סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

אבל הוא כבר קיבל הצעה ממכבי ורצה NBA :sh-grin:
ווקצור תנו לו דד ליין עד היום, כדי שלא נפספס אופציה נהדרת כמו קאבה.

"ברונו קבוקלו מושך את הפועל ת"א באף, הוא מחפש אופציות אחרות"
גורם המעורה בעסקה טוען כי המגעים עם סנטר פרטיזן בלגרד רחוקים מלהיות סגורים. לדבריו, מה שמעכב את החתימה היא העובדה ש"הקבוצה משחקת ביורוקאפ. אם ההצעה הייתה, למשל, ממכבי ת"א, זה היה נראה אחרת"

https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /bywrlwgs0
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

אז שיחכה להצעה ממכבי בסבלנות.
שחקן שעושה טובה שמגיע לחוזה של 3 מיליון דולר - לא תודה. בחצי מהסכום הזה אפשר להחתים פה אחלה שחקנים
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

שימשיך לחכות להצעה מהnba הכי טוב
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

להתאבד על שחקן שכבר ברח לונציה לפני שדרך דקה על הפרקט, ולאחר מכן הסתכסך גם עם פרטיזן בלגרד ועזב גם שם. אה, הוא גם יעלה לנו 2.5 מיליון דולר לעונה אחת.
קצת שפיות מישהו???
Gur
קיבל.ה  132 לייקים

כן תאמת שאני לא מצליח להבין את ההחתמה הזו בכלל, לא משלים טוב את הגבוהים, הכי ילד זין שיש ביורוליג ברמה שקבוצות לא רוצות לגעת בו, הד קייס מובטח וריב מובטח עם מוטלי וכמובן שחקן יקר.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

והלוואי שיבוא
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

Red Or Dead כתב: 21 אוגוסט 2024, 10:31 להתאבד על שחקן שכבר ברח לונציה לפני שדרך דקה על הפרקט, ולאחר מכן הסתכסך גם עם פרטיזן בלגרד ועזב גם שם. אה, הוא גם יעלה לנו 2.5 מיליון דולר לעונה אחת.
קצת שפיות מישהו???
אתה לא יודע שאנחנו משלמים לפרטיזן ולא הוא.
הסכום שנותנים לו, במיוחד אחרי האולימפיאדה זה הסכום שמקבל כוכב יורוליג (לא יאבוסלה או בולדווין שמקבלים וקיבלו הרבה יותר), ואתה צריך להוסיף כי אתה לא שם ורוצה למשוך אותו אליך.
לא נשמע שמתאבדים עליו, נשמע שמכינים עוד אפשרויות טובות מאד.
לדעתי צריך לתת דד ליין קרוב היום, ואם הוא רוצה להמשיך לחפש את עצמו שיהיה לו בהצלחה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

די יאללה שילך. לא מבינים למה צריך לזרוק 2 מיליון דולר על שחקן שעוד לפני שחתם כבר מתבאס כ"כ להגיע, ועוד עם היסטוריה עדכנית של שבירת חוזים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
הוקיץ'
קיבל.ה  5941 לייקים

Gur כתב: 21 אוגוסט 2024, 10:35 כן תאמת שאני לא מצליח להבין את ההחתמה הזו בכלל, לא משלים טוב את הגבוהים, הכי ילד זין שיש ביורוליג ברמה שקבוצות לא רוצות לגעת בו, הד קייס מובטח וריב מובטח עם מוטלי וכמובן שחקן יקר.
לא משלים טוב את הגבוהים? משלים מעולה את הגבוהים, כנראה יותר טוב מכל מי שנביא. העניין פה זה באמת האישיו של האופי, אגו, אחריות וכן הלאה.
בכל מקרה, אני מציע גם לא להתרגש מכל מיני כותרות ולהתעצבן עליו כבר מעכשיו, משער שיש כאן הרבה משחקי מו"מ. עופר לא פראייר ואני סומך עליו.
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

קאבוקלו שחקן מעולה שיכול להשלים בצורה נהדרת את הקו הקדמי שלנו.

השאלה העיקרית מבחינתי זה האם נכון להביא שחקן עם בעיות התנהלות כאלה, במיוחד שכבר מראש נראה (לפחות לפי הדיווחים שאנחנו ניזונים מהם ומהסחבת במשא ומתן) שהוא לא מתלהב להגיע לפה. נשמע כמו מתכון לצרות.

ונזכיר גם בהקשר שלו וגם של בברלי, שבסוף מביאים אותם בעיקר בשביל השלבים האחרונים של העונה. זה לא עוזר הרבה אם יככבו בתחילת העונה ובמהלכה יעלמו.

חוץ מזה, ביחס לשכר ולדיבורים על בייאאוט, יש שאלה גם האם נכון לשלם סכומים כאלה ולשדר לקבוצות אחרות ושחקנים אחרים שבהפועל נענים לכל דרישה ומשלמים כל מחיר.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

לא נראה כבר שיגיע לפה אם היה מגיע זה היה אמור להיסגר כבר , שחקן עם אופי לא נוח בכלל שעושה בעיות
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

לגבי שכר גבוה ביחס לשחקן עם אופי בעייתי, את זה אפשר לקלות לעגן בחוזה שחלק מהשכר שלו הוא בונוסים שחלקם נגזרים מתארים וחלקם הגדול מהתנהגות עם שכר בסיס סולידי ומכבד.
ברגע שהוא יודע שאם הוא לא יברח / לא יעשה בעיות / לא יפר חוזה הוא יקבל חתיכת סכום ללא שום קשר להישגי הקבוצה אז זה יגרום לו לחשוב פעמיים לפני שהוא מבצע מהלכים חסרי אחריות ומבחינתה של הפועל, המועדון לא יצטרך לשלם סכומים מטורפים (יחסית) עבור שחקן שברח באמצע העונה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

פופלינגר בחדשות הספורט בערב ( אין משהו חדש):

היא בקשר עם הסוכן של ברונו. בהתחלה הוא קיבל דד ליין לשני בלילה,אחרי זה לאתמול בלילה, ועכשיו האריכו את הדד ליין שוב לבקשת הסוכן.
הסוכן מציין שהוא לא ממהר בכלל לחתום בהפועל, יש לו הצעות מהיורוליג וגולדן סטייט רוצה שיתאמן אצלה.
לדברי פופלינגר בהפועל כבר יותר פאסימים שיחתום, אבל עם ניצוצות של אופטימייות בגלל שבהפועל יודעים שהוא לא יקבל את הכסף שיקבל אצלנו באף מקום אחר באירופה.

האופציה השניה היא אלפה קאבה, שמחוזר בעצמו בקבוצות באסיה וייתכן גם במקומות אחרים.
וגם החבר הפצוע של בברלי הוזכר.

* הערה אישית שלי: אני מת שהבנזונה הזה יגיע, ראיתי אותו באולימפיאדה במשחקים ואני לא מבין איך הוא לא מקבל חוזה בקבוצה כמו פנאתנאיקוס/ פנר לדוגמה. החלום שלו לחזור לנ.ב.א יכול לזמבר לו בסוף את הקריירה האירופית ויסייים כמו רובן עובד (תמונה) במפגש הסטייק בריו דה ז'נרו.
לראות אותו משחק יחד בהרכב עם מוטלי נגד ולנסיה, מכבי, ירושלים וטופ יורוקאפ זו פנטזיה מטורפת של חולה ביגמאנים כמוני.
מצד שני, אלפה קאבה לא יוכל לשחק ככל הנראה באותו הרכב עם מוטלי, אבל הוא אופציה מעולה כמחליף ברמה גבוהה למוטלי ולא בטוח שכדאי לפספס אותה.
ווקצור מעניין פה .. עופר 🤍תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

המנייאק מחכה להצעה מהירוליג , לא בראש שלא להיות פה ורואים את זה , שימשיך לחכות אם זו הגישה שלו יש עוד אופציות טובות
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp

מעבר לקבוקלו מדברים על סוג הפרקט, עופר בנוהלתמונה

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

באמת שהדבר הכי מעצבן בעונה הקרובה זה שהיא לא מתחילה כבר , בלתי אפשרי לחכות
ASAFABADI
קיבל.ה  232 לייקים

חייב חייב שהשכר יהיה בבונוסים ודברים על הישארות עד תאריך מסוים. בכללי לדעתי עדיף להשקיע לפני הפלייאוף על מישהו בסכום מטורף ולא עכשיו.
כי תכלס, אנחנו לא צריכים את בברלי ומוטלי כדי לנצח את עפולה ודומיהן אז כרגע השכר שלהם די מיותר והולך לפח, היה עדיף להיות עם קבוצה סבירה במהלך העונה שגם ככה איתה נסיים שני/שלישי ואז להביא רק לפלייאוף שמות מטורפים ממי שפנוי
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

אף אחד לא מיותר עכשיו. אתה שוכח שיש גם יורוקאפ ושם כל משחק קובע מההתחלה, כי המיקום הסופי בבית הוא קריטי.
ואגב, גם בליגה שלנו יתרון הביתיות מאוד חשוב.
אין אלוהים.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

ספורט 5 שאמרו שהוא לא יגיע, בניגוד לשאר האתרים, עכשיו כותבים שההצעה לקבוקלו שודרגה.
מרגיש שהם מנסים לרדת מהסולם.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

העובדה שאנחנו בכלל דנים אם זה טוב שאחד השחקנים הכי טובים בשוק החופשי באירופה טוב או לא טוב, רק מראה איזו קפיצה עשינו.
לטעמי זה בלתי נתפס. לא בלתי נתפס שהוא מגיע, אלא בלתי נתפס שאנחנו בכלל דנים על טיב ההחתמה הזו. קבוצה שלא כזה מזמן לוטן אמסלם פתח בה בחמישייה פה ושם.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

הלך המומנטום כתב:ספורט 5 שאמרו שהוא לא יגיע, בניגוד לשאר האתרים, עכשיו כותבים שההצעה לקבוקלו שודרגה.
לא פחות חשוב בכתבה: במקביל, האדומים ממשיכים את השיחות עם אלפא קאבה במטרה להשאיר דלת פתוחה למקרה שקאבוקלו לא יצטרף בסופו של דבר. קאבה מבוקש באסיה ובאירופה והוא מנהל בו זמנית מו״מ עם עוד שלוש קבוצות.

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

גביזון כתב: 22 אוגוסט 2024, 08:42
הלך המומנטום כתב:ספורט 5 שאמרו שהוא לא יגיע, בניגוד לשאר האתרים, עכשיו כותבים שההצעה לקבוקלו שודרגה.
לא פחות חשוב בכתבה: במקביל, האדומים ממשיכים את השיחות עם אלפא קאבה במטרה להשאיר דלת פתוחה למקרה שקאבוקלו לא יצטרף בסופו של דבר. קאבה מבוקש באסיה ובאירופה והוא מנהל בו זמנית מו״מ עם עוד שלוש קבוצות.

אחלה אלפא קאבה, הוא שחקן מצוין, אבל קצת קשה לי עם סנטרים עם 50% מהעונשין, למרות שהשתפר בשנתיים האחרונות (ממתחת ל-50 לאזור ה-50).

וכן אני מסכים לגמרי עם מה שנאמר, בורכנו במצב שבו אנחנו בכלל דנים לגבי כל מיני שחקנים האם אנחנו רוצים אותם או לא, כשלפני פחות משנתיים הבאנו את פול סטול (שוב) כדי שיציל לנו את העונה.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

אם כבר בורכנו, אז בואו נתפנק:
מפחיד אותי בכלל משחק ההתקפה של קאבה והעובדה שאין לו גוף אימתני (וכל זה חוץ מהעונשין).
איזה מפונק אני, אה?

עדיין מחכה לברונו.
אין אלוהים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

הלך המומנטום כתב: 22 אוגוסט 2024, 09:11
גביזון כתב: 22 אוגוסט 2024, 08:42

אחלה אלפא קאבה, הוא שחקן מצוין, אבל קצת קשה לי עם סנטרים עם 50% מהעונשין, למרות שהשתפר בשנתיים האחרונות (ממתחת ל-50 לאזור ה-50).

וכן אני מסכים לגמרי עם מה שנאמר, בורכנו במצב שבו אנחנו בכלל דנים לגבי כל מיני שחקנים האם אנחנו רוצים אותם או לא, כשלפני פחות משנתיים הבאנו את פול סטול (שוב) כדי שיציל לנו את העונה.
אחי רק לפני שנתיים (?) תרמנו כסף בשביל לשחק עם עוד זר ולוותר על מענק המנהלת.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

לא הבנתי לפי ספורט 5 הוא סירב להצעה של 1.7 מליון דולר לעונה אז עופר שידרג את זה ל3.5 לעונה ? ממש לא צריך אותו אם זה המצב , אוליי לא הבנתי נכון
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

רק הפועל כתב: 22 אוגוסט 2024, 09:35 לא הבנתי לפי ספורט 5 הוא סירב להצעה של 1.7 מליון דולר לעונה אז עופר שידרג את זה ל3.5 לעונה ? ממש לא צריך אותו אם זה המצב , אוליי לא הבנתי נכון
לול
3.5 לשנתיים, כמו מוטלי בדיוק - השנה השניה מותנית באם נעלה ליורוליג
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

הפסטיבל הזה סביבו מוגזם. נראה כמו פרימדונה עם אגו בשמיים.. לא סתם קבוצות יורוליג לא רוצות אותו. נכון מקצועית שחקן ענק ובול מה שצריכים, אבל עם גישה כזאת אני בספק אם הוא יסיים פה את העונה.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

גביזון כתב: 22 אוגוסט 2024, 09:37
רק הפועל כתב: 22 אוגוסט 2024, 09:35 לא הבנתי לפי ספורט 5 הוא סירב להצעה של 1.7 מליון דולר לעונה אז עופר שידרג את זה ל3.5 לעונה ? ממש לא צריך אותו אם זה המצב , אוליי לא הבנתי נכון
לול
ככה היה רשום בספורט 5 שזה לעונה , כנראה התבלבלו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

רק הפועל כתב: 22 אוגוסט 2024, 09:41
גביזון כתב: 22 אוגוסט 2024, 09:37
לול
ככה היה רשום בספורט 5 שזה לעונה , כנראה התבלבלו
"הצעה לשנתיים על סך 3.4 מיליון דולר לשנה + שנה במידה שהקבוצה תעשה יורוליג"

ווקצור, אם לא עולים ליורוליג הקו הקדמי שלנו משוחרר מהחוזה.
מצד שני, זו הדרך להחתים שחקנים כאלה ולחשוב קדימה במידה וכן נעלה.
אחלה עופר.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

מבאס קצת , מוטלי הסכים בקלות להצעה שקיבל למרות שזו כביכול ירידה ברמה מהירוליג , ברמה שאפילו לא שמענו על הדיבורים לפניי , קבוקלו זה טיפוס אחר לחלוטין כנראה אם צריך ממש לשכנע אותו למרות ההצעה הממש רווחית שכנראה לא יקבל באף מקום אחר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אני יכול להבין למה מהניסוח הזה הוא הבין שזה 3.4 לשנה אחת.
3.4 לשנתיים זה אותה ההצעה שדובריה אתמול של 1.7 לשנה.

אגב, בכל הסיטואציה , כל ציוץ של הפועל מדליק אותי רק כדי לגלות שמאחלים מזל טוב לרופא.
אז מזל טוב דוקטור ביבס.
Money
קיבל.ה  890 לייקים

שחקן מדהים והתאמה מקצועית כמעט מושלמת.
עדיין, לא רוצה אותו בהפועל. שחקן שמקבל הצעה כזאת ועדיין אומר לא אומר במילים אחרות שהוא לא רוצה להיות פה בכלל.
בברלי הראה נכונות במשא ומתן כמו מוטלי, נועם יעקב ועוד.
לא רוצה שחקן שכבל עם ועדה לא רוצה להיות פה.
Maor
קיבל.ה  100 לייקים

בואו… שחקן ברמתו לא אמור מיד להסכים להפועל. יש כאן הרבה משתנים. מדינה במלחמה שלא נגמרת, משפחה, קבוצה ביורוקאפ, ציפיות לחוזה יורוליג/NBA.
הגיוני שזו תהיה החלטה לא פשוטה.
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

Money כתב: 22 אוגוסט 2024, 09:58 שחקן מדהים והתאמה מקצועית כמעט מושלמת.
עדיין, לא רוצה אותו בהפועל. שחקן שמקבל הצעה כזאת ועדיין אומר לא אומר במילים אחרות שהוא לא רוצה להיות פה בכלל.
הוא לא אמר לא וזה הכל ספקולציות של עיתונאים. אני סומך על עופר במאה אחוז שאם הוא מקבל ממנו וייבים של זלזול או חוסר רצון זה לא יקרה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

Niro כתב: 22 אוגוסט 2024, 10:23
Money כתב: 22 אוגוסט 2024, 09:58 שחקן מדהים והתאמה מקצועית כמעט מושלמת.
הוא לא אמר לא וזה הכל ספקולציות של עיתונאים. אני סומך על עופר במאה אחוז שאם הוא מקבל ממנו וייבים של זלזול או חוסר רצון זה לא יקרה.
+123
יחד, רק יחד! :heart:
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Money כתב:שחקן מדהים והתאמה מקצועית כמעט מושלמת.
הבעיה זאת בת הזוג שלו
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

Niro כתב: 22 אוגוסט 2024, 10:23 סומך על עופר במאה אחוז שאם הוא מקבל ממנו וייבים של זלזול או חוסר רצון זה לא יקרה.
אני האמת לא, בשלב הזה. יש לנו קבוצה חזקה מאד ויקרה מאד, שצריכה עוד כוונון אחרון. וזה מרגיש שעופר נכנס בעקבות הסדרת פלייאוף האחרונה קצת להתקף מאניה. מתאבד פה בגלל הסטייטמנט שבזה על שחקן שסיכוי טוב שיגיע חסר חשק ו/או יבריז באמצע העונה, כשאפשר בפחות כסף ומאמץ להשיג שחקנים שיעשו עבודה סבבה לגמרי ולא יעשו לנו טובה.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

הפועל כתב: 22 אוגוסט 2024, 11:36
Niro כתב: 22 אוגוסט 2024, 10:23 סומך על עופר במאה אחוז שאם הוא מקבל ממנו וייבים של זלזול או חוסר רצון זה לא יקרה.
אני האמת לא, בשלב הזה. יש לנו קבוצה חזקה מאד ויקרה מאד, שצריכה עוד כוונון אחרון. וזה מרגיש שעופר נכנס בעקבות הסדרת פלייאוף האחרונה קצת להתקף מאניה. מתאבד פה בגלל הסטייטמנט שבזה על שחקן שסיכוי טוב שיגיע חסר חשק ו/או יבריז באמצע העונה, כשאפשר בפחות כסף ומאמץ להשיג שחקנים שיעשו עבודה סבבה לגמרי ולא יעשו לנו טובה.
ספציפית לקבוקלו אוליי נכון אבל באופן כללי אני לא יודע אם שחקנים ברמה של מוטלי ובברלי היו מגיעים לפה בפחות כסף , בסוף אנחנו קבוצת יורוקאפ וכל הצעה מהיורוליג בסכום שווה ואפילו קצת פחות סביר להניח והם הולכים לשם אז אני לא חושב שיש פה באמת הגזמה בסכומים שמשחררים , נראה מה יהיה ואם קבוקלו יגיע לפה בסוף
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

הסכומים למיטב הבנתי הצנועה לא נשמעים מופרכים בהתחשב בכל מה שציינת.
הסיפור פה זה ההתעקשות על שחקן עם רקורד של הברזות כשזה מגיע למו"מ ארוך ומפרך שמלווה באמירות חוזרות ונשנות על חוסר רצון להגיע, וזה כשיש בשוק בבירור אלטרנטיבות סבירות לגמרי באותן רמות מחיר ויותר זולות.
בעיניי משונה ואינדיקציה כאמור לכך שהשיקולים הם כבר לא מקצועיים. וזה לא טוב.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

מי שראה מה ברטי אמר על פטריק זה נותן תקווה שאולי הנוכחות שלו תגרום דווקא להנהגה שלו בקבוצה, ולא כל אחד ירגיש כוכב וירים את הראש. זה יכול להיות נכון גם לגבי קבוקלו במידה ויבוא, שאף אחד לא יעשה אבו עלי
במידה וזה אכן יהיה כך זה חתיכת יתרון.
עוד משהו, על רובינסון אמר שחקן שהיה איתו בהפועל בפודקאסט: שהוא היה כוכב על, אבל מאחר לאימונים ורואה את עצמו מעל כולם. ממה שבר אומר אצל פטריק זה רחוק מזה, והוא דוחף את כולם קדימה.
זה כל כך חשוב, הלוואי וזה אכן מה שיהיה בפועל.

שליחת תגובה