כן.לירון האדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 00:18אתה באמת חושב ש 2 זרים שלקחו אליפות בבוסניה
היו מגיעים לעפולה?
וולקאם דודו סאמפיו (קשר ברזילאי)
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
-
- קיבל.ה 107 לייקים
אפשר להגיד הרבה דברים, אפשר גם לתת צ'אנס לעזיז קאיונדו.
אבל בעלים שרק נכנס ולא נותן תקציב לרכש הוא בעלים בלי שאיפות.
אתה רוצה לחכות בסבלנות be my guest
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הכל בסדר, זה לא אומר כלום, זה לא אומר
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אז אין לך מושג.
קח הפעלה לשבת, לך תראה מאיפה הזרים שעפולה ועכו לדוגמה הביאו בשנים האחרונות ומה היה הרזומה שלהם.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
איזה רכש? יגיע רוטמן, הגיע עוד זר ובטח יגיעו עוד איזה ישראלי שתיים.NARKOTIKA כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 07:47אפשר להגיד הרבה דברים, אפשר גם לתת צ'אנס לעזיז קאיונדו.
אבל בעלים שרק נכנס ולא נותן תקציב לרכש הוא בעלים בלי שאיפות.
אתה רוצה לחכות בסבלנות be my guest
מה עוד אתה צריך?
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
את ראשפורד וברונו
-
- קיבל.ה 107 לייקים
אתם מביכים.
אם היה לי כח הייתי מביא בדיוק את אותם הודעות שלכם לפני שנה עבור מינצברג.
אולי בעתיד הוא יחליט שהוא משקיע.
כרגע אין שינוי. לא בטוח שמינצברג היה מעמיד סגל פחות טוב מזה.
אם היה לי כח הייתי מביא בדיוק את אותם הודעות שלכם לפני שנה עבור מינצברג.
אולי בעתיד הוא יחליט שהוא משקיע.
כרגע אין שינוי. לא בטוח שמינצברג היה מעמיד סגל פחות טוב מזה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אצל מינצברג היה כישלון מקצועי אדיר בדמות של חן סול והמלחמה שריסקה הכל..
ספרא עוד בעלים רשמית ואתה כבר החלטת שהור גרושניק וזה לא זה.
סה"כ הגיוני.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
קודם כל נראה שבאמת מגיע רוטמן ונראה אם יגיעו עוד ישראלים ומה הם בכלל.לירון האדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 10:44איזה רכש? יגיע רוטמן, הגיע עוד זר ובטח יגיעו עוד איזה ישראלי שתיים.
מה עוד אתה צריך?
ולגבי הזר, זה שחקן זול, שחקן חופשי בפרופיל של ליגה לאומית, ציפיתי ממועדון שמגובה ב8,500 חתיכות מנוי, שמכר שחקן בקרוב למיליון יורו, שצימק והעיף מעצמו חוזים כבדים וכמעט רשמית בעלים מיליארדר שמודע לכל, שיביאו שחקן זר בפרופיל יותר גבוה, שובר שיויון ללאומית ולא שחקן שאולי גם בני יהודה והפועל פתח תקווה העניות בבעלים ועניות במנויים, גם יצליחו להביא.
ציפיתי גם שלא יהיו לחוצים כל כך מהשכר של שחקני ליגת על טובים לגיטימיים כמו אלטמן, ציבוטה ולאיוס. מכרו את לאיוס ומקווה שהקולות שעושים למכירת טוריאל וישראלוב זה פייק.
הסגל לא יקר, בטח לא יותר יקר מהסגל שבנו האחים חרבנוב בלאומית וזה בלי מכיאה במיליון יורו ובלי 8500 מנויים ובלי להיות הבעלים הכי עשיר שדרך פה
-
- קיבל.ה 270 לייקים
אבל גם בלי מליונים של פיצויים שמשלמים העונה ובלי חובות לא ידועים.dino כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 12:21קודם כל נראה שבאמת מגיע רוטמן ונראה אם יגיעו עוד ישראלים ומה הם בכלל.לירון האדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 10:44איזה רכש? יגיע רוטמן, הגיע עוד זר ובטח יגיעו עוד איזה ישראלי שתיים.
מה עוד אתה צריך?
ולגבי הזר, זה שחקן זול, שחקן חופשי בפרופיל של ליגה לאומית, ציפיתי ממועדון שמגובה ב8,500 חתיכות מנוי, שמכר שחקן בקרוב למיליון יורו וכמעט רשמית בעלים מיליארדר שמודע לכל, שיביאו שחקן זר בפרופיל יותר גבוה, שובר שיויון ללאומית ולא שחקן שאולי גם בני יהודה והפועל פתח תקווה העניות בבעלים ועניות במנויים, גם יצליחו להביא.
ציפיתי גם שלא יהיו לחוצים כל כך מהשכר של שחקני ליגת על טובים לגיטימיים כמו אלטמן, ציבוטה ולאיוס. מכרו את לאיוס ומקווה שהקולות שעושים למכירת טוריאל וישראלוב זה פייק.
הסגל לא יקר, בטח לא יותר יקר מהסגל שבנו האחים חרבנוב בלאומית וזה בלי מכיאה במיליון יורו ובלי 8500 מנויים ובלי להיות הבעלים הכי עשיר שדרך פה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
איזה חובות לא ידועים? זה הקטע, הוא לא נוגע בנו עם מקל לכאורה, עד שלא מסדרים לו שכל צד חייב את חובו והוא יודע בדיוק כמה הוא צריך לשים כדי לקבל את המפתחות לחודרובAdom_Adom כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 12:23אבל גם בלי מליונים של פיצויים שמשלמים העונה ובלי חובות לא ידועים.dino כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 12:21קודם כל נראה שבאמת מגיע רוטמן ונראה אם יגיעו עוד ישראלים ומה הם בכלל.לירון האדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 10:44
איזה רכש? יגיע רוטמן, הגיע עוד זר ובטח יגיעו עוד איזה ישראלי שתיים.
מה עוד אתה צריך?
ולגבי הזר, זה שחקן זול, שחקן חופשי בפרופיל של ליגה לאומית, ציפיתי ממועדון שמגובה ב8,500 חתיכות מנוי, שמכר שחקן בקרוב למיליון יורו וכמעט רשמית בעלים מיליארדר שמודע לכל, שיביאו שחקן זר בפרופיל יותר גבוה, שובר שיויון ללאומית ולא שחקן שאולי גם בני יהודה והפועל פתח תקווה העניות בבעלים ועניות במנויים, גם יצליחו להביא.
הדבר היחיד שהוא לכאורה משלם יותר מהם זה על המועדון, סכום ידוע, אבל הוא גם אמור להיות כריש הרבה יותר מזאביק ושרון ניסנוב, לא? ואין בעיה בזה, זה עדיף על טביב זה בטוח וגם על הניסנובס, רק בבקשה לא לנפנף בזה שזה משפחת צפרא ונסתכל למיצי בלבן של העיניים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אז אולי הבעיה היא בציפיות שיש לך.dino כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 12:21קודם כל נראה שבאמת מגיע רוטמן ונראה אם יגיעו עוד ישראלים ומה הם בכלל.לירון האדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 10:44איזה רכש? יגיע רוטמן, הגיע עוד זר ובטח יגיעו עוד איזה ישראלי שתיים.
מה עוד אתה צריך?
ולגבי הזר, זה שחקן זול, שחקן חופשי בפרופיל של ליגה לאומית, ציפיתי ממועדון שמגובה ב8,500 חתיכות מנוי, שמכר שחקן בקרוב למיליון יורו, שצימק והעיף מעצמו חוזים כבדים וכמעט רשמית בעלים מיליארדר שמודע לכל, שיביאו שחקן זר בפרופיל יותר גבוה, שובר שיויון ללאומית ולא שחקן שאולי גם בני יהודה והפועל פתח תקווה העניות בבעלים ועניות במנויים, גם יצליחו להביא.
איזו סיבה יש להשקיע השנה סכום גבוה יותר מסכום שאתה יכול לעלות בו ליגה?
צריך השנה לעלות ליגה ומשנה הבאה להתחיל לבנות קבוצה.
אין צורך להשקיע הון בליגה השניה שזאת ליגה חלשה מאד.
ולגבי זרים, בימים כאלו ספק איזה זרים מוכנים להגיע לישראל ועוד לליגה שניה
-
- קיבל.ה 107 לייקים
איזה סיבה?
מה עם חזון? תכנון קדימה? למה לא לנצל את השנה בלאומית ולשלם כמו שצריך לאיזה זר בן 21 שיכול להתפתח להיות שחקן מוביל?
כשיש כסף הכל אפשרי. אולי אין.
ובנוגע לחלק השני:
המינימום זה להעמיד סגל שבטוח עולה ליגה. לא "יכול לעלות ליגה".
ואתה טוען שלנו יש בעיה בציפיות?
מה עם חזון? תכנון קדימה? למה לא לנצל את השנה בלאומית ולשלם כמו שצריך לאיזה זר בן 21 שיכול להתפתח להיות שחקן מוביל?
ובנוגע לחלק השני:
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
כי הפערים בין ליגת העל ללאומית הם גדולים.NARKOTIKA כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 15:53 איזה סיבה?
ובנוגע לחלק השני:
מה שיספיק ללאומית לא יספיק לליגת העל ואין סיבה עכשיו להיתקע עם שחקנים שיתנו עונה טובה בליגה כזאת.
ישראלים בכירים לא ירדו ללאומית, צעירים לא מספיק איכותיים לליגת העל
-
- קיבל.ה 107 לייקים
קביעה נחרצת שהיא קשקוש.
אפשר להביא אחלה של זרים. צריך לשלם להם.
אפשר להביא אחלה של זרים. צריך לשלם להם.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
דעת מומחים התרשמות ראשונית מהנער ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
משחק וחצי של קשר זר במדינה חדשה, היה סביר.
יש לו כדורגל.
יש לו כדורגל.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מזכיר את מראקש....
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
בינוני מינוס
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אי אפשר להגיד משהו באמת על סמך משחק וחצי.
אני הייתי מעדיף לראות חלוץ/כנף עם כח ומהירות שיכול לשחק מעברים ולרוץ לעומק.
מצד שני, כנראה שנצטרך בעיקר לפרוץ השנה מערכים צפופים אז הגיוני לחפש שחקנים שיודעים להסתדר על שטח קטן ואולי זו החשיבה פה.
אני הייתי מעדיף לראות חלוץ/כנף עם כח ומהירות שיכול לשחק מעברים ולרוץ לעומק.
מצד שני, כנראה שנצטרך בעיקר לפרוץ השנה מערכים צפופים אז הגיוני לחפש שחקנים שיודעים להסתדר על שטח קטן ואולי זו החשיבה פה.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
יש לו טאצ' מעניין בכדור והוא גם זריז, אבל היה צריך להיות פה זר ברמה אחרת.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מבקש את הכדור ומנהל את המשחק
ברגע שיצא איבדנו את ההנעה במרכז המגרש
ברגע שיצא איבדנו את ההנעה במרכז המגרש
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אולי זה רק אני, אבל הוא מזכיר לי מאוד את רן בנימין. כשיש מקום רק ל-3 זרים לא ברור לי מה הוא עושה פה.
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
דודו זה לא טוב דודו
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 230 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
החילוף שלו גמר לנו את המשחק.
הוא היחיד בהפועל שכל הזמן הסתובב קדימה ודחף כדורים למעלה.
חילוף לא טוב של דגו
הוא היחיד בהפועל שכל הזמן הסתובב קדימה ודחף כדורים למעלה.
חילוף לא טוב של דגו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
גם לדעתי הוא היה הכי טוב משלישיית הקישור היום וגם מאלו שנכנסו לשם כמחליפים, מצד שני גם מבין את האנשים שחושבים שהיה צריך להביא שחקן יותר איכותי.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
לא יודע לא הבנתי את הרכש הזה מהליגה הבוסנית הענייה והחלשה.
נכון ליגה לאומית אבל בני יהודה הביאו זרים מצוינים על הנייר והפועל פ"ת פגעו בול עם סונגה
לדעתי היה אפשר לכוון גבוה יותר. אני חושב שהישראלים יתפסו את המקום של הזרים עד ינואר
נכון ליגה לאומית אבל בני יהודה הביאו זרים מצוינים על הנייר והפועל פ"ת פגעו בול עם סונגה
לדעתי היה אפשר לכוון גבוה יותר. אני חושב שהישראלים יתפסו את המקום של הזרים עד ינואר
-
- קיבל.ה 437 לייקים
היה לא רע מחצית שנייה, מהרגע שיצא איבדנו את האמצע לגמרי.
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
לא יודע מה אתם רואים..
שחקן בינוני עד חלש עם אפס תרומה למשחק כמעט.
שחקן בינוני עד חלש עם אפס תרומה למשחק כמעט.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
נו, די עם ה"אבדנו את המשחק אחרי שהוא יצא הזה".
אולי אבדנו את המשחק בגלל שגניס יצא?
אני לא רוצה שחקן שזז, אני רוצה שחקן שיודע כדורגל, אין לו שום דבר בחלק ההגנתי ובכל מה שקשור לחלק הקידמי הוא בינוני מאוד.
קראבליו לעניים וזו מחמאה גדולה עבורו.
אולי אבדנו את המשחק בגלל שגניס יצא?
אני לא רוצה שחקן שזז, אני רוצה שחקן שיודע כדורגל, אין לו שום דבר בחלק ההגנתי ובכל מה שקשור לחלק הקידמי הוא בינוני מאוד.
קראבליו לעניים וזו מחמאה גדולה עבורו.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
דווקא אותי הפתיע לטובה, חשבתי שהוא יהיה נגר ולא קשור למקצוע
נתן פסים טובים שאם האחרים היו מסיימים כמו שצריך היה לו בישולים, חושב התקפית, לא חושב שהוא הבעיה שלנו
נתן פסים טובים שאם האחרים היו מסיימים כמו שצריך היה לו בישולים, חושב התקפית, לא חושב שהוא הבעיה שלנו
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אבל גניס לא שחקן אמצע דווקא רוטמן עשה כמה פעולות טובות שגניס לא הצליח.
הוא שחקן שזז, הוא יודע לשחק כדורגל ושיחק התקפי טוב.
הגנתי? זה לא התפקיד שלו לעשות הגנה
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
הוא התחיל טוב ברבע שעה ראשונה ואז די נעלם, חוץ מהבלחות בודדות היו דקות שלמות שהוא לא היה מעורב במשחק.
בנוסף בלט שפיזית הוא מאוד נחות והרבה פעמים שחקנים של ראשל"צ העיפו אותו בקלות וחטפו לו כדור.
בוודאות לא מספיק טוב לליגת העל, בספק אם מספיק טוב לעלייה מלאומית וגם מרגיש שיש עמדות שהיה הרבה יותר דחוף להביא בהן זר (מגנים למשל).
בנוסף בלט שפיזית הוא מאוד נחות והרבה פעמים שחקנים של ראשל"צ העיפו אותו בקלות וחטפו לו כדור.
בוודאות לא מספיק טוב לליגת העל, בספק אם מספיק טוב לעלייה מלאומית וגם מרגיש שיש עמדות שהיה הרבה יותר דחוף להביא בהן זר (מגנים למשל).
-
- קיבל.ה 107 לייקים
אין לי ציפיות. מקווה להיות מופתע לטובה בהמשך.
שחקן זול ובינתיים זה ניכר.
שחקן זול ובינתיים זה ניכר.