Hapolo כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 22:45
מה לעשות שאהדה מגיעה ממקום של רגש ולא ממקום רציונלי(אחרת בחיים לא הייתי מבזבז זמן אנרגיה וכסף בשביל לראות כדורגל ברמה חובבנית), ההגעה שלו אלינו עכשיו כשהברירות האחרות שלו הן קבוצות ליגה לאומית היא בטח לא "מרגשת", מהפועל סהר יצא לנוער של צ'לסי וחזר כשהמניה שלו הייתה בירידה תלולה לעונה אחת בלבד כדי להשתתף בליגת האלופות, בזכותה גירד עוד כמה קדנציות מעבר לים. אבל כשהיינו צריכים אותו (וכנראה שגם אז הוא לא היה ברמה כבר) הוא העדיף ללכת לספסל של חיפה, אז כן, הוא בא לי רע עכשיו ושלא יבלבל לי תמוח על חוזר למועדון שגדל ואוהב.
ובאשמתו או שלא באשמתו החזרה הזו שלו לאור כל מה שציינתי גורמת לי להרגיש מושפל, שאני אוהד מועדון שהוא ברירת מחדל של הברירות מחדל, ולמרות שזה המצב כרגע אנחנו הפועל תל אביב ולא נוף הגליל, נשארו לי עדיין אמות מידה כלשהן (גם אם נמוכות) וזה מרגיש כמו דריכה עליהן ושיש עכשיו בקבוצה גורם שאני לא רוצה בקבוצה, משהו שמזכיר לי את ההרגשה עם קלטינס.
שיהיה בהצלחה
הכתובת לתלונות שלך היא לא לשחקן כזה או אחר שבחר לקחת הזדמנות כלכלית גדולה בסוף הקרירה (הקצרה כמו של כל שחקן) שלו.
כל אחד ואחד כאן היה מקבל את אותה החלטה.
מי שאשם ששחקנים ברמה של בן שהר אז לא רצו להגיע אלינו הם בעלי הבית שהביאו אותנו לשפל המדרגה.
מי שקצת מכיר מבפנים יודע שכל סוכן של כל שחקן הציע שלא להגיע אלינו.
לא שילמו פה משכורות, חתכו שחקנים באופן חד צדדי רק כי לא התאים.
לא היינו תחרותיים ולא מעניינים. לא צמח בחודרוב דשא כבר עשו.
אבל אנשים פה רוצים שבן אדם שיכול לקבל כפול בכסף ולהגיע לקבוצה שמשחקת בליגת האלופות יעזוב הכל רק כדי להגיע לבור חרא שהוא גדל בו.
דיי לזמבר פה את המוח על רומנטיקה וקשקושי תחת (ואני חסיד גדול של רומנטיקה בכדורגל).תתקדמו
2024. בוקר טוב למי שעדיין לא התעורר. הרומנטיקה נמצאת איפה שיש כסף.
תקוו שמעכשיו הכסף גם בצד שלנו. והרומנטיקה תדפוק גם על הדלת שלנו בעתיד הקרוב
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.