בכל זאת עשה קמפיין פרסומי למכבי (שירותי בריאות) עכשיו
עופר ינאי
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
מי לעזאזל עושה קמפיין למכבי שירותי בריאות??
(גם אני

Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2438 לייקים
אם ככה גם להחתים את מוטלי וקבוקלו זה מהלך מכביסטי , מכבי רצו אותם , צריך פשוט להתעלם מכל השטויות האלה
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
-
- קיבל.ה 150 לייקים
אמסלם לא חביב במיוחד על האולטראס, והוא גם לא ממש
אוהב אותם בחזרה והתבטא כנגדם בתקשורת לא פעם
ולא פעמיים. מעניין בטוח יהיה.
אוהב אותם בחזרה והתבטא כנגדם בתקשורת לא פעם
ולא פעמיים. מעניין בטוח יהיה.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
-
- קיבל.ה 960 לייקים
אני באמת לא רואה את השידוך עם עופר נמשך לטווח ארוך. מה שהוא לא עושה יוצאים עליו, העמותה מעצם השליטה של עופר באחוזים הפכה ללא רלוונטית ובדברים שהיא כן יכולה להשפיע מוציא הועד המנהל (שהגיע הזמן שמי שמוציא הודעה יוציא אותה בשמו) הודעות שרק מוסיפות שמן למדורה. ככה זה לא יעבוד.
יאללה הביתה!!!
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
או זה, או שנעבור שנה סיוט, העמותה תלך על הכל או כלום ובסוף היא יכולה להשאר בלי כלום.יהלום14אדום כתב:
אני באמת לא רואה את השידוך עם עופר נמשך לטווח ארוך. מה שהוא לא עושה יוצאים עליו, העמותה מעצם השליטה של עופר באחוזים הפכה ללא רלוונטית ובדברים שהיא כן יכולה להשפיע מוציא הועד המנהל (שהגיע הזמן שמי שמוציא הודעה יוציא אותה בשמו) הודעות שרק מוסיפות שמן למדורה. ככה זה לא יעבוד.
מי שסובל בסופו של דבר זה אנחנו.
חבל אחושילין.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
או שבן אדם שמועמד לועד המנהל וזאת האג׳נדה שלו לא ייבחר.
בשביל זה צריך אחוז הצבעה גבוה בקרב חברי העמותה כדי שנציגים שנתמכים על ידי האולטראס (יש שניים כאלה היום) לא ייכנסו לועד.
בשביל זה צריך אחוז הצבעה גבוה בקרב חברי העמותה כדי שנציגים שנתמכים על ידי האולטראס (יש שניים כאלה היום) לא ייכנסו לועד.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /rjlm3gi3r
למה יש לי הרגשה שאמסלם יקבל בקרוב קיתונות של קללות
למה יש לי הרגשה שאמסלם יקבל בקרוב קיתונות של קללות
-
- קיבל.ה 533 לייקים
מיד אחרי ההצבעה של האולם הבייתי, לא רואה איך העמותה לא מאבדת לפחות חצי מהחברים שלה
-
- קיבל.ה 58 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אם לא נעבור ועופר יעזוב ישארו בעמותה 500 איש.
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
מחזק אם לא עוברים וזה יתפס שהעמותה העיפה את עופר זה גזר דין מוות לקבוצה. אני לא חושב שנוכל להשתקם מזה או שיהיו אנשים שירצו לשלם כסף למרחיבי הפועל.
רק שלדעתי עופר לא יעזוב ונעבור לפחות זמנית לארנה... האוהדים יראו כי רע ואז תהיה הצבעה על יד אליהו כאשר יש לנו ביד כבר 5-6 משחקים עם 5000 צופים וחזרה לדריב אין לא תהיה רלוונטית. קהוא יוסיף לזה הסכם חתום / ערבויות של העיריה וסאגת יד אליהו תסגר.
עופר הוא לא אדם שנכנע ואם רמי / חיים חושבים שהם ינצחו אותו הם טועים, הוא ירמוס גם אותם וגם את העמותה... המלחמה הזאת רק תעשה לה רע. רמי צריך לשבת עם עופר ולראות איך בתמורה לזכות הזאת הוא משיג דברים, למשל זכות וטו' על שריון, זכייות בדרייב אין המחודש, הנחות גדולות יותר לחברים על מנויים / משחקים ועוד...
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני לא חושב שהוא יעזוב בגלל זה. סתם ניסיתי לצייר עוד דרך הסתכלות על הגוף הזה שדיי איבד את הלגיטימיות שלו בחודש האחרון.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
העמותה קצת חיים בסרט
הם בסך הכל מחזיקים 19% מהקבוצה, הכסף מחברי העמותה נכנס לקבוצה בכלל? או שהוא הולך לרכוש את קבוצת הכדורמים של האוניברסיטה?
אם הם לא הבינו (הם והאולטראס) שהקבוצה יותר לא בבעלות אוהדים, אפילו לא קרובה לזה, אז כדאי שיתעוררו ומהר
הם בסך הכל מחזיקים 19% מהקבוצה, הכסף מחברי העמותה נכנס לקבוצה בכלל? או שהוא הולך לרכוש את קבוצת הכדורמים של האוניברסיטה?
אם הם לא הבינו (הם והאולטראס) שהקבוצה יותר לא בבעלות אוהדים, אפילו לא קרובה לזה, אז כדאי שיתעוררו ומהר
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
העמותה חייבת להיות חיה ובועטת בשביל כולנו.
רק שכרגע היא לא מתקשרת, כל פעם נפתח יוזר אחר, וצריך להבין שזו העמותה דרך מקורבים שמאשרים שזו אכן העמותה ואנחנו נשארים באויר.
אם העמותה לא תשכיל להתפתח לנוכח שינוי הבעלות והתפתחות המועדן ולעבוד ביחד עם עופר בשביל כולנו, היא תמחק וזה לא טוב לאף אחד.
רק שכרגע היא לא מתקשרת, כל פעם נפתח יוזר אחר, וצריך להבין שזו העמותה דרך מקורבים שמאשרים שזו אכן העמותה ואנחנו נשארים באויר.
אם העמותה לא תשכיל להתפתח לנוכח שינוי הבעלות והתפתחות המועדן ולעבוד ביחד עם עופר בשביל כולנו, היא תמחק וזה לא טוב לאף אחד.
- porthos
- קיבל.ה 120 לייקים
שאלת תם:
בשביל מה צריך את העמותה?
מה התפקיד שלהם? על איזה צורך הם עונים?
שואל ברצינות.
בשביל מה צריך את העמותה?
מה התפקיד שלהם? על איזה צורך הם עונים?
שואל ברצינות.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
מי צריך אויבים ויריבים מבחוץ כשאנחנו אוכלים את עצמנו מבפנים ועושים להם את העבודה?
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
כשאומרים הם על העמותה,למי מתכוונים?Red Wolf כתב:העמותה קצת חיים בסרט
אני ועוד הרבה פה חברי עמותה.אנחנו לא חלק מהם?
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
יש לי לא מעט כעס על ההתנהלות של העמותה כרגע.גביזון כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 12:56 העמותה חייבת להיות חיה ובועטת בשביל כולנו.
אבל הענין של לעבוד ביחד הוא סיפור שצריכים להיות לו שני צדדים מעוניינים.
גם עופר צריך להיות מעונין בזה כדי שזה יקרה, וכרגע נראה שהוא עושה הכול, אבל הכול, לבד לגמרי.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
גם אני חבר עמותהNati כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 13:46כשאומרים הם על העמותה,למי מתכוונים?Red Wolf כתב:העמותה קצת חיים בסרט
הכוונה שלי היא כמובן לבעלי התפקידים בעמותה ובוועד המנהל שמתנהלים כאילו הם לא הבינו את המעמד החדש של העמותה ותפקידה
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
ממנים מנכל חדש עם רזומה מרשים. סופסוף מהלך שמתחיל לרמז שבונים מערכת ואולי המיקרו מנג'ינג הקצת מופרע של עופר יצטמצם
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
הבנתי את מה שאמרת.Red Wolf כתב:גם אני חבר עמותהNati כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 13:46כשאומרים הם על העמותה,למי מתכוונים?Red Wolf כתב:העמותה קצת חיים בסרט
הכוונה שלי היא כמובן לבעלי התפקידים בעמותה ובוועד המנהל שמתנהלים כאילו הם לא הבינו את המעמד החדש של העמותה ותפקידה
אבל זה נראה שגם עופר לא ממש מעונין בזה.
ובהמשך לדיון הזה, סוף סוף עופר ממנה מנכ"ל מקצועי להפועל תל אביב.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
עופר מתנהל בצורה סוליסטית ומעט קפריזית ולא מענין אותו שקט תעשייתי וקונצנזוס בקהל.
אנשי העמותה מטבעם כן רוצים קונצנזוס ושקט תעשייתי בקהל, וכנראה גם חושבים שפיצוץ עם האולטראס ייגמר רע. אבל הם חיים בסרט ולא ממש מבינים את הסיטואציה וחושבים שיש להם אפשרות לעצור/למתן את עופר, ועל הדרך הם גם מגלים את עובדות החיים וגם עושים לעצמם השמדת ערך ספקטקולרית
נערך לאחרונה על ידי הפועל ב 09 ספטמבר 2024, 20:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
מנהל מקצועי,מנכ"ל, אמסלם, יאללה הפועל!

-
- קיבל.ה 1474 לייקים
איזה איש, בפעם ה-30 העונה, והיא עוד לא התחילה.
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
עופר באחד הפודקאסטים טען שיש חלון הזדמנויות של 2-3 שנים להיכנס ליורוליג. הוא יודע שאין לנו יכולת להיכנס אם בוא לא מתאבד על זה ולכן זה מה שהוא עושה. במקרה הזה העמותה רק תפריע.הפועל כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 20:09עופר מתנהל בצורה סוליסטית ומעט קפריזית ולא מענין אותו שקט תעשייתי וקונצנזוס בקהל.רדנקו כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 19:56הבנתי את מה שאמרת.Red Wolf כתב:
גם אני חבר עמותה
אנשי העמותה מטבעם כן רוצים קונצנזוס ושקט תעשייתי בקהל, וכנראה גם חושבים שפיצוץ עם האולטראס ייגמר רע. אבל הם חיים בסרט ולא ממש מבינים את הסיטואציה וחושבים שיש להם אפשרות לעצור/למתן את עופר, ועל הדרך הם גם מגלים את עובדות החיים וגם עושים לעצמם השמדת ערך ספקטקולרית
כמובן שאני נגד השריון שהוא יהבו של עופר אבל זאת המציאות ולשלם אנחנו דוהרים.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
מתישהו יהיה פיצוץ עם האולטראס. זה בלתי נמנע.הפועל כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 20:09עופר מתנהל בצורה סוליסטית ומעט קפריזית ולא מענין אותו שקט תעשייתי וקונצנזוס בקהל.רדנקו כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 19:56הבנתי את מה שאמרת.Red Wolf כתב:
גם אני חבר עמותה
לקהל הרחב נמאס מהנזק הבלתי נפסק שהם גורמים.
היה צריך לעשות את הפיצוץ הזה כבר לפני שנים אבל רמי פחד (או שהוא מסכים איתם. זה לא ממש משנה) .
עכשיו זה יהיה יותר רע אבל עדיין עדיף מאשר אם ידחו את זה בעוד כמה שנים
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
אני חושב שדווקא השנה עם הגלקטיקוס שנבנו והציפיות הגבוהות, והתוכניות העתידיות שמתבססות על ההצלחה צפויה השנה, זה עיתוי מאד לא אופטימלי לעימות הזה. החשיבות של קהל תומך גדולה במיוחד כשעוברים לאולם כ"כ גדול, וגדלה שבעתיים כשמדובר בקבוצה של שכירי חרב שבאו בגלל כסף גדול וכנראה מרגישים שעשו לנו טובה שבאו לפה.
אבל ימים יגידו.
אבל ימים יגידו.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הפועל אתה צודק במאה אחוז, זה פספוס נוראי ויפגע בקבוצה ובכולנו, יכול לחרבן את כל העונה, וזה זה מה שיצור פילוג ולא אולם כזה או אחר.
אבל האולטראס לא מוכן לעבור לאולם גדול, הם רוצים שנשחק במלחה ירושלים.
הם לא מביאים שום אלטרנטיבה אחרת, הם כן מביאים שלטים בכל מקום של לא באים ליד אליהו, ושולחים ילד קטן לצלם סרטון סלפי עם עופר כשהוא אומר את זה ולהעלות כהתרסה אליו ברשת.
העמותה ביקשה חודשיים לברר אפשרויות, מה בעצם היה עד עכשיו שצריך חודשיים? אף אחד מאיתנו לא מבין מה זה אומר אבל הלוואי ובתום החודשיים זה יתרום לאיזושהי תמימות דעים והרגעל הרוחות.
לדעתי העמותה בכלל לא צריכה להתעסק בזה. אלא בלהגדיר מה מקומה ותפקידה של העמותה בעידן של בעלים כמעט יחיד לקבוצה. יש כל כך הרבה דברים, ולדעתי היא מפספסת את זה ופוגעת בעצמה.
התקווה שלי שאחרי שעופר/עמותה/"שניהם" יביאו בטוחות לשיפוץ מהעיירה נוכל לעבור זמנית ליד אליהו ולחזור לבית החדש.
אבל האולטראס לא מוכן לעבור לאולם גדול, הם רוצים שנשחק במלחה ירושלים.
הם לא מביאים שום אלטרנטיבה אחרת, הם כן מביאים שלטים בכל מקום של לא באים ליד אליהו, ושולחים ילד קטן לצלם סרטון סלפי עם עופר כשהוא אומר את זה ולהעלות כהתרסה אליו ברשת.
העמותה ביקשה חודשיים לברר אפשרויות, מה בעצם היה עד עכשיו שצריך חודשיים? אף אחד מאיתנו לא מבין מה זה אומר אבל הלוואי ובתום החודשיים זה יתרום לאיזושהי תמימות דעים והרגעל הרוחות.
לדעתי העמותה בכלל לא צריכה להתעסק בזה. אלא בלהגדיר מה מקומה ותפקידה של העמותה בעידן של בעלים כמעט יחיד לקבוצה. יש כל כך הרבה דברים, ולדעתי היא מפספסת את זה ופוגעת בעצמה.
התקווה שלי שאחרי שעופר/עמותה/"שניהם" יביאו בטוחות לשיפוץ מהעיירה נוכל לעבור זמנית ליד אליהו ולחזור לבית החדש.
-
- קיבל.ה 1410 לייקים
אם עופר לא היה מעוניין בזה, היינו כבר מתאמנים ביד אליהו.רדנקו כתב:יש לי לא מעט כעס על ההתנהלות של העמותה כרגע.גביזון כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 12:56 העמותה חייבת להיות חיה ובועטת בשביל כולנו.
אבל הענין של לעבוד ביחד הוא סיפור שצריכים להיות לו שני צדדים מעוניינים.
גם עופר צריך להיות מעונין בזה כדי שזה יקרה, וכרגע נראה שהוא עושה הכול, אבל הכול, לבד לגמרי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אני לא חושב שיש ספק שעופר רוצה לעבור ונציגי העמותה לא.
בסוף יש קבוצה אחת ואי אפשר ש-81% מהקבוצה יתאמנו ביד אליהו ו-19% בדרייב אין.
עופר עושה נכון לטעמי שהוא נותן לעמותה זמן למצוא אלטרנטיבות ואז אם וכאשר נוכל להעלות את. נושא להצבעה.
האלטרנטיבות היחידות הן ביתן 2 וחולון (יכול להבין לגמרי אוהדים שמתנגדים לשחק בעיר אחרת). ירושלים זו לא אלטרנטיבה זו זריקת זין על האוהדים. אני מקווה מאוד שבשם העקרונות שהעמותה לא בודקת גם את רוממה כאופציה.
בסוף יש קבוצה אחת ואי אפשר ש-81% מהקבוצה יתאמנו ביד אליהו ו-19% בדרייב אין.
עופר עושה נכון לטעמי שהוא נותן לעמותה זמן למצוא אלטרנטיבות ואז אם וכאשר נוכל להעלות את. נושא להצבעה.
האלטרנטיבות היחידות הן ביתן 2 וחולון (יכול להבין לגמרי אוהדים שמתנגדים לשחק בעיר אחרת). ירושלים זו לא אלטרנטיבה זו זריקת זין על האוהדים. אני מקווה מאוד שבשם העקרונות שהעמותה לא בודקת גם את רוממה כאופציה.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הלוואי ובתום החודשיים האלה העמותה ועופר יעבדו ביחד ולא אחד מול השני.
יש לנו חתיכת עונה פה ויש מספיק בלאגן במדינה וגם גופי התקשורת בבעלות היריבות שלנו, אם יש צורך לנסות להיות מאוחדים ככל הניתן זה עכשיו.
אמירות כמו לא יקרה, לא באים עושות הפוך לגמרי ולא משאירות סיכוי לפתרון.
יש לנו חתיכת עונה פה ויש מספיק בלאגן במדינה וגם גופי התקשורת בבעלות היריבות שלנו, אם יש צורך לנסות להיות מאוחדים ככל הניתן זה עכשיו.
-
- קיבל.ה 58 לייקים
האמירות האלה לא מגיעות מהעמותה. העמותה חוששת שמשבר מול האולטראס יהרוס הכל, יתכן והם צודקים. לדעתי משבר מול כל הקהל במקרה שנכנעים ללחץ של האולטראס ולא מקיימים הצבעה, חמור יותר.גביזון כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 08:14 הלוואי ובתום החודשיים האלה העמותה ועופר יעבדו ביחד ולא אחד מול השני.
מקווה שיצליחו לשכנע את האולטראס לא לשבור את הכלים, אני די פסימי בעניין הזה.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
ממתי האולטראס רוצים פתרון?
מתי הם באו לקראת מישהו שחשב אחרת מהם?
מתי הם העדיפו את טובת הפועל על פני טובת "האידאלים" שלהם?
מתי הם באו לקראת מישהו שחשב אחרת מהם?
מתי הם העדיפו את טובת הפועל על פני טובת "האידאלים" שלהם?
-
- קיבל.ה 803 לייקים
יש כאלו שלא מבינים את גודל האירוע.
זו יכולה להיות עונה מכוננת בתולדות המועדון בלי להגזים.
עם כל הכבוד לאליפות, זה לא מעניין כרגע.
הסיפור הוא היורוקאפ. או בעצם היורוליג.
עופר מכוון לשם. הוא רוצה לזכות ביורוקאפ ולהגיע שנה הבאה ליורוליג. זה מהלך משנה מועדון. יש לו תכנית עסקית כיצד בתוך שנים בודדות הפועל יכולה להחזיק את עצמה בתקציבים גבוהים עם תמיכה כספית נמוכה מצידו.
אם יתנו לעופר לעבוד והוא יביא אותנו לשם - בעוד כמה שנים לא נצטרך לחשוש שמא עופר יעזוב יום אחד כי הפועל תהיה עוצמתית גם בלעדיו ותהיה אטרקטיבית לאחרים.
וכשזה יקרה, הויכוח הנוכחי היכן נשחק שנתיים עד שיסתיים השיפוץ בדרייב אין ייראה פשוט מגוחך.
זו יכולה להיות עונה מכוננת בתולדות המועדון בלי להגזים.
עם כל הכבוד לאליפות, זה לא מעניין כרגע.
הסיפור הוא היורוקאפ. או בעצם היורוליג.
עופר מכוון לשם. הוא רוצה לזכות ביורוקאפ ולהגיע שנה הבאה ליורוליג. זה מהלך משנה מועדון. יש לו תכנית עסקית כיצד בתוך שנים בודדות הפועל יכולה להחזיק את עצמה בתקציבים גבוהים עם תמיכה כספית נמוכה מצידו.
אם יתנו לעופר לעבוד והוא יביא אותנו לשם - בעוד כמה שנים לא נצטרך לחשוש שמא עופר יעזוב יום אחד כי הפועל תהיה עוצמתית גם בלעדיו ותהיה אטרקטיבית לאחרים.
וכשזה יקרה, הויכוח הנוכחי היכן נשחק שנתיים עד שיסתיים השיפוץ בדרייב אין ייראה פשוט מגוחך.