אדמונד ספרא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
וינסנט
קיבל.ה  391 לייקים

redrony כתב: 29 אוגוסט 2024, 00:10
וינסנט כתב: 28 אוגוסט 2024, 23:19
redrony כתב: 28 אוגוסט 2024, 21:26

פליז תגיד שזה היה בצחוק
למה בצחוק? בכדורסל אוהדים לא מייעצים לינאי לגבי החלטות? מואיז מדבר עם אוהדים בטוויטר כמו מים צריך ליידע אותו שבניון זה החלטה גרועה
אה…. עם מויז מדבר בטוויטר אז נכון, צריך שהאוהדים יגידו לספרא שזו החלטה גרועה
אוהדים מעודדים. נקודה. לא שום דבר אחר. לא מייעצים, לא קובעים, לא כלום. מספיק עם השכונה
אז אתה מוכן שבניון יהיה המנהל מקצועי ושיוריד אותנו לליגה א׳ העיקר שחס וחלילה לא נתערב לספרא בהחלטה הכי חשובה בזמן האחרון? ותאמין לי שחלק לא קטן מהקהל של הפועל שראה הרבה טעויות בשנים האחרונות (לעומת ספרא) יודע שבניון יכולה להיות עוד טעות כזאת. מקווה שמישהו ידבר עם ספרא או מואיז למנוע את הפדיחה הזאת גם ככה צוחקים עלינו.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

וינסנט כתב: 29 אוגוסט 2024, 00:43
למה בצחוק? בכדורסל אוהדים לא מייעצים לינאי לגבי החלטות? מואיז מדבר עם אוהדים בטוויטר כמו מים צריך ליידע אותו שבניון זה החלטה גרועה
אוהדים מעודדים. נקודה. לא שום דבר אחר. לא מייעצים, לא קובעים, לא כלום. מספיק עם השכונה
אז אתה מוכן שבניון יהיה המנהל מקצועי ושיוריד אותנו לליגה א׳ העיקר שחס וחלילה לא נתערב לספרא בהחלטה הכי חשובה בזמן האחרון? ותאמין לי שחלק לא קטן מהקהל של הפועל שראה הרבה טעויות בשנים האחרונות (לעומת ספרא) יודע שבניון יכולה להיות עוד טעות כזאת. מקווה שמישהו ידבר עם ספרא או מואיז למנוע את הפדיחה הזאת גם ככה צוחקים עלינו.
שמע, מן הסתם לא הייתי צריך להגיב לך מלכתחילה. שהאוהדים יייעצו ינהלו ידברו בכל מקרה הכל טחינת מים
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 29 אוגוסט 2024, 00:23
אוהדים בהגדרה יעשו מה שבזין שלהם.
העניין הוא לא האוהדים
העניין הוא רק ספרא ואיך הוא מתנהל מול האוהדים כמו מול כל בעלי העניין
נכון, אני מסכים. פשוט אני כבר לא יכול לסבול את כל השכונה במועדון הזה.
איך הוא יתנהל יקבע את עתיד המועדון, אם ימשיכו להיות קולות של ״מתוך״ המועדון (ובאמת, שתבוא הדר יעקובי ותסביר לי מה זה מתוך המועדון שהבעלים בכבודו ובעצמו אחראי על המו״מ) וימשיכו להיות כל מיני אוהדים שמבלבלים את המח עם השפעה על מה שקורה בקבוצה, באמת שאפשר לסגור את הבסטה
אם ספרא יבנה מתחתיו היררכיה ניהולית ומתחתיה היררכיה ספורטיבית יש על מה לדבר

אגב - לא אמרתי מילה על בניון.לא לטובה ולא לרעה. אני בכלל חושב שצריך להיות מישהו לא מהכדורגל הישראלי, אבל אני רוצה שמי שמנהל את הקבוצה יקבל החלטות, זה הדבר הכי חשוב
htafan99
קיבל.ה  58 לייקים

מה ליוסי בניון וכדורגל
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  521 לייקים

מואיז ספרא (בן 18, הבעלים האמיתי של הפועל) => עשוי לפי התקשורת למנות כמנהל מקצועי את יוסקה בניון (איך מסאי דגו יגיב לזה לכל הרוחות?),
אבל בפורום שדים טומנים את הראש בחול ומתעסקים בדברים החשובים באמת, כמו הלשעבר אדי גוטליב, הלשעבר מקס צ'ליץ' והלשעבר אוהד חזוט.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

לא מבין את הבהילות במינוי מנהל מקצועי כרגע.
אנחנו בפאקינג ליגה לאומית.

שיתחילו בשדרה ניהולית חזקה.
ומשם למשרות מקצועיות.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

הייתי ממתנגדיו החריפים ביותר של האמריקאים מהרגע הראשון אבל:
הם התחילו בראשון ביוני 2023 עם תוכנת מגובשת. תוכנית שהתרסקה אבל באו מוכנים לפי שיטתם.
ספרא ניהל מו"מ במשך 4 חודשים בערך. מגיע רגע האמת ואין לו מועמד למנכל או מנהל מקצועי? המנכל הנוכחי נשאר מהבעלים הקודם והוא בעצם ממלא מקום מאז סוף 2023.
עכשיו נכנסים למינוי בניון כאשר דגו כנראה לא בדיוק מתלהב.
מצבנו כמו מצבה של המדינה: גרוע לעומת אתמול אבל טוב לעומת מחר.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 29 אוגוסט 2024, 08:33 מואיז ספרא (בן 18, הבעלים האמיתי של הפועל) => עשוי לפי התקשורת למנות כמנהל מקצועי את יוסקה בניון (איך מסאי דגו יגיב לזה לכל הרוחות?),
אבל בפורום שדים טומנים את הראש בחול ומתעסקים בדברים החשובים באמת, כמו הלשעבר אדי גוטליב, הלשעבר מקס צ'ליץ' והלשעבר אוהד חזוט.
אם לא שמת לב, בפורום שדים מנהלים דיונים. את הקבוצה מנהלים במקום אחר
חוץ מזה אתמול בלילה החלטתי שבעצם בניון המועמד המועדף עלי ואני אסביר לך למה
לדעתי נעלה די בקלות, ככה שמתח ספורטיבי גדול לא יהיה. החובות נסגרו, ככה שגם העניין המרכזי הזה ירד. בניון הוא בדיוק האיש שיחזיר לנו הרבה עניין בקבוצה והמון נושאים לדיון.
בנוסף קצת בעיות, מתחים, כותרות שליליות וכד' זה כבר ב DNA של הקבוצה, לא הייתי רוצה בעלים חדש שיבוא וימחק לנו את הזהות ברגע אחד

בקיצור, אני מקים פה את מחנה בניון וממנה את עצמי לנשיא
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

אני אף פעם לא נוטה להאמין לכתבות אבל שוב ושוב עולה העניין של דגש על השקעה בנוער וקידום צעירים כאילו יש לנו לה מאסיה, אין מספיק כישרונות בארץ בשביל שהשקעה בנוער והצעירים תחזיר אותנו לקדמת הבמה, השקעה בנוער זה נחמד אבל צריך להביא מנהל מקצועי קודם כל שידע להביא את הזרים הכי טובים שאפשר, לנוער אפשר להביא מנהל מקצועי בנפרד, אם נמשיך להשקיע בעיקר בנוער והצעירים לא יצא מזה טוב לדעתי רק אכזבות ובגדול בניון זה אופציה גרוע מאוד גם בפן האישי וגם המקצועי הוא הרי נכשל בתפקיד הזה
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

ועוד דבר נראה שממשיכים באותה שדרת ניהולית שכמעט לא קיימת ממינצברג, ספרא לא רוצה להביא אנשים משלו? מנכל? סמנכל? אנשי ניהול? מי מייעץ לו? מי אמר לו על בניון, שי אהרון וכו'? עמית פסט?
היום חלילה מפסידים מי דופק על השולחן? מי הולך להרגיע הכל? שוב טועמה ? הייתי בטוח שאחרי כל המומ הארוך יש לו אנשים משלו שהוא כבר ימנה לתפקידים במועדון אבל כרגע זה לא נראה ככה.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

Adom_Adom כתב: 29 אוגוסט 2024, 13:10 אני אף פעם לא נוטה להאמין לכתבות אבל שוב ושוב עולה העניין של דגש על השקעה בנוער וקידום צעירים כאילו יש לנו לה מאסיה, אין מספיק כישרונות בארץ בשביל שהשקעה בנוער והצעירים תחזיר אותנו לקדמת הבמה, השקעה בנוער זה נחמד אבל צריך להביא מנהל מקצועי קודם כל שידע להביא את הזרים הכי טובים שאפשר, לנוער אפשר להביא מנהל מקצועי בנפרד, אם נמשיך להשקיע בעיקר בנוער והצעירים לא יצא מזה טוב לדעתי רק אכזבות ובגדול בניון זה אופציה גרוע מאוד גם בפן האישי וגם המקצועי הוא הרי נכשל בתפקיד הזה
שני דברים מעט מטרידים את מנוחתי(אבל אני חרדתי גם ככה כמפונה מהעוטף)
האחד זה השקעה במחלקת נוער וקידום צעירים, שזה בסדר גמור, אבל רק אם הצעירים מיועדים להיות כוכבים אצלנו ולא למכור אותם בשיטת ניסנוב/לוזון/בן זקן, כשהם לפני השיא ולפעמים הרבה לפני
והשני, מדוע שי אהרון סרב? על מה זה נפל או מה היה לא מספיק אטרקטיבי שהוא העדיף להשאר בהפועל ירושלים?
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

dino כתב: 29 אוגוסט 2024, 13:50
Adom_Adom כתב: 29 אוגוסט 2024, 13:10 אני אף פעם לא נוטה להאמין לכתבות אבל שוב ושוב עולה העניין של דגש על השקעה בנוער וקידום צעירים כאילו יש לנו לה מאסיה, אין מספיק כישרונות בארץ בשביל שהשקעה בנוער והצעירים תחזיר אותנו לקדמת הבמה, השקעה בנוער זה נחמד אבל צריך להביא מנהל מקצועי קודם כל שידע להביא את הזרים הכי טובים שאפשר, לנוער אפשר להביא מנהל מקצועי בנפרד, אם נמשיך להשקיע בעיקר בנוער והצעירים לא יצא מזה טוב לדעתי רק אכזבות ובגדול בניון זה אופציה גרוע מאוד גם בפן האישי וגם המקצועי הוא הרי נכשל בתפקיד הזה
האחד זה השקעה במחלקת נוער וקידום צעירים, שזה בסדר גמור, אבל רק אם הצעירים מיועדים להיות כוכבים אצלנו ולא למכור אותם בשיטת ניסנוב/לוזון/בן זקן, כשהם לפני השיא ולפעמים הרבה לפני
והשני, מדוע שי אהרון סרב? על מה זה נפל או מה היה לא מספיק אטרקטיבי שהוא העדיף להשאר בהפועל ירושלים?
אני לא חושב שכסף הוא השיקול היחיד.
הפועל ירושלים כרגע מקום יציב מהפועל תל אביב של העשור האחרון.
יקח כמה שנים עד שאנשי מקצוע ראויים יסתכלו לכיוון שלנו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

מה גם שהמחלקת נוער, הייתה המחלקה היחידה בהפועל שתפקדה כמו שצריך בשנים האחרונות. יוסי בניון הצליח להגיע בביתר להישגים דומים לניסנובים בהפועל, רק שהיה לו שם הרבה יוצר כסף וכישרון.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 29 אוגוסט 2024, 10:01 הייתי ממתנגדיו החריפים ביותר של האמריקאים מהרגע הראשון אבל:
הם התחילו בראשון ביוני 2023 עם תוכנת מגובשת. תוכנית שהתרסקה אבל באו מוכנים לפי שיטתם.
ספרא ניהל מו"מ במשך 4 חודשים בערך. מגיע רגע האמת ואין לו מועמד למנכל או מנהל מקצועי? המנכל הנוכחי נשאר מהבעלים הקודם והוא בעצם ממלא מקום מאז סוף 2023.
עכשיו נכנסים למינוי בניון כאשר דגו כנראה לא בדיוק מתלהב.
מצבנו כמו מצבה של המדינה: גרוע לעומת אתמול אבל טוב לעומת מחר.
אני מסכים איתך אבל אתה צריך לזכור שמינצברג חתמו באמצע העונה והוא רק עכשיו. אין ספק שהמנכ״ל אמור היה להיות בקנהאבל אני חושב שההבדל הוא שמינצברג כבר היה בספורט לפני כן וספרא לא. בסדר, לא כיף, אבל חלק עקומת למידה שאני מוכן לספוג.
אין לי מושג מי לא מתלהב ממינוי בניון (ושוב אגיד שאם היו שואלים אותי כנראה שהוא לא היה הבחירה הראשונה שלי) אבל מי שזה לא יהיה, אם הוא הולך ומדבר עם עיתונאים בעילום שם הוא צריך לעוף מהפועל מחר. גם אם זה דגו (ואני בספק גדול אם זה הוא)..
כתבתי כבר קודם, אם רוצים שינוי אמיתי, כסף לא מספיק. השכונה והבית זונות חייבים להפסק איך שספרא נכנס בדלת וכולם צריכים להתיישר. שחקנים, מאמנים, בעלי תפקידים וגם הקהל. רק ככה יצמח פה משהו.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  267 לייקים

טעות ענקית להביא את יוסי.
חייב לפתוח את הכיס ולהביא לפה צוות מקצועי זר.
ישראלים זה רק אינטרסים וחלטורות
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

הוא פשוט עשה עבודה כל כך טובה בבית"ר ובנבחרת, סך הכל התחלה טובה של ספרא במינוי הכי קריטי שיש.
NARKOTIKA
קיבל.ה  110 לייקים

L.S כתב: 29 אוגוסט 2024, 14:26
יקח בדיוק 10 דקות עד שאנשי מקצוע רציניים שמקבלים 150 אלף יורו לעונה יבואו לפה תמורת 300 אלף.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

אני מודה שלא עקבתי אחרי שום דבר שקשור לבניון או לנבחרת אז מישהו יכול לתת בריף למה הוא כל כך גרוע ולא לגיטימי?
adom4
קיבל.ה  448 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 29 אוגוסט 2024, 16:25 אני מודה שלא עקבתי אחרי שום דבר שקשור לבניון או לנבחרת אז מישהו יכול לתת בריף למה הוא כל כך גרוע ולא לגיטימי?
הצליח לריב עם כולם בכל קבוצה שהיה בא
נכשל כישלון חרוץ בנבחרת
בבית"ר גם לא היה איזה הצלחה גדולה ורב שם עם כולם
אפילו בלי לדבר מקצועית זה טיפוס שחצן שאף פעם לא לקח אחריות על הטעויות שלו וסיים רע בכל מקום שהוא היה בארץ.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

L.S כתב: 29 אוגוסט 2024, 14:26
בהפועל תל אביב יש ציפיות שלא בטוח שיכולות להתיישר עם המציאות ולכן זה כמעט כישלון מובטח בשביל מישהו כמו שי אהרון שרגיל לעמוד בציפיות שיש ממנו במקום כמו הפועל ירושלים.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  350 לייקים

אני נותן לספרא לפחות שנה של חסד. לא מאמין שכל עוד אנחנו בלאומית משהו רציני יכול לקרות.
אשפוט יותר לחומרה אם נחזור לליגת העל ועדיין לא תהיה שדרה ניהולית ומקצועית ברמה גבוהה. בינתיים שיטעה, ילמד ויבין מי נגד מי פה.
עד שמכבי הביאו את ג'ורדי אני חושב שעברו בערך 3 שנים שהם נראו על הפנים ונשפכו שם עשרות מיליונים בזמן הזה. גם עם כסף גדול (ואף אחד לא יודע כמה ספרא מתכוון להשקיע כשנעלה) דברים לוקחים זמן.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

פתח את כיסך בבקשה
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

מויז לפתוח או שאנחנו לא עולים
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

קודם כל להביא זר במקום הברזילאי
בפרופיל של 180-200 אלף דולר מינימום

עריכה: להביא חלוץ במקום מקאריץ
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

כמה קבוצות יורדות ליגה בלאומית?
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

שפוך תכסף
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

אני מפחד שישים כסף ואז דגו יביא את איבנדיר וקריאף וכל הגמורים בלי החוזה
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

הוא צריך לשים כסף על זרים ואולי למצוא עוד ישראלי שרחוק ממספיק טוב ללאומית שהרג אותנו
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  267 לייקים

חייב לפתוח את הכיס, אם הוא יתעורר בינואר אנחנו לא עולים
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

צריך שני בלמים, שני מגנים, חלוץ, קשר אחורי, ואם אפשר גם שוער.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

מואיז הקטן, פה אי אפשר לעשות Load אחרי שנכשלת ולנסות שוב.
תתעורר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  350 לייקים

מסכן ספרא. רצה קבוצה בליגת העל, קיבל קבוצה ללאומית לשנתיים לפחות.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

שיעשה סולחה עם יוסי אבוקסיס. לתת לו את התפקיד של מאמן.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 29 אוגוסט 2024, 21:12 מסכן ספרא. רצה קבוצה בליגת העל, קיבל קבוצה ללאומית לשנתיים לפחות.
מה מסכן בדיוק? אם הוא רוצה ליגת על בעונה הבאה הוא יכול לסדר את זה בקלילות.
אם הוא מחתים פה 5 שחקנים טובים, או אפילו בינוניים פלוס, נעלה ליגה.
tormenta
קיבל.ה  29 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 29 אוגוסט 2024, 21:12 מסכן ספרא. רצה קבוצה בליגת העל, קיבל קבוצה ללאומית לשנתיים לפחות.
הוא ידע מה הוא קונה. הוא צריך להבין שאם המטרה שלו להחזיר את הפועל לימיה הגודלים, אי אפשר להתבסס על שחקנים צעירים. זה לא עובד, זה לא עבד וזה לא יעבוד. הוא צריך להשקיע כסף. נקודה.

אי אפשר לדעת מה יהיה, אבל בטוח שהוא לא גולדהר ולא מתכנן להיות בסדר שלו. הפנטזיה שנחזור לתת למכבי פייט לא ריאלית מבחינתי, למכבי תמיד תהיה עליונות עלינו, עד שיגיע בעלים שהוא רוצה להשקיע כספים בסדר של שחר וגולדהר.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

כל יום שעובר אני רק מקבל חיזוק לפחד הכי גדול שלי והוא שספרא לא באים לשים כסף

השמות שמקושרים אלינו עושים לי דיכאון והסגל שלנו דיכאון וגם המאמן שחשבתי שהוא יהיה טוב עבורנו מתחיל להכניס אותי לדיכאון
long live the zapta
ונרקומן
קיבל.ה  303 לייקים

לא נראה ששמו שקל בקבוצה בינתיים. שום רכש שקרוב ללהרשים.
לא בטוח שמינצברג לא מעמיד פה קבוצה יותר טובה על הנייר.
כמו שחשבתי, מדובר כנראה בגרושניקים שלא באמת באים לשים פה כסף
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

יכול להיות שלספרא יש את אותם סכומים בבנק ומתחת לבלטה כמו עופר ינאי, אבל מקווה שהוא יפעל בגישה נועזת כמו של ינאי ופחות גישה חששנית ומרובעת.
התקופה הזו היא מבחן(מיני רבים שעוד יהיו) בשבילו.
בכל תקופת המומ, גם כשהוא היה בטוח שזה רק עניין של זמן(אחרת היה מוותר) הוא נתן להפועל הצרה מאוד כספית, לנהל את ההכנה לעונה ואת הסגל ועם 8500 מנויים, הסגל נבנה בגישת ״מספיק טוב ללאומית״
כעת שהוא בפנים ונראה שההכנה לעונה לא היתה טובה, זאת ההזדמנות שלו להראות את בעלותו.

אין לי צל של ספק מה עופר ינאי היה עושה עד סיום חלון העברות הזה, אם היה הבעלים.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

dino כתב: 30 אוגוסט 2024, 11:47 יכול להיות שלספרא יש את אותם סכומים בבנק ומתחת לבלטה כמו עופר ינאי, אבל מקווה שהוא יפעל בגישה נועזת כמו של ינאי ופחות גישה חששנית ומרובעת.
התקופה הזו היא מבחן(מיני רבים שעוד יהיו) בשבילו.
בכל תקופת המומ, גם כשהוא היה בטוח שזה רק עניין של זמן(אחרת היה מוותר) הוא נתן להפועל הצרה מאוד כספית, לנהל את ההכנה לעונה ואת הסגל ועם 8500 מנויים, הסגל נבנה בגישת ״מספיק טוב ללאומית״
כעת שהוא בפנים ונראה שההכנה לעונה לא היתה טובה, זאת ההזדמנות שלו להראות את בעלותו.

אין לי צל של ספק מה עופר ינאי היה עושה עד סיום חלון העברות הזה, אם היה הבעלים.
אין שום סימן שספרא ישפוך כספים כמו בכדורסל. השמות שמתרוצצים כרגע באתרים לגבי חיזוק הם של שחקנים דרג ב או ג. בלאומית לא צריך תקציבים בשמיים. צריך הבנה לגבי פרופיל הליגה.
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

תתעורר מר בעלים, הקבוצה הזאת לא עולה ליגה כרגע
שליחת תגובה