הבעיה שיש פה ״אוהדים״ שרוצים לראות קבוצה קטנה.. מועדון סגור כאשר אלפים בחוץ ולא יכולים לראות כדורסל, זה לא יקרה.
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 152 לייקים
מגיע לנו כקהל שהוא יילך, כולם ריירו על כל החתמה.
קהל שחושב רק על עצמו, ורוצה את הכוח בידיים שלו.
קהל שחושב רק על עצמו, ורוצה את הכוח בידיים שלו.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מלבד זה שהוא לא המציא ויש רגולטור פיננסי לא תלוי שמעניש קבוצות שחורגות מההסכמים... כל מה שאתה אומר הוא שטות.טכנית לארז כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 18:33קודם כל אני לא אוהב את זה שהוא המציא שיש פייר פליי.גביזון כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 18:31הוא רוצה לעבור למנורה והסביר למה.טכנית לארז כתב:אני לא "נגד בעלים עשיר שהגיע למועדון", אני נגד מהלכים כוחניים שהוא עושה.
מרגיש שהוא רוצה לעבור למנורה ויהיה מה, וגם כל מיני שקרים לציבור כמו "יש פייר פליי ביורוליג" מבחינתו מצדיקים את זה.
אתה רוצה להלל כל דבר שהוא עושה/אומר/מצייץ כי הוא שם טונה כסף שיהיה לך לבריאות.
זה שיש הצבעת חברי עמותה לגבי המעבר למנורה, לא מרגיע אותך?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
דבר שני, מתי יש הצבעה?
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
לדעתי העיכוב בהצבעה נובע מכך שעופר רוצה להגיע לשם כשכבר יש לו סיכום עם העירייה על הרחבת איינשטיין. זה אמור להרגיע את האוהדים שחוששים שהמעבר הזמני יהפוך לקבוע
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 878 לייקים
אני לא בטוויטר וכדומה אבל אני מאוד מקווה שהוא מקבל גלים של תמיכה.
-
- קיבל.ה 956 לייקים
-
- קיבל.ה 878 לייקים
כמו מה?
יודע מה, הייתי מבין כל מה שהם אומרים אם זה היה לפני חלון ההעברות.
הבן אדם שם עשרות מיליונים לא משנה מה יהיו התוצאות של הצבעה כזאת או אחרת. איך אפשר לבחון אותו
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
לפי מה שכתבה העמותה אין הצבעה כי הם מסרבים לאפשר להעלות הנושא להצבעה.סומך כתב:לדעתי העיכוב בהצבעה נובע מכך שעופר רוצה להגיע לשם כשכבר יש לו סיכום עם העירייה על הרחבת איינשטיין. זה אמור להרגיע את האוהדים שחוששים שהמעבר הזמני יהפוך לקבוע
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא.רדנקו כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 23:45לפי מה שכתבה העמותה אין הצבעה כי הם מסרבים לאפשר להעלות הנושא להצבעה.סומך כתב:לדעתי העיכוב בהצבעה נובע מכך שעופר רוצה להגיע לשם כשכבר יש לו סיכום עם העירייה על הרחבת איינשטיין. זה אמור להרגיע את האוהדים שחוששים שהמעבר הזמני יהפוך לקבוע
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
קראתי את זה עכשיו, דף טוויטר שהוקם מתי אתמול? לא רלוונטי.De Niro כתב:לא.רדנקו כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 23:45לפי מה שכתבה העמותה אין הצבעה כי הם מסרבים לאפשר להעלות הנושא להצבעה.סומך כתב:לדעתי העיכוב בהצבעה נובע מכך שעופר רוצה להגיע לשם כשכבר יש לו סיכום עם העירייה על הרחבת איינשטיין. זה אמור להרגיע את האוהדים שחוששים שהמעבר הזמני יהפוך לקבוע
ואם זו אכן העמותה זה מביך אחושרמוטה, שלחו מייל מסודר כמו שאתם יודעים, מה זה הקשקוש הזה פתאום.
תנו לנו להצביע.
השקט של הועד המנהל עושה יותר מידי בלאגן.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
רק מי שלא מכיר את אוהדי הפועל יכל לחשוב שיבוא לפה איש עשיר שינסה להפוך אותנו לאחת הקבוצות הטובות באירופה, וזה ירד לאנשים חלק בגרון.
- 7even
- קיבל.ה 2669 לייקים
נכתב כבר רבות שאולטראס הפועל(שהוא הוא המתדלק של האנטי לעופר מהיום הראשון של עופר בהפועל),לא באמת אוהד הפועל אלא אוהד אנרכיה.
כי ככה זה אנרכיסטים. קודם אגו ואנרכיה ואח"כ כל השאר.
באמת חשבתם שיהיה שונה עם עופר ינאי?
מדובר באנשים שבסדר העדיפויות שלהם במגרש, התוצאה על לוח התוצאות היא בתחתית של התחתית של העניין. אפילו לא רלוונטית.
מה כן רלוונטי במשחק נתון?
- לעשות צעדה
- לריב עם המשטרה
- לאיים שמי שייכנס יהרגו אותו
- להדליק אבוקות
- לשיר שערי נאצה מכוערים ביותר
- להדביק מדבקות על כל עמוד אפשרי בדרך
- לאחל שואה לכל העולם
- לזרוק אבוקות על אנשים אחרים
- לזרוק מצתים לפרקט
- לריב עם אןהדי הפועל ששורקים בוז לשירי נאצה שלהם
- להזכיר למזרחי שהוא יתום
- לבזות טקס זיכרון, ואז עוד אחד ועוד אחד
- לעשות לינצ'ים באוהדי היריבה
- פוטנציאל לעונה הקרובה: שירי נאצה נגד עופר ינאי
.
.
.
- התוצאה הסופית. אה הפסדנו? העיקר שהדלקנו
כי ככה זה אנרכיסטים. קודם אגו ואנרכיה ואח"כ כל השאר.
באמת חשבתם שיהיה שונה עם עופר ינאי?
מדובר באנשים שבסדר העדיפויות שלהם במגרש, התוצאה על לוח התוצאות היא בתחתית של התחתית של העניין. אפילו לא רלוונטית.
מה כן רלוונטי במשחק נתון?
- לעשות צעדה
- לריב עם המשטרה
- לאיים שמי שייכנס יהרגו אותו
- להדליק אבוקות
- לשיר שערי נאצה מכוערים ביותר
- להדביק מדבקות על כל עמוד אפשרי בדרך
- לאחל שואה לכל העולם
- לזרוק אבוקות על אנשים אחרים
- לזרוק מצתים לפרקט
- לריב עם אןהדי הפועל ששורקים בוז לשירי נאצה שלהם
- להזכיר למזרחי שהוא יתום
- לבזות טקס זיכרון, ואז עוד אחד ועוד אחד
- לעשות לינצ'ים באוהדי היריבה
- פוטנציאל לעונה הקרובה: שירי נאצה נגד עופר ינאי
.
.
.
- התוצאה הסופית. אה הפסדנו? העיקר שהדלקנו
יחד, רק יחד! 

אלה שיוצאים נגד ינאי, מה הם מניחים שהאינטרסים ה״זדוניים״ שלו?
לעשות קופה?
לעשות קופה?
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 492 לייקים
השאלה אם רוב הקהל יצליח לשדר לעופר שאנחנו אוהבים אותו או שאנחנו שבויים לגמרי ואנחנו בדרך מעונה חלומית לעונה מזעזעת ומדכאת (אין דבר יותר מדכא מלהפסיד אליפות בגלל אבוקות).
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
כבר מזמן הגעתי למסקנה שהאולטרס= פלסטינים.
בדיוק כמוהם- בכל פעם שיש סיכוי שהמצב יכול להשתפר,הם יעדיפו לחרב הכל ולחזור להיות מסכנים,עניים,דפוקים וקטנים.
תאכלס,אני במקום עופר מציב אולטימטום שאם כל החרא הזה לא מפסיק ונעלם,אני יוצא מהקבוצה תוך 48 שעות( דרך אגב,מצב כזה,בצורה פחות או יותר דומה,יגיע בסוף בכל מקרה)
בדיוק כמוהם- בכל פעם שיש סיכוי שהמצב יכול להשתפר,הם יעדיפו לחרב הכל ולחזור להיות מסכנים,עניים,דפוקים וקטנים.
תאכלס,אני במקום עופר מציב אולטימטום שאם כל החרא הזה לא מפסיק ונעלם,אני יוצא מהקבוצה תוך 48 שעות( דרך אגב,מצב כזה,בצורה פחות או יותר דומה,יגיע בסוף בכל מקרה)
- 7even
- קיבל.ה 2669 לייקים
או לרדת ליגה בגלל אבוקות ואז להגיד לכולם שבזכות האבוקות נשארת בעונה קודם לכן (ואשכרה להאמין בזה)אוהד כורסא כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 07:07השאלה אם רוב הקהל יצליח לשדר לעופר שאנחנו אוהבים אותו או שאנחנו שבויים לגמרי ואנחנו בדרך מעונה חלומית לעונה מזעזעת ומדכאת (אין דבר יותר מדכא מלהפסיד אליפות בגלל אבוקות).
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נכון לעכשיו אותם אנשים שהרסו את הפועל בכדורגל דואגים להרוס את הפועל בכדורסל.
זו משימת חייהם.
זו משימת חייהם.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אני מאמין שה"חטא" היחיד שלו זה שהוא רוצה לעבור למנורה. זו זכותו כמובן.
אבל בשביל זה הוא עושה דברים מאוד מלוכלכים, שמעידים על זה שהוא כנראה בעייתי מאוד.
משקר שיש פייר פליי ביורוליג, המכתב ההזוי כמו זה של אתמול שהוא מעלה לאתר לאן (כאילו ליצור תודעה שזה בא מהפועל, למרות שזה לא), מזמין פרקט למנורה בלי שבכלל אישרו לעבור, סגאת ה-50 שקל למשחק אימון ועוד ועוד.
התנהלות מאוד בעייתית בעיני וזה יכול להתפוצץ לנו בפנים בכל רגע.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נכון. עדיף שלא יזמין פרקט, שיעביר את ההצבעה ברוב של 80 אחוז ואז נעלה לשחק עם פרקט צהוב ותוכלו להגיד ״הנה משחקים עם פרקט צהוב״.
-
- קיבל.ה 107 לייקים
שמעו אני 100% בעד ינאי, אני סבבה עם לעבור אולם, ולא אוהב את הרוח שהאולטראס מוביל
אבל אני חושב שהם בסך הכל היו סבבה עם המצב הקיים. שהפועל קבוצת צמרת, אמנם ללא תארים אבל מנצחת דרבים וכו'.
אני חייב להגיד שיש בי מקום שגם מבין את זה. יש בזה משהו יותר אותנטי.
זה לא אומר שכל מי שחושב ככה רוצה "לשלוט בהפועל" או "יותר השפעה"
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
עכדיף בעלים שלא משדר שעל הזין שלו הכל והוא מחליט לבד מה יהיה ולא מעניין אותו כלום.
אבל אולי זה רק אני.
אבל אולי זה רק אני.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא מחליט לבד איזה פרקט להזמין כי הוא הבעלים של הקבוצה.
כמו שהוא מחליט איזה זרים להחתים. כי הוא זה שרושם את הצ׳ק.
שאתה החלטת, רשמת צ׳ק במקרה הטוב לזרים של 70 אלף דולר. וגם זה באמת של החיים התבסס על תרומות של אנשים חיצוניים ולא על ה300 שקל עמותה שלך.
כמו שהוא מחליט איזה זרים להחתים. כי הוא זה שרושם את הצ׳ק.
שאתה החלטת, רשמת צ׳ק במקרה הטוב לזרים של 70 אלף דולר. וגם זה באמת של החיים התבסס על תרומות של אנשים חיצוניים ולא על ה300 שקל עמותה שלך.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אז הוא גם מחליט לבד איפה משחקים, ואתה אומר אמן אבא עופר.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא, הוא לא מחליט לבד. הוא בעד מעבר לנוקיה והוא לא מסתיר את זה. זה לא נעשה ״במחשכים״ עופר בגלוי אומר שהוא בעד ועושה צעדים כדי לקדם את העובדה שהשהות שלנו שם תהיה מתאימה לרוח המועדון. בזמן הזה, הוא גם אמר (יותר מפעם אחת) שההחלטה היא של האוהדים והעמותה. משומה העמותה לא מעלה את זה להצבעה.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
בדיבורים ו"שיח" הוא טוב, בפועל הוא מזמין פרקט ומשדר שהכל ייעשה על פי מה שהוא רוצה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא בן אדם אופרטיבי. לא מחכה לאישור של האולטראס ומבין שיש לו רוב.
אגב חלק גדול מהרוב הזה, מתנגד לשחק ביד אליהו עם פרקט צהוב (אני אחד מהם).
אז אני מאוד שמח שהוא הזמין כבר את הפרקט, דואג לחדרי ההלבשה ולחנות אוהדים.
יהיה הרבה יותר כיף להגיע ככה למשחקים שם.
אגב חלק גדול מהרוב הזה, מתנגד לשחק ביד אליהו עם פרקט צהוב (אני אחד מהם).
אז אני מאוד שמח שהוא הזמין כבר את הפרקט, דואג לחדרי ההלבשה ולחנות אוהדים.
יהיה הרבה יותר כיף להגיע ככה למשחקים שם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
אותנטיקה נרקוטיקהNARKOTIKA כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 09:04שמעו אני 100% בעד ינאי, אני סבבה עם לעבור אולם, ולא אוהב את הרוח שהאולטראס מוביל
אבל אני חושב שהם בסך הכל היו סבבה עם המצב הקיים. שהפועל קבוצת צמרת, אמנם ללא תארים אבל מנצחת דרבים וכו'.
אני חייב להגיד שיש בי מקום שגם מבין את זה. יש בזה משהו יותר אותנטי.
זה לא אומר שכל מי שחושב ככה רוצה "לשלוט בהפועל" או "יותר השפעה"
הם רק רוצים שיתנו להם להדליק אבוקות מדי פעם לנצח דרבי פה ושם ולעולם לא להתמודד על שום תואר
החלום הרטוב של כל אוהד ספורט
- מילפורד
- קיבל.ה 2328 לייקים
בדקתי, אכן הועד המנהל של העמותה עומד מאחורי ההודעה הזאת.
אני גם חושב שהם מבינים שזאת היתה טעות לא לשלוח במייל רגיל.
נשמע שתהיה אסיפה בקרוב לדון במצב.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
באמת שאתמול היה יום מסריח ביותר , גם לשמוע על ההגעה של השחקנים החדשים של החלאות וגם על הבעיות שהעמותה עושה לעופר , יש לנו סגל שיכול וצריך לבעוט להם ולירושלים בתחת העונה ועדיין חסר לנו שחקן והבעיה היחידה שמדאיגה אותי היא האוהדים שלנו כביכול בסוף והחשש שכל הדברים האלה יגרמו לפיצוץ , נהדר
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
יכול להיות שהעמותה יודעת שהרוב יצביעו בעד המעבר ולכן היא גוררת רגליים?
זה נראה שהאולטראס פשוט מחפש צידוקים לסלידה שלו מעופר ינאי ולכן הוא קופץ על כל מה שהוא מוצא גם אם הקשר למציאות רופף.
זה נראה שהאולטראס פשוט מחפש צידוקים לסלידה שלו מעופר ינאי ולכן הוא קופץ על כל מה שהוא מוצא גם אם הקשר למציאות רופף.
עופר ינאי הוא נהבעלים המושלם לקבוצה ולקהילת הפועל תל אביב
האיש עם חזון מדהים והואמוציא לפועל מטורף
אין דבר כזה שלקבוצה ישהו כמה בעלים והעסק יצליח. ולכן האפשרות היחידה היא שעופר יוביל את הקבוצה והעמותה בעיקר לא תפריע.
האירוע שמתחולל בימים ובשבועות האחרונים מובל ע"י אנשים שנהנו ממוקדי כוח בקבוצה וכיום הכח (והכבוד) נלקח מהם. ככל שיעבור הזמן הם ישארו המיעוט שבמיעוט
האיש עם חזון מדהים והואמוציא לפועל מטורף
אין דבר כזה שלקבוצה ישהו כמה בעלים והעסק יצליח. ולכן האפשרות היחידה היא שעופר יוביל את הקבוצה והעמותה בעיקר לא תפריע.
האירוע שמתחולל בימים ובשבועות האחרונים מובל ע"י אנשים שנהנו ממוקדי כוח בקבוצה וכיום הכח (והכבוד) נלקח מהם. ככל שיעבור הזמן הם ישארו המיעוט שבמיעוט
-
- קיבל.ה 129 לייקים
ההודעה בטוויטר של הוועד המנהל היא סבוטאז' פר אקסלנס. לא רואה סיבה הגיונית להוציא כביסה מלוכלכת החוצה בכזה אופן. טעות קשה שאני מקווה שלא תעלה לנו במשיח.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
מה זאת אומרת ״עמדת העמותה״?
עמותה מייצגת את האוהדים, חלקם בעד המעבר, חלקם נגד ובקרוב נגלה מה החלק היחסי של כל אחד.
אין ספק שאם לא עופר ינאי ואם היינו נשארים בסדר הגודל של לפני שלוש עונות ואחורה ככל הנראה ש-95% לפחות היו מתנגדים למעבר ליד אליהו.
קורה פה תהליך גדילה בקצבים מטורפים ואנחנו צריכים להירתם אליו עד כמה שאפשר.
אפשרות אחרת היא לדרוש מעופר לעזוב, להישאר בבינוניות שבה היינו עד עכשיו להילחם על מקום בסדרות מהבית התחתון ולעוף בסיבוב הראשון.
יש לנו אולי הזדמנות חד פעמית להילחם על תארים, לא לגנוב משהו, לא להקים קבוצה זולה שאיכשהו התחברה, לא להביא כוכב בפברואר שישנה את העונה, אלא אשכרה לקבל קבוצות אדירות.
לדחות את ההזדמנות הזאת על הסף יהיה בכייה לדורות.
עמותה מייצגת את האוהדים, חלקם בעד המעבר, חלקם נגד ובקרוב נגלה מה החלק היחסי של כל אחד.
אין ספק שאם לא עופר ינאי ואם היינו נשארים בסדר הגודל של לפני שלוש עונות ואחורה ככל הנראה ש-95% לפחות היו מתנגדים למעבר ליד אליהו.
קורה פה תהליך גדילה בקצבים מטורפים ואנחנו צריכים להירתם אליו עד כמה שאפשר.
אפשרות אחרת היא לדרוש מעופר לעזוב, להישאר בבינוניות שבה היינו עד עכשיו להילחם על מקום בסדרות מהבית התחתון ולעוף בסיבוב הראשון.
יש לנו אולי הזדמנות חד פעמית להילחם על תארים, לא לגנוב משהו, לא להקים קבוצה זולה שאיכשהו התחברה, לא להביא כוכב בפברואר שישנה את העונה, אלא אשכרה לקבל קבוצות אדירות.
לדחות את ההזדמנות הזאת על הסף יהיה בכייה לדורות.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אין פה באמת "תהליך", יש פשוט בעלים שבא לשים ארגזים.
אם היה תהליך היינו רואים משהו הדרגתי, פה אנחנו רואים ניסיון להפוך תוך כמה חודשים מקבוצה בסדר גודל אחד למשהו אחר לגמרי.
אם היה תהליך היינו רואים משהו הדרגתי, פה אנחנו רואים ניסיון להפוך תוך כמה חודשים מקבוצה בסדר גודל אחד למשהו אחר לגמרי.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
על זה אני מסכים איתך ב-100%.
עופר בmode פול גז ואנחנו משלמים על זה הרבה.
אני לא חושב שאם היה עושה את זה אחרת - הדעה על יד אליהו הייתה משתנה אצל המתנגדים, אבל הוא כן היה גורם לזה לעבור יותר בשקט ולא בבלאגן.
עופר בmode פול גז ואנחנו משלמים על זה הרבה.
אני לא חושב שאם היה עושה את זה אחרת - הדעה על יד אליהו הייתה משתנה אצל המתנגדים, אבל הוא כן היה גורם לזה לעבור יותר בשקט ולא בבלאגן.
זה בדיוק התהליך. להתחיל הכי חזק ואז להגבירטכנית לארז כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 11:01 אין פה באמת "תהליך", יש פשוט בעלים שבא לשים ארגזים.
אין דבר כזה תהליך הדרגתי (ראה ערך פנאתינייקוס שנה שעברה)
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
די כבר, כל ההודעה הזו של ה״עמותה״ זה שטות אחת גדולה.
בשם מי אתם מוציאים את ההודעה הזו וממה אתם מפחדים?
יש חברי עמותה, יש מנויים.
אם דעת הרוב היא למצות את האפשרויות (שכבר מוצו מזמן, מי ממצה כרגע אגב משהו מאחורי הקלעים? שנדע) - אנחנו נראה את זה בהצבעה.
ממה אתם מפחדים?
ברור שכל המטרה פה היא להמשיך לגרור רגליים, להכנס לתוך העונה, להחזיק עוד קצת חזק בלי הצבעה ואז להתחיל לשחק בדרייב אין ונדבר ב-40 לחודש.
בושה של התנהלות. ועד מנהל עאלק.
בשם מי אתם מוציאים את ההודעה הזו וממה אתם מפחדים?
יש חברי עמותה, יש מנויים.
אם דעת הרוב היא למצות את האפשרויות (שכבר מוצו מזמן, מי ממצה כרגע אגב משהו מאחורי הקלעים? שנדע) - אנחנו נראה את זה בהצבעה.
ממה אתם מפחדים?
ברור שכל המטרה פה היא להמשיך לגרור רגליים, להכנס לתוך העונה, להחזיק עוד קצת חזק בלי הצבעה ואז להתחיל לשחק בדרייב אין ונדבר ב-40 לחודש.
בושה של התנהלות. ועד מנהל עאלק.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
מותר לאמר שהפניה ליובל זוסמן היא באמת גועל נפש ומהלך מכביסטי? ושהתגובה המזלזלת היא עוד יותר מבישה?
או שזה רק אומר שאני בעד אבוקות ולהיות בליגה השניה?
או שזה רק אומר שאני בעד אבוקות ולהיות בליגה השניה?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו