קבוצת הנשים 2023/2024

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

לסגור?
יחד, רק יחד! :heart:
htafan99
קיבל.ה  58 לייקים

Hapoel_manga כתב: 10 ספטמבר 2023, 20:52 מגיע להן אשכול
חדשות מדהימות הערב: קארין סנדל חתמה במועדון
מדובר ברכש משמעותי מאוד, שחקנית על בגזרת הכדורגל נשים בארץ.
.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

7even כתב: 06 ספטמבר 2024, 10:13לסגור?
הפוך צריך להגדיל את הסגל כדי שיאכלו לעשות שבוע שבוע
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

פשוט ביזיון וחוסר מקצוענות. כל מי שנטשה, פשוט לשלוח הביתה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

רק נשים ממהרות להגיע לחתונה.
גבר אמיתי נשאר במשחק וגם דואג שהוא יגיע להארכה.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

https://sports.walla.co.il/item/3689393
הביזיון בכדורגל הנשים הפך לבדיחה: מה קארין סנדל עשתה בחתונה?
שלוש כדורגלניות של הפועל ת"א עזבו משחק במחצית כדי להגיע לחתונה, הקבוצה נותרה ב-9 שחקניות על המגרש והובסה 6:0, ברשת קטלו בצורה משעשעת את התקרית החריגה.
הנהלת הפועל: "מתנצלים"
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

בזיון גדול ובושה.
ויותר מכך,
נזק גדול למאבק של הנשים לשיוויון בספורט בתקציבים ובהתיחסות.
חבל. בכל העולם, וראינו זאת באולימפיאדה, כדורגל נשים מתקדם בעיקר בזכות גישה רצינית ומקצוענות של המשתתפות שגוררת התיחסות רצינית של הגופים המארגנים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  759 לייקים

יאללה כל אחד פה ביזיון ובושה, זה כזה ישראלי לעשות פסטיבל מהקטע הזה כאילו כדורגל נשים מעניין אותכם ביום יום. להתמקד רק ברע. שהן מנצחות 12-0 את ביתר עילבון מישהו מדבר על זה? שתעשה מה שהיא רוצה קארין, זה ענף לא מקצועני כרגע בישראל והכל טוב. מי ישמע אף אחד פה לא הבריז מהעבודה בשביל דברים יותר מטומטמים. בטח עבודה במשרה חלקית..
OMG עווופררר
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

אם הן עושות צחוק מהעבודה שלהן, למה שמישהו יקח את הענף הזה ברצינות?
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

אדום כתב: 06 ספטמבר 2024, 12:44 אם הן עושות צחוק מהעבודה שלהן, למה שמישהו יקח את הענף הזה ברצינות?
לדעתי זאת בדיוק הבעיה.
זאת לא העבודה שלהן.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

El dudernio כתב: 06 ספטמבר 2024, 12:58
אדום כתב: 06 ספטמבר 2024, 12:44 אם הן עושות צחוק מהעבודה שלהן, למה שמישהו יקח את הענף הזה ברצינות?
לדעתי זאת בדיוק הבעיה.
זאת לא העבודה שלהן.
הן מקבלות שכר. זו עבודה לכל דבר.
גם אם לא הראשית.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1177 לייקים

רווי כתב: 06 ספטמבר 2024, 12:43 יאללה כל אחד פה ביזיון ובושה, זה כזה ישראלי לעשות פסטיבל מהקטע הזה כאילו כדורגל נשים מעניין אותכם ביום יום. להתמקד רק ברע. שהן מנצחות 12-0 את ביתר עילבון מישהו מדבר על זה? שתעשה מה שהיא רוצה קארין, זה ענף לא מקצועני כרגע בישראל והכל טוב. מי ישמע אף אחד פה לא הבריז מהעבודה בשביל דברים יותר מטומטמים. בטח עבודה במשרה חלקית..
חלקנו, גם אם לא מתעסקים בזה יום יום, כן מודעים למצב ואף היו בכמה משחקים של הנשים.
כשראש איגוד השחקנים הישראלי זורקת על הקבוצה שלה זה מקרין משהו גם לשאר הענף
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

אימפריה
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

רווי כתב: 06 ספטמבר 2024, 12:43 יאללה כל אחד פה ביזיון ובושה, זה כזה ישראלי לעשות פסטיבל מהקטע הזה כאילו כדורגל נשים מעניין אותכם ביום יום. להתמקד רק ברע. שהן מנצחות 12-0 את ביתר עילבון מישהו מדבר על זה? שתעשה מה שהיא רוצה קארין, זה ענף לא מקצועני כרגע בישראל והכל טוב. מי ישמע אף אחד פה לא הבריז מהעבודה בשביל דברים יותר מטומטמים. בטח עבודה במשרה חלקית..
זה שהליגה לא מקצעונית זה לא אומר שמותר לך לשים זין על הענף, במיוחד שאתה שם את הסמל שאתה כל כך אוהב
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

סינדלה את כל הענף עכשיו
רדיוס לבית"ר!
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

7even כתב: 06 ספטמבר 2024, 13:09
לדעתי זאת בדיוק הבעיה.
זאת לא העבודה שלהן.
גם אם לא הראשית.
אני עושה שיעורים פרטיים בזמני החופשי אם אני צריך לבטל שיעור אני אבטל ועד הזיין שלי הכל.

כדורגל הנשים בארץ הוא חובבני ולא נראה שיש שחקנית בהפועל שזה משלח ידה העיקרי ( אלא אם היא ילדה בת 17 לפני גיוס). לא אתפלא אם קארין עשתה את זה בכוונה כדי לעלות את הנושא לסדר היום
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

El dudernio כתב: 06 ספטמבר 2024, 14:44

לדעתי זאת בדיוק הבעיה.
זאת לא העבודה שלהן.
גם אם לא הראשית.
אני עושה שיעורים פרטיים בזמני החופשי אם אני צריך לבטל שיעור אני אבטל ועד הזיין שלי הכל.

כדורגל הנשים בארץ הוא חובבני ולא נראה שיש שחקנית בהפועל שזה משלח ידה העיקרי ( אלא אם היא ילדה בת 17 לפני גיוס). לא אתפלא אם קארין עשתה את זה בכוונה כדי לעלות את הנושא לסדר היום
העלת נקודה.
נתנה חשיפה הרבה יותר גדולה לענף במעשה הזה. אולי אין פרסום גרוע 🤷‍♂️
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

מבחינתי שיסגרו את החרא הזה
בושה שלובשות את החולצה של הפועל
רוצות שינתקו קשר מהפועל ויקראו לעצמם הפועלות תל אביב
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

ובטעות פתחתי נושא נפרד לפני יום... אם האדמין רוצה, מוזמן לאחד
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  204 לייקים

תא מרבוטא כתב: 06 ספטמבר 2024, 16:51
איזה ליצן באמא
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

Mr.china כתב: 06 ספטמבר 2024, 17:25
איזה ליצן באמא
טוב הוא רשם דל"פ 8-)
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

משחקי דירוג בגביע הטוטו יש גם בגברים, המשחקים האלה שווים כסף למועדון.
אם משחקי הדירוג של הנשים גם הם מקנים מענקים כספיים אז מה שחיים לוינסון רשם זאת בדיחה לא מצחיקה (רשמתי אם כי אני באמת לא יודע ולא מבין בנושא כדורגל נשים).
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

ההתבטאות הכי הזויה מאז שהלפידיוט אמר השבוע שאין בציר פילדלפי הברחות אלא במעבר רפיח(אותו המקום) והצליח להפוך לבדיחה בפעם ה 552738372 השנה.
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

היה רשום שזה מסוכם מראש , זה אומר שהמועדון נתן אור ירוק לזה אבל פשוט היה מצב שלא היו שחקניות מחליפות , אם אכן המועדון הסכים זו לא אשמת השחקניות , תקנו אותי אם אני טועה בעניין הזה כי יכול להיות כמובן שזה לא היה בהסכמה ואז זה עניין אחר לגמריי
XM
קיבל.ה  64 לייקים

El dudernio כתב: 06 ספטמבר 2024, 14:44

לדעתי זאת בדיוק הבעיה.
זאת לא העבודה שלהן.
גם אם לא הראשית.

אתה תלך לשיעור פרטי ותחתוך באמצע השיעור ועדיין תגבה מחיר מלא על השיעור?
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

התאריכים החופפים היו ידועים מראש. עובדה שהמועדון ניסה לשנות את תאריך המשחק.
האחראים במועדון אישרו את המתווה שהשחקניות יוחלפו במחצית ויצאו לחתונה.
השחקניות אכן הוחלפו במחצית.
התקלה הייתה שהאחראים במועדון לא דאגו לסגל מספיק רחב כדי שיהיו מחליפות.
הפשלה היא של המנהלים של המועדון.
לצפות מהשחקניות לא ללכת לחתונה בגלל התנהלות ביזיונית של המנהלים היא הזויה.
אף אחד מאיתנו לא היה נשאר ולא הולך לחתונה של חבר טוב שלו.
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

רווי כתב:יאללה כל אחד פה ביזיון ובושה, זה כזה ישראלי לעשות פסטיבל מהקטע הזה כאילו כדורגל נשים מעניין אותכם ביום יום. להתמקד רק ברע. שהן מנצחות 12-0 את ביתר עילבון מישהו מדבר על זה? שתעשה מה שהיא רוצה קארין, זה ענף לא מקצועני כרגע בישראל והכל טוב. מי ישמע אף אחד פה לא הבריז מהעבודה בשביל דברים יותר מטומטמים. בטח עבודה במשרה חלקית..
כשאתה כל פעם רוצה שהקבוצה שלך תהיה מקצוענית ובטופ של הטופ אל תשכח את התגובה הזו.
מבחינתי, כל מי ששם עליו את החולצה של הפועל תל אביב צריך להיות מחויב למקצוענות, למועדון ולאוהדים שלו. נקודה.
אפשר לחשוב שאחת מהן היתה הכלה...

סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=482790
הפועל ת"א שוקלת לשחרר את 3 השחקניות
במועדון האדום זועמים על ההתנהלות הלא מקצועית של השחקניות (קארין סנדל, זוהר כהן ושי פרל) שיצאו לחתונה במחצית המשחק מול מכבי חדרה בגביע אתנה: "אין מחילה על דבר כזה"
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

Asafasraf כתב: 06 ספטמבר 2024, 22:45
רווי כתב:יאללה כל אחד פה ביזיון ובושה, זה כזה ישראלי לעשות פסטיבל מהקטע הזה כאילו כדורגל נשים מעניין אותכם ביום יום. להתמקד רק ברע. שהן מנצחות 12-0 את ביתר עילבון מישהו מדבר על זה? שתעשה מה שהיא רוצה קארין, זה ענף לא מקצועני כרגע בישראל והכל טוב. מי ישמע אף אחד פה לא הבריז מהעבודה בשביל דברים יותר מטומטמים. בטח עבודה במשרה חלקית..
כשאתה כל פעם רוצה שהקבוצה שלך תהיה מקצוענית ובטופ של הטופ אל תשכח את התגובה הזו.
מבחינתי, כל מי ששם עליו את החולצה של הפועל תל אביב צריך להיות מחויב למקצוענות, למועדון ולאוהדים שלו. נקודה.
גועל נפש של הודעה.
אם המנהל שלך היה מסכם איתך שתוחלף במחצית ואז מתברר שאין מספיק שחקנים, אתה היית נשאר ולא הולך לחתונה של אח/אחות שלך?
אנשים שחושבים שעובדים הם עבדים :yuck:
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

לדעתי זאת בדיוק הבעיה.
זאת לא העבודה שלהן.
גם אם לא הראשית.
אני לא מאמין שאתה נגרר לדמגוגיה הזאת הן מרצונן ולבקשתם חלק מקבוצת ספורט
קבוצת ספורט שמושקע בה הון ציבורי וזמן של כולם כולל החברות שלהן לקבוצה ומאות אנשים מסביב לליגה הזאת.
זה לא משנה כמה הן מרוויחות או שאתה רוצה להיות שם ואתה מחוייב למה שקורה שם או שלא.
אם הן לא מחוייבות הן צריכות לעוף הבייתה בבושת פנים
ובושה לכל קבוצה בליגה שאי פעם תצרף את המיץ של הזבל האלה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

קובי כתב: 06 ספטמבר 2024, 22:53
גועל נפש של הודעה.
אם המנהל שלך היה מסכם איתך שתוחלף במחצית ואז מתברר שאין מספיק שחקנים, אתה היית נשאר ולא הולך לחתונה של אח/אחות שלך?
אל תשאל, חתונה של חבר/חברה, מצב חירום לא פשוט, מקווה שלא איחרו לבורקסים. נורא, פשוט נורא.
בני12
קיבל.ה  1619 לייקים

גועל נפש של הודעה.
הכלה אחות של שלושת השחקניות?
ההורים שלהן אחים?
fidel
קיבל.ה  107 לייקים

מקווה שמעכשיו הכרוז יניח לנו ולא ישווק באגרסיביות את המשחקים
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

ההוא מפעם כתב: 06 ספטמבר 2024, 23:39

לדעתי זאת בדיוק הבעיה.
זאת לא העבודה שלהן.
גם אם לא הראשית.
אני לא מאמין שאתה נגרר לדמגוגיה הזאת הן מרצונן ולבקשתם חלק מקבוצת ספורט
קבוצת ספורט שמושקע בה הון ציבורי וזמן של כולם כולל החברות שלהן לקבוצה ומאות אנשים מסביב לליגה הזאת.
זה לא משנה כמה הן מרוויחות או שאתה רוצה להיות שם ואתה מחוייב למה שקורה שם או שלא.
אם הן לא מחוייבות הן צריכות לעוף הבייתה בבושת פנים
ובושה לכל קבוצה בליגה שאי פעם תצרף את המיץ של הזבל האלה
צר לי זה ממש לא דמגוגיה.

ברגע שלא דורשים מהן להיות מקצעניות קצת הזוי לבקר אותן על אי היותן כאלה.

שלא תבין לא נכון, זה בזיון ובושה. אבל השינוי הנדרש או רחב בהרבה, לא הגיוני שאתה מגיע למשחק "רשמי" עם 14 שחקניות בסגל.... במקרה הזה הן הלכו באישור המועדון אבל מה היה קורה עם הן היו נפצעות? ועכשיו עוד שוקלים לשחרר אותן, הידד נהיה עם 11 שחקנית בסגל... זאת מקצוענות...
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

גועל נפש של הודעה.
זאת לא עבודה רגילה, אם הייתי בקבוצה עם אנשים שאני מחשיב לחברים שלי לא הייתי מפקיר אותם לשחק בנחיתות מספרית באופן הזה גם אם היו מאשרים לי.
איך יש להן בכלל פרצוף להסתכל לחברות שלהן בעיניים אחרי זה?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

אני לא חושב שזה קשור למקצוענות אפילו. להשאיר את הקבוצה שלך ב9 שחקנים, אפילו אם זה משחק אימון, זה משהו שקבוצה רצינית אפילו בנוער לא עושה לדעתי.
הכל מתחיל מזה שבמועדון לא התייחסו למחלקה השנה מספיק ברצינות. אולי בגלל כל נושא הבעלים, שמנע רכש ובאופן כללי תשומת לב בכלל לכל דבר במועדון כמעט. ואז הגיעו למצב שאין סגל בתחילת העונה, יש מאמן בדיחה, ובאופן כללי חוסר התייחסות רצינית למחלקה שהיא אולי לא מקצוענית במלואה אבל יש לה שחקניות זרות ושחקניות שמקבלות כסף. זה כבר לא עסק חובבני.

כל האירוע הזה צריך בעיקר לנער את המערכת ושיחליטו שאו שזאת מחלקה חובבנית בשביל להעביר את הזמן ועדיף שיחזרו במצב כזה כבר לליגה שניה, או שזאת מחלקה רצינית ומקצועית שמתנהלת כמו שהאוהדים של מועדון גדול מצפים, עם מאמן רציני, ויחס רציני, וניהול רציני. שתי ההחלטות לגיטימיות לחלוטין מבחינתי. מה שיש כרגע זה חצי הריון, לא זה ולא זה. ואז מגיעים למצבים הזויים כמו השבוע
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

לא רק שהכל היה יודע מראש, לא רק שהן קיבלו אישור והוחלפו גם האחראים נגשו למנהלים בחדרה ואמרו להם שהקבוצה נשארת עם 9 שחקניות ובקשו מהם "להתחשב בקבוצה"
כולכם קשקשנים בשקל, גיבורים מאחורי מקלדת ועל הגב של אחרים.
כולכם במצב הזה ברגע שקיבלתם אישור הייתם הולכים לחתונה.
שליחת תגובה