קובי כתב: ↑07 ספטמבר 2024, 17:41
לא רק שהכל היה יודע מראש, לא רק שהן קיבלו אישור והוחלפו גם האחראים נגשו למנהלים בחדרה ואמרו להם שהקבוצה נשארת עם 9 שחקניות ובקשו מהם "להתחשב בקבוצה"
כולכם קשקשנים בשקל, גיבורים מאחורי מקלדת ועל הגב של אחרים.
כולכם במצב הזה ברגע שקיבלתם אישור הייתם הולכים לחתונה.
אתה כנראה קצת מתקשה צ'ה, כל המועדון הזה בדיחה, ההנהלה, והשחקניות.
רווי כתב:יאללה כל אחד פה ביזיון ובושה, זה כזה ישראלי לעשות פסטיבל מהקטע הזה כאילו כדורגל נשים מעניין אותכם ביום יום. להתמקד רק ברע. שהן מנצחות 12-0 את ביתר עילבון מישהו מדבר על זה? שתעשה מה שהיא רוצה קארין, זה ענף לא מקצועני כרגע בישראל והכל טוב. מי ישמע אף אחד פה לא הבריז מהעבודה בשביל דברים יותר מטומטמים. בטח עבודה במשרה חלקית..
כשאתה כל פעם רוצה שהקבוצה שלך תהיה מקצוענית ובטופ של הטופ אל תשכח את התגובה הזו.
מבחינתי, כל מי ששם עליו את החולצה של הפועל תל אביב צריך להיות מחויב למקצוענות, למועדון ולאוהדים שלו. נקודה. אפשר לחשוב שאחת מהן היתה הכלה...
Sent from my iPhone using Tapatalk
גועל נפש של הודעה.
אם המנהל שלך היה מסכם איתך שתוחלף במחצית ואז מתברר שאין מספיק שחקנים, אתה היית נשאר ולא הולך לחתונה של אח/אחות שלך?
אנשים שחושבים שעובדים הם עבדים
זה לא דומה.
אם אני יודע שהעזיבה שלי גורמת נזק למקום העבודה, במיוחד לאור העובדה שלא מדובר באח/ אחות, הייתי נשאר. מקצעונות עאלק.
רווי כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 20:10
כן בבקשה.
כל מי שקפץ אז ואמר ביזיון ובושה יודע שהן שיחקו היום? או שקופצים רק שקורה משהו רע?
נראה שהן לא מאומנות יותר מדי עם הניסיונות כל פעם לכדורים ארוכים. עדיין הגענו לכמה מצבים (כמו הקרן שהובילה למשקוף במחצית השנייה) שהיו צריכים להכנס ולשנות את התוצאה של המשחק. מעבר לכך, השער השלישי שלהם עם המתפרצת של 1 מול שוערת הייתה מביכה בטירוף ומעבר לאיבוד לא ברור למה לא הייתה עוד שחקנית מאחורה.
מצד שני אני לא יודע מה הרמה של קרית גת בשביל לדעת האם שיחקנו מול יריבה שבאמת הרבה יותר טובה מאיתנו או לא.
סופסוף משהו שמראה חשיבה רצינית לטווח ארוך גם במחלקה הזאת.
הלוואי שתצליח, לדעתי יש לקבוצת הנשים פוטנציאל אדיר להצלחה וקהל בהשקעה מאד נמוכה יחסית.
זאת לגמרי המגמה העולמית היום.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
שחר כתב: ↑05 פברואר 2025, 17:10
קבוצת הנשים החתימה את עדן אביטל, שזה בערך כמו שהפועל גברים יחתימו את מנור סלומון.
גיים צ'נג'ר רצינית וחתיכת הצהרת כוונות.
השנה אין. והן כבר 12 הפרש מהקו האדום. השנה אבודה כבר.
אבל זה שמינו את אשרת עיני למנהלת מקצועית, ושהפעולה המשמעותית הראשונה שלה זה ההחתמה של עדן אביטל זה סימן טוב מאד לחשיבה רצינית מאד לטווח ארוך.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו