גם בעיניי זה מיותר. מיצינו את הילדותיות הזו
שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
-
- קיבל.ה 691 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2141 לייקים
איך אומרים על הקהל שלנו לא גזעני, אני באמת מנסה להבין.
בוא נראה מה רואים שם, בעיקר בארגון הטרור אולטראס הפועל.
חולצות אנטיפה - ארגון שהוא לכל הדעות ארגון טרור וגם הוגדר כך בארה"ב עד לא מזמן כמדומני. ארגון אנטישמי מאד במהותו
חולצות צ'ה גווארה - רוצח המונים מתועב ברמה היטרלית, והאיש שעינה, שחט(ליטרלי שחט) ושלח לעבודות כפיה להטבים אך ורק מעצם היותם כאלו.
איחולי שואה - לא גזעני בכלל. yeah right.
הורדת דגל ישראל - טוב אחרי שלושת הסעיפים הראשונה מה זה כזה מפתיע שמורידים דגל ישראל?
* לא מזמן ראיתי מישהו שם חולצה של אונרא - יש ספק שמדובר בארגון טרור במסווה של ארגון הומניטרי?
זה על קצה המזלג. להמשיך?
הקהל של הפועל הוא קהל מאד מאד גזעני, בעיקר בקרב ארגון הטרור אולטראס הפועל, על מה אתם מדברים בכלל?
הם שונאים את עופר ינאי נו ומוכנים להילחם בו עד חורמה. אחרי שמבינים מי הם האנשים האלה, יש ספק שזה בגלל הכיפה על הראש שלו?
ארגון הטרור אולטראס הפועל הוא ארגון גזעני. בעיקר כלפי יהודים.
איזה כיף לראות שנגד היצורים האלה חלק גדול מהפורום הזה מתקומם והפורום הזה הוא כבר לא נחלת ארגון הטרור הזה.
חולצות אנטיפה - ארגון שהוא לכל הדעות ארגון טרור וגם הוגדר כך בארה"ב עד לא מזמן כמדומני. ארגון אנטישמי מאד במהותו
חולצות צ'ה גווארה - רוצח המונים מתועב ברמה היטרלית, והאיש שעינה, שחט(ליטרלי שחט) ושלח לעבודות כפיה להטבים אך ורק מעצם היותם כאלו.
הורדת דגל ישראל - טוב אחרי שלושת הסעיפים הראשונה מה זה כזה מפתיע שמורידים דגל ישראל?
* לא מזמן ראיתי מישהו שם חולצה של אונרא - יש ספק שמדובר בארגון טרור במסווה של ארגון הומניטרי?
זה על קצה המזלג. להמשיך?
הקהל של הפועל הוא קהל מאד מאד גזעני, בעיקר בקרב ארגון הטרור אולטראס הפועל, על מה אתם מדברים בכלל?
הם שונאים את עופר ינאי נו ומוכנים להילחם בו עד חורמה. אחרי שמבינים מי הם האנשים האלה, יש ספק שזה בגלל הכיפה על הראש שלו?
איזה כיף לראות שנגד היצורים האלה חלק גדול מהפורום הזה מתקומם והפורום הזה הוא כבר לא נחלת ארגון הטרור הזה.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 607 לייקים
-
- קיבל.ה 30 לייקים
-
- קיבל.ה 2195 לייקים
וכאילו שהאולטראס זה ללא ימנייםבר קולמוסא כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 09:15 יש מספיק מה לבקר באולטראס הפועל, לא צריך להמציא.
אתה חושב שאם היה מגיע בעלי בית אשכנזי בלי כיפה, נניח איזה אייזנברג כזה, האולטראס לא היה הולך איתו ראש בראש על מעבר ליד אליהו? תהיה כנה
-
- קיבל.ה 2195 לייקים
מציע לך באופן ידידותי, לצאת קצת מערוץ 14 ומשאר ערוצים/אתרים ימניים מכווני מטרה ומפיצי תאוריות קונספירציה(וגם מפיצי שנאה) ולחקור את הנושאים בעוד מקומות.7even כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 08:37 איך אומרים על הקהל שלנו לא גזעני, אני באמת מנסה להבין.
זה על קצה המזלג. להמשיך?
-
- קיבל.ה 723 לייקים
למשל ערוץ 12,13 שם מדברים אמת אבסולוטית ומשדרים אחדות ואהבת השונהdino כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 09:27מציע לך באופן ידידותי, לצאת קצת מערוץ 14 ומשאר ערוצים/אתרים ימניים מכווני מטרה ומפיצי תאוריות קונספירציה(וגם מפיצי שנאה) ולחקור את הנושאים בעוד מקומות.7even כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 08:37 איך אומרים על הקהל שלנו לא גזעני, אני באמת מנסה להבין.
זה על קצה המזלג. להמשיך?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 330 לייקים
אולטראס הפועל הוא ארגון טרור גזעני
אז זו הרמה?
אז זו הרמה?
- 7even
- קיבל.ה 2141 לייקים
חבר, אני מציע לך להגיע ליציע בכל משחק. אם יש שקר אחד במה שרשמתי פה אני מזמין אותך לארוחה כיד המלך על חשבוני.dino כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 09:27מציע לך באופן ידידותי, לצאת קצת מערוץ 14 ומשאר ערוצים/אתרים ימניים מכווני מטרה ומפיצי תאוריות קונספירציה(וגם מפיצי שנאה) ולחקור את הנושאים בעוד מקומות.7even כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 08:37 איך אומרים על הקהל שלנו לא גזעני, אני באמת מנסה להבין.
זה על קצה המזלג. להמשיך?
ואם אתה חושב שאני מגזים אני לא. אולי אתה פשוט מעדיף להתעלם מהמציאות הכואבת ביציעים שלנו. כי היא באמת כואבת.
ומה הקשר לערוץ 14 אלהים יודע. אגב, הכתבות של צ'ה הן ממאקו.
יחד, רק יחד!
- הפוסט קיבל לייק אחדBelos
-
- קיבל.ה 3150 לייקים
לא יאומן הסגל של מכבי:
רז שלמה, למקין, יחזקאל, דווידה, לאיוס.
מתי ליינדר נוחת? מה עם אליאס?
תודה מראש לניסנובים.
רז שלמה, למקין, יחזקאל, דווידה, לאיוס.
מתי ליינדר נוחת? מה עם אליאס?
תודה מראש לניסנובים.
-
- קיבל.ה 723 לייקים
שחקנים כמו ליידנר ולמקין לא יבואו ללאומית.. הם יושבים על שכר מפוצץ באירופה ומועמדים טבעיים למכבי וחיפה באזורי ה400 אלף יורו שכר..
מה שכן, בהינתן שנשארים באירופה ואנחנו עולים ליגה, מועמדים ריאלים מאוד לקיץ הבא
-
- קיבל.ה 723 לייקים
אני לא מדומיין.
אין לי שום ציפיה מהם להגיע ללאומית. כן יש לי ציפיה שיתקיימו שיחות עם כל אלה. מעכשיו לשנה הבאה.
לנעול אותם. בטח לא לאפשר להם להגיע לההם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
מכבי מקום 50 בדירוג באירופה והם בשלב הבתים בליגה האירופאית. התקציב שלהם בשנה הבאה יהיה פי 3 משלנו אם אתה חושב להתחרות איתם על שחקנים אתה מדמיין בענקL.S כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 11:24אני לא מדומיין.
אין לי שום ציפיה מהם להגיע ללאומית. כן יש לי ציפיה שיתקיימו שיחות עם כל אלה. מעכשיו לשנה הבאה.
לנעול אותם. בטח לא לאפשר להם להגיע לההם
אם אתה חושב לנעול שחקן מעכשיו שייתחייב לך למרות שסביר שמכבי א' או ב' ירצו אותו זה כבר לא דימיון איש יקר זה כבר הזיות ( ואני אומר בצער )
קודם נעלה, אח"כ נתקע יתד בליגת העל, אח"כ נגיע לאירופה ( ונכשל עם הגרלות זוועה ) אחרי כמה שנים אירופה נצבור ניקוד ואז נתחיל לפנטז על מאבק במכביות זה לא ייקח פחות מ 5-10 שנים.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 745 לייקים
הילדים האלו גדלו במכבי
הם הגיעו להפועל כי הפועל יכלו לתת להם לשחק ובכך שילמו קצת כסף על פוטנציאל
אותם ילדים לא הגשימו את הפוטנציאל שלהם בהפועל כי זה מועדון חולה והבעלים עשו סיבוב ולקחו כסף עליהם
אותם ילדים יצאו החוצה קיבלו קצת כדורגל ועכשיו מכבי רוצים אותם חזרה
למכבי יש את הכסף ולא איכפת להם לשלם, העיקר ששכר הלימוד לא יהיה אצלם
הפועל מועדון מסכן וחבול שמנוהל על ידי חבורת זבל מזה עשור וחצי ולכן אנחנו נוקשש כל כישרון שאיכשהו יכול לדרוך פה
אנחנו פשוט חבורה של מסכנים
וספרא רק עוד פרק בתקופת החושך הזאת
רק מועדון אוהדים יצליח להביא אותנו ממסכנות לאיזשהו ספורטיביות ואולי נהייה הפועל ירושלים
אבדו תקוותיי לבעלים עשיר, זה פשוט לא יקרה
הם הגיעו להפועל כי הפועל יכלו לתת להם לשחק ובכך שילמו קצת כסף על פוטנציאל
אותם ילדים לא הגשימו את הפוטנציאל שלהם בהפועל כי זה מועדון חולה והבעלים עשו סיבוב ולקחו כסף עליהם
אותם ילדים יצאו החוצה קיבלו קצת כדורגל ועכשיו מכבי רוצים אותם חזרה
למכבי יש את הכסף ולא איכפת להם לשלם, העיקר ששכר הלימוד לא יהיה אצלם
הפועל מועדון מסכן וחבול שמנוהל על ידי חבורת זבל מזה עשור וחצי ולכן אנחנו נוקשש כל כישרון שאיכשהו יכול לדרוך פה
אנחנו פשוט חבורה של מסכנים
וספרא רק עוד פרק בתקופת החושך הזאת
רק מועדון אוהדים יצליח להביא אותנו ממסכנות לאיזשהו ספורטיביות ואולי נהייה הפועל ירושלים
אבדו תקוותיי לבעלים עשיר, זה פשוט לא יקרה
long live the zapta
- בז'רנו
- קיבל.ה 533 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4107 לייקים
-
- קיבל.ה 528 לייקים
הם לא צריכים את ליידנר. יש להם את רביבו. אם היו צריכים כבר היה שם...
ככה זה כשיש לך כסף, ואתה צריך אבני בנין. אז זה לא בעיה להשקיע מיליון יורו ולהביא דווידה וכו.
כל הרשימה שציינת, אלה שחקנים שיצאו לחול כשידעו מראש שהכוונה שלהם לעשות סיבוב להעלעת שכר ולחזור לארץ.
יש כנראה הסכם בלתי כתוב עם חיפה שלא מתחרים על שחקנים, אחרת מזמן היה כאן פיצוץ של מחירים...
אין כאן מה "להודות לניסנובים" - כשאין לך כסף אתה לא יכול להשאיר סגל יקר. לכל היותר תוכל להשאיר שחקן כשרוני 2-3 שנים כולל השרות הצבאי.
את המפולת התחיל מי שהחתים את רן בן שמעון והימר על עליה לאירופה שתכסה את ההפסדים. משם זה כבר החלקה במדרון ללא עצירה.
לטפס למעלה זה קשה מאד ומצריך אורך נשימה, סבלנות (אין לנו..), כיס עמוק ונכונות לספוג אכזבות כספיות לפני שמגיעים לארץ המובטחת.
קחו את אלונה כדוגמה כמה קשה וכמה צריך להשקיע כדי להגיע לצמרת ולהתמיד שם.
מציע לעצמנו לכולנו להיות מאד סבלניים, סאת היסורים טרם הושלמה...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- סומך
- קיבל.ה 1029 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 533 לייקים
זה מורכב יותר..לא בטוח שרוב המהלכים היו שגויים באותו הזמן..
אם היינו מנוהלים נכון או עם בעלים שיכולים להעמיד תקציב גבוה,חלק גדול מהם היה יכול לחזור אלינו..
יחזקאל- נמכר שהיה קיצוני,לא ממש טוב,בסכום די גבוה- החלטה נכונה.
למקין- נמכר לקבוצה יחסית גדולה בחו"ל.יכולנו לדעתי לקבל יותר כסף עבורו אבל מאוד קשה למנוע את המעבר.
רז שלמה- נמכר לנתניה בחצי מליון דולר או יורו נדמה לי...החלטה מצויינת
דוידה- נמכר לקבוצה טובה בבלגיה גם כאן יכולנו להוציא יותר כסף,אבל לא למנוע את המעבר.
לאיוס- יכולנו להוציא לדעתי עוד 300-500 אלף יורו.
זהבי- נמכר לפאלרמו אחרי דאבל והופעה בליגת האלופות,לא יכולנו למנוע את המעבר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4107 לייקים
-
- קיבל.ה 745 לייקים
אנחנו לא מועדון כדורגל מקצועי, שום דבר לא יפרח פה
וכמובן שהשחקנים האלו לא יכולים להיות בשיא אצלנו כי השיא הם שווים חוזים גבוהים שבחיים לא היו משלמים להם
long live the zapta
-
- קיבל.ה 3150 לייקים
אנחנו בית קברות לשחקן או שניים. לאיוס אצלנו היה כישלון ואצל מכבי הוא מעולה. כנ״ל דווידה.
פשוט צריך הרבה שחקנים טובים. הייתי מתחיל בלא לשחק עם ילדים בני 17 בהרכב.
-
- קיבל.ה 1368 לייקים
ממליץ בהתחלה לפתוח מילון ולהבין מה פירוש המילה גזענותdino כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 09:27מציע לך באופן ידידותי, לצאת קצת מערוץ 14 ומשאר ערוצים/אתרים ימניים מכווני מטרה ומפיצי תאוריות קונספירציה(וגם מפיצי שנאה) ולחקור את הנושאים בעוד מקומות.7even כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 08:37 איך אומרים על הקהל שלנו לא גזעני, אני באמת מנסה להבין.
זה על קצה המזלג. להמשיך?
- הפוסט קיבל 4 לייקיםits-sick • 7even • KingAlpaca • L.S
-
- קיבל.ה 804 לייקים
ההם מחתימים שחקן בן 20 מסאנטוס, אנחנו מחתימים את אחמד עאבד ובן שהר שפרשו מעשית מכדורגל לפני שלוש שנים
למה להיות פסימיים, תראה את חצי הכוס מהלאה
לפחות בטוח שאחמד עאבד ובן שהר לא יגיעו בעתיד למכבי
- הפוסט קיבל 5 לייקיםבר קולמוסא • Niro • 7even • ליאור א. • Asafasraf
-
- קיבל.ה 1984 לייקים
לוזון
למישהו יש הסבר איך הוא עדיין אתנו אחרי הביזיון באולימפיאדה ?
ומביזיון לביזיון........ המשחק היום
( לא חשבתי על אשכול ראוי יותר לפרוק בו )
למישהו יש הסבר איך הוא עדיין אתנו אחרי הביזיון באולימפיאדה ?
ומביזיון לביזיון........ המשחק היום
( לא חשבתי על אשכול ראוי יותר לפרוק בו )
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
הכסף של החלאות האלה לא נגמר , איזה דכאון
אני לא יודע אם להתבאס שהוא בנבחרת או לשמוח שהוא מרותך לתפקיד, לך תדע אם יהיה פנוי אולי ירשים את הספרא
-
- קיבל.ה 1712 לייקים
אנחנו פשוט מושפלים , הם קונים לנו את כל השחקנים בזמן שאנחנו לא מנצחים משחק בלאומית , המצב הזה חייב להשתנות כבר
-
- קיבל.ה 607 לייקים
הדרבי נהיה משחק נוער מול בוגרים לא רק בתוצאות אלא גם במהות, פעם פעמיים בשנה ילדודס בני 19 משחקים מול ההרכב של הקבוצה שהם מקווים להשתחל אליה, מנסים להרשים אולי מישהו יזכור אותם.
כזה מצב מדורדר לא האמנתי בחיים שנראה
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
ובנימה אופטימית יותר, השנה אין דרביבר קולמוסא כתב: ↑04 ספטמבר 2024, 22:25הדרבי נהיה משחק נוער מול בוגרים לא רק בתוצאות אלא גם במהות, פעם פעמיים בשנה ילדודס בני 19 משחקים מול ההרכב של הקבוצה שהם מקווים להשתחל אליה, מנסים להרשים אולי מישהו יזכור אותם.
- 7even
- קיבל.ה 2141 לייקים
אם נעלה אז לדרבי הבא נגיע בלבן, כי נראה שמכבי בדרך לעלות באדום.
יחד, רק יחד!
- הפוסט קיבל לייק אחדAsafasraf
-
- קיבל.ה 723 לייקים
4 מליון יורו קיבלנו על רך שלמה, דוידה, לאיוס ולמקין בסה״כ בשנים האחרונות.
4 מליון יורו.
כ16 מליון שח לערך.
ומה קיבלנו? זין בעין.
אנשים כאן ניהלו דיונים שלמים על הקופה שאנחנו עושים ואיך זה יכול לעזור למועדון.
ומה קיבלנו? זין בעין.
נשארנו בלי שחקני כדורגל ראויים. המשכנו לשמוע על סיפורי תחת על כיסוי חובות.
ומה קיבלנו? פאקינג זין בעין.
מי אשם? רק הקהל.
הקהל הזה שמנהל דיוני כיסוי חובות וראיית חשבון.
קהל שהפסיק לדרוש.
קהל שהפך לאישה מוכה, שמקבלת מכות ובשלה מסוים טוענת שזה הגיע לה.
קהל שמקבל כלום. ונותן הכל ללא תנאים.
אני בעונה הבאה לא אעשה מנוי עד שאראה שמכבדים אותי בחזרה עם רכש ראוי.
אין רכש? אין מנויים?
יש מכירת כשרונות? אין מנויים.
הגיע הזמן שאנחנו, אלה שממנים את הבדיחה הזאת נעשה לזה סוף
4 מליון יורו.
כ16 מליון שח לערך.
ומה קיבלנו? זין בעין.
אנשים כאן ניהלו דיונים שלמים על הקופה שאנחנו עושים ואיך זה יכול לעזור למועדון.
ומה קיבלנו? זין בעין.
נשארנו בלי שחקני כדורגל ראויים. המשכנו לשמוע על סיפורי תחת על כיסוי חובות.
ומה קיבלנו? פאקינג זין בעין.
מי אשם? רק הקהל.
הקהל הזה שמנהל דיוני כיסוי חובות וראיית חשבון.
קהל שהפסיק לדרוש.
קהל שהפך לאישה מוכה, שמקבלת מכות ובשלה מסוים טוענת שזה הגיע לה.
קהל שמקבל כלום. ונותן הכל ללא תנאים.
אני בעונה הבאה לא אעשה מנוי עד שאראה שמכבדים אותי בחזרה עם רכש ראוי.
אין רכש? אין מנויים?
יש מכירת כשרונות? אין מנויים.
הגיע הזמן שאנחנו, אלה שממנים את הבדיחה הזאת נעשה לזה סוף
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- הפוסט קיבל לייק אחדההוא מפעם
-
- קיבל.ה 2195 לייקים
קיבלנו העונה על לאיוס פלוס חיסכון בשכרו, חסכנו את השכר הגדול של אלטמן ואוז׳בולט, 8,500 מנויים ובנתיים עוד לא הגיע רכש רציני מידי.
-
- קיבל.ה 30 לייקים
מסקנה עיקרית שלי מהקיץ - לא רוצה שחקני נוער בהפועל. כבר ממש אנטי... כל מי שמתחת לגיל 23 שלא יהיה בסגל. מבחינתי כולל כולם. האלו שספיציפית הגיעו ממכבי בגיל נוער - להשאיל עד לרגע שנמכור... גם ככה הם ימכרו אותך בהזדמנות הראשונה שתהיה להם ו"ישמחו לחזור למקום בו הם גדלו" . לא רוצה אותם בהפועל, לא רוצה שישתפשפו על חשבוני כשכבר הבנו שהקבוצה לא תרוויח מזה שקל.בר קולמוסא כתב: ↑04 ספטמבר 2024, 22:25הדרבי נהיה משחק נוער מול בוגרים לא רק בתוצאות אלא גם במהות, פעם פעמיים בשנה ילדודס בני 19 משחקים מול ההרכב של הקבוצה שהם מקווים להשתחל אליה, מנסים להרשים אולי מישהו יזכור אותם.
אגב - עמית למקין בסגל הפועל (לצערנו.. לא שווה יותר מדי) האם היה בעבר שני אחים אחד בהפועל אחד במכבי?
- בז'רנו
- קיבל.ה 533 לייקים
נדמה לי שרון נחמן שיחק אצלנו ואחיו,גיא נחמן היה במכביMaorShemesh כתב: ↑05 ספטמבר 2024, 09:50מסקנה עיקרית שלי מהקיץ - לא רוצה שחקני נוער בהפועל. כבר ממש אנטי... כל מי שמתחת לגיל 23 שלא יהיה בסגל. מבחינתי כולל כולם. האלו שספיציפית הגיעו ממכבי בגיל נוער - להשאיל עד לרגע שנמכור... גם ככה הם ימכרו אותך בהזדמנות הראשונה שתהיה להם ו"ישמחו לחזור למקום בו הם גדלו" . לא רוצה אותם בהפועל, לא רוצה שישתפשפו על חשבוני כשכבר הבנו שהקבוצה לא תרוויח מזה שקל.בר קולמוסא כתב: ↑04 ספטמבר 2024, 22:25הדרבי נהיה משחק נוער מול בוגרים לא רק בתוצאות אלא גם במהות, פעם פעמיים בשנה ילדודס בני 19 משחקים מול ההרכב של הקבוצה שהם מקווים להשתחל אליה, מנסים להרשים אולי מישהו יזכור אותם.
אגב - עמית למקין בסגל הפועל (לצערנו.. לא שווה יותר מדי) האם היה בעבר שני אחים אחד בהפועל אחד במכבי?