יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
גולובורודקו
קיבל.ה  61 לייקים

Red roy כתב: 18 אוגוסט 2024, 08:55
גולובורודקו כתב: 18 אוגוסט 2024, 08:35
Red roy כתב: 18 אוגוסט 2024, 01:50 נתראה בדרייב אין
אתה נגד בחירות דמוקרטיות של העמותה?

ואגב, לא, לא נתראה בדרייב אין, לפחות לא אני ועוד רבים פה ורבים בכלל, פשוט כי לא יהיה לנו לא מנוי ולא כרטיס...
לצערי לא תבוא כי אין מקום
רצית לעשות מנוי רק ששמעת שהבברלי הזה הגיע .
וואו, תודה רבה על ההארה!
רציתי לעשות מנוי רק שהבברלי הזה הגיע.
האמת היא שהייתי מנוי באוסישקין כבר לפני שלושים שנה, הייתי בסל נצחון של טפירו, הייתי בירידת ליגה הראשונה (כן, גם מנוי), הייתי עם גוסינסקי, הייתי אחרי עם שאול וסמו אודריך (הכול מנוי, כן?), ממש עד להתפרקות, אח''כ הייתי מגיע לא מעט גם למשחקים של הפועל אוסישקין, ולאחר מכן גרתי רחוק, היו לי ילדים קטנים אז הייתי מגיע רק למשחקים מדי פעם (עדיין ללא הבברלי הזה). חזרנו לתל אביב, הילדים גדלו, וזו שנה שלישית שאני מעוניין לעשות מנוי ולא יכול.
וזה רק הכדורסל, אם תרצה אשמח לספר לך גם על הכדורגל, כי אולי בעוד כמה שנים גם יבוא אלינו איזה בברלי כזה ותטיף לכולם. עברתי את המבחן שלך?
אה ודרך אגב, מעולם לא שרתי שירי שואה, לא זרקתי כלום לפרקט, לא הדלקתי אבוקה.
ואתה יודע מה, אם יש מישהו שבמקרה רוצה לעשות מנוי רק כי הבברלי הזה הגיע, אז אני לגמרי חושב שזו זכותו המלאה, ויש עמותה, בדיוק בשביל דברים כאלה
אוהד כורסא
קיבל.ה  528 לייקים

אין שאלה שהקהל הגדול שיגיע קשור לסגל שנבנה ולהישגים שעל הפרק. רק צריך להפסיק עם השיימינג הדבילי הזה.
רוב בסיסי האוהדים, גם שלנו, מבוסס על הצלחות בשלב כלשהו שלהם או של אבא שלהם. מה לעשות ככה נוצר בסיס אוהדים ואדרבה צריך לנצל את התקופה הזו ולהגדיל את הקהילה.
מאמין שהרבה מחברי האולטראס היום היו בבית ספר יסודי כשהפועל זכתה בדאבל.
גולובורודקו
קיבל.ה  61 לייקים

אוהד כורסא כתב: 18 אוגוסט 2024, 09:21 אין שאלה שהקהל הגדול שיגיע קשור לסגל שנבנה ולהישגים שעל הפרק. רק צריך להפסיק עם השיימינג הדבילי הזה.
רוב בסיסי האוהדים, גם שלנו, מבוסס על הצלחות בשלב כלשהו שלהם או של אבא שלהם. מה לעשות ככה נוצר בסיס אוהדים ואדרבה צריך לנצל את התקופה הזו ולהגדיל את הקהילה.
בדיוק, כל אוהד (אוקיי כמעט כל אוהד מסתבר) רוצה לראות את הקבוצה שלו מנצחת, כל ילד מחפש קבוצה מנצחת ושחקנים להזדהות איתם, ככה נוצרים אוהדים, ככה קבוצה גדלה, עכשיו מסתבר שלא, צריך לעבור מבחן אהדה, מי הקים, מי היה איפה , מי שר הכי חזק או לא יודע מה
Charlie
קיבל.ה  820 לייקים

לבלומפילד הגיעו העונה כמה אלפים מדי משחק שאינו מרכזי (דרבי, ביתר, קרב ירידה וכו'). בתחילת העשור הקודם בלומפילד היה סולד אאוט. ואם ספרא יהיה עופר ינאי של הכדורגל - שוב הוא יהיה סולד אאוט.
איך? הרי לפני 4-5 חודשים הגיעו 6000 איש בלחץ?!
ככה זה. יש אוהדים שצריכים את הבברלי, את הכוכבים בתקופת גוטמן, כדי לרכוש מנוי. וזה בסדר. ההבדל הוא שבבלומפילד הישן היו יותר מושבים מיד אליהו ובאיצטדיון החדש יש פי 2 יותר מקומות כך שהבעיה של הכדורסל לא קיימת. פשוט לא מסתדר שקבוצת כדורסל בכירה שרואה את עצמה ורוצה להיות מס' 1 בישראל ולשחק ביורוליג, תשחק באולם קטן של 3000 מקומות שאפילו בפאקינג חדרה יש יותר מושבים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

גולובורודקו כתב: 18 אוגוסט 2024, 09:27
אוהד כורסא כתב: 18 אוגוסט 2024, 09:21 אין שאלה שהקהל הגדול שיגיע קשור לסגל שנבנה ולהישגים שעל הפרק. רק צריך להפסיק עם השיימינג הדבילי הזה.
בדיוק, כל אוהד (אוקיי כמעט כל אוהד מסתבר) רוצה לראות את הקבוצה שלו מנצחת, כל ילד מחפש קבוצה מנצחת ושחקנים להזדהות איתם, ככה נוצרים אוהדים, ככה קבוצה גדלה, עכשיו מסתבר שלא, צריך לעבור מבחן אהדה, מי הקים, מי היה איפה , מי שר הכי חזק או לא יודע מה
לא צריך כלום, צריך לעשות בחירות מה האוהדים רוצים וסלמת כל הסיפור הזה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2423 לייקים

ואגב, לא, לא נתראה בדרייב אין, לפחות לא אני ועוד רבים פה ורבים בכלל, פשוט כי לא יהיה לנו לא מנוי ולא כרטיס...
חזרת?
התעוררת?
על ההודעה הזאת אתה צריך להתבייש, באיזה חוצפה בכלל אתה כותב לו דבר כזה?
הדגמת פה ברגע אחד של אטימות את שורש הבעיה (איפה מקרי?) עם הארגון שאתה מתלהב כל כך לתמוך בו.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1349 לייקים

גביזון כתב: 18 אוגוסט 2024, 09:29
גולובורודקו כתב: 18 אוגוסט 2024, 09:27
לא צריך כלום, צריך לעשות בחירות מה האוהדים רוצים וסלמת כל הסיפור הזה.
השתגעת? !לתת אותו משקל לאוהדים שבאים בשביל הבברלי הזה לעומת אוהדים אמתיים של האולטראס?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2760 לייקים

מילפורד כתב: 18 אוגוסט 2024, 09:54

חזרת?
התעוררת?
על ההודעה הזאת אתה צריך להתבייש, באיזה חוצפה בכלל אתה כותב לו דבר כזה?
הדגמת פה ברגע אחד של אטימות את שורש הבעיה (איפה מקרי?) עם הארגון שאתה מתלהב כל כך לתמוך בו.
אהבתי שאתה מצפה להבנה מאדם בארגון הטרור אולטראס הפועל, שמעניין אותו הכל חוץ מהפועל...
אתה לא יודע שהקבוצה שייכת לחצי אחוז הזה, ושאר ה 99.5% הם סתם טרמפיסטים?
באמת נו...
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  250 לייקים

אני פה רק כדי להגיד לך, אח, ש*לא כל* מי ש"היה שם בליגה ב'", "חבר עמותה מהיום הראשון", "מנוי כבר שנים" - בעד להשאר בדרייב אין.
רק אומר את זה למקרה שלא ידעת.

אגב, המצב הוא ממש לא שמי שלא עונה להגדרות האלה ששמתי בגרשיים למעלה לא רשאי להגיד את דעתו. כשאתה (אני מאמין), ואני עשינו חבר עמוהת בליגה ב או מנוי באולם הפורמייקות בהדר יוסף - זה היה מתוך אהבה להפועל נטו. לא בשביל לקבל Say שלמישהו אחר אין בהחלטות העתידיות או להתנשא.
כשהארגון עושה בשביל הקבוצה - הוא, אני רוצה להאמין, עושה את זה מתוך אהבה להפועל - לא בשביל לקבל Say שלמישהו אחר אין בהחלטות העתידיות או להציב עובדה כמו - "לא יקרה".

אני עצמי חלוק בדעות שלי. לא יודע אם זה רע לעבור ליד אליהו, זה כן מאוד צובט לי בלב וכן יש קול שאומר שכנראה זה מה שהפועל תל-אביב צריכה.
כל אחד יכול להיות בדעתו וזה בסדר גמור, אבל וזה אבל גדול מאוד -
"לשבור את הכלים ולא משחקים", להחליט שאם לא מקבלים את דעתי אז פתאום הדמוקרטיה עליה בנויה העמותה לא שווה שום דבר ופתאום זה לא מרגש (אבל כשאתה כן בדעת הרוב, אז בוא נריץ חברי ארגון לראשות העמותה, כי דמוקרטיה זה הפועל וזה אנחנו), להתנשא על אוהדי הפועל אחרים ש"באים בגלל הבברלי הזה הגיע" - הלוואי שתבין יום אחד שזה מה שפוגע בהפועל תל-אביב, הפילוג הזה שרק מי שמדבר ככה יותר, בקהל וכתוצאה מכך גם במועדון. לא השאלה אם נעבור או לא.
צריך לעשות הצבעה, וצריך לכבד את מה שיבחרו בה גם אם אתה נגד זה.
מעל 4,000 איש שילמו, הפועל קידמה את הנושא ולא לעשות הצבעה זה לא פחות מיריקה בפנים שלהם. אם לא עושים הצבעה, עדיף היה מלכתחילה לא להעלות את הנושא, שהפועל עצמה הצליחה להעלות. אם הועל תחזור בה אחרי כל זה, יצטרכו תירוץ מאוד מאוד יצירתי ללמה זה קרה, ובכל מקרה זה היהי מאוד מביך. לפחות בעיניי.

באהבה,
חבר עמותה מהיום הראשון (אשלח לך בפרטי בשמחה את המנויי פלסטיק שלי ואת כרטיסי החבר), מנוי לשער 1 (חידשתי עוד ביום הראשון, בידיעה שלא ברור איפה נשחק ואיפה אמצא את עצמי), מנוי לשער 5 (עוד כשהיו שם כיסואת פלסטיק אדומים).
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

חחחחחח ימביך איזה משפט של טרול. סליחה שאני גר שעתיים וחצי מתל אביב ואף פעם לא התאים לי לעשות מנוי כמו כבודו. אני רק חבר עמותה מ2010 ברצף והוצאתי אלפי שקלים על דלק להגיע למשחקים. וכרגע נבצר ממני להגיע למשחקים כי אין כרטיס.
נערך לאחרונה על ידי רווי ב 18 אוגוסט 2024, 12:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  788 לייקים

אתם לא מבינים שאתם משקיעים אנרגיה וכותבים תגובות ארוכות ומלאות בתוכן ךבן אדם שהתגובה שלו הולכת להיות:
"וואי אין לי כוח לכל השמאלנים האלה כאן"
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

בדיוק בסוף ככה נבנית קבוצה גדולה , לצורך העניין מנצ'סטר סיטי שכרגע היא שם ענק בקנה מידה עולמי לפניי 2008 והכסף הגדול שהוביל להצלחות ותארים לא נחשבה למועדון גדול (בטח אם מדברים על קנה מידה עולמי ) , מישהו בכלל זוכר את זה ? הצלחות ותארים מובילים לגידול בכמות האוהדים וזה בגדר עובדה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

Red roy כתב:

קח בחשבון שזה דו צדדי ולקחת סיכון לדעתי בכל אופן, במידה ונעבור לאולם זמני גדול יותר עופר ציין שמי שיהיה מנוי עכשיו זה שומר לו אפשרות לחדש כל שנה (בדיוק כמו שהיה עד עכשיו) וכשנחזור לדרייב אין המשופץ אוהדי אולטראס או דרייב אין עלולים למצוא עצמם ללא מנוי לחדש או מנוי לרכוש.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  788 לייקים

גביזון כתב: 18 אוגוסט 2024, 20:23
Red roy כתב:

קח בחשבון שזה דו צדדי ולקחת סיכון לדעתי בכל אופן, במידה ונעבור לאולם זמני גדול יותר עופר ציין שמי שיהיה מנוי עכשיו זה שומר לו אפשרות לחדש כל שנה (בדיוק כמו שהיה עד עכשיו) וכשנחזור לדרייב אין המשופץ אוהדי אולטראס או דרייב אין עלולים למצוא עצמם ללא מנוי לחדש או מנוי לרכוש.

הכל טוב, כל מנוי חדש ליד אליהו חותם שלמנויי הדרייב אין יהיה קדימות אם וכאשר

אף אחד לא בא להילחם לכם על המקום
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
רק הפועל בלב
קיבל.ה  190 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 19 אוגוסט 2024, 00:56
גביזון כתב: 18 אוגוסט 2024, 20:23
Red roy כתב:

הכל טוב, כל מנוי חדש ליד אליהו חותם שלמנויי הדרייב אין יהיה קדימות אם וכאשר

אף אחד לא בא להילחם לכם על המקום
אה?
איזה מנוי יחתום על קדימות למנויי דרייב אין? על מה ולמה? יש להם את הזכות לעשות מנוי ומי לא עשה את זה זו זכותו. אין שום סיבה שבעולם לתעדף אותו על מנוי שרוצה לחדש.
מקסימום לאפשר להם קדימות במקום מנויים שלא מחדשים
shaolin232
קיבל.ה  635 לייקים

לא ברור מה הסטטוס
מתי הצבעה, מה כמות האוהדים שנכנסו לרשימת המתנה
הזוי העונה מתקרבת בצעדי ענק כולם כבר בארץ מתאמנים, מתי רוצים לעזאזל לקבל החלטה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

shaolin232 כתב: 19 אוגוסט 2024, 18:43 לא ברור מה הסטטוס
מתי הצבעה, מה כמות האוהדים שנכנסו לרשימת המתנה
הזוי העונה מתקרבת בצעדי ענק כולם כבר בארץ מתאמנים, מתי רוצים לעזאזל לקבל החלטה
לגמרי, אני כל הזמן שואל את הקבוצה ואת עופר ואין תשובה,
צריך להציף אותם בשאלה הזאת.
אוהד כורסא
קיבל.ה  528 לייקים

בתור חבר עמותה אני מאוד מאוכזב מההתנהלות.
זו אחת ההחלטות שבגללה נשארה עמותה וצריך לכבד את החברים בה ולעדכן בתהליך. בטח כשאנחנו יודעים שנגמרה תקופת חידוש המנויים.
Asafasraf
קיבל.ה  1436 לייקים

הכי מביך זה איך אוהדים הפכו אולם שקיים פחות מעשור לבית מקדש, כשברור שביורוליג לא יקבלו קבוצה עם היכל כל כך קטן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 19 אוגוסט 2024, 20:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  356 לייקים

ייתכן שמנסים להחליט מראש בשבילנו? או שזה עניין שאפשר לערער עליו / להגיש בקשת רשיון נוספת?

https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /r1kzefzsa
המשטרה סירבה לחדש את רישיון העסק להיכל קבוצת שלמה | פרסום ראשון

במכתב שנשלח ממרחב ירקון של משטרת ישראל נמסר כי "העסק מסורב בשל אירועי עבר, המלמדים כי המתקן אינו עומד בתנאים שמאפשרים ניהול אירוע סדר ציבורי"
...
ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "היכלי הספורט ת"א-יפו ביקשו לחדש רישיון עסק לאולם הספורט כנדרש לפי צו רישוי עסקים, תשע"ג-2013. במסגרת תהליך זה, העסק נדרש לעמוד בתנאי פריט הרישוי כמפורט בחוק אשר נדרשים על ידי המשטרה ורשויות אחרות, וזאת בין היתר במטרה להבטיח את שלום הציבור ובטחונו, אולם בשלב זה אין הוא עומד בהם ולפיכך סורבה בקשתם לעניין חידוש הרישיון מטעם המשטרה".
לא קראתי את כל העמודים באשכול וגם לא גיבשתי דעה נחרצת בעניין, מודה. יכולה להיות אפשרות בהצבעה עתידית על זה שאחד האולמות יירשם בתור אולם ביתי ראשי וההנהלה תודיע אחת לתקופה אילו משחקים עוברים לאולם האחר?
נערך לאחרונה על ידי רועי גווארה ב 19 אוגוסט 2024, 22:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  898 לייקים

שום דבר שכסף לא יפתור
אגב, הפעם מדובר על כל אירוע באולם או שוב רק להפועל?
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1180 לייקים

מעניין מה הקשר המשפחתי של המפכל החדש ואיך זה קשור לדרייב אין
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
בני12
קיבל.ה  1658 לייקים

Red Wolf כתב: 19 אוגוסט 2024, 22:27 שום דבר שכסף לא יפתור
רשיון עסק אמור להיות לכל אירוע לדעתי
Charlie
קיבל.ה  820 לייקים

אם המשטרה לא מאפשרת להפועל לערוך משחקים ביד אליהו ועיריית חולון מסרבת לאפשר לנו לעשות שימוש באולם שם, בהינתן שלא נשחק בחיפה, חדרה או ירושלים - נותר רק אולם אחד שאני יכול לחשוב עליו כעל אופציה ......
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1633 לייקים

בני12 כתב:
Red Wolf כתב: 19 אוגוסט 2024, 22:27 שום דבר שכסף לא יפתור
רשיון עסק אמור להיות לכל אירוע לדעתי
זה הרבה יותר בעייתי לא לחדש או לבטל רישיון עסק לעסק שהיה לו רישיון מאשר לסרב לרישיון חדש.
וכן. אפשר לערער.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

Gur
קיבל.ה  134 לייקים

:twisted:
Charlie כתב: 19 אוגוסט 2024, 23:56 אם המשטרה לא מאפשרת להפועל לערוך משחקים ביד אליהו ועיריית חולון מסרבת לאפשר לנו לעשות שימוש באולם שם, בהינתן שלא נשחק בחיפה, חדרה או ירושלים - נותר רק אולם אחד שאני יכול לחשוב עליו כעל אופציה ......תמונה
לשחק לאורך שער 5?
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

היו צריכים לבטל את הזכות אבות הבולשביקית לחדש מנוי ולפתוח את המכירה לכל המרבה במחיר.
ואז נראה מי היה מתנגד למעבר ליד אליהו

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1456 לייקים

מכתב הזוי מאוד ברמות של המשטרה.
1. למה צריך יותר מציר מילוט אחד ללמעלה מ-3000 איש? האם זו דרישה חדשה? הרי לא יכול להיות שעד עכשיו הכל היה בסדר ופתאום זה לא תקין.
2. האם עיריית תל אביב תקיים שם אירועים אחרים שהם לא משחקי ספורט?
3. למה לא נשלחו עותקים לאיגודי הכדורסל והכדוריד שגם הם מקיימים אירועים בדרייב אין?

מרגיש יותר מידי מוכוון כלפי הפועל.
מצד שני כל הדברים האלה רק נותנים דרייב לעופר, אז יאללה, תתקעו עוד מקלות בגלגלים בסוף הוא ירשום אותנו ל-NBA.
redead
קיבל.ה  533 לייקים

מישהו במועדון הולך להתעורר ולדבר על מכירת המנויים+האולם הבייתי?
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

redead כתב: 20 אוגוסט 2024, 13:17 מישהו במועדון הולך להתעורר ולדבר על מכירת המנויים+האולם הבייתי?
קטע לא ברור, במיוחד שכל יום מצטרפים סימני שאלה:
• השטות החדשה של המשטרה
• העדר התייחסות לעונש וההשלכות שלו על המנויים
• 4,400 זכאויות שנרכשו
ובעיקר המון אנשים שזה חשוב להם ופשוט רוצים כבר לדעת בסוף אוגוסט איפה משחקים!!!!
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

עכשיו בוואן, יש לי בעיה לשתף תכתבה פה מישום מהתמונה

תמונה ריף גרוס, ONE
ינאי נתן אור ירוק לרכישת פרקט אדום ליד אליהו
בעלי הפועל הורה להיכלי הספורט להזמין פרקט בצבע אדום כדי שהקבוצה תשחק איתו בהיכל, והבהיר כי אם העמותה לא תאשר את המעבר, הוא יממן

בעלי הפועל תל אביב נתן אור ירוק להיכלי הספורט להזמין פרקט אדום לקבוצה כדי שתשחק עליו ביד אליהו.
כל זאת כמובן עוד לפני שעמותת האוהדים הסכימה בהצבעה למעבר. לכן, ינאי אמר לאנשי היכלי הספורט כי אם העמותה לא תאשר את המעבר, הוא יספוג את העלות הכספית. העלות מוערכת ב-800-900 אלף שקלים.
היכלי הספורט החלו כבר במגעים מול מספר חברות בחו”ל על מנת לקבל הצעות מחיר, כאשר כל התהליך צפוי לקחת כחודש וחצי עד חודשיים.

avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

אחלה עופר- אני איתו, אני מאמין לו ואם יד אליהו זה הכיוון, אני הולך להצביע בעד בלב שלם. מקווה שהאולטראס ישכילו להתבגר ולהבין שני דברים: א) זה מעבר זמני לצורך הגדלת הדרייב אין שזה מהלך שייבנה את הקבוצה לעשורים קדימה. ב) הפועל כבר שיחקה עונות שלמות בהיכל יד אליהו כאולמה הביתי, לא רק בשנים הארורות של שאול אייזנברג. אני מבין את החששות, אבל הגרירה הזו למלחמת עולם מול הבעלים הכי טוב בהיסטוריה של המועדון, תוביל להחרבת המועדון בהכרח, כי עופר פשוט ייברח מהמועדון ויסלק את ידיו ממנו.
Hapoel_manga
קיבל.ה  322 לייקים

האולטראס הרסו את המועדון
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

avivx2 כתב:אחלה עופר- אני איתו, אני מאמין לו ואם יד אליהו זה הכיוון, אני הולך להצביע בעד בלב שלם. מקווה שהאולטראס ישכילו להתבגר ולהבין שני דברים: א) זה מעבר זמני לצורך הגדלת הדרייב אין שזה מהלך שייבנה את הקבוצה לעשורים קדימה. ב) הפועל כבר שיחקה עונות שלמות בהיכל יד אליהו כאולמה הביתי, לא רק בשנים הארורות של שאול אייזנברג. אני מבין את החששות, אבל הגרירה הזו למלחמת עולם מול הבעלים הכי טוב בהיסטוריה של המועדון, תוביל להחרבת המועדון בהכרח, כי עופר פשוט ייברח מהמועדון ויסלק את ידיו ממנו.
10000%

IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

אני מעריך את הנחישות של עופר שהוא לא נכנע לאנרכיסטים הללו , אבל הוא יפסיד וחבל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3123 לייקים

IsraelM כתב:אני מעריך את הנחישות של עופר שהוא לא נכנע לאנרכיסטים הללו , אבל הוא יפסיד וחבל
אם יהיו בחירות הוא יפסיד?
לא, המעבר יקרה כי זה מה שרוצים.

nirgo
קיבל.ה  373 לייקים

IsraelM כתב: 20 אוגוסט 2024, 17:17 אני מעריך את הנחישות של עופר שהוא לא נכנע לאנרכיסטים הללו , אבל הוא יפסיד וחבל
יפסיד את תמיכת האולטראס? כן
יפסיד הורדת נק' וקנסות בגלל האולטראס? כן
יפסיד בהצבעה למעבר ליד אליהו? לא
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  764 לייקים

מדהים שהבנאדם בא לעשות כל כך הרבה טוב ולשפוך כל כך הרבה כסף ואנחנו מדברים במונחים של האם הוא יפסיד או לא.. איזה הפועל זה ילען דינאק
OMG עווופררר
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

nirgo כתב: 20 אוגוסט 2024, 18:40
IsraelM כתב: 20 אוגוסט 2024, 17:17 אני מעריך את הנחישות של עופר שהוא לא נכנע לאנרכיסטים הללו , אבל הוא יפסיד וחבל
לא יפסיד אבל אני מפחד שהוא יתעורר ויראה ראש של חזיר מחוץ לבית שלו
nirgo
קיבל.ה  373 לייקים

רק הפועל כתב: 20 אוגוסט 2024, 19:33
nirgo כתב: 20 אוגוסט 2024, 18:40
לא יפסיד אבל אני מפחד שהוא יתעורר ויראה ראש של חזיר מחוץ לבית שלו
הוא יראה
וזה רק ענין של זמן שהוא יפסיק להשקיע
שליחת תגובה