עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אוגוסט 2024, 11:01 אין פה באמת "תהליך", יש פשוט בעלים שבא לשים ארגזים.
אם היה תהליך היינו רואים משהו הדרגתי, פה אנחנו רואים ניסיון להפוך תוך כמה חודשים מקבוצה בסדר גודל אחד למשהו אחר לגמרי.
יש תהליך מואץ.
אתה לא יכול להשוות את הקבוצה של לפני שלוש עונות לקבוצה של שתי העונות האחרונות ואתה לא יכול להשוות אותה לקבוצה של השנה.
לדעתי הגורם הגדול ביותר להשתוללות השנה היא ירידת התקציב במכבי ולנסות להגיע ליורוליג דרך תמיכה של קבוצות שהן לא מכבי, במקום בו אורי אלון נפל.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  55 לייקים

ותרו על הזכות לחדש מנוי. תנו הזדמנות שווה לכולם.
הפועל זה סוציאליזם ושויון, לא?
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

לא חושב שיש קשר למכבי, ינאי רוצה יורוליג במנורה (או אולם גדול אחר, שכרגע אין וגם אין תכנון ממש) עם קבוצה טובה וכוכבים סצסציוניים שהגיעו לקבוצה שלו, כשהוא יושב באמצע ומצלמות עליו ומריעים לפרוייקט שלו. זה החזון שלו לדעתי.
עם מכבי חזקה ובלי.

חבל שאת הכסף שהוא שם על שחקנים הוא לא שם פשוט לשוחד ביורוליג וסוגר לנו שריון אצל המושחתים האלה וזהו. היה עדיף כבר מכל הסאגות האלה.

אין לי שום בעיה עם החזון הזה אגב, חוץ מזה שאני סולד מהמפעל המושחת שנקרא "יורוליג", ושאני לא אוהב את הדרך של ינאי בנושא האולם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

לא יודע איך נוותר עכשיו גם על "ברוח ודם איטבח אל יס"מ" החדש מבחורינו הטובים

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  708 לייקים

האדס כתב: 28 אוגוסט 2024, 09:26 הוא בן אדם אופרטיבי. לא מחכה לאישור של האולטראס ומבין שיש לו רוב.
אגב חלק גדול מהרוב הזה, מתנגד לשחק ביד אליהו עם פרקט צהוב (אני אחד מהם).
אז אני מאוד שמח שהוא הזמין כבר את הפרקט, דואג לחדרי ההלבשה ולחנות אוהדים.
יהיה הרבה יותר כיף להגיע ככה למשחקים שם.
דווקא אין בעיה עם פרקט צהוב כל עוד אנחנו דורכים עליו
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

מניח שכמו שיש כאלה שאין להם בעיה עם מנורה, יהיו גם כאלה שאין להם בעיה עם פרקט צהוב.
כשמשחקים שם אגב פיינל4 של הגביע - הפרקט נשאר צהוב.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  770 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אוגוסט 2024, 12:06 מניח שכמו שיש כאלה שאין להם בעיה עם מנורה, יהיו גם כאלה שאין להם בעיה עם פרקט צהוב.
כשמשחקים שם אגב פיינל4 של הגביע - הפרקט נשאר צהוב.
זה היה ככה עד עכשיו כי לא היה פרקט רזרבה ביד אליהו, ברגע שעופר הזמין קיים פרקט חלופי ואפשר ורצוי להחליף אותו במשחקי גביע
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

הסיבה שעופר נכנס לכדורסל זה כי יש די הרבה נוצרים ופסח מתקרב.

רק הפועל
קיבל.ה  2396 לייקים

אני אשכרה רואה פה תלונות שינאי מוציא יותר מדיי על שחקנים , בפורום אוהדי הפועל , וואו
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

רק הפועל כתב: 28 אוגוסט 2024, 12:24 אני אשכרה רואה פה תלונות שינאי מוציא יותר מדיי על שחקנים , בפורום אוהדי הפועל , וואו
מזל שיש להם את הסבל בכדורגל לנחם אותם קצת מכל הטוב הזה שהם לא רוצים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

הפועל כתב: 28 אוגוסט 2024, 11:26 מותר לאמר שהפניה ליובל זוסמן היא באמת גועל נפש ומהלך מכביסטי? ושהתגובה המזלזלת היא עוד יותר מבישה?
או שזה רק אומר שאני בעד אבוקות ולהיות בליגה השניה?
איזה פניה?
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

אני חייב לציין בצער שההגיון והתשובות של אולטראס עופר ינאי
לא נשמע יותר טוב מאולטראס הפועל אוסישקין

זה לא נגד עופר ינאי זה נגד האמונה והקשקושים העיוורים של חלק מהאנשים פה.
מותר להגיד, מגיע בן אדם ( הכי מכביסט ) מוכן לשים הרבה כסף מהכיס ואיתו יש סיכוי טוב לתת למכבי בראש .
בשביל להרגיש קצת מכביסטים בעצמנו אנחנו מוכנים לזרוק די הרבה מהעקרונות שלנו ( שמסתבר שהיו תירוצים ) ולסבול את החירטוטים שלו
סבבה - לא תשמעו אותי נגד העובדה שבעל המאה הוא בעל הדעה ( כל עוד זה מצליח )

אבל לבוא להלבין את החרטוטים, לשקר לעצמכם ולנסות לספר סיפורים לחברים שלכם זה לא לעניין.
( לא במקום שזה בא מאוטלראס אוסיקין ולא במקום שזה בא מאולטראס ינאי )
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 28 אוגוסט 2024, 12:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

רדנקו כתב: 28 אוגוסט 2024, 12:31
הפועל כתב: 28 אוגוסט 2024, 11:26 מותר לאמר שהפניה ליובל זוסמן היא באמת גועל נפש ומהלך מכביסטי? ושהתגובה המזלזלת היא עוד יותר מבישה?
איזה פניה?
מה שפורסם בוואלה. ש"שוחח איתו על עתידו" ושרוצה להביא אותו שנה הבאה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 אוגוסט 2024, 12:37 אני חייב לציין בצער שההגיון והתשובות של אולטראס עופר ינאי

מותר להגיד, מגיע בן אדם ( הכי מכביסט ) מוכן לשים הרבה כסף מהכיס ואיתו יש סיכוי טוב לתת למכבי בראש .
בשביל להרגיש קצת מכביסטים בעצמנו אנחנו מוכנים לזרוק די הרבה מהעקרונות שלנו ( שמסתבר שהיו תירוצים ) ולסבול את החירטוטים שלו

אבל לבוא להלבין את החרטוטים, לשקר לעצמכם ולנסות לספר סיפורים לחברים שלכם זה לא לעניין.
אני עוד מפקפק באיש הזה מאז שהוא סיפר ספודקאסט של נדב פרי לפני כחודשיים שהוא פגש את ספרא במסעדה, ואמר לו "מה אדמונד אתה בא לכדורגל?".
אח"כ לפני שבועיים מואיז ספרא אמר שהם מעולם לא שוחחו עם ינאי.

החרטוטים, החוסר שקיפות ובכלל ההתנהלות שלו לא מפריעה ללא מעט אנשים שמבחינתם כל עוד יש להם תקווה אמיתית לנצח ולזכות בתארים אז הכל לגיטימי.
מבחינת אותם אנשים אני מניח זה גם בסדר שהבעלים שלנו יהיה עכשיו ארקדי. העיקר פאט בוו והטבעות וחגיגה.
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אוגוסט 2024, 12:46
ההוא מפעם כתב: 28 אוגוסט 2024, 12:37 אני חייב לציין בצער שההגיון והתשובות של אולטראס עופר ינאי

אני עוד מפקפק באיש הזה מאז שהוא סיפר ספודקאסט של נדב פרי לפני כחודשיים שהוא פגש את ספרא במסעדה, ואמר לו "מה אדמונד אתה בא לכדורגל?".
אח"כ לפני שבועיים מואיז ספרא אמר שהם מעולם לא שוחחו עם ינאי.

החרטוטים, החוסר שקיפות ובכלל ההתנהלות שלו לא מפריעה ללא מעט אנשים שמבחינתם כל עוד יש להם תקווה אמיתית לנצח ולזכות בתארים אז הכל לגיטימי.
מבחינת אותם אנשים אני מניח זה גם בסדר שהבעלים שלנו יהיה עכשיו ארקדי. העיקר פאט בוו והטבעות וחגיגה.
ממה שאני זוכר מואיז ספרא בספייס דווקא אמר שהם נתקלו בעופר ינאי במקרה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

לא זכור לי שהוא אמר את זה.
אמר שהם שמעו עליו ומעריכים את מה שהוא עושה בכדורסל אבל לא שוחחו איתו.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

כמה עובדות כי אנחנו רחוק במחוזות הפייק ניוז:
א. לעופר אין דרך חוקית לעקוף את העמותה בנושא המעבר ליד אליהו, וזה שהוא רכש פרקט לא ישנה את זה.
ב. עופר לא המציא שיש פייר פליי ביורוליג, זה נמצא בתקנון של הליגה. אפשר להטיל ספק במידת האכיפה של העניין (אגב, גם בצ'מפיונס), אבל המצאה זה בטוח לא.
ג. מויז ספרא ועוד איך אמר שהם פגשו את עופר ינאי הוסיף שהם לא דיברו איתו מעבר לאותה פגישה. זה פשוט שקר גס להגיד שספרא אמר אחרת.
רק הפועל
קיבל.ה  2396 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 אוגוסט 2024, 13:24 כמה עובדות כי אנחנו רחוק במחוזות הפייק ניוז:
א. לעופר אין דרך חוקית לעקוף את העמותה בנושא המעבר ליד אליהו, וזה שהוא רכש פרקט לא ישנה את זה.
ב. עופר לא המציא שיש פייר פליי ביורוליג, זה נמצא בתקנון של הליגה. אפשר להטיל ספק במידת האכיפה של העניין (אגב, גם בצ'מפיונס), אבל המצאה זה בטוח לא.
ג. מויז ספרא ועוד איך אמר שהם פגשו את עופר ינאי הוסיף שהם לא דיברו איתו מעבר לאותה פגישה. זה פשוט שקר גס להגיד שספרא אמר אחרת.
עזוב אני משוכנע שעדיין יש כאלה שמאמינים שספרא הוא לא בנאדם אמיתי ....
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

לגבי הסיפור עם זוסמן, ראיתי אנשים בטוויטר שהיו שם וטוענים שהוא בסך הכל התבדח איתו.
אם זה לא המצב, זה אכן מגעיל.
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אוגוסט 2024, 13:23 לא זכור לי שהוא אמר את זה.
אמר שהם שמעו עליו ומעריכים את מה שהוא עושה בכדורסל אבל לא שוחחו איתו.
חזרתי להקלטה של הספייס, הוא אכן אמר שהם נפגשו במקרה, בדיוק כמו שעופר אמר.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

הפועל כתב:
איזה פניה?
עכשיו ראיתי. לא מת על זה אבל אפילו ממה שנ'מע כאן הוא לא עשה שום דבר אסור או מסריח. הייתי מסכים אתך אם זה היה קורה במהלך העונה או לקראת סיומה או הפלייאוף. אבל לפני תחילת עונה שרק אחריה הוא בכלל יכול לצאת? בוא נאמר' שלדעתי אם היה קורה פה משהו רציני ברמת פניה או הצעה ולא סתם שיחה לא היית קורא שגורמים עלומים בירושלים כועסים עליו. לא אתפלא אם הכתבה הזו בכלל לא קשורה לירושלים ואותם גורמים בכלל לא קיימים בירושלים. איך הם לגמרי במקרה גילו על מה עופר שוחח עם זוסמן? הוא רץ לספר? הכל פה יותר מדי מקרי. שים לב לתחילת הכתבה שנועדה לייצר רושם שינאי רב עם כולם וכולם כועסים עליו.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

נהיה פה מעייף כמו בוולטון, מאשימים את עופר ההאשמות מה שבא ואז כשמפריכים את זה עוברים להמצאה הבאה.

תמונה

טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

הקטע הזה של לנסות להגחיך את כל מי שקצת מבקר את ינאי בנשק של "אתה אוהב לראות כשלונות" מיצה את עצמו לדעתי.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

אבל אתה לא קצת מבקר את ינאי.
אתה ממציא עליו שקרים ומנסה לטפול לו האשמות חסרות בסיס.
יש פייר פליי והוא כן דיבר עם ספרא ואתה ממציא דברים כדי לשכנע בטענות שלך.
שזה בדיוק מה שאתה מייחס לינאי, מה שנקרא 'הפוסל במומו פוסל'
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

כל הסבל שאנחנו מקבלים ברגל ובעבר בכדורסל מגיע לנו
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אה, יש פייר פליי ביורוליג.
תוכל לספר לי בבקשה על מועדון שנענש בזה? בגין מה?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

טכנית לארז כתב:הקטע הזה של לנסות להגחיך את כל מי שקצת מבקר את ינאי בנשק של "אתה אוהב לראות כשלונות" מיצה את עצמו לדעתי.
אתה אמרת שינאי מפוקפק ולא נפגש עם ספרא, הקשיבו עכשיו במיוחד ומצאו שהוא כן נפגש.
אמרת שלא תהיה הצבעה למעבר ליד אליהו, אמרו לך שזה מה שמי שמצודד במעבר חושש ממנו.
ואז אתה מתעלם מזה ואומר שמנסים להגחיך.
זה באמת מיצה את עצמו.
אני עדיין מחכה לשמוע מה נורא בינאי,מוכן לשמוע אלף ביקורות עליו, עד עכשיו עובדה אחת לא שמעתי.

טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

המציא שיש פייר פליי ביורוליג בשביל שהקהל יחשוב שאין ברירה אלא לעבור למנורה אם רוצים יורוליג.

זה לבד גורם לי לפקפק בו.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

רדנקו כתב: 28 אוגוסט 2024, 13:32
הפועל כתב:
איזה פניה?
עכשיו ראיתי. לא מת על זה אבל אפילו ממה שנ'מע כאן הוא לא עשה שום דבר אסור או מסריח. הייתי מסכים אתך אם זה היה קורה במהלך העונה או לקראת סיומה או הפלייאוף. אבל לפני תחילת עונה שרק אחריה הוא בכלל יכול לצאת? בוא נאמר' שלדעתי אם היה קורה פה משהו רציני ברמת פניה או הצעה ולא סתם שיחה לא היית קורא שגורמים עלומים בירושלים כועסים עליו. לא אתפלא אם הכתבה הזו בכלל לא קשורה לירושלים ואותם גורמים בכלל לא קיימים בירושלים. איך הם לגמרי במקרה גילו על מה עופר שוחח עם זוסמן? הוא רץ לספר? הכל פה יותר מדי מקרי. שים לב לתחילת הכתבה שנועדה לייצר רושם שינאי רב עם כולם וכולם כועסים עליו.

די נו. זה מביך. אם זה היה תומר גינת ושמעון מזרחי ש"רק משוחח" איתו על עתידו עוד עונה , ושיש לו סעיף יציאה והם שמו עין עליו, כל הפורום והטויטר והטוקבקים והכל היו קורסים מתגובות זועמות של אדומים על המכביסטים המושחתים.
כשזה אנחנו אז זה "לא רציני", "זה רק בתחילת עונה", "אין פה בכלל הצעה"? אז לא. זה גועל נפש. זה ישר מהפלייבוק של מכבי, ומצער אותי מאד שבגלל שעופר ינאי שם כסף גדול אז הוא פחות או יותר לא יכול לטעות והכל כשר, כולל רמיזה עבה כפיל לשחקן של יריבה ישירה שלנו.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

לזוסמן אין מה לדבר עם ינאי, הוא אוכל חצי מליון יורו לעונה אצל מתני.
את החוזה המופקע שלו הוא כבר השיג הנגר הזה.
redead
קיבל.ה  530 לייקים

הפועל כתב: 28 אוגוסט 2024, 14:29
רדנקו כתב: 28 אוגוסט 2024, 13:32
הפועל כתב:

די נו. זה מביך. אם זה היה תומר גינת ושמעון מזרחי ש"רק משוחח" איתו על עתידו עוד עונה , ושיש לו סעיף יציאה והם שמו עין עליו, כל הפורום והטויטר והטוקבקים והכל היו קורסים מתגובות זועמות של אדומים על המכביסטים המושחתים.
כשזה אנחנו אז זה "לא רציני", "זה רק בתחילת עונה", "אין פה בכלל הצעה"? אז לא. זה גועל נפש. זה ישר מהפלייבוק של מכבי, ומצער אותי מאד שבגלל שעופר ינאי שם כסף גדול אז הוא פחות או יותר לא יכול לטעות והכל כשר, כולל רמיזה עבה כפיל לשחקן של יריבה ישירה שלנו.
בטח שזה מביך
מביך מאוד אם מאמינים שתוך כדי משחק אימון הוא הלך להציע לו חוזה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

אמרתי שהציע? לא אמרתי. באמת לא הציע. בסה"כ "שוחח על עתידו". אני שוב חוזר (פעם אחרונה, כי זה באמת מאד מביך) - אם שמעון מזרחי ניגש לתומר גינת מחר אחרי משחק אימון ואומר לו "מה המצב תומר? מה קורה איתך קיץ הבא? שמעתי שיש לך ביי אאוט, רק שתדע שאנחנו יכולים לעמוד בזה. שמנו עליך עין". זה לא הצעה, נכון? אז זה בסדר, נכון? לא קרה כלום. ואם קרה אז מה קרה.
איכס :yuck:
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

redead כתב: 28 אוגוסט 2024, 14:47
הפועל כתב: 28 אוגוסט 2024, 14:29
רדנקו כתב: 28 אוגוסט 2024, 13:32 עכשיו ראיתי. לא מת על זה אבל אפילו ממה שנ'מע כאן הוא לא עשה שום דבר אסור או מסריח. הייתי מסכים אתך אם זה היה קורה במהלך העונה או לקראת סיומה או הפלייאוף. אבל לפני תחילת עונה שרק אחריה הוא בכלל יכול לצאת? בוא נאמר' שלדעתי אם היה קורה פה משהו רציני ברמת פניה או הצעה ולא סתם שיחה לא היית קורא שגורמים עלומים בירושלים כועסים עליו. לא אתפלא אם הכתבה הזו בכלל לא קשורה לירושלים ואותם גורמים בכלל לא קיימים בירושלים. איך הם לגמרי במקרה גילו על מה עופר שוחח עם זוסמן? הוא רץ לספר? הכל פה יותר מדי מקרי. שים לב לתחילת הכתבה שנועדה לייצר רושם שינאי רב עם כולם וכולם כועסים עליו.

בטח שזה מביך
מביך מאוד אם מאמינים שתוך כדי משחק אימון הוא הלך להציע לו חוזה.
ומילא הוא היה מציע את זה לשחקן כדורסל אבל לזוסמן?
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אוגוסט 2024, 14:24 המציא שיש פייר פליי ביורוליג בשביל שהקהל יחשוב שאין ברירה אלא לעבור למנורה אם רוצים יורוליג.

זה לבד גורם לי לפקפק בו.
מה הקשר בין אם יש פייר פלי או לא ובין האכיפה שלו?
ולא ברור לך ששימון ידאג שיבדקו אותנו בציציות?
Adom_Adom
קיבל.ה  271 לייקים

לא קצת מוזר לכם שכל יום כבר יש בוואלה ספורט כתבה נגד הפועל? מתי שוב כתבה על איך משתלטים על בברלי הבעייתי?
נערך לאחרונה על ידי Adom_Adom ב 28 אוגוסט 2024, 15:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

בני12 כתב: 28 אוגוסט 2024, 14:59
טכנית לארז כתב: 28 אוגוסט 2024, 14:24 המציא שיש פייר פליי ביורוליג בשביל שהקהל יחשוב שאין ברירה אלא לעבור למנורה אם רוצים יורוליג.

זה לבד גורם לי לפקפק בו.
אה, אז יש פייר פליי, פשוט אף פעם הוא לא נאכף ואף אחד לא נענש בו.
תודה על ההסבר!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

טכנית לארז כתב:
בני12 כתב: 28 אוגוסט 2024, 14:59

זה לבד גורם לי לפקפק בו.
אה, אז יש פייר פליי, פשוט אף פעם הוא לא נאכף ואף אחד לא נענש בו.
תודה על ההסבר!
כתבו את זה פה לגבי האכיפה ושימון כמה וכמה פעמים ביממה האחרונה, מכמה משתמשים שונים.
המפוקפק כן נפגש עם ספרא ונראה שהצגת אותו כמפוקפק סתם.
אני עדיין מחכה לעובדה משמעותית נגד עופר.

טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

תן לי דוגמא אחת בודדת לקבוצה ביורוליג שנענשה בפייר פליי.
מה היה העונש? בגין מה היא נענשה?
אני עדיין מחכה. זה ככ קשה? הרי יש פייר פליי לא?

עד אז, כן אני מפקפק בדברי ינאי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

אבל הרגע ענו...לא משנה.
הספיק לי בלודברודר שהאשים את הפועל אוסישקין שגנבו לשאול את הפועל האמיתית.

בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אוגוסט 2024, 15:08 תן לי דוגמא אחת בודדת לקבוצה ביורוליג שנענשה בפייר פליי.
מה היה העונש? בגין מה היא נענשה?
אני עדיין מחכה. זה ככ קשה? הרי יש פייר פליי לא?

עד אז, כן אני מפקפק בדברי ינאי.
כמו שסיטי נענשה בליגת האלופות
שליחת תגובה