סגל לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
נכון , אם מביאים אותו לוקחים אליפות קל פערי האיכות ממכבי יהיו משמעותיים מאוד
-
- קיבל.ה 275 לייקים
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
קונה גם אם לא קל , אבל לא לקחת בכלל זה כשלון עם סגל כזה , ופלוס קבוקלו על הנייר זה סגל טוב משל מכבי משמעותית (קודם שיגיע כמובן , הלוואי )
כל עוד אין לנו קלעי שלשות כמו מנפורד או גייקובן כשהם היו בשיא אני עדיין פסימי 

-
- קיבל.ה 5941 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
אם יהיה צורך אז יעשו שינויים גם במהלך העונה.
זו לא בעיה אצל עופר.
אם נשחק הגנה כמו ששיחקנו ברבע הראשון של משחק האימון האחרון (למרות שאני לוקח את זה בערבון מוגבל לאור גודל המגרש שם) במשך כמה רבעים, נסתדר מצוין גם עם רמת הקליעה שיש לנו היום.
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
תאכלס אונואקו לא יכול להיות בחירה טובה לסנטר מחליף ? כמובן שאם קבוקלו אופציה אז אין שעלה בכלל אבל עדיין , יכול להיות מעניין לדעתי
-
- קיבל.ה 196 לייקים
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
ממש לא כישלון.
מבחינת ישראלים:
יעקב - בלאט ( בלאט עדיף כרגע בהרבה)
ברטי - דיברתלומאו ( הם עדיפים)
בלייזר - מנקו ( הם עדיפים)
גינת - סורקין ( הם עדיפים)
רוינה - ריימן ( הם עדיפים).
אז נכון שיש לנו גם את פלטין אבל זה שחקן 10/11 ברוטציה ולא זה שיביא את האליפות, כאשר את האחרונות מי שלקחו להם הם תמירי וסורקין וזה נשאר ההיתרון הגדול שלהם.
זרים :
מוטלי - גבריאל (יתרון קל לנו)
קבוקלו - ריברו (יתרון קל לנו)
הורד - בנטיל (שיוויון)
מיקון - פוסטר (יתרון קל להם)
רנדולף - איש שיוויון
ג'ורדן לוויד - בברלי עמדת המפתח סימן שאלה גדול
יוקובאייטיס - רגלנד יתרון להם.
בהנחה והזרים המודגשים הם אלו שיפתחו אני לא בטוח שההיתרון הקל שיש לנו אצל הזרים שווה אליפות בהשוואה לנחיתות בגזרה המקומית... במיוחד כשאין לנו אפשרות לשחק עם 5 זרים. והם כבר רצים כמה שנים ביחד.
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
וזה מוטיב סופר חשוב במשחק של דדאס
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
כמה פסימיות בהודעה שלך לגבי ההשוואות האלה.
יעקב מול בלאט, כרגע יתרון לבלאט, עד סוף השנה השאיפה שיתהפך.
אני מעדיף את בלייזר על מנקו לתפקיד שמיועד לו.
לשים את גינת מול סורקין ואת רוינה מול ריימן זה קצת בדיחה.
גינת בהשוואה מול ג׳ייק כהן , מעדיף כמובן את גינת.
רוינה מול סורקין זה כמובן הנקודה שבה יש להם פער אדיר.
את ריימן, אם אתה רוצה, תשווה לפלטין, אני לוקח את פלטין בהשוואה הזאת.
לגבי הזרים, קודם כל, איפה שכתבת יתרון קל לנו, זה יתרון עצום בשתי העמדות לנו.
לגבי הורד מול בנטיל, נזרום איתך, הורד צריך להמשיך את מגמת ההשתפרות שלו כדי להצדיק את זה.
על השלושה האחרונים: מה? יתרון אדיר לנו בכל ההשוואות האלה.
יעקב מול בלאט, כרגע יתרון לבלאט, עד סוף השנה השאיפה שיתהפך.
אני מעדיף את בלייזר על מנקו לתפקיד שמיועד לו.
לשים את גינת מול סורקין ואת רוינה מול ריימן זה קצת בדיחה.
גינת בהשוואה מול ג׳ייק כהן , מעדיף כמובן את גינת.
רוינה מול סורקין זה כמובן הנקודה שבה יש להם פער אדיר.
את ריימן, אם אתה רוצה, תשווה לפלטין, אני לוקח את פלטין בהשוואה הזאת.
לגבי הזרים, קודם כל, איפה שכתבת יתרון קל לנו, זה יתרון עצום בשתי העמדות לנו.
לגבי הורד מול בנטיל, נזרום איתך, הורד צריך להמשיך את מגמת ההשתפרות שלו כדי להצדיק את זה.
על השלושה האחרונים: מה? יתרון אדיר לנו בכל ההשוואות האלה.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
יש הרבה דרכים להסתכל על זה. היינו מאוד קרובים שתי עונות לזכות, כולל ניצחון ענק בגמר. אנחנו על הנייר, הלכנו לפחות שני צעדים קדימה, והתקדמנו במקומות שהייתה לנו בהם נחיתות משמעותית (מתחת לסל) והם הלכו צעד אחורה ואין להם כוכבי יורוליג בסדר הגודל של שנה שעברה.El dudernio כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 18:44ממש לא כישלון.
מבחינת ישראלים:
אז נכון שיש לנו גם את פלטין אבל זה שחקן 10/11 ברוטציה ולא זה שיביא את האליפות, כאשר את האחרונות מי שלקחו להם הם תמירי וסורקין וזה נשאר ההיתרון הגדול שלהם.
זרים :
הורד - בנטיל (שיוויון)
רנדולף - איש שיוויון
בהנחה והזרים המודגשים הם אלו שיפתחו אני לא בטוח שההיתרון הקל שיש לנו אצל הזרים שווה אליפות בהשוואה לנחיתות בגזרה המקומית... במיוחד כשאין לנו אפשרות לשחק עם 5 זרים. והם כבר רצים כמה שנים ביחד.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
בקשר למכבי אני לא בטוח שהם עדיפים בכלל על ירושלים מבחינת סגל כרגע , נראה
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
מי זה בכלל גבריאל ומה הוא עשה בקריירה שלו שזה רק יתרון קל לנו בעמדה הזו ? קלע כמה נקודות במשחק נגד ארצות הברית בזמן ששחקן של רמת גן היה עם סטטיסטיקה דומה , ביג דיל , ובקשר לישראלים ההבדלים ממש לא גדולים כמו שציינתEl dudernio כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 18:44ממש לא כישלון.
מבחינת ישראלים:
זרים :
הורד - בנטיל (שיוויון)
רנדולף - איש שיוויון
-
- קיבל.ה 960 לייקים
גם מוטלי וגם קבוקלו הם יתרון משמעותי על ריברו וגבריאללא חושב שלמיקון יש יתרון על פוסטר, לדעתי זה בסדיוק להיפך, ולא בטוח שיוקובאייטס עדיף על רגלנד ואם בברלי מגיע מאופס ולא בא להעביר את הזמן, גם פה יש לנו יתרון.El dudernio כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 18:44ממש לא כישלון.
מבחינת ישראלים:
זרים :
הורד - בנטיל (שיוויון)
רנדולף - איש שיוויון
כל זה כמובן על הנייר, בפועל דברים יכולים להיראות אחרת.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
מוטלי וקבוקלו זה ייתרון אבל ריברו הראה שנה שעברה שהוא שחקן שמתאים לדרג השני באירופה, קאבוקלו עוד לא הראה שהוא מתאים לדרג הראשון ( בניגוד למוטלי), גבריאל הוא סימן שאלה אבל אם נצרף את סורקין גיק כהן רימן וכו' לגבוהים לדעתי יש להם שם ייתרון בטח אם מוטלי יסתבך בעבירות...יהלום14אדום כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 19:21גם מוטלי וגם קבוקלו הם יתרון משמעותי על ריברו וגבריאללא חושב שלמיקון יש יתרון על פוסטר, לדעתי זה בסדיוק להיפך, ולא בטוח שיוקובאייטס עדיף על רגלנד ואם בברלי מגיע מאופס ולא בא להעביר את הזמן, גם פה יש לנו יתרון.El dudernio כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 18:44ממש לא כישלון.
מבחינת ישראלים:
זרים :
הורד - בנטיל (שיוויון)
רנדולף - איש שיוויון
כל זה כמובן על הנייר, בפועל דברים יכולים להיראות אחרת.
לגבי הגארדים בסופו של דבר כל הגארדים שלהם הראו שהם ברמה של דרג שני אם זה בלאט, יוקובאייטס וכו'.. רנגלנד שם מבחינת הכישרון אבל הוא לא הגיע לרמות האלו בדיוק כמו שבראון לא... לא יודע אם זה עניין של אופי מנטליות עקביות ומה לא... אבל הגארדים שלהם שיחקו יותר זמן וסיפקו מספרים טובים יותר ברמות הגבוהות של אירופה, אני לא אומר שהם לא יכולים להתברר כעדיפים כי כשרון וגוף יש שם אבל על הנייר אנחנו לא כאלה, לפחות כרגע, לכן אני בכלל לא בטוח שאנחנו פיבורטים כמו שמנסים להציג את זה.
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
ההשוואות האלו של אחד על אחד מן הסתם מאוד בעייתיות, אבל לצורך העניין:
בלאט, דיברתולומיאו, סורקין וכהן הם יתרון ואפילו די גדול על יעקב, טימור, גינת ורוינה. בלייזר ומנקו די שווים (אם כי אני מעדיף את בלייזר) ופלטין עדיף על ריימן.
מבחינת זרים אין ספק שיוקובאייטיס הוכיח שהוא שחקן יורוליג לגיטימי, אבל כשחקן ליגה בכיר אני בכלל לא בטוח שהוא עדיף על רגלנד. אם עכשיו עולים למשחק מספר 3 על אליפות ושואלים אותי מי הרכז הפותח, אני הולך עם רגלנד. לויד מול בברלי זה כמובן סימן שאלה, אבל על פניו היתרון הוא של לויד. פוסטר די שווה למייקון בריא, אבל מייקון לא בריא ולכן היתרון הולך לפוסטר. וויינרייט ורנדולף זו השוואה מוזרה מאחר והם שחקנים כל כך שונים, אבל נגיד יתרון קל לרנדולף. הורד הרבה יותר מוכשר מבנטיל, אבל לעת עתה אפשר להגיד שיש פה שוויון, וכמובן מוטלי את קבוקלו הם יתרון די משמעותי על גבריאל וריברו.
בקיצור, אין כאן נוקאאוט לטובת אף צד והרבה יוכרע על ענייני התאמה, עבודת מאמן (שם היתרון על הנייר הוא של קטש) וכל מיני משתנים לא ידועים כמו בברלי, מייקון וגבריאל.
כמובן שכל זה בהנחה וקבוקלו חותם.
בלאט, דיברתולומיאו, סורקין וכהן הם יתרון ואפילו די גדול על יעקב, טימור, גינת ורוינה. בלייזר ומנקו די שווים (אם כי אני מעדיף את בלייזר) ופלטין עדיף על ריימן.
מבחינת זרים אין ספק שיוקובאייטיס הוכיח שהוא שחקן יורוליג לגיטימי, אבל כשחקן ליגה בכיר אני בכלל לא בטוח שהוא עדיף על רגלנד. אם עכשיו עולים למשחק מספר 3 על אליפות ושואלים אותי מי הרכז הפותח, אני הולך עם רגלנד. לויד מול בברלי זה כמובן סימן שאלה, אבל על פניו היתרון הוא של לויד. פוסטר די שווה למייקון בריא, אבל מייקון לא בריא ולכן היתרון הולך לפוסטר. וויינרייט ורנדולף זו השוואה מוזרה מאחר והם שחקנים כל כך שונים, אבל נגיד יתרון קל לרנדולף. הורד הרבה יותר מוכשר מבנטיל, אבל לעת עתה אפשר להגיד שיש פה שוויון, וכמובן מוטלי את קבוקלו הם יתרון די משמעותי על גבריאל וריברו.
בקיצור, אין כאן נוקאאוט לטובת אף צד והרבה יוכרע על ענייני התאמה, עבודת מאמן (שם היתרון על הנייר הוא של קטש) וכל מיני משתנים לא ידועים כמו בברלי, מייקון וגבריאל.
כמובן שכל זה בהנחה וקבוקלו חותם.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
תביאו לנו את קבוקלו שיפתח עם מוטלי ביורוקאפ ולא יחליף אותו מהספסל. ישחק איתו במשחקים מול חולון ירושלים ומכבי.
הלוואי ..אשרי המאמין
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הלוואי ..אשרי המאמין
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
כשאותו אחד רק כל הזמן מחפש וכותב על הדברים הרעים(לדעתו)שעופר אומר או עושה.זה נראה ונשמע כמו הייטר.הפועל כתב:קבוקלו מן הסתם שחקן. ואם זה היה אמבפה ואנחנו ריאל מדריד הייתי מבין. אבל זה כולה סנטר מחליף שאף אחד לא שמע עליו עד לפני חודשיים.
אבל כל ההתנהלות סביבו תמוהה עד ביזארית. מי שמתעקש להעליל על כל מי שמרגיש ככה שהוא איזה הייטר מוזר של עופר ינאי, צריך לעצור ולחשוב עם עצמו מה גורם לו להגן עד כדי כך על התנהלות של המועדון
אז אולי לא הייטר.אבל אחד שאולי רוצה שהפועל שלו לא תשתנה.שתשאר אותה הופעל קטנה שמסתפקת בנצחון פה ושם.
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
היום זה הדד ליין של גולדן סטייט להחתמת קבוקלו ?
-
- קיבל.ה 511 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
יש את עניין גולדן סטייט ואז סחבת פרטיזן.
מייק איט האפן
מייק איט האפן
-
- קיבל.ה 275 לייקים
לפי ישראל היום קאבוקלו סיכם שכרו 1.5 מיליון דולר ותשלום שחרור 600 אלף דולר לפרטיזן
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/16350355
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/16350355
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אותה גברת אפילו בלי שינוי אדרת.
מיחזור.
מיחזור.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2436 לייקים
אם זה מפורסם בעוד מקומות אז אוליי באמת יש התקדמות , הלוואי
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
ואם הוא מגיע צריך למצוא דרך לשלב אותו עם מוטלי בחמישיה , זה פוטנציאל מטורף חמישיה ברמה הזו פסיכי לחלוטין
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
זה אותה כתבה שחוזרת על עצמה בכל מקום, אין חדש. כותבים על מנת לכתוב כפי שפורסם ב...במידה יגיע.רק הפועל כתב:אם זה מפורסם בעוד מקומות אז אוליי באמת יש התקדמות , הלוואי
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
https://x.com/EuroZoneBasket/status/182 ... -hgyg&s=19
דני דניאלי מצטרף לצוות הסקאוטינג.
מחזיק ממנו מאוד.
מחזיק ממנו מאוד.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
וואו. באמת הופתעתי שהוא כתב פחות לאחרונה.הוקיץ' כתב: ↑29 אוגוסט 2024, 17:49 https://x.com/EuroZoneBasket/status/182 ... -hgyg&s=19
מחזיק ממנו מאוד.
מהלך מעולה.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
זה בום לא קטן, אומנם לא ברמה של קבוקלו ובברלי, אבל זו וואחד תוספת למעטפת מקצועית.
רק שיתנו לו לעבוד
זה עכבר ומוח כדורסל מהגדולים שיש
בעיניי זו הברקה
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
רק שיתנו לו לעבוד
זה עכבר ומוח כדורסל מהגדולים שיש
בעיניי זו הברקה
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הוא באמת מבין על בכדורסל האירופי, עבודה יפה, בהצלחה
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
צנציפר מצייץ וי ירוק על הידיעה המקורית שלו בנוגע לקבוקלו.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
מייק
איט
האפן
איט
האפן
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
צנציפר מלחיץ עם הציוצים שלו שהרוב יוצאים סרק (למרות שיצא לו טוב עם ספרא והוא היה הראשון אם אני לא טועה )
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
הוא גם צייץ וי ירוק כזה על בן סהר.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
רבינוביץ' פלטין ונעם יעקב בשער 5