا إله
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

לא יודע מי עוקב אחרי הספורט האמריקאי, אבל לפני כמה שנים היו שחקני פוטבול שמחו על האלימות המשטרתית הגזענית כלפי שחורים בכך שכרעו ברך בזמן ההימנון.
מיותר לספר שהחצי הימני הנאצי של המדינה התחרפן מזה, והיות וכל בעלי הקבוצות הם לבנים עשירים רפובליקנים הם באופן לא רשמי העיפו מהליגה את השחקן הכי בכיר מהכורעים, ה QB קולין קפרניק.
אחרי שקפרניק (שהפסיד בסופרבול אחד בקריירה הקצרה שלו) לא מצא קבוצה כמה שנים, הוא הגיש תביעה נגד הליגה.
הבורר מצא שיש לו מספיק הוכחות ובעלי הקבוצות בחרו לשלם לו פיצויים בשושו תמורת הסכם סודיות, כך שלא ברור כמה עשרות מילוני דולרים קיבל בדיוק.

לדעתי די ברור שמי שחושב שההמנון מעל חופש הביטוי הוא פאשיסט, גם אם הוא מצביע למפלגות אנטי פאשיסטיות.
וכן, אני מודע לכך שהמעמד הפאשיסטי של המנונים ודגלים מקובע בחוקים של הרבה מדינות, כולל של ה"דמוקרטיה" שלנו.
لا إله
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

הפועל כתב: 03 ספטמבר 2024, 11:29
הוקיץ' כתב: 02 ספטמבר 2024, 20:03

זאת ראיה מאד סלקטיבית. אני ראיתי שמדובר על הפסקת קהלי חוץ במשחקים של סכנין, לא הורדת ליגה. וממש לא ראיתי ש"כל העיתונאים קוראים להוריד אותם ליגה". ראיתי התייחסויות זועמות, גינויים, קריאות להפסיק תקצוב. אבל ממש לש משהו קרוב לקריאה גורפת להוריד ליגה, בעיקר ראיתי את מפוליטיקאים.

לא צריך לשכנע אותי שיש פה יחס בעייתי מאד לגזענות ולשירים נוראיים. הפועל זאת דוגמה מעולה כידוע לכולנו, עם שירי זוועה קבועים. אבל אני גם הראשון לאמר שמי שמתנהג כמו בהמה שלא יתפלא שכועסים עליו.
מי שכועס על המלחמה בעזה עד כדי כך שלא יכול לכבד את ההמנון במקום ציבורי זה משהו שצריך להיות מותר. אף אחד לא אמר להם שהם צריכים לתרום ציוד לחיילים. אבל שמי שמתעקש להביע מחאה במקום ציבורי, באקט של התרסה ובעיתוי סופר רגיש שלא יכעס שהוא חוטף על זה ביקורת. זה מגוחך ופתטי, לא פחות מאוהדים שצועקים "מכבי לגז" או "אהובה תומר עולה באש" ואחרי זה נעלבים שאנשים מתפוצצים עליהם ומקשקשים על פגיעה בחופש הביטוי שלהם עלק.
קריאות מצד בעלי קבוצות, אוהדים, פוליטיקאים ועיתונאים להפסקת תקצוב, הורדת ליגה, ומניעת כניסה של קהל חוץ זה לא בדיוק כעס וביקורת. תהיה בטוח שהם גם הולכים לחטוף על זה בבית הדין של ההתאחדות. אם זה נראה לך תגובה סבירה לסיבוב גב במהלך ההמנון, או שזה נראה לך סביר שמה שאוהדי סכנין יגרור רעש וזעם ציבורי בניגוד למה שאוהדי ב"ש עשו, אז כנראה שיש לנו תפיסות מאוד שונות לגבי מה מותר ואסור במדינה דמוקרטית. עצם העובדה שאתה בכלל משווה את זה לקריאות דוחות כמו "אהובה תומר לגז" זו בדיוק הבעיה פה.
ואגב, אני לא ראיתי את אנשי סכנין מתפלאים או מיתממים, להיפך, אבו יונס אמר שאם אותם אוהדים ימשיכו בכך הוא עוד יעזוב את הכדורגל. אני אישית חושב שהוא היה צריך לגבות אותם ואת הזכות שלהם למחות, אבל אני גם מבין את הצורך שלו להסתדר בתוך סביבה עוינת. איפה בדיוק הם כעסו על ה"ביקורת" שהם חטפו?

משום מה אתה נורא רגיש וקשוב לרגשות הציבור היהודי במדינת ישראל בעת הנוכחית, אבל לא נראה שמעניין אותך מה מרגיש הציבור הערבי בעת הזאת. לא עלה בדעתך שהאקט המתריס קשור למה שהם עוברים מאז ה-7.10? או לסיטואציה המורכבת בה המדינה שהם חיים בה נמצאת במלחמה והורגת עשרות אלפים מבני העם שלהם? פאקינג דיא סבע לא יכול לשחק פה כדורגל כי אשתו כתבה על כך שכואב לה על הסבל בשני הצדדים.
מה שאתה אומר זה שבעצם אין להם שום דרך סבירה להעביר איזשהי מחאה או אקט מחאתי בעת הזאת, כי על דבר יותר עדין מזה אני לא מצליח לחשוב.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

its-sick כתב: 03 ספטמבר 2024, 12:22 לא יודע מי עוקב אחרי הספורט האמריקאי, אבל לפני כמה שנים היו שחקני פוטבול שמחו על האלימות המשטרתית הגזענית כלפי שחורים בכך שכרעו ברך בזמן ההימנון.
מיותר לספר שהחצי הימני הנאצי של המדינה התחרפן מזה, והיות וכל בעלי הקבוצות הם לבנים עשירים רפובליקנים הם באופן לא רשמי העיפו מהליגה את השחקן הכי בכיר מהכורעים, ה QB קולין קפרניק.
אחרי שקפרניק (שהפסיד בסופרבול אחד בקריירה הקצרה שלו) לא מצא קבוצה כמה שנים, הוא הגיש תביעה נגד הליגה.
הבורר מצא שיש לו מספיק הוכחות ובעלי הקבוצות בחרו לשלם לו פיצויים בשושו תמורת הסכם סודיות, כך שלא ברור כמה עשרות מילוני דולרים קיבל בדיוק.

לדעתי די ברור שמי שחושב שההמנון מעל חופש הביטוי הוא פאשיסט, גם אם הוא מצביע למפלגות אנטי פאשיסטיות.
וכן, אני מודע לכך שהמעמד הפאשיסטי של המנונים ודגלים מקובע בחוקים של הרבה מדינות, כולל של ה"דמוקרטיה" שלנו.
כתבתי על זה במועצת הפועלים. גם בפרמייר ליג אגב עשו את זה אגב בשנים האחרונות, אבל לדעתי שם שחקנים לא נקנסו.
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

נמשכת הסערה הציבורית בעקבות מעצר הצעירה שחשודה בזריקת חול על בן גביר
https://news.walla.co.il/item/3689506
"מהלכים אימים - ובגלל גרגיר חול": זעם אמה של נועה, ומתקפת הנגד של המשטרה
https://www.ynet.co.il/news/article/s1wloqy30#autoplay

מיום ליום המדינה הזו הופכת ליודונאצית יותר ויותר.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

הסיפור האמיתי זה לא המעצר שלה (שהוא הגיוני סה"כ), אלא שאירועים כמו שדה תימן/בית ליד, ומרבית ההשתוללויות היודו נאציות בשטחים עוברים בלי התייחסות כמעט ואפילו עידוד.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

הפועל כתב: 07 ספטמבר 2024, 18:53 הסיפור האמיתי זה לא המעצר שלה (שהוא הגיוני סה"כ), אלא שאירועים כמו שדה תימן/בית ליד, ומרבית ההשתוללויות היודו נאציות בשטחים עוברים בלי התייחסות כמעט ואפילו עידוד.
הרי ידוע שהפגנות שלנו זה אנרכיסטים ושלהם זה חסידי אומות העויילם מינימום
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אגב, לא ברור מה בן גביר עשה בחוף עם כל החוטיניים שם וטוסיקים בחוץ
כשנוח לו ומגרה לו אז מתאים לו לחיות ליד פרוגרס
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

הפועל כתב: 07 ספטמבר 2024, 18:53 הסיפור האמיתי זה לא המעצר שלה (שהוא הגיוני סה"כ), אלא שאירועים כמו שדה תימן/בית ליד, ומרבית ההשתוללויות היודו נאציות בשטחים עוברים בלי התייחסות כמעט ואפילו עידוד.
האמת שהמעצר שלה לא כזה הגיוני בסך הכול.
מעצר זה כלי שלא אמורים להשתמש בו כלאחר יד או כברירת מחדל (בכל זאת שלילת חירותו של אדם), אלא רק במקרים שבהם יש בו צורך - כדי לבצע פעולות חקירה שאי אפשר לבצע אם האדם מסתובב חופשי או אם האדם מסוכן לציבור, כאלה דברים.
לא נראה שבמקרה שלה הייתה סיבה למעצר, ומתעורר החשש שזה צעד ענישתי\נקמני שנועד לשמור על כבודו של השר הממונה על המשטרה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

בן גביר טיפוס מתועב. אבל בגדול אני חושב שכחברה אנחנו לא רוצים שאזרחים יזרקו חפצים (אפילו אם זה רק קובבה כרגע) על שרים כנורמה. אפילו אם הם ממש חלאות, יש לזה משמעות שמעבר לבנאדם הספציפי.
אולי מעצר זה מוגזם, אני לא ממש מכיר את מה שמקובל בתחום התקיפות הקלות. אבל להתעלם מזה זה בעייתי.
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

הפועל כתב: 07 ספטמבר 2024, 21:26 בן גביר טיפוס מתועב. אבל בגדול אני חושב שכחברה אנחנו לא רוצים שאזרחים יזרקו חפצים (אפילו אם זה רק קובבה כרגע) על שרים כנורמה. אפילו אם הם ממש חלאות, יש לזה משמעות שמעבר לבנאדם הספציפי.
אולי מעצר זה מוגזם, אני לא ממש מכיר את מה שמקובל בתחום התקיפות הקלות. אבל להתעלם מזה זה בעייתי.
ככה זה מתחיל.
אני לא מצפה דבר מבן גביר ומכל המעגלים שתומכים בו.
הבעיה מתחילה במעגלים שאמורים להתנגד ובמקום זה מתחילים לגמגם.
ככה נופלות דמוקרטיות. כשהמעגלים שצריכים להגן עליה מתחילים לגמגם ובסוף קורסים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

די נו. איזו דרמה. בן גביר חלאה יודו-נאצית וטרול שגורר את כולנו לתהום. אבל אפשר לחשוב שזאת הפעם הראשונה במדינת ישראל שמתייחסים בחומרה לתקיפה של אנשי ציבור.
היו כבר מקרים בעבר, גם כאלו הזויים יותר שגררו אנשים בבתי משפט במשך שנים, וגם כאלו שעברו בשתיקה הזויה לא פחות.
תקדים בטוח לא היה פה, זה לא מה שמפיל את הדמוקרטיה הישראלית.
וזה עוד לפני שהתחלתי בכלל לדבר על איך מתייחסים לאורך השנים למחאות בשטחים הכבושים. אם כבר רוצים לדבר על נפילת הדמוקרטיה, הכל מתחיל הרבה לפני זה משם.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

הפועל כתב: 07 ספטמבר 2024, 21:26 בן גביר טיפוס מתועב. אבל בגדול אני חושב שכחברה אנחנו לא רוצים שאזרחים יזרקו חפצים (אפילו אם זה רק קובבה כרגע) על שרים כנורמה. אפילו אם הם ממש חלאות, יש לזה משמעות שמעבר לבנאדם הספציפי.
אני מסכים שזה לא רעיון טוב שזריקת חפצים על שרים תהפוך לנורמה.
בדיוק בשביל זה יש את החוק הפלילי ואת מערכת האכיפה: המשטרה תחקור, תגלה את העובדות, תגיש כתב אישום לבית המשפט, בית המשפט ישקול, ואם וכאשר ירשיע - יעניש את מי שזרק את החפץ על השר.
בשום שלב בתהליך הזה לא אמורה להיות ענישה משטרתית באמצעות מעצר, שכמו שכתבתי קודם נועד לדברים אחרים לגמרי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

ארז שדה כתב: 07 אוגוסט 2024, 09:53
its-sick כתב: 07 אוגוסט 2024, 09:48 https://archive.md/cI0Cx
הביביסטים מציגים: עמק החיות המוזרות

...המוזרות של נבחרי הימין הביביסטי היא לא באג, היא פיצ'ר. הימין הביביסטי חייב להכחיש את המציאות ואת הרציונליות ולהישען על תיאוריות קונספירציה, כי אין דרך אחרת להמשיך לתמוך בראש ממשלה כל כך גרוע. נתניהו, האיש שהם משרתים בנאמנות ללא מצרים, אחראי לאסונות הגדולים ביותר שאירעו במדינה מאז הקמתה ולהידרדרות ביטחונית, כלכלית, חברתית ומוסרית חסרת תקדים בעולם המערבי; בנוסף, נערמו נגדו כל כך הרבה ראיות מפלילות, עד שהיועץ המשפטי לממשלה, שהוא עצמו מינה, נאלץ להגיש נגדו כתב אישום חמור וועדת חקירה ממלכתית קבעה שהוא סיכן את ביטחון המדינה בפרשת הצוללות ואינספור מקורבים התרחקו ממנו בבעתה.

...אבל המוזרות של הימין הביביסטי אפילו יותר עמוקה מזה. בסיס התפישה הביביסטית הוא, שניתן יהיה להמשיך בכיבוש ובסיפוח ללא הפרעה, שמיליוני פלסטינים ייכנעו בדרך פלא ויסכימו לחיות כנתינים מושפלים וללא זכויות תחת דיקטטורה צבאית־מתנחלית ושהעולם ישלים עם משטר האפרטהייד שישראל מנהיגה בגדה ועם עשרות אלפי ההרוגים בעזה. מדובר בהזיה משיחית, מנותקת מהמציאות ומהציונות ובמתכון מושלם לקריסת מדינת ישראל. אופוזיציה, לו היתה כזאת, היתה מפנה אצבע לאוסף המוזר של חברי הקואליציה ואומרת בקול ברור: "אתם ממש מוזרים".
התפיסה שניתן להמשיך בכיבוש ובאפרטהייד ללא הפרעה אינה רק של הימין הביביסטי אלא גם של הימין הממלכתי והמרכז.
באותה מידה, גם לחשוב שבמציאות הנוכחית יש היתכנות למדינה פלסטינית בגבולות כפר סבא (מי ינהל אותה? סינוואר או אבו מאזן, שאינו לגיטימי בעזה?) זה לחיות באשליות.
את הליכוד צריך לשלוח לפח הזבל של ההיסטוריה, אבל בשביל הסכם שתי מדינות ישראל צריכה לקבל התחייבויות ביטחוניות רבות, והתהליך הזה צריך להיות מוסכם גם בציבור (אחרת תקבל כאן רצח רבין 2).
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

להבדיל מזריקת הקובבות

https://www.ynet.co.il/news/article/hkzmqh3h0

אזרח ניסה לעזור לשוטר כושל במילוי תפקידו.

לבסוף הוזמן לחקירה רק בגלל שהתעקש לשלוח לו את הסרטון של העבירה.

ACAB.
שליחת תגובה