אוגוסטוס היל כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 14:16
יכול להיות שהתחילו לבנות קבוצה לפני שספרא סגר עם תקציב לא לגמרי ברור והתפשרו בכמה עמדות ועכשיו עושים תיקונים.
אם ככה זה התנהלות סבירה לגמרי כל עוד יש פה הסדר חוזי מתאים
היה אסור להתפשר על זרים.
זה היה ברור כשמש.
השחרור הזה היא הודאה בטעות, ואני בטוח שאין שום הסדר חוזי שהוא הסכים לו לסיטואציה הזאת.
אולי בשביל לצמצם נזקים יהיה אפשר פשוט להשאיל אותו לקבוצה אחרת.
אני מניח שזה לא יהיה קשה כי גם אני השתכנעתי שהוא סך הכל סבבה של בלם ללאומית.
וגם החלוץ החבר שלו כנראה ישמח.
נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA ב 21 אוגוסט 2024, 15:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוקיץ' כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 15:32
איזו התפשרות? הוחתמו כאן זרים עם רקורד מרשים ביחס ללאומית. אני גם לא חושב שצ'יליץ' הוא איזה פלופ.
מהלך לא נחוץ בעיני.
אני גם לא חושב שהוא פלופ, אבל בהנחה המאוד סבירה שבעוד חודש אתה מקבל תקציב - אל תקנה זרים.
יודע מה? יש לך עמדה שאתה ממש מפחד עליה? אז זר אחד.
בחיים לא היינו צריכים לסגור לעצמנו את המכסה להביא לפה זרים איכותיים יותר.
איזו התפשרות? הוחתמו כאן זרים עם רקורד מרשים ביחס ללאומית. אני גם לא חושב שצ'יליץ' הוא איזה פלופ.
מהלך לא נחוץ בעיני.
אני גם לא חושב שהוא פלופ, אבל בהנחה המאוד סבירה שבעוד חודש אתה מקבל תקציב - אל תקנה זרים.
זה משהו אחר. מצד שני, אני גם יכול להבין את דגו שלא רצה להגיע בלי זרים לעונה כי אולי יקנה אותנו מיליארדר.
עם ההחתמה של דודו בוודאי היה אפשר לחכות.
מהלך לא נחוץ בעיני.
למה שאתה רושם אין קשר למציאות, התקציב לעונה הקרובה לא השתנה עם כניסתו של ספרא הוא רק קיבל כיסוי וערבויות.
מהלך לא נחוץ בעיני.
למה שאתה רושם אין קשר למציאות, התקציב לעונה הקרובה לא השתנה עם כניסתו של ספרא הוא רק קיבל כיסוי וערבויות.
מקור?
מה שאתה רושם גם לא מסתדר.
לא חושב שהיינו מחתימים את גוני נאור ללא הזרמה של תקציב.
התנהלות גרועה וזה כבר השחקן השני שזה קורה איתו. לא אהבתי בכלל בכלל. להחתים ולשחרר אחרי חודש לא מעיד על רצינות ובטוח גם משפיע על מצב הרוח והאווירה בקבוצה.. מבאס.
למעט הדבר הזה נראה שדגו רציני ובונה קבוצה ברמה שתעלה ליגה. נקווה שיצליח ולא נתקשה יותר מידי בדרך
מקור?
מה שאתה רושם גם לא מסתדר.
לא חושב שהיינו מחתימים את גוני נאור ללא הזרמה של תקציב.
שינויים נקודתיים כמו גוני נאור ב-100 שקל אלף שקל זה לא מהותי.
אל תשכח גם שנפטרו מחלק גדול מהחוזה של אלטמן.
מה קורה אם נניח ישראלוב נפצע מחר?
הבן אדם לא סוגר 3 משחקים רצופים מאז שעלה לבוגרים
מי הבלמים הפותחים במקרה כזה? ארצל ומורגן?
לא מבין את השחרור של ציליץ
אומנם זה לא יפה ולא נעים אבל זה מקצועי לגמרי ואני אוהב את זה
בא מאמן ראה עם מה שיש לו לעבוד ומהר מאוד הבין שצריך לעשות שינוי ולכן עשה כך
רק מקווה שיחתימו תחליף במהרה
אל תשכחו שיש פחות זרים בלאומית ואם הוא לא היה שווה את הספוט אז לא צריך למשוך זמן עם זה
מהלך לא נחוץ בעיני.
בן לוז כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 23:31
מה קורה אם נניח ישראלוב נפצע מחר?
הבן אדם לא סוגר 3 משחקים רצופים מאז שעלה לבוגרים
מי הבלמים הפותחים במקרה כזה? ארצל ומורגן? לא מבין את השחרור של ציליץ
מתחבר לדבריך בעיקר לשורה שהדגשתי, הייתי מוסיף "לא משחררים לפני שיש משהו ודאי ביד" אחרת נאלץ להחתים מכל הבא ליד...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שחרור מוזר ביותר.
אני חושב שהוא היה טוב במשחקים ששיחק אבל היה ניתן לראות שהוא מאוד כבד ולליגת על זה לא היה מספיק.
אני מאוד מקווה שיש בלם או מגן שמאלי זר סגור ואני גם מקווה שכל רכש שעושים זה במחשבה לשנה הבאה.
Mario כתב: ↑24 אוגוסט 2024, 11:21
שחרור מוזר ביותר.
אני חושב שהוא היה טוב במשחקים ששיחק אבל היה ניתן לראות שהוא מאוד כבד ולליגת על זה לא היה מספיק.
אני מאוד מקווה שיש בלם או מגן שמאלי זר סגור ואני גם מקווה שכל רכש שעושים זה במחשבה לשנה הבאה.
איך לשנה הבאה? אתה בליגה לאומית ושחקנים מבוקשים לא יגיעו אליך כרגע.
אם נעלה ליגה בצורה משכנעת ויתחילו לראות פה משהו חדש ומעניין תוכל ביולי 25 להנחית פה שחקנים הרבה יותר טובים
במועדון לא השלימו את הרישום של צ'ליץ' בכוונה במהלך משחקי גביע הטוטו והוא הושאר על תקן "נבחן", כפי שמאפשר התקנון, מה שמאפשר לו לעבור לקבוצה נוספת.
הערב (ראשון), מספר ימים לאחר שקיבל את ההודעה המאכזבת, צ'ליץ' העלה סרטון ביצועים שלו מהתקופה הקצרה בהפועל תל אביב ועקץ: "לא מספיק טוב. 4 משחקים, 4 ניצחונות, 3 פעמים רשת נקייה וגמר גביע הטוטו
אנחנו בתהליך כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 21:11
כאילו צ'יליץ' היה פה איזה ראמוס
גם הוא היה בלם בינוני ומאוד כבד
אתה צודק הוא מאוד כבד.
אבל עדין אני מעדיף אותו ביחד עם ישראלוב .
הציוות שלך ישראלוב וארצ'ל זה מתכון לאסון, שניהם בכושר לא טוב, לא יודע אם להגיד ילדים אבל אין להם עדין את הביטחון לשחק במועדון כזה, הביצים שלהם רועדות.
לפחות צ'יליץ היה כבד אבל עמד יחסית במקום. בית זונות מה שהיה בהגנה.
אנחנו בתהליך כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 21:11
כאילו צ'יליץ' היה פה איזה ראמוס
גם הוא היה בלם בינוני ומאוד כבד
אתה צודק הוא מאוד כבד.
אבל עדין אני מעדיף אותו ביחד עם ישראלוב .
הציוות שלך ישראלוב וארצ'ל זה מתכון לאסון, שניהם בכושר לא טוב, לא יודע אם להגיד ילדים אבל אין להם עדין את הביטחון לשחק במועדון כזה, הביצים שלהם רועדות.
לפחות צ'יליץ היה כבד אבל עמד יחסית במקום. בית זונות מה שהיה בהגנה.
לא יודע
גם במשחקים שלהם הגיעו נגדנו למלא מצבים כולל אותו משחק נגד ראשון פשוט שם זה לא נכנס.
מסכים שהטיימינג לשחרור היה מזעזע במיוחד שאין מחליף
יכול להיות שהתחילו לבנות קבוצה לפני שספרא סגר עם תקציב לא לגמרי ברור והתפשרו בכמה עמדות ועכשיו עושים תיקונים.
נראה לי שקיבלנו הוכחה שאין הסדר חוזי
התנהלות רעה מאוד. ובעיקר יהירה
שתי הכאפות שקיבלנו מגיעות לנו לגמרי
מה יש לחכות להסדר עם הצ'יליץ' הזה בשביל להחתים את הבלם השני? הגענו לקצה גבול היכולת הכספית של הבעלים עם 3 זרים ?
מצד שני אם לא יגיעו להסדר איתו אז נשחק עם בלם שלא רוצים אחרי היוטרן הזה שעשינו לו? איזו מן התנהלות זו? אנחנו חייבים בלם כאן ועכשיו וככה מתנהלים? עד כה ההתנהלות של הבעלות החדשה לא יותר טובה משל הניסנוב