dino כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 07:30
הלוואי הייתם כאלו רגשנים ונחושים לשחרור אלו שמותם גרם לכם ליום רגיש ועצוב אתמול שסכנין לא התחשבה בו, כמו שאתם נחושים ורגשנים כלפי ביזוי ההמנון
החטופים זה השבר בעם, לא ביזוי ההמנון. אם הם לא יחזרו חיים, זה ישפיע גם ביציע. זה פשוט גועל נפש אחד גדול החוסר אכפתיות הזו והאי יכולת להבין סדר חשיבות.
בתור מי שרוצה שהממשלה הזו והעומד בראשה יעופו על טיל,אני מאוד מקווה שבנושא הזה חבורת האפסים הזו לא תתקפל.
העסקה היחידה שבאה בחשבון היא שחרורם של כל החטופים בפעימה אחת.
כל עסקה חלקית או בתשלומים- תגזור מוות על השאר שלא ישתחררו בפעימה הראשונה.
אתה צודק במיליון אחוז שנושא החטופים יגרום לשבר בעם.הבעיה היא שאסור לממשלה,הן מימין והן משמאל לעשות עסקאות עם ארגוני טרור.בכל פעם שנפלנו בפח הזה,מעסקת ג'יבריל ועד שליט - שלמנו מחירים אדירים לאחר מכן
כנראה שבש יקבלו תנאי על נקודות וקנס בשל פריצת אוהדים (למרות שזה היה לפני המשחק אז אני לא בטוח מה החוק)
סכנין הפסד טכני וודאות, נטו על אי הופעה למשחק, אולי קנס אבל לדעתי לא מעבר
נראה לכם יש צורה להוריד אותה ליגה בתקופה כזו אחרי שלכאורה אוהדים פרצו למגרש להרביץ לאוהדים שלהם והם חששו לעלות לכאורה בגלל חשש לשלומם? יודעים מה זה יעשה בעולם?
עוד קצת בנושא:
אני חושב שקבוצות שמבזות את ההמנון לא צריכות להיות בליגה, אבל מצד שני אי אפשר להעניש את הקבוצות בגלל מעשי קהל, כמו שאנחנו מתלוננים על הורדת נקודות על אבוקות.
אגב מביש קצת שבשביל חלק מאוהדים אפילו ביזוי המנון זה לא קו אדום, כי פשוט ההמנון זה דבר ששמור לימין, בכלל לימין קיצון, שישירו המנון רק במשחקי ביתר…
אתם טוענים בזה שהפועל זה שמאל, אבל שוכחים שאין קשר לשמאל של קום המדינה של מפא״י שהיה גם ציוני
לשמאל הקיים היום במדינה, שלוקח אליו קמצוץ מערכי השמאל המקוריים ובעיקר מזדהה עם המיעוטים, (גם אם הם רוצחים וטובחים) מתאים את עצמו למערב ולפרוגרס כדי להרגיש נאור ועם זיקה מינמאלית למדינת ישראל, לחלק מהשמאל היום אם תגיד להם קחו אוגנדה במקום הם לוקחים ב1000 ידיים , ולא זה לא מפא״י.
בלי קשר עם כל הכבוד להיסטוריה, ולשם הפועל, עברנו דברים ( עוד לפני ה7 באוקטובר ) והאהדה לקבוצה עוברת מדור לדור, ובן יאהד הפועל אם אבא שלו הפועל גם אם הוא לא שמאלני, והיום גם קהל הפועל וגם ערכי המועדון אינם מזוהים עם השמאל, ובכלל אין הבדל בין הקבוצות בהקשר הגזענות , כולם עושים פעילויות נגד גזענות לכולם לפעמים יש שחקנים ערבים (נחריג ביתר) וכולם מדי פעם ילכו לשחק כדורגל עם ילדי דרום תל אביב, אנחנו לא שונים
מי שמחפש זהות, עם כמה שזה כואב, זה לא קיים היום בכדורגל, מה שקיים זה יותר השתייכות, כמו דת, נולדת לזה אז אתה בזה וזהו.
הלוואי הייתם כאלו רגשנים ונחושים לשחרור אלו שמותם גרם לכם ליום רגיש ועצוב אתמול שסכנין לא התחשבה בו, כמו שאתם נחושים ורגשנים כלפי ביזוי ההמנון
החטופים זה השבר בעם, לא ביזוי ההמנון. אם הם לא יחזרו חיים, זה ישפיע גם ביציע. זה פשוט גועל נפש אחד גדול החוסר אכפתיות הזו והאי יכולת להבין סדר חשיבות.
בתור מי שרוצה שהממשלה הזו והעומד בראשה יעופו על טיל,אני מאוד מקווה שבנושא הזה חבורת האפסים הזו לא תתקפל.
אתה צודק במיליון אחוז שנושא החטופים יגרום לשבר בעם.הבעיה היא שאסור לממשלה,הן מימין והן משמאל לעשות עסקאות עם ארגוני טרור.בכל פעם שנפלנו בפח הזה,מעסקת ג'יבריל ועד שליט - שלמנו מחירים אדירים לאחר מכן
זה מוחלט, מדעי, עובדתי שבעיסקה הדרגתית החמאס לא יתן לנו את השאר?
ומה ההצעה הנגדית, מתי אתה מצפה שהחמאס יסכים לדרישות אחרות, אם כל מה שעומד לנגד עינייו זה שרידותו כארגון?
ואתה חושב ששחרור של כולם בפעימה אחת וזה בתמורה לנסיגה מלאה והפסקת הלחימה, יגרום לפירוק הממשלה? כי מוכר הרהיטים השקרן והבזוי עם אינטרסים אישיים מובהקים להשאר שם.
ולגבי הפיסקה האחרונה, האם המחירים ששילמנו היו בלתי ניתנים למניעה? אם אני אתן לחמאס נסיגה מלאה, אתן לו את פילדלפי, זה אומר שיהיה שוב טבח מבלי שיש לי שום יכולת לשנות את זה?
כרגע יש לך אנשים שם שזועקים לעזרה, פצועים, אנוסים וזה כרגע ועובדתי, האם להריץ מול זה תיאוריות עתידיות שמסתמכות על דעות כאלה ואחרות?
שם שניה בצד את האם סכנין וההמנון, אוהדי ב״ש פרצו לדשא כדי לתת מכות לסכנין, סכנין ירדה ולא רצתה לעלות מחדש לשלומה והם ישאו בעונש?? הרי אם מכבי יורדים מהמגרש אחרי פואד את מי דורשים להוריד ליגה את מכבי או את הפועל?
דר שקשוקה כתב: ↑01 ספטמבר 2024, 21:49
מה הקטע של אוהדי מכבי להמציא כל כך הרבה קונטרות לשירים שלנו?
הם מתקשים במציאת לחנים קליטים?
הם כבר 10 דקות שרים רק שירים עלינו (עם הלחנים של השירים הכי טובים שלנו ביציע).
ממש מביך
שונא אותם!!! ומילא כשמדובר בשיר עידוד שמגיע מאירופה/ד. אמריקה, אז אפשר לומר שכולנו מושפעים ומעברתים שירי עידוד זרים
אבל עוד באמצע העונה שעברה הם פשוט גנבו את השיר של רוני סופרסטאר, איזה חארות, השיר הזה ישב פה שנים ולא עניין אתכם, הפכנו אותו לשיר עידוד וישר החלטתם גם אתם?! שונא את הפטרונות המכביסטית האימפריאליסטית שלהם.
ומה ההצעה הנגדית, מתי אתה מצפה שהחמאס יסכים לדרישות אחרות, אם כל מה שעומד לנגד עינייו זה שרידותו כארגון?
ואתה חושב ששחרור של כולם בפעימה אחת וזה בתמורה לנסיגה מלאה והפסקת הלחימה, יגרום לפירוק הממשלה? כי מוכר הרהיטים השקרן והבזוי עם אינטרסים אישיים מובהקים להשאר שם.
ולגבי הפיסקה האחרונה, האם המחירים ששילמנו היו בלתי ניתנים למניעה? אם אני אתן לחמאס נסיגה מלאה, אתן לו את פילדלפי, זה אומר שיהיה שוב טבח מבלי שיש לי שום יכולת לשנות את זה?
כרגע יש לך אנשים שם שזועקים לעזרה, פצועים, אנוסים וזה כרגע ועובדתי, האם להריץ מול זה תיאוריות עתידיות שמסתמכות על דעות כאלה ואחרות?
זה מוחלט מדעי על סמך מקרי העבר שבכל עסקה אנחנו נדרשים לשלם יותר וככל שמצטרפים ארגונים קטנים יותר הדרישות שלהם גדולות יותר
ב"עסקה" הזאת אתה נדרש לוותר מראש על כל הקלפים שלך ( עצירת המלחמה, נסיגה מוחלטת או כמעט מוחלטת של צה"ל, שחרור רוב האסירים הבכירים וכמובן שחרור צינור החמצן ועזרה לחמאס להצטייד מחדש)
מה בדיוק תיתן ב 5 העסקאות הבאות ?
סינואר כבר הצהיר שהוא דורש נמל ושדה תעופה - מה שיהפוך אותו לחזבאללה פלוס מבחינת מבחר האמל"ח
מה עוד תיתן להם פצצת אטום ? אני שואל ברצינות מה נשאר לך לתת עבור 80 החטופים היותר "יקרים" מבחינתם
בז'רנו כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 09:09
זה מוחלט מדעי על סמך מקרי העבר שבכל עסקה אנחנו נדרשים לשלם יותר וככל שמצטרפים ארגונים קטנים יותר הדרישות שלהם גדולות יותר
ב"עסקה" הזאת אתה נדרש לוותר מראש על כל הקלפים שלך ( עצירת המלחמה, נסיגה מוחלטת או כמעט מוחלטת של צה"ל, שחרור רוב האסירים הבכירים וכמובן שחרור צינור החמצן ועזרה לחמאס להצטייד מחדש)
סינואר כבר הצהיר שהוא דורש נמל ושדה תעופה - מה שיהפוך אותו לחזבאללה פלוס מבחינת מבחר האמל"ח
מה עוד תיתן להם פצצת אטום ? אני שואל ברצינות מה נשאר לך לתת עבור 80 החטופים היותר "יקרים" מבחינתם
קודם כל אתה תתארגן כך שתעשה ככל הניתן שלא יהיו חטופים בפעמים הבאות, העניין הוא שזה לא זה מול זה, עד שיהיו עוד חטופים שוב, יש לך 100 מהלכים לעשות כדי לנסות ולהמנע מזה. זו בדיוק הנקודה- דברים מיידיים וברורים מול תיאוריות ומהלכים קדימה שיש לך עוד כמה דברים לעשות כדי לשנות אותם להרבה צורות.
לא הייתי שופט ומתייחס לעיסקה כאילו אני ואתה סוגרים על בית או אוטו
ערך חיי האדם אמור להיות הערך הכי גדול, בטח כשהם נמצאים שם בסכנת חיים מיידית. אני לא מחפש ושוקל דברים באופן של מה נתתי יותר או פחות אלא מה אני צריך להשיג באופן ברור ומיידי. כרגע בעסקה המדוברת החמאס לא ביקש את החטופים תמורת ירושלים ולא את החטופים תמורת תל אביב ולא נעליים.
כל התיאוריות שלך של מה יהיה הלאה, ניתנות לשינוי.
״נדרשים לשלם יותר״ זה עיסקה על רכב, לא על חיי הבת שלך(ואני מניח שהיא לא שם)
עניינים ביטחוניים ניתן לפתור. צריך לנסות לפרק את הדברים ולהבין באמת מה הוא עניין ביטחוני מובהק ומהו עניין של אגו ועניין של תיאוריות אילוף סוסים.
בז'רנו כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 09:09
הסיבה היחידה שביבי קובר כל עסקה לשחרור חטופים היא פוליטית טקטיק. אם הוא מקדם עסקה , בןגביר סמוטריץ מפרקים את הקואליציה. אין כאן שום שיקול בטחוני נטו. יש תועלת פוליטית למען שימור השלטון . איך אמר השר אמסלם? נרצחו 6 צעירים? מה קרה כבר?
החמאס הצליח בגדול: המוסר שלהם זה המוסר של הממשלה.
אם כבר ביטחוני ברור ומיידי, זה אם עסקת חטופים היתה גורמת בודאות גמורה, ללא אבק של ספק(שפטל שלכם) לאיראן לשגר טילים גרעיניים על ישראל(וגם אז יש סיכוי שאתה יכול להתגונן)
הסכם כזה- חטופים תמורת שיגורי טילים גרעיניים
כל השאר זה נתון לעוד 100-200 מהלכים שונים שאפשר עוד לעשות
זה מה שדף המסרים הביביסטי/משיחיי מנסה לעשות
ליצור משוואה של 50 חטופים מול מיליון ישראלים שזה פשוט לא נכון
cholo כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 11:25
חברים אם אתם רוצים לדבר פוליטיקה יש פורומים אחרים.. חלקנו כאן בשביל האסקפיזם.
אין כבר קשר בין האשכול לתגובות האחרונות על עסקת חטופים
אין בעיה(חלקית) אם זה, רק שלא עיסקת החטופים פה התחילה לדבר על פוליטיקה או דברים שאינם קשורים לכדורגל, אלא ביזוי ההמנון ואם קיומה של סכנין בעולם לגיטימי ובאילו תנאים.
פשוט מאוד התרגשתי שאנשים היו עצובים אתמול מחטופים שנרצחו, למרות שהביבי זיבי שלהם היה יכול לשחרר אותם לפני שבועיים שלושה ומסיבות של אינטרסים אישיים שלו, בחר לחבל בעיסקה.
בכללי מי שמעדיף את ציר פילדלפי על אותם חטופים שנרצחו, לא ראוי שיהיה עצוב שנרצחו, כי זה מזכיר שג׳פרי דאמר היה עצוב על מישהו שהוא אכל
אפשר להפסיק עם הצביעות. לא בגלל זה הם התחרפנו על ביזוי ההמנון.
אין בעיה(חלקית) אם זה, רק שלא עיסקת החטופים פה התחילה לדבר על פוליטיקה או דברים שאינם קשורים לכדורגל, אלא ביזוי ההמנון ואם קיומה של סכנין בעולם לגיטימי ובאילו תנאים.
פשוט מאוד התרגשתי שאנשים היו עצובים אתמול מחטופים שנרצחו, למרות שהביבי זיבי שלהם היה יכול לשחרר אותם לפני שבועיים שלושה ומסיבות של אינטרסים אישיים שלו, בחר לחבל בעיסקה.
בכללי מי שמעדיף את ציר פילדלפי על אותם חטופים שנרצחו, לא ראוי שיהיה עצוב שנרצחו, כי זה מזכיר שג׳פרי דאמר היה עצוב על מישהו שהוא אכל
אפשר להפסיק עם הצביעות. לא בגלל זה הם התחרפנו על ביזוי ההמנון.
מבין אותך, אבל אני חושב שכדאי שנמשיך להתאחד סביב אהדתנו לקבוצה ועדיף לא לגלוש למחוזות האלה (עד כמה שניתן)
יש פה כמה שידחפו את האג׳נדה שלהם גם באשכול על גויאבה
להתעקש לשפוט סיטואציות ממשקפיים של עולם אוטופי זה פשוט חטא וחוסר הבנה של המורכבויות בעולם ובפרט במדינת ישראל
ב״ש לא היו צריכים לרדוף אחרי אוהדי סכנין
אוהדי סכנין לא היו צריכים לשים אצבע בעין לכל יושבי האיצטדיון
ד״א , בעמודי אוהדים של סכנין לא תראו חרטה, ההפך, יש שם גאווה ואפילו תמונות שלהם מאתמול רבים מכות ועושים זין בהמנון
יש סיטואציות בהן ההיגיון והשקילות לעולם לא יצליחו להיות הדומיננטיים ומי שלא מבין את זה אז הוא לא חווה רגשות בעוצמה גבוהה
סכנין סובלים מגזענות, אין לי ספק, ובאותה נשימה הם אוהבים להיות בעד הנגד ונגד הבעד, גם אם הדיון לא רלוונטי עבורם
מי שבא להתריס שלא יתפלא אם יקבל מכות, ומי שחושב שכל התרסה יכולה להיות מוכלת אז הוא פשוט גדל בבועה ובטח לא בישראל
אדום נחמד כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 17:14
"מי שבא להתריס, שלא יתפלא אם יקבל מכות".
איזה משפט מפגר להגיד, בטח ובטח על ידי אוהד הפועל. אנחנו המצאנו את ההתרסה, יא ראבי..
איזה משפט מפגר להגיד, בטח ובטח על ידי אוהד הפועל. אנחנו המצאנו את ההתרסה, יא ראבי..
אדום נחמד כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 17:34
לא הבנתי.. זה כן? מגיע לנו?
מה זה מגיע? אתה מפשיט את הדבר הזה שנקרא מציאות
אתה חושב שבכל מקום בעולם ובכל סיטואציה יש היגיון? יש מחשבה מתורבתת? יש צדק?
אם תלך בלב 100 שערים ותשחט חזיר או תטבול שניצל בחלב מה לדעתך יהיו התגובות? ״הוא כופר אבל זאת זכותו בארץ הדמוקרטית לכן אתעלם ואמשיך ללכת״? זה מה שאתה מצפה שאברכים יגידו?
אם תבוא לשער 5 עם חולצה צהובה, מה לדעתך יושבי השער יגידו? מה הם יעשו?
אם תבזה את המנון המדינה ביום רגיש שבו האמוציות בשיא כשאתה קהל שמזוהה עם העם שאיתו אתה נלחם מה לדעתך יהיו התגובות?
אם תכנס לסחנין עם דגל של כהנא צדק?
אתה צריך עוד דוגמאות?
למה אתה חושב שכל התרסה, כזאת שלא עוברת על החוק, תהייה מוכלת? אתה גדלת על אותו כדור כמוני?
אמה גולדמן כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 18:58
להוריד את ליברפול המחבלים האלה ליגהה
וכמובן, אתם מדברים על יום רגיש, בזמן שאתם מבצעים ג'נוסייד כל יום לעם שסכנין חלק ממנו.
ג׳נוסייד, אוקיי
כמה יצור אפשר להיות
זה הטרנד עכשיו? אמה איזה משולש אדום?
אולי איזה אימוג׳י אבטיח? יא מושפע
מה קשור מחט לתחת, מה קשור מה שכתבתי למה שכתבת יא מקריא דף מסרים
וכמובן, אתם מדברים על יום רגיש, בזמן שאתם מבצעים ג'נוסייד כל יום לעם שסכנין חלק ממנו.
ג'נוסייד? בא לי לקלל אותך על המילה הזאת, בטח אתה מדבר על אפרטהייד ועל כיבוש גם. הנזק שהמילה הזאת עושה לנו בעולם הוא עצום וזה שקר פשוט, ואתה אוייב מבית זה שאומר אותה בכלל, תתביש.
ג'נוסייד? בא לי לקלל אותך על המילה הזאת, בטח אתה מדבר על אפרטהייד ועל כיבוש גם. הנזק שהמילה הזאת עושה לנו בעולם הוא עצום וזה שקר פשוט, ואתה אוייב מבית זה שאומר אותה בכלל, תתביש.
כיבוש זו עובדה, אפרטהייד וג'נוסייד זה כבר עניין של הגדרה, אבל עצם העובדה שאפשר לנהל על זה דיון היא כבר די נוראית לכשעצמה.
ונראה לי שכדאי שתתבגר ושתבין שאין "אנחנו" פה. אם אנחנו לא מצליחים להסכים על דבר אחד שבעינינו טוב לישראל אז כנראה שאין דבר כזה טוב או רע לישראל. מקסימום טוב או רע לתפיסות הפוליטיות של מי מאיתנו.
בז'רנו כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 06:20
הפועל תמיד היתה קבוצה שחרטה על דגלה דו קיום.היו לכך הרבה סיבות- לא מעט שחקנים ערבים לאורך השנים,וכמובן הרבה אוהדים ערבים מיפו.
אפשר להמשיך במתכונת הזו.
אבל אני חושב שאחרי ה7 באוקטובר,יש כמה דברים שמאוד התחדדו.
1- נגמרו הקישקושים האלה של שלום עם החלאות הפלסטינים.
2- הגיע הזמן שהערבים הישראלים יבחרו צד.
רוצים לחיות בישראל? אהלן וסהלן.תאמצו את אורך חיים מערבי,תתמכו במדינה ותפסיקו בכל הזדמנות שיש לתמוך בצד הפלסטיני.
רוצים להמשיך לחיות כאן,להנות מדמוקרטיה ,חופש וכל שאר הדברים ועדיין להיות פלסטינים? תתכוננו לזה שמבחינת רוב הישראלים אתם גייס חמישי.היחס יהיה בהתאם.
ולסיום,אותם יוזרים כאן בפורום,שאיכשהו,תמיד מצליחים להזדהות ולהבין את הצד השני- אתם הכי מביכים.
רק לשם הסדר הטוב, הדרישות שאתה מעמיד בפני הערבים שחיים פה (וכנראה חיו פה הרבה לפניך) לא מעניינות לאף אחד את התחת.
דבר שני, אני יודע שזה קשה להאמין, אבל לא כולם מתיישרים לפי העמדות הגזענות שלך, גם אם כמה דברים התחדדו עבורך מאז ה-7.10.
ודבר אחרון, לפני שאתה מדבר על משתמשים אחרים וקורא להם מביכים, בחייאת קצת הגהה בסיסית. בכיתה ד' כתבתי יותר טוב.
כיבוש זו עובדה, אפרטהייד וג'נוסייד זה כבר עניין של הגדרה, אבל עצם העובדה שאפשר לנהל על זה דיון היא כבר די נוראית לכשעצמה.
ונראה לי שכדאי שתתבגר ושתבין שאין "אנחנו" פה. אם אנחנו לא מצליחים להסכים על דבר אחד שבעינינו טוב לישראל אז כנראה שאין דבר כזה טוב או רע לישראל. מקסימום טוב או רע לתפיסות הפוליטיות של מי מאיתנו.
אענה להודעה הזאת והקודמת שלך
כיבוש עובדה
אפרטהייד - לא, נקודה.
גזענות - בשפע
רצח עם, או כמו שאומרים עכשיו כל ה״לוחמי צדק״ שהתאהבו במאבק עצמו וממש לא בסיבות, שמתלבשים על כל מאבק חשוב רק בכדי ״לשבור את העולם הישן״ כי הם ראו סרטון טיקטוק אחד והצליחו למצוא פיתרון למזרח התיכון בזמן שיש אינספור אנשים ומשאבים שמנסים ולא הצליחו (באמת מאיפה הפאקינג יומרה) - לא ממש ממש לא
רצח עם בהגדרתו זה לרצוח בצורה שיטתית עד כדי הכחדתו. התקיפות אגרסיביות אבל רחוקות שנות אור מרצח עם וכיהודי שחווה רצח עם ההבדל צריך להיות משמעותי
עם היתר אני מסכים, זה לא עולם בינארי ואין טוב ואין רע ואין צודק ולא צודק, המציאות מורכבת וקטונתי מלפתור אותה
לגבי הדמוקרטיה, אז אולי תפיסת העולם הנאיבית של עולם שכולו טוב ומתנהל לפי צדק בלבד היא זאת שעלובה, היא זאת שמרדדת את המורכבויות שבמזרח התיכון, שנמצאת במוח חסר כאב, חסר מלחמה, פריבילג שלא ידע צער
אני לא אומר שזה רע, אני מניח שלנורווגי הממוצע יותר קל להכיל את המציאות ולצפות שערכי הדמוקרטיה יקבלו תוקף בכל אספקט בחיו, אבל אנחנו לא באירופה, יש לך אויבים שכותבים שחור על גבי לבן שהם רוצים בהשמדתך וגם אם תגיד לי שהם לא מייצגים את הרוב הם דה-פקטו כן, כי הפעולות בסופו של דבר הן באג׳נדה וברוח אותם אוייבים מטורפים ששמו נייר כסף על הזין שלהם לפני שהכניסו תינוקות לתנור בכדי להגיע טהורים ל72 הבתולות שלהם
ולצערך, או שלא, פה אני מפסיק לכתוב פוליטיקה ולהתייחס לתגובות אחרות שקשורות לפוליטיקה
תפסיקו לדון פה על פוליטיקה, גם ככה מפריע לי שזה נושא של שאר הליגה משולב בין לאומית לליגת העל, אז גם פוליטיקה דחפתם לנושא המסכן הזה?!
ואת ההוא עם הג'נוסייד לפריזר.
הדבר הכי גזעני, שלא נאמר מטומטם לעשות, זה לנסות בכוח לא להשוות את הכלומניקים בקרב אוהדי סכנין(לא כולם כמובן) ואת דפוסי ההתנהגות המבחילה שלהם ללה פמיליה למשל, שנחשבת כאן לארגון טרור. הקיצונים שם והקיצונים שם מה לעשות- "הם מאותו הכפר"...
וזה שהיד קלה על הדק כלפי לה פמיליה ובצדק, אך רועדת עד כדי לא קיימת עם קהל שיש להם סרטונים של פלג רב מאוהדי שרים ומכנים את מנשה זלקה כ-"כ..."(מישהו אמר גזענות אחמ אחמ?) , שמגיעים לתגרות עם רוב הקהלים בארץ, שזורקים סלעים מידי פעם על אוהדים ואוטובסים, שבזמן מאוד רגיש בוחרים שלא להשתמש ביכולת הוויסות שלהם יכולה להבליג(החבר'ה הרציונאלים שפה, אימרו לי איפה הרציונל שלהם היה ??!?!) ועוד..
זה ניסיון עלוב בעיניי, פאתטי ומזמן מזמן כבר לא מרשים אף אחד. יותר מכך, לו הייתי אוהד סכנין הייתי מתעב אותכם על התנשאות יתר וההבלגה על מעשיי כאילו אני איזה תת אדם שלא מצליח לשלוט במעשיו ולכן לא צריך להישפט כאחרים.
אגב, משום מה מעולם לא ראיתי אותכם מדברים על גזענות שלא קשורה לערבים, שאני הולך לומר משהו קצת קשה, עצוב וטראגי, אבל איכשהו יכולה להיות "מובנת" לוגית בשל הסכסוך עקוב הדם באזורנו(כמובן שלא מוצדקת ומכלילה)..
אבל מה הקשר הקריאות שלהם למנשה זלקה? שאוקיי נגיד והם מרגישים שבאמצעות שירותו הצבאי פגע בבני עמם וסייע לכיבוש, עדיין אפשר היה להשתמש במיליון ואחת אימרות אחרות שקשורות לנושא, מה הקשר צבעו וקריאות שבגינן אפשר לעמוד לדין בתביעה של 5 או 6 ספרות??
מתי דיברתם על משהו בסגנון הזה..?!? אפילו ביציע אני שומע לעיתים כינויי גנאי כלפי שחקנים שחומי עור, אבל זה לא באמת "סקסי" ומושך מספיק אז בטח שזה לא יעניין אתכם..
אמרתי זאת כאן בעבר ואומר זאת שוב, אתם מזכירים לי את הסוף הטראגי של הסרט הנפלא "דוגוויל"
מניפולציה מגוננת... שיוצרת עבורכם כנראה הרגשה פנימית טובה, בין אם במודע ובין אם לא, ובאמת שאני לא יודע מה יותר גרוע.. תבחרו אתם.
נ.ב כאחד שבפורום בערך מאדום לוהט, זה ישמע מצחיק אבל אני שמח שסוף סוף ניתן לומר דברים כאלה כאן בקול ושיש תמיכה לשחיטת ה"פרות הקדושות" הללו שהפלג "המגניב והמוסרי" של אוהדי הפועל יצרו להם סתם כך כדי להרגיש שונים. וכן, אדון אלפקה הנאור(פחח), ניתן להסיק זאת מכמות הלייקים של הודעות לא קלות של חבר'ה פה.. הרבה אוהדי הפועל חושבים אחרת, מה לעשות?
גילוי נאות-מתעב את ביבי וחבריו, שונא המנונים בספורט, "שמלאני" לפי רוב סובבי.
ערב שקט.
אני עוקב אחרי הכדורגל הישראלי די מקרוב ואני מודה ומתוודה שמעולם לא שמעתי על מקרה בו קיללו את מנשה זלקה על רקע צבע עורו. אני זוכר טוב מאוד את המקרה בו שרקו לו בוז, אבל לא זוכר שהיו גם קללות גזעניות באותו אירוע. בכל אופן, אם מקרה כזה אכן היה זה דוחה ובהחלט מגיע להם עונש חמור.
אני פוקד את המגרשים הרבה מאוד שנים ולצערי קללות גזעניות לשחקנים כהי עור זה משהו מאוד נפוץ בארצנו (ולא רק כמובן), אפילו ביציעים שלנו, קבוצה שנחשבת כלא גזענית באופן יחסי. פעמים רבות כששחקן שחור עושה מהלך מלוכלך נגד שחקן שלנו זה נענה בנהמות ודברים מהסוג הזה.
מעניין אותי למה, כשזה כל כך נפוץ, אתה בוחר להחריג דווקא את סכנין בעניין הזה. לדעתי זה נוח לך ולאנשים רבים להצדיק את השנאה שלהם לסכנין בכך שהם מכנים אותם לה פמיליה של המגזר, כדי להימנע מלציין את הסיבה האמיתית לכך שהם מעוררים אצלם אנטגוניזם.
אין מה לצפות ולהטיף לגביי ביזוי ההמנון על ידי סכנין, בזמן שהקהל שלנו מבזה אותו כבר שנים.
קודם שאנחנו נהיה בסדר, אח״כ שנטיף לאחרים (מבחינתי, חלק מהקהל של סכנין לא שונה מלה פמילייה)
Asafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 00:30
אין מה לצפות ולהטיף לגביי ביזוי ההמנון על ידי סכנין, בזמן שהקהל שלנו מבזה אותו כבר שנים.
קודם שאנחנו נהיה בסדר, אח״כ שנטיף לאחרים (מבחינתי, חלק מהקהל של סכנין לא שונה מלה פמילייה)
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה מדבר על עין של קלינגר? כי אחרת לא מבין על מה אתה מדבר. ואם אתה מדבר על זה - זה מגוחך
Asafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 00:30
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה מדבר על עין של קלינגר? כי אחרת לא מבין על מה אתה מדבר. ואם אתה מדבר על זה - זה מגוחך
״ העין של קלינגר״ ו״ארץ ציון הפועל תל אביב״
בעיניך זה מגוחך. בעיניי זה ביזיון.