ואז יישאר זהבי ודגלאס ואפשר בשקט לחלום על צ'מפיונס.dino כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:337even כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:25 פרסם באינסטוש
אני יודע שחלקכם כועסים. לפני שאגע בחזרה שלי, אגיד בקצרה שלא כל מה שפורסם זו האמת - וזה בלשון המעטה. במשא ומתן יש עליות ומורדות - ובזמנו ההחלטה שנראתה לי נכונה לאותה נקודת זמן היא לאו דווקא לחתום בהפועל, ממגוון סיבות (ולא - כסף לא היה השיקול. לא היה הבדל בין ההצעות הכספיות) על אף הרצון הגדול לחזור למועדון נעוריי. רצון שתמיד היה קיים! מעולם לא שמתי אף מועדון מעל הפועל תל אביב בטבלת החשיבות שלי - ולראיה, במספר פעמים בעבר שהייתה לי האפשרות לעבור ליריבה העירונית, החלטתי שלא לעשות זאת.
אני מבין את האוהד שמתבונן מהצד, שלא נכח בשיחות בזמנו, לא בקיא בהתנהלות, קרא את הכותרות - וחש כעס כלפיי. גם אני גדלתי כהפועל וכל חיי הייתי הפועל. זו לא סיסמה, כולכם יודעים את זה. אז כן, אני מבין אתכם, אבל כאן כדי להגיד לכם שעובדתית, רוב המידע שהוצג הוא שגוי ועשה לי עוול גדול. לא אנקוב בשמות וארחיב מעבר לכך מפאת כבודם של המעורבים.
כשהעונה נגמרה, הירידה של המועדון כאבה לי מאוד. הבטחתי לעצמי שאם אצליח לחזור שוב למועדון נעוריי, אשים את העבר מאחוריי ואתרכז רק בדבר שאני יודע לעשות הכי טוב. את המחויבות שלי אוכיח בדקות שבהן אהיה על כר הדשא - ולא בדיבורים.
חווינו רגעים מדהימים ביחד, זכייה בגביע, ליגת האלופות. ימים יפים שאני בטוח שעוד יחזרו למועדון הענק שלנו. אני מתרגש עוד לפני שעליתי לאימון הראשון. תמיד חלמתי לסגור מעגל במקום שהוא כל כך יקר ללבי.
תודה לכולם על התמיכה
זה הזמן לעבוד ולעמוד במשימה שברור לכולם מהי.
יאללה הפועל!
עכשיו להחתים את ביברס
בן ס/שהר
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 490 לייקים
אני ממש לא מבין את הכעס עליו. הוא לא סמל אבל גם לא וורמוט.
רק דביל היה חותם עם הניסנובים שכל חוזה אצלם נגמר בתביעה.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
חתום לעונה בלי אופציה או שאר חרטא.
אגב אותו דבר עידן וייר או איך שקוראים לו.
יש לנו משימה לטווח קצר ולטווח ארוך במקביל.
חלק מההחלטות הן רק לטווח הקצר וזה סופר לגיטימי.
אני אישית חושב שבליגה לאומית הוא יכול להיות כוכב אבל ימים יגידו
-
- קיבל.ה 939 לייקים
לעונה אחת, כגיבוי מהספסל, זה החתמה טובה. לא מת על האיש אבל הצלחתו הצלחתנו
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
יש לנו מטרה והיא לעלות ליגה.
האם הבאנו כוכב בשיאו? התשובה היא כמובן לא.
האם הוא עדיף על ליעד רמות? בעיניי כן וזה מה שחשוב.
גם נשמע לפי הפוסט שלו שהוא מבין את מקומו שהוא מגיע להיות שחקן רוטציה.
שיעלו אותנו ליגה וסלמאת
האם הבאנו כוכב בשיאו? התשובה היא כמובן לא.
האם הוא עדיף על ליעד רמות? בעיניי כן וזה מה שחשוב.
גם נשמע לפי הפוסט שלו שהוא מבין את מקומו שהוא מגיע להיות שחקן רוטציה.
שיעלו אותנו ליגה וסלמאת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
לדעתי אחרי העונה הזו הוא כבר יודיע על הפרישה שלו באופן סופי, מה שלא עשה עד עכשיואוגוסטוס היל כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:43 חתום לעונה בלי אופציה או שאר חרטא.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לא מבין כמעט אף כעס על שחקן כדורגל, בטח בעידן הזהאוהד כורסא כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:39 אני ממש לא מבין את הכעס עליו. הוא לא סמל אבל גם לא וורמוט.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
בלי קשר להיסטוריה ולכעסי העבר
הוא חלוץ בינוני לליגה הלאומית
הוא חלוץ בינוני לליגה הלאומית
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
לא אוהב ולא שונא אותו
אבל צריך לקחת כל משא ומתן מול בניסנובס בפרופרציה הנכונה
אבל צריך לקחת כל משא ומתן מול בניסנובס בפרופרציה הנכונה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הלוואי, צריך לפתוח דף חדש ולקוות לטובThe worker כתב: ↑16 אוגוסט 2024, 21:42 מי שחושב שמקצועית הוא לא מתאים ללאומית לא פחות מהזוי.
יסיים עם מספר דו ספרתי של שערים בקלות
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
ואגב שוכחים פה שאנחנו קבוצה בליגה לאומית.
נכון יש פה משהו חדש ומעניין אבל כמו שאנחנו חשדנים גם השחקנים והסוכנים חשדנים...
ועם כל ההייפ והפועל ת"א וקהל וזה, אנחנו בליגה גועל נפש.
זה לא שיש לנו אלטרנטיבות בלי סוף
נכון יש פה משהו חדש ומעניין אבל כמו שאנחנו חשדנים גם השחקנים והסוכנים חשדנים...
ועם כל ההייפ והפועל ת"א וקהל וזה, אנחנו בליגה גועל נפש.
זה לא שיש לנו אלטרנטיבות בלי סוף
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
החתמה גרועה ומאד מאכזבת.
לא מבין את הצורך בסוס מת בסוף הקריירה.
כבר כמה שנים שהוא גמור ונשאר ממנו "רק השם"
לא מבין את הצורך בסוס מת בסוף הקריירה.
כבר כמה שנים שהוא גמור ונשאר ממנו "רק השם"
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
פחח אין הבדל בינו לבין שכטר7even כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:25 פרסם באינסטוש
אני יודע שחלקכם כועסים. לפני שאגע בחזרה שלי, אגיד בקצרה שלא כל מה שפורסם זו האמת - וזה בלשון המעטה. במשא ומתן יש עליות ומורדות - ובזמנו ההחלטה שנראתה לי נכונה לאותה נקודת זמן היא לאו דווקא לחתום בהפועל, ממגוון סיבות (ולא - כסף לא היה השיקול. לא היה הבדל בין ההצעות הכספיות) על אף הרצון הגדול לחזור למועדון נעוריי. רצון שתמיד היה קיים! מעולם לא שמתי אף מועדון מעל הפועל תל אביב בטבלת החשיבות שלי - ולראיה, במספר פעמים בעבר שהייתה לי האפשרות לעבור ליריבה העירונית, החלטתי שלא לעשות זאת.
אני מבין את האוהד שמתבונן מהצד, שלא נכח בשיחות בזמנו, לא בקיא בהתנהלות, קרא את הכותרות - וחש כעס כלפיי. גם אני גדלתי כהפועל וכל חיי הייתי הפועל. זו לא סיסמה, כולכם יודעים את זה. אז כן, אני מבין אתכם, אבל כאן כדי להגיד לכם שעובדתית, רוב המידע שהוצג הוא שגוי ועשה לי עוול גדול. לא אנקוב בשמות וארחיב מעבר לכך מפאת כבודם של המעורבים.
כשהעונה נגמרה, הירידה של המועדון כאבה לי מאוד. הבטחתי לעצמי שאם אצליח לחזור שוב למועדון נעוריי, אשים את העבר מאחוריי ואתרכז רק בדבר שאני יודע לעשות הכי טוב. את המחויבות שלי אוכיח בדקות שבהן אהיה על כר הדשא - ולא בדיבורים.
חווינו רגעים מדהימים ביחד, זכייה בגביע, ליגת האלופות. ימים יפים שאני בטוח שעוד יחזרו למועדון הענק שלנו. אני מתרגש עוד לפני שעליתי לאימון הראשון. תמיד חלמתי לסגור מעגל במקום שהוא כל כך יקר ללבי.
תודה לכולם על התמיכה
זה הזמן לעבוד ולעמוד במשימה שברור לכולם מהי.
יאללה הפועל!
פתאום חתם אז הפועל זה אהבת חייו אבל באותה נשימה סותר את עצמו ומודה שהעדיף את הספסל של חיפה ולטענתו אפילו לא בשביל כסף
מי שאוכל את זה אני מרחם עליו
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
הבנאדם כבר בא לפרוש ואז הפועל אמרו לו בוא קח כסף בלי להתאמץ ואז תפרושכרובית כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 18:03לדעתי אחרי העונה הזו הוא כבר יודיע על הפרישה שלו באופן סופי, מה שלא עשה עד עכשיואוגוסטוס היל כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:43 חתום לעונה בלי אופציה או שאר חרטא.
איזה מוטיבציה יש לשחקן כזה רגע מפרישה ועוד בליגה לאומית
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
אנשים הם אמוציונליים, אי אפשר לנתק רגשות גם אחרי כל מה שחווינו ועברנוredrony כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 18:04לא מבין כמעט אף כעס על שחקן כדורגל, בטח בעידן הזהאוהד כורסא כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:39 אני ממש לא מבין את הכעס עליו. הוא לא סמל אבל גם לא וורמוט.
דוגמת בן שהר, אני לא מחבבת אותו אחרי מה שעשה בפעם הקודמת, לא הייתי רוצה לראות אותו ולא חושבת שמגיע לו להגיע לפה,כן עדיין הפועל היא אימפריה, במיוחד שמקצועית לטעמי הוא פשוט לא טוב...
לא הולכת לקלל אותו ולא שום דבר, פשוט סתם מבאס
אבל נו שיהיה...
-
- קיבל.ה 12 לייקים
הלוזונים הכי לא פראיירים.
מי ששיחק כשחקן מחליף/מוחלף במשחקים רבים מכבי פ"ת בעונה שעברה,
מתאים מקצועית להיות לפחות מחליף/מוחלף בליגה לאומית כעבור שנה.
מי שהבקיע מספר שערים בקבוצת מרכז טבלת ליגת העל בעונה שעברה,
יכול להבקיע יותר בקבוצת צמרת ובליגה הלאומית.
מקווה שעלותו לא תיפגע בהשלמת בנית הקבוצה.
בטוח שהשם בן שהר יביא להייפ קטן באיזה שהוא מקום.
מי ששיחק כשחקן מחליף/מוחלף במשחקים רבים מכבי פ"ת בעונה שעברה,
מתאים מקצועית להיות לפחות מחליף/מוחלף בליגה לאומית כעבור שנה.
מי שהבקיע מספר שערים בקבוצת מרכז טבלת ליגת העל בעונה שעברה,
יכול להבקיע יותר בקבוצת צמרת ובליגה הלאומית.
מקווה שעלותו לא תיפגע בהשלמת בנית הקבוצה.
בטוח שהשם בן שהר יביא להייפ קטן באיזה שהוא מקום.
-
- קיבל.ה 384 לייקים
אם לא קוראים לו בן שהר וזה רק לפי הרקורד זה החתמה מבאסת
השם רק עושה את זה יותר גרוע
השם רק עושה את זה יותר גרוע
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא אוהב אותו
לא חושב שהוא איזה גיים צ׳יינגר
אבל הדבר היחידי שהוא יכול להבין זה ניסיון לחדר ההלבשה המאוד צעיר שלנו
לא חושב שהוא איזה גיים צ׳יינגר
אבל הדבר היחידי שהוא יכול להבין זה ניסיון לחדר ההלבשה המאוד צעיר שלנו
-
- קיבל.ה 35 לייקים
לפי YNET מרוויח 15 אלף שח בחודש... סדר גודל של 50 אלף דולר בעונה. חמישית מאלטמן.. אם וכאשר אכן אלו המחירים אז לחלוטין החתמה טובה
-
- קיבל.ה 752 לייקים
האם הפסיקו לפרסם הודעות WELCOME רשמיות?
לפחות ידענו מתי ההזיות שכותבים באתרים השונים מתממשות..
בכל מקרה,
מאחל לו הצלחה גדולה אצלנו העונה!
לפחות ידענו מתי ההזיות שכותבים באתרים השונים מתממשות..
בכל מקרה,
מאחל לו הצלחה גדולה אצלנו העונה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 270 לייקים
נשמע נמוך מדי, בטוח לא התכוונו ל15 אלף דולר?MaorShemesh כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 10:23 לפי YNET מרוויח 15 אלף שח בחודש... סדר גודל של 50 אלף דולר בעונה. חמישית מאלטמן.. אם וכאשר אכן אלו המחירים אז לחלוטין החתמה טובה
-
- קיבל.ה 35 לייקים
נכתב 15 אלף שקל, לא בטוח למה התכוונו... מדובר גם בצנצי שכל מילה שהוא מוציא מהפה אוטומטית מוטלת בספקAdom_Adom כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 11:08נשמע נמוך מדי, בטוח לא התכוונו ל15 אלף דולר?MaorShemesh כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 10:23 לפי YNET מרוויח 15 אלף שח בחודש... סדר גודל של 50 אלף דולר בעונה. חמישית מאלטמן.. אם וכאשר אכן אלו המחירים אז לחלוטין החתמה טובה
אבל בן סהר לדעתי בימינו לא קיבל הרבה הצעות ולא חיפש להרוויח יותר מדי. הגיע בשביל החוויה והסגירת מעגל. לדעתי גם לא היו משלמים לו 15 אלף דולר בחודש
-
- קיבל.ה 20 לייקים
כנראה חלק מהכועסים מצפים שהוא היה מראה קצת יותר נאמנות לקבוצה, שהוא גם יהיה מטומטם כמונו האוהדים וימשיך לתמוך בקבוצה בכל מחיר...אוהד כורסא כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:39 אני ממש לא מבין את הכעס עליו. הוא לא סמל אבל גם לא וורמוט.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני אגיד לך יותר מזה כי חשבתי על זה לא מעט ברבות השנים (ככה אומרים?)כרובית כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 18:45אנשים הם אמוציונליים, אי אפשר לנתק רגשות גם אחרי כל מה שחווינו ועברנוredrony כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 18:04לא מבין כמעט אף כעס על שחקן כדורגל, בטח בעידן הזהאוהד כורסא כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:39 אני ממש לא מבין את הכעס עליו. הוא לא סמל אבל גם לא וורמוט.
דוגמת בן שהר, אני לא מחבבת אותו אחרי מה שעשה בפעם הקודמת, לא הייתי רוצה לראות אותו ולא חושבת שמגיע לו להגיע לפה,כן עדיין הפועל היא אימפריה, במיוחד שמקצועית לטעמי הוא פשוט לא טוב...
אבל נו שיהיה...
אי אפשר לנתק רגשות כי הבסיס של אהדת כדורגל הוא אמוציונלי. הרי אין שום הסבר רציונלי ל למה אני שמח שהקבוצה שלי מנצחת ועצוב שהיא מפסידה. זה פאקינג משחק כדורגל אנשים אחרים משחקים. כמובן שאצלנו זה בסוף מעיד על שייכות, אגו וכל מונח פסיכולוגי קלישאתי למתחילים שהוא גם נכון
שחקנים כמו ערן זהבי אן שמעון גרשון לא מבינים לא שונאים אותם כאשר הבסיס לקיומם ולפרנסתם תלוי בדיוק בשגעון הזה הבלתי מוסבר של אהדה לקבוצה מסויימת (לא נכנס כרגע לכל מקרה לגופו, אפשר גם לתת בתור דוגמא את לואיס פיגו אוו כל ״בוגד״ אחר בהיסטוריה של הכדורגל)
ואחרי כל זה אני עדיין אומר, באמת, בן שהר? עליו נוציא את האנרגיות שלנו? שחקן בא לקבוצה לעזור לה לעלות ליגה בדרך למשהו שאני מקווה שיהיה גדול יותר תוך כמה שנים, כמה אנרגיות רעות אפשר לשחרר ובכמה חרא אפשר להתעסק?
כל הזמן נגד השוטרים, השופטים, ההתאחדות, כל שחקן שאי פעם דרך בהפועל ועבר למכבי, הפרשנים, עמיחי שפיגלר. נאצים, סרטן, פסי רכבת. ואני אוהד הפועל, אני יודע שיש גם צד אחר. די עייפתי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לפי מה שהבנתי זה לא מדויק, הוא מרוויח יותר אבל עדיין סכום נמוך יחסית.MaorShemesh כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 10:23 לפי YNET מרוויח 15 אלף שח בחודש... סדר גודל של 50 אלף דולר בעונה. חמישית מאלטמן.. אם וכאשר אכן אלו המחירים אז לחלוטין החתמה טובה
אזור ה-70 אלף דולר בעונה.
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
בגלל זה אמרתי שלא אוציא עליו אנרגיות, למרות שיש לי מספיק שנאה לכולםredrony כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 15:11אני אגיד לך יותר מזה כי חשבתי על זה לא מעט ברבות השנים (ככה אומרים?)כרובית כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 18:45אנשים הם אמוציונליים, אי אפשר לנתק רגשות גם אחרי כל מה שחווינו ועברנו
אבל נו שיהיה...
אי אפשר לנתק רגשות כי הבסיס של אהדת כדורגל הוא אמוציונלי. הרי אין שום הסבר רציונלי ל למה אני שמח שהקבוצה שלי מנצחת ועצוב שהיא מפסידה. זה פאקינג משחק כדורגל אנשים אחרים משחקים. כמובן שאצלנו זה בסוף מעיד על שייכות, אגו וכל מונח פסיכולוגי קלישאתי למתחילים שהוא גם נכון
שחקנים כמו ערן זהבי אן שמעון גרשון לא מבינים לא שונאים אותם כאשר הבסיס לקיומם ולפרנסתם תלוי בדיוק בשגעון הזה הבלתי מוסבר של אהדה לקבוצה מסויימת (לא נכנס כרגע לכל מקרה לגופו, אפשר גם לתת בתור דוגמא את לואיס פיגו אוו כל ״בוגד״ אחר בהיסטוריה של הכדורגל)
ואחרי כל זה אני עדיין אומר, באמת, בן שהר? עליו נוציא את האנרגיות שלנו? שחקן בא לקבוצה לעזור לה לעלות ליגה בדרך למשהו שאני מקווה שיהיה גדול יותר תוך כמה שנים, כמה אנרגיות רעות אפשר לשחרר ובכמה חרא אפשר להתעסק?
כל הזמן נגד השוטרים, השופטים, ההתאחדות, כל שחקן שאי פעם דרך בהפועל ועבר למכבי, הפרשנים, עמיחי שפיגלר. נאצים, סרטן, פסי רכבת. ואני אוהד הפועל, אני יודע שיש גם צד אחר. די עייפתי

בסופו של דבר
מקבלים שחקן כנראה יקר בעונת פרישה ללא מוטיבציה וגם טיפוס חרא + אולי תהיה תביעה עתידית מאמא שלו.
במקסימום 10 שערים שזה נחמד.
כנראה שיבקיע 5-6 גולים, לא יתרום הרבה בחדר הלבשה וכנראה בא להבעיר את הזמן ולסחוט משכורת אחרונה לפני הפרישה.
מקבלים שחקן כנראה יקר בעונת פרישה ללא מוטיבציה וגם טיפוס חרא + אולי תהיה תביעה עתידית מאמא שלו.
במקסימום 10 שערים שזה נחמד.
כנראה שיבקיע 5-6 גולים, לא יתרום הרבה בחדר הלבשה וכנראה בא להבעיר את הזמן ולסחוט משכורת אחרונה לפני הפרישה.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מה הכוונה לא ורמוט? במה הוא דומה לוורמוט?אוהד כורסא כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:39 אני ממש לא מבין את הכעס עליו. הוא לא סמל אבל גם לא וורמוט.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
לא מבין את השנאה כלפיו- לא זהבי או גרשון שגדלו אצלנו וחתמו ביריבות השנואות שלנו. כשהיה בשיא וחזר ארצה הוא רצה מועדון שירוץ לתארים, אז היו באר שבע וחיפה. הוא אופורטוניסט וזהו.
ולדעתי חתם גם כי הוא ומסאי היו יחד בנוער
ולדעתי חתם גם כי הוא ומסאי היו יחד בנוער
-
- קיבל.ה 490 לייקים
שחקן שבגד וכבר למכבי אחרי דרבי. הוא לא דומה ולכן אין מה לשנוא אותו.תא מרבוטא כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 08:53מה הכוונה לא ורמוט? במה הוא דומה לוורמוט?אוהד כורסא כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 17:39 אני ממש לא מבין את הכעס עליו. הוא לא סמל אבל גם לא וורמוט.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
באמת אתה לא מבין?
הבן אדם הבריז פעמיים להפועל כאשר בפעם השניה היה כבר סגור וידע שבונים עליו כחלוץ ראשון והוא העדיף לחמם את הספסל בחיפה ולדפוק אותנו.
עכשיו שזה או פרישה או הפועל פתאום הפועל זה סבבה? הפועל זה הבית?
זה לא הבית שלו, שכיר חרב שמעולם לא הראה רגש להפועל, חגג מולנו בגולים שהבקיע, ניהל מו"מ שלא בתום לב ואחרי כל זה פתאום הוא חוזר הביתה אעלק.
שיפרוש וזהו.
לשחק בהפועל זאת זכות לא חוסר בריירה
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
בסדר. אתה מבין שאתה יותר משתמש בו מאשר הוא בך כרגע?לירון האדום כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 10:21באמת אתה לא מבין?
הבן אדם הבריז פעמיים להפועל כאשר בפעם השניה היה כבר סגור וידע שבונים עליו כחלוץ ראשון והוא העדיף לחמם את הספסל בחיפה ולדפוק אותנו.
זה לא הבית שלו, שכיר חרב שמעולם לא הראה רגש להפועל, חגג מולנו בגולים שהבקיע, ניהל מו"מ שלא בתום לב ואחרי כל זה פתאום הוא חוזר הביתה אעלק.
שיפרוש וזהו.
שחררו מזה.
הוא כאן לשנה אחת וזהו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לא שאכפת לי יותר מדי מכל השטויות האלו והעיסוק המוגזם ב"כבוד" שלנו, אבל רק לציין שכאשר הוא הבקיע מולנו הוא חגג אבל גם בא אחר כך לקהל והתנצל.
אם כבר, ראוי לדייק.
אם כבר, ראוי לדייק.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בסדר אנחנו לא ילדים, צריך לחשוב ממקום של אם זה תורם לנו או לא ולדעתי זה תורם לנו. זה הכל. אתה חושב שמקצועית הוא חלש בשבילנו, אחרים חושבים שטוב לנו, פה זה צריך להתמקד. אני יכול לרצות אותו מקצועית ולא להתחבר אליו בפן הרגשי(ואני לא מתחבר אליו). הכל בסדר.לירון האדום כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 10:21באמת אתה לא מבין?
שיפרוש וזהו.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אני חושב שלשחק אצל הניסנובים ולהתעסק איתם בבתי משפט זו פחות זכות ויותר חוסר ברירה. ההגעה שלו עכשיו מעידה על שינוי בניהול שלנו, ואני שואב מכך עידוד. עוד יותר ההגעה של מסאילירון האדום כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 10:21באמת אתה לא מבין?
שיפרוש וזהו.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לירון, הןא שחקן כדורגל. הוא עושה מה שטוב לו למשפחה שלו ולקריירה שלו בדיוק כמו שאני הייתי עושה. הוא העדיף להיות במועדון השגי, לקבל (אני מניח) יותר כסף, אני די בטוח שהמטרה שלו לא היתה לדפוק את הפועל. מו״מ כן או לא בתום לב זו ספקולציה.
לא יודע למה להמשיך להתעסק בזה. חתם, שיהיה לו ולנו בהצלחה.
לא יודע למה להמשיך להתעסק בזה. חתם, שיהיה לו ולנו בהצלחה.