סיכום יפה ואין ספק שללכת עם צעירים לעונת עליה זה אתגר. טוריאל מרגיש ותיק בסגל הזה והוא בן 23...
ההבאה של אנטוניץ' כשחקן ותיק עם ניסיון לטעמי מאד נכונה. מרגיש שחסר איזה בעל בית. זו גם אחת הסיבות לדעתי שבן סהר בא (רוטמן בעצמו בין 28-9).
הפועל תשלוט רוב הזמן בכדור בליגה הזו, בין אם תוביל ובין אם תהיה בפיגור. אתמול היה חסר פעמיים כמה סנטימטרים בשביל 2-3 שערים שהיו פורצים את הסכר.
זה יגיע. אני לא מודאג מההתקפה כי לדעתי הפועל תסיים ככובשת הבכירה די בקלות. שנה שעברה אפילו למצבים בקושי הגענו.
הבעיה היא יותר הגנתית. מגנים בינוניים עד גרועים (כבר 10 שנים בערך) ואמצע שכל הזמן מתחלף ולא מתואם גם בערך אותו פרק זמן.
שישמו את אנטוניץ' וישראלוב, גם במחיר של שכר לימוד, לשחק יחד 15 משחקים. אתה לא חייב להיות בלם על כמו שאתה חייב ללמוד לשחק עם הבלם שלידך.
פותחים עונה| מחזור 1 מול ראשלצ בחוץ
די כבר עם העצבים והלחץ משחק ראשון של העונה יש בה מלא ציפיות אז ברור שיהיה קשה במיוחד
זה ליגה לאומית בחייאת תנו להם לעבוד רגע יש עוד הרבה משחקים ומלא נקודות להשיג
בואו נגיד עד סוף הסיבוב הראשון אל תבנו ציפיות גדולות והכל יהיה בסדר
זה ליגה לאומית בחייאת תנו להם לעבוד רגע יש עוד הרבה משחקים ומלא נקודות להשיג
בואו נגיד עד סוף הסיבוב הראשון אל תבנו ציפיות גדולות והכל יהיה בסדר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בכדורגל אין קסמים. הקבוצה לא בנויה נכון.
יש שתי בעיות עיקריות:חוסר ניסיון וגם בעיה של איכות במשחק ההגנה ואיכות השחקנים שבו.
כל עוד לא יהיה שינוי בניסיון ובאיכות ע"י החלפת השחקנים הקיימים באחרים הקבוצה תשאר כמו שהיא אתמול.נאיבית וסופגת.
האיכות בהתקפה לבדה לא תספיק.
יש שתי בעיות עיקריות:חוסר ניסיון וגם בעיה של איכות במשחק ההגנה ואיכות השחקנים שבו.
כל עוד לא יהיה שינוי בניסיון ובאיכות ע"י החלפת השחקנים הקיימים באחרים הקבוצה תשאר כמו שהיא אתמול.נאיבית וסופגת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
עזוב את החרטות, כרגע איזה מקום אתה מנבא לנו לסיים בהינתן הסגל הקיים + הבלם הזר שיחתום?De Niro כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 17:06 בכדורגל אין קסמים. הקבוצה לא בנויה נכון.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
לפי מה שכתבת חשבתי שאנחנו בליגת העל...De Niro כתב:בכדורגל אין קסמים. הקבוצה לא בנויה נכון.
אנחנו בליגה שרוב הקבוצות בה נלחמות לא לעלות.
מי שראה אתמול את צוות מאמני הכושר של ראשל״צ היה מבין לאיך הליגה הזו נראית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
ההנחה שאנחנו מעל הליגה מזכירה לי את ההנחה של "יהיה בסדר" עונה שעברה עם כל הקנצפולסקים והבנימינים בהרכב. חוץ מטוריאל כרגע אף אחד לא הוכיח שהוא מעל הליגה הזו, חבורה של צעירים שלא עשו כלום עדיין בתוספת שחקנים וותיקים יותר שכשלו בליגה הראשונה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אגב זה היה נכון גם לגבי הביקור הקודם שלנו בלאומית.
היה לנו סגל בינוני מאוד מאוד עם כל מיני טל בנש, טקיאר, דניאל גרץ ועוד, ובאמת הפסדנו לא מעט לכל מיני נצרת עילית וראשון בבית, ולנשר בחוץ. בסוף הסתדר לנו, אבל הרושם שנוצר כאילו היה שם איזה טיול הוא מוטעה לדעתי, גם שם היו לא מעט מקרים של עצבים ואכזבה.
ההפסד אתמול לא היה כזה מפתיע, בטח עבור מי שצפה במשחק בין הקבוצות בגביע הטוטו לפני פחות משבועיים.
היה לנו סגל בינוני מאוד מאוד עם כל מיני טל בנש, טקיאר, דניאל גרץ ועוד, ובאמת הפסדנו לא מעט לכל מיני נצרת עילית וראשון בבית, ולנשר בחוץ. בסוף הסתדר לנו, אבל הרושם שנוצר כאילו היה שם איזה טיול הוא מוטעה לדעתי, גם שם היו לא מעט מקרים של עצבים ואכזבה.
ההפסד אתמול לא היה כזה מפתיע, בטח עבור מי שצפה במשחק בין הקבוצות בגביע הטוטו לפני פחות משבועיים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
נסיון:De Niro כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 17:06 בכדורגל אין קסמים. הקבוצה לא בנויה נכון.
לבקוביץ (36)
וייר (27) מורגן (24) הבלם הזר (29) הרמן (24)
נאור (25) דודו (25)
רוטמן (28) טוריאל (23)
מקאריץ (28) סהר (35)
גיל ממוצע של 27 וחצי, לא נראה לי שנסיון זה בעיה בסגל.
כשרון:
סתיו טוריאל זה מוסכם.
מורגן, אל ים, סניור, ישראלוב, בנימין היו שותפים לקיץ הכי טו אי פעם של נבחרות ישראל לפני שנתיים.
סהר מלך השערים של הליגה לפני כמב שנים, מקאריץ לפני שנתיים עם 28 שערים בעונה, נאור שחקן סגל של נבחרת ישראל רק לפני שנה. הבלם הזר שיחק שנה שעברה בהרכב של קבוצה בליגה האירופאית... כלומר יש מספיק כישרון...
אני לא יודע איך זה יתחבר ואם יתחבר אבל לא צריך לקשקש שטויות.
בנוסף... אני די בטוח שבית"ר שמה 3/4 לראשון ועל חיפה ומכבי אני לא רוצה לדבר אז חאלס עם שטויות של מנטליות כנראה פשוט לא היינו מספיק טובים בלשים את הכדור ברשת.
-
- קיבל.ה 227 לייקים
אני לא חושב שזה נכון לצאת בהצהרות שאנחנו לא מספיק טובים או משהו כזה אחריי מחזור 1 שברובו שלטנו לגמרי
זה שיש בעיות בהגנה ובקישור האחורי זה כולם רואים
אני עדיין חושב שגם עם הסגל הזה נעלה בסופו של דבר, אבל זה לא יהיה בהליכה.
לעומת אותה עונה היה לנו את דגני וגוטליב בלמים וזה היה לוקסוס עצום ללאומית
זה שיש בעיות בהגנה ובקישור האחורי זה כולם רואים
אני עדיין חושב שגם עם הסגל הזה נעלה בסופו של דבר, אבל זה לא יהיה בהליכה.
לעומת אותה עונה היה לנו את דגני וגוטליב בלמים וזה היה לוקסוס עצום ללאומית
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אין בלקסיקון משחק קל, מול אף קבוצה.oleg neduda כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 17:11לא יודע מה התקציב שלהם וזה לא מעניין בכלל בליגה הזאת. לראשון יש את אחד הסגלים (על הנייר) הכי טובים אחרינו בלאומית (לדעתי הכי טוב), אז מן הסתם משחק חוץ נגדם יהיה יחסית לא קל. ברור שעדיין הפער באיכות הסגלים גדול וגם ברור שאם נהיה במיטבנו נעשה את זה קל, אבל אף אחד לא מבטיח לנו משחק פשוט. זה גם מגרש ארור.
אבל פשוט לא אוהב את הנטייה האבוקסיסית הזו לנפח כל יריבה כאילו מדובר בברצלונה ולא בעירוני ראשון לציון או אחווה עראבה.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
זה ברור, ובטח שלא הפסדנו לראשון כי היא יותר טובהנועם שחם כתב: ↑28 אוגוסט 2024, 16:28אין בלקסיקון משחק קל, מול אף קבוצה.oleg neduda כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 17:11לא יודע מה התקציב שלהם וזה לא מעניין בכלל בליגה הזאת. לראשון יש את אחד הסגלים (על הנייר) הכי טובים אחרינו בלאומית (לדעתי הכי טוב), אז מן הסתם משחק חוץ נגדם יהיה יחסית לא קל. ברור שעדיין הפער באיכות הסגלים גדול וגם ברור שאם נהיה במיטבנו נעשה את זה קל, אבל אף אחד לא מבטיח לנו משחק פשוט. זה גם מגרש ארור.
אבל פשוט לא אוהב את הנטייה האבוקסיסית הזו לנפח כל יריבה כאילו מדובר בברצלונה ולא בעירוני ראשון לציון או אחווה עראבה.
אבל על הנייר ראשון היא מהיריבות עם סגל מהיותר טובים בלאומית. דווקא בגלל זה אני לא מוטרד. משחק חוץ נגד קבוצה שאמורה להילחם על העלייה והסיבה היחידה שהפסדנו היא חוסר מזל. זה היה משחק חד צדדי לטובתנו. הבעיה היחידה היא שהפסד במחזור הראשון עלול להוביל ללחץ. לכן חובה לנצח היום